2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

sanada günaydın hayatım inşallah görürsün minik kuşunu

:1hug: inşaallah kujucum inşaallah kaydirigubbakcemile5
Günaydın bosnacım
geçmiş olsun, inş. sorunsuz atlatırsın bu şeker olayını
bebişine de maşaallah kocaman olmuş gerçekten opuyorumnanaktan
hoşgeldin dilacım çok merak ettik seni hepimiz
çok tatsız şeyler yaşamışsın (
inş. bundan sonra sorunsuz bir şekilde devam eder herşey
günaydın cnaım inşallah uzun uzun görür güzel haberler ile gelriisn...
teşekkürler seyyarcim inş. görürüm ya :asigim:
sen de kocacığını görürsün inş. opuyorumnanaktan
Günaydıın Dimple,
İnşallah bebişini görür, güzel haberlerini getirirsin...
sağol bosnacım inşaallah :1hug:

Canımcım günaydın, kuzucuğuna maşallah, şekerine dikkat et, bebek bu yüzden tosun olabilir, testi de ihmal etme hemen yaptır bu hafta, Allah korusun ihmale gelmez böyle şeyler..

Dilacım hoşgeldin, tekrar geçmiş olsun, herşeyin hayırlısı, bebişin erken gelecek diye üzülme, sağlıklı olsunda varsın biraz erken gelsin annesi, benim kan uyuşmazlığı testim yapıldı geçen hafta, şimdilik sorun yokmuş, ama önümüzdeki ay tekrar yapılacak ve koruyucu iğneye başlayacak doktorum, hakkaten önemli bir konu bu da..

Günaydın kızlarrrr,
Dila gelmis...

Hosgeldin... Gecmis olsun kardes.... Mart annelerine nazar degdi herhalde...

Simenay bana mesaj atmıs... Tesekkurler simenay... Bu haftada raporluyum.... Haftaya ise baslayacagım...

Canım merhaba, hazır raporlu iken bol bol dinlen, hatta benim yerime de dinlen, çok yorgunum, işler çok yoğun ve ben hala iyileşemedim (

SEYYALcim, içmediğim kocakarı ilacı, yemediğim nane kalmadı ama yok yok, bu öksürük yapıştı kaldı bana, c vitamini olsun diye bol bol portakal mandalin yiyorum, sanırım hiç dinlenemediğim için bu kadar uzun sürdü hastalığım, işler çok yoğun ve çoookk yorgunum, sürünüyorum resmen...

günaydın canım ağırlaşmamız normal artık 5. ayı bitiriyoruz az kaldı beline çok baskı yapıyorsa fazla yürüme zaten bende yürüyemiyorum o yüzden yediklerime dikkat etmeye çalışıyorum hayırlısıyla sorunsuz bitirelim inşallah hepimiz bebişlerimizi alalım kucağımızakaydirigubbakcemile5

canım belimde sorun yok kahvaltıdan sonra dermanım kalmıyor kasıklarımda baskı hissediyorum sanki doğum yapacak gibi sonra öğlene doğru düzeliyorum rahat yürüyebiliyorum bu arada başkalarına soruyorum 7aylık hamileyim diyor biz şimdi 6. ayı bitirip 7. aydan gümü alıyoruz

Günaydın arkadaşlar,

Güzel bir hafta diliyorum herkese...

Hem çok güzel hem de pek güzel olmayan haberlerle geldik doktor kontrolümüzden.

...

canım ebbeğin ile ilgili yazdıkalrın çok güsel seni çok iyi anlıyorum çünki bende onu görünce herşeyi unutuyorum :):): şeker sorunun inşallah halloluro hemen ben abyramdan sonra gideceğim artık inşallah..

DİLA ÇOK GEÇMİŞ OLSUN CANIM ÇOK MERAK ETİK GERÇEKTEN İNŞALAH SAĞLIKLI DOĞAR BEBEĞİN VE SENDE KENDİNİ ÇABUK TOPARLARSIN ÇOK DİKAKT ET KENDİNE BAYRAMDA DA ÇOK GEZME SAKIN

ahhha ahhhh canım benim inan annemelrin zoru ile çıktım ama kalabalık bahanesi ile ordan da kaçtım evlenmeden önce alışverişi tek başına bile çanta çanta alan ben şimdi eşim yokken hiç bişi alasım gelmiyor belki onu görmeye bnen gideceğim bir gece izin veriyorlar o yüzden o gelemeyecek. ben gideceğim gibi görünüyor şimdilik...

simenaybebişinin adı iklimmi olacak bizim komşuda kızına iklim adını vermiş maşşallah çok bilmiş abla abla diye peşinden koşuyordu annesinin ne yaptığına kadar herşeyi anlatıyor daha 2 yaşında filan

Mutlucum sevindim senin için canım, inşallah ben de öyle atlatırım...
Ben de fazla yürüyemiyorum artık, hem nefes nefese kalıyorum hem de belim ağrıyor.
Yavaş tempoda yürüyebiliyorum sadece...

