- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #24.781
sağolun kızlar yaaa..simenay mesaj attı bana merak ettiğinze dair...yazık oda hastaydı zaten buluşamadık kısmet olmadı bişeyi çok fazla istemiceksin...
ne planlar yapmıştım cumartesi kuaföre gitcektim pazar sizle buluşucaktım sizden sonra ortaokul arkadaşlarımla buluşucaktım tüh ya öyle üzüldümki kocama dedim nolur gideyim ağrım sancım yok la delirtme beni hatun dedi :)
ay allahım yarabbim yaa çok korktum ha çıksın poposunu koparıcam zillinin.
kanamayla ilgili bişey söylemedi ama ben bi halt yedim şu 5 li a4 kağıt kolileri varya onu ayağımla bir yerden alıp masanın altına ittim ama ayağımla sürüdüm...sanıyorum ondan oldu ama korkudan doktoruma bişey söyleyemedim oda herşeyden olabilir ne bileyim işte bir sürü soru sordu mesala son 24 saat içinde cinsel ilişki oldumu?
bitki çayı v.s. içtinmi bir yere uzandınmı falan gibi sorular...mutfak raflarına tabak almaya bile uzanmayacakmışız...ben biraz rahat davrandım şimdi prensesler gibi her şeyi başkalarına yaptırıyorum kusura bakmasınlar az canım yanmadı...
ee erken doğumu benim doktorum değil ama akrabamız olan bir şahsiyet söyledi.
kendiside böyle olmuşta..bilmiyorum hayırlısı işte...canlarım ya okadar destek oldunuz moral verdinizki anlatamam size..hepinize çokkk çok teşekkür ederim..buluşma olayını ayarlayalım ama tamammı?arkadaşımı gönderdim mothera o gün ben çok aklım kaldı indirim hep dandik şeylerdeymiş bizim gibi çıtır bebeklere bişey yokmuş bola heveslenmişiz yani...oyüzden yeniden bi buluşma ayarlayabiliriz.
dila loya varya korayın yanında impidimpide %50indirim var çıtçıtlılar 5den 2,5e düşmüş
kızlar bişi sorcam ben 23+5teyim 595gr doktorum biraz iri bebek dedi bosnacım sen 24. haftandasın sanırım 800 küsür diyosun acaba benim doktorum mu bilmiyo kafam karıştı şimdi bir haftada 200 küsür grmmı alır bebek CADIARZU
canlarım ben bi taraftan da işlerimi yapayım yavaş yavaş bayramdan sonra evde boya ve temizlik yapılacak bebişimize hazırlık off çok iş var çokkk
günaydın kızlar dilacım hoşgeldin tekrar geçmiş olsun
cuma günü şeker yüklememiz yapıldı ilki 87 sonra 130 çıktı doktorum ii dedi kuzumu gördüm 595 gr olmuş benim tosun kızım iş yerimde son 3 günüm bayramdan sonra çalışmıcam birazda evimde dinleneyim yeter artık dedim sizinlede çok sık görüşemicem onun için çok üzgünüm(
dila bizim içinde kopar o zillinin totousnu çok korkuttu senide bizi de ama bundan sonrası iyi olsunda en kötü ihtimalle o olduktan sonra buluşursu herkeslerle . sen iyi olda ve evvet prensessin sen bırak başkaları yapsın işi gücü itme çekmeleri kociştende biraz uzakdurman gerekecek bu ara sanırım onada dikakt edin herşeye dikkaet et işte iyi bak zilloşumuzada kendiende ...
dila merdiven çıkışında çok güzel kotlu pantalonlı kız takımları var onlarda 15tl filan bence en iyi yer orası diğer indirimler fasafiso
arkadaşlar bana doktorum şeker yüklemesiyle ilgili bişey söylemedi herkese yapılıyor dimi bu şeker yüklemesi sadece bayramdan sonra gel dedi biz şuan 25+3 olduk hangi haftalarda yapıldı şeker yüklemeleriniz ben ne zaman randevu alsamki CADIARZU
24ve28 haftada yapılıyor sana bilgi verir
tatlım gözün aydın... işte beni sıkanda haftasından geride görünen degerdi..vallahi tatlım büyük konuşmayayımda bence hamilelik daha zor her an su mu bu mu kaygısı... bi elimize alalım su minnoşları hayırlısıyla ısıralım popolarına görsünler bakalım el mi yaman bey mi yamankaydirigubbakcemilecnm gözün aydın bebişin büyümüş maşallah bende cuma günü gittim doktora bnmde ultrason kagıdında haftaları farklı 22 haftalıgız biz biri 21,0 gösteriyo biri 22,6 gösteriyor biride 22,0 gösteriyor sanırım herkezde olan bişey bence endişelenme istersen internetten ultrason bilgileri diye gir orda sonuçlar var düşük normal üksek diye onlarla karşılaştırınca insanın içi biraz daha rahat ediyor.du kız daha hamilelikden sıkılma hemen anne olmanın en güzel yanı hamilelik:)::)9 aydan sonrası daha zor allah hepimize kolaylık versin.akannehir
Günaydın arkadaşlar,
Güzel bir hafta diliyorum herkese...
Hem çok güzel hem de pek güzel olmayan haberlerle geldik doktor kontrolümüzden.
50 gr glukoz testim yapıldı. Tokluk kan şekeri hep çok çok düşük çıkan ben değilmişim gibi, 1 saat tokluk kan şekerim 173 çıktı. 1 hafta içinde 100 gr glukoz testine girmem gerekiyor. Hipoglisemi nedeniyle zaten risk vardı, ihmal etme, hemen yaptır testi dedi doktorum. Cumartesi günü çok canım sıkıldı bu duruma ama yavaş yavaş alışıyorum.
Sonra kuzumu gördüm uzun uzun :)
Nasıl büyümüş, nasıl değişmiş, çok şaşırdım. 819 gr olmuş canım yavrum, boyu da yaklaşık 33 cm. İlk günden beri gelişimi 1 hafta önde gidiyordu, hala öyle devam ediyor. Ayak parmaklarını kafasına yaslamış uyuyordu oğlum, sonra doktor dürttü biraz, uyandı. Eliyle ayağını tuttu, ağzını açtı kapattı, sırtını döndü, o kadar çok hareket etti ki, içimde hissettim bile :) Hala babasına çok benziyor sıpa, burun dudaklar, yanaklar aynı babası... Hatta ayaklarının fotoğrafını da verdi doktor amcası, ayakları da babasına benziyor kaydirigubbakcemile3 Bu arada erkek olduğuna dair hiç şüphemiz kalmadı, öyle bir pozisyonda duruyordu ki, biz bil gördük ne var ne yok yerimseniben
Tabi ben ultrason çıkışının verdiği sersemlikle, doktora soracağım herşeyi unuttum. Ne krampları sordum, ne ayaklarımın şişmesini :) Şişlikler doktorun aklına geldi, baktı, ciddi bir şey olmadığını söyledi. Bu arada ben bir ayda 4 kilo almak suretiyle yam 54 kilo olmuşum. Biraz kızdı çok almışsın diye ama hala zayıf sayılırsın, bir daha bu kadar almamaya çalış, diyabetin de çıkarsa zorlar bizi dedi...
Bizden haberler böyle...
Doktora gidecek bütün arkadaşların da güzel haberler getirmesini diliyorum...
ben geldim arkadaşlar geçmişin sadece bir kısmını okuyabildim ilgilenen merak eden herkese çok çok teşekkür ederim...
cuma akşamı beşe çeyrek kala lavaboya gittiğimde kanamam başlamıştı hemen doktoru aradım çabuk gel deyince iyice panikledim...
bebek iyi ama tatsız oldu kanama dedi...
bir hafta kalkmadan yatacaksın dedi düşünün bendeki korkuyu bir sebebi yokken bu şekilde olması çok üzdü beni herşeyden hatta ıkınmaktan bile olabilir kesilmesini beklicez bebekle ilgili bir durum yok dedi..
neyse ben bir iki saat sonra kesilