- 7 Ekim 2008
- 5.534
- 117
- 163
- 39
- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #24.761
sanada günaydın hayatım inşallah görürsün minik kuşunu
:1hug: inşaallah kujucum inşaallah kaydirigubbakcemile5
Günaydın bosnacımGünaydın arkadaşlar,
Güzel bir hafta diliyorum herkese...
Hem çok güzel hem de pek güzel olmayan haberlerle geldik doktor kontrolümüzden.
50 gr glukoz testim yapıldı. Tokluk kan şekeri hep çok çok düşük çıkan ben değilmişim gibi, 1 saat tokluk kan şekerim 173 çıktı. 1 hafta içinde 100 gr glukoz testine girmem gerekiyor. Hipoglisemi nedeniyle zaten risk vardı, ihmal etme, hemen yaptır testi dedi doktorum. Cumartesi günü çok canım sıkıldı bu duruma ama yavaş yavaş alışıyorum.
Sonra kuzumu gördüm uzun uzun :)
Nasıl büyümüş, nasıl değişmiş, çok şaşırdım. 819 gr olmuş canım yavrum, boyu da yaklaşık 33 cm. İlk günden beri gelişimi 1 hafta önde gidiyordu, hala öyle devam ediyor. Ayak parmaklarını kafasına yaslamış uyuyordu oğlum, sonra doktor dürttü biraz, uyandı. Eliyle ayağını tuttu, ağzını açtı kapattı, sırtını döndü, o kadar çok hareket etti ki, içimde hissettim bile :) Hala babasına çok benziyor sıpa, burun dudaklar, yanaklar aynı babası... Hatta ayaklarının fotoğrafını da verdi doktor amcası, ayakları da babasına benziyor kaydirigubbakcemile3 Bu arada erkek olduğuna dair hiç şüphemiz kalmadı, öyle bir pozisyonda duruyordu ki, biz bil gördük ne var ne yok yerimseniben
Tabi ben ultrason çıkışının verdiği sersemlikle, doktora soracağım herşeyi unuttum. Ne krampları sordum, ne ayaklarımın şişmesini :) Şişlikler doktorun aklına geldi, baktı, ciddi bir şey olmadığını söyledi. Bu arada ben bir ayda 4 kilo almak suretiyle yam 54 kilo olmuşum. Biraz kızdı çok almışsın diye ama hala zayıf sayılırsın, bir daha bu kadar almamaya çalış, diyabetin de çıkarsa zorlar bizi dedi...
Bizden haberler böyle...
Doktora gidecek bütün arkadaşların da güzel haberler getirmesini diliyorum...
geçmiş olsun, inş. sorunsuz atlatırsın bu şeker olayını
bebişine de maşaallah kocaman olmuş gerçekten opuyorumnanaktan
hoşgeldin dilacım çok merak ettik seni hepimizben geldim arkadaşlar geçmişin sadece bir kısmını okuyabildim ilgilenen merak eden herkese çok çok teşekkür ederim...
cuma akşamı beşe çeyrek kala lavaboya gittiğimde kanamam başlamıştı hemen doktoru aradım çabuk gel deyince iyice panikledim...
bebek iyi ama tatsız oldu kanama dedi...
bir hafta kalkmadan yatacaksın dedi düşünün bendeki korkuyu bir sebebi yokken bu şekilde olması çok üzdü beni herşeyden hatta ıkınmaktan bile olabilir kesilmesini beklicez bebekle ilgili bir durum yok dedi..
neyse ben bir iki saat sonra kesilir diye düşünürken durmadı.
cumartesi pazar pazartesi kalkmadım yerimden salı doktorum aradı kanama hala devam edince kan uyuşmazlığı iğnemi erken tyapmak zorunda kaldılar bebeğe veya bana bir kan karışırsa zehirlenmeyelim diye önlem aldılar yani.
çarşamba tekrar çağıırdı çok huzursuz oldum bebeğine bir daha bakıcam dedi neyse bebek yine iyi ama bu kanama bu kadar uzun sürdüğü için bunun sonu enfeksyona gider antibiyotiğe başlamak zorundayız dedi ağladım zırladım istemiyorum dedim ama olmadı...neyse araştırdım br zararı yokmuş.
of kızlar önrümden ömür gitti...muhtemelen biraz erken doğacak benim velet...sağlıklı olsunda sorun değil...
kanamam daha bu cumartesi akşamı kesildi inanırmısınız regli olmuşum gibi kanamam oldu kendinize çok çok dikkat edin benim gibi haldır haldır yürümeyin yavaş hareket edin öpüyorum çok.
çok tatsız şeyler yaşamışsın
inş. bundan sonra sorunsuz bir şekilde devam eder herşey
teşekkürler seyyarcim inş. görürüm ya :asigim:günaydın cnaım inşallah uzun uzun görür güzel haberler ile gelriisn...
sen de kocacığını görürsün inş. opuyorumnanaktan
sağol bosnacım inşaallah :1hug:Günaydıın Dimple,
İnşallah bebişini görür, güzel haberlerini getirirsin...