Simenaycım, çok korkuyordum bebek küçük olursa diye, şimdi de tosun olacak galiba. Tartısının biraz önde gitmesi risk, ama 3 aylık hamileyken bakılmıştı şekerime, birşey yoktu, o zaman da biraz öndeydi benim minik. Doktor çok anlamlı bir iriliği yok, korkma, ama atlamayalım yine de dedi... Yeter ki sağlıklı olsun, başka hiç birşey istemiyorum inan ki, çok korktum, çok ağladım cumartesi günü... Bayramda yaptırıcam testimi de...

anladım canım valla ben 5ay10 günlük oldum bugün sen 3 hafta öndesin benden sanırım sen 6.ayı bitirip 7. den gün alıyorsun ayy ne güzel senin günler daha az kalmışş

günaydın kızlar dilacım hoşgeldin tekrar geçmiş olsun
cuma günü şeker yüklememiz yapıldı ilki 87 sonra 130 çıktı doktorum ii dedi kuzumu gördüm 595 gr olmuş benim tosun kızım iş yerimde son 3 günüm bayramdan sonra çalışmıcam birazda evimde dinleneyim yeter artık dedim sizinlede çok sık görüşemicem onun için çok üzgünüm(

bebiş için endişelenme canımcım sen dikkat ettikten sonra bi sorun yok doktorunda zaten doğumun zorlaşmaması için söylüyordur doğunca bol bol ısırırsın o tatlı tombik ayaklarından sağlıkla doğsun inşallahh:Saruboceq:

sağolun kızlar yaaa..simenay mesaj attı bana merak ettiğinze dair...yazık oda hastaydı zaten buluşamadık kısmet olmadı bişeyi çok fazla istemiceksin...
ne planlar yapmıştım cumartesi kuaföre gitcektim pazar sizle buluşucaktım sizden sonra ortaokul arkadaşlarımla buluşucaktım tüh ya öyle üzüldümki kocama dedim nolur gideyim ağrım sancım yok la delirtme beni hatun dedi :)
ay allahım yarabbim yaa çok korktum ha çıksın poposunu koparıcam zillinin.
kanamayla ilgili bişey söylemedi ama ben bi halt yedim şu 5 li a4 kağıt kolileri varya onu ayağımla bir yerden alıp masanın altına ittim ama ayağımla sürüdüm...sanıyorum ondan oldu ama korkudan doktoruma bişey söyleyemedim oda herşeyden olabilir ne bileyim işte bir sürü soru sordu mesala son 24 saat içinde cinsel ilişki oldumu?
bitki çayı v.s. içtinmi bir yere uzandınmı falan gibi sorular...mutfak raflarına tabak almaya bile uzanmayacakmışız...ben biraz rahat davrandım şimdi prensesler gibi her şeyi başkalarına yaptırıyorum kusura bakmasınlar az canım yanmadı...
ee erken doğumu benim doktorum değil ama akrabamız olan bir şahsiyet söyledi.
kendiside böyle olmuşta..bilmiyorum hayırlısı işte...canlarım ya okadar destek oldunuz moral verdinizki anlatamam size..hepinize çokkk çok teşekkür ederim..buluşma olayını ayarlayalım ama tamammı?arkadaşımı gönderdim mothera o gün ben çok aklım kaldı indirim hep dandik şeylerdeymiş bizim gibi çıtır bebeklere bişey yokmuş bola heveslenmişiz yani...oyüzden yeniden bi buluşma ayarlayabiliriz.

bosna benim bebekte sanırım biraz önde gidiyor en son 24+3de 33cm 750gr dı bende galiba şekerden dedim ama şekerim normal çıktı sanırım yediklerimizde yarıyor artık :CüvCüv:

kuju evet galiba son 3 ay kaldı by fazla kilo almadım ama galiba son 3ayda hızlanacak

sema gözün aydın

gözün aydın canım maşallah bebişine :ecrin_bebek:
sen iyi olda arada bi biz iyiyiz desen de yeter bizde seni özleriz ama iyi olduğunu bilmek bile mutlu eder bizi canımcım bol bol dinlenirsin işte ne güzel

ay canım benim bari bayram tat,lini değerlendirebilsen artık çok çabuk ve fazlaca yoruluyoruz yyürüyüşler bile beni zorluyor diğer arkadşalrıdna yazdığı gibi ... mevlam kolaylık verisn canım ...
hepinize çok ço kteşekrüler ama eşimi öyle uzun uzun görüp hasret gideremeyeceğim YNUR CUĞUMUN da dediği gibi az kaldı bizrde canım göbeğini eşine internette göstermedin mi eminim çok beğenmiştir ben çok keyif alıyorum öyle koca koca göbekle aynaya bakmaya biz hamileyiz unutma keyfini çıakr ne kaldı ki şurda çok ço kta 3-4 ay bile değil ve bizler özleyeceğiz o göbekleri içerdeki tekmeleri flan sal göbeği sallaya sallaya yürü boşver : eminim çok çok güzel görünüyorsundur haksılzık etme kendine :)

canlarım ben bi taraftan da işlerimi yapayım yavaş yavaş bayramdan sonra evde boya ve temizlik yapılacak bebişimize hazırlık off çok iş var çokkk

kızlar bişi sorcam ben 23+5teyim 595gr doktorum biraz iri bebek dedi bosnacım sen 24. haftandasın sanırım 800 küsür diyosun acaba benim doktorum mu bilmiyo kafam karıştı şimdi bir haftada 200 küsür grmmı alır bebek CADIARZU

kızlar bunların hepsini 12,50 kuruşa aldım kızılaydan %50indirim vardı

Eklentiler

• $user151041_pic71720_1258290532.webp
    14,5 KB · Görüntüleme: 19

kızlar bunların hepsini 12,50 kuruşa aldım kızılaydan %50indirim vardı

nerden aldın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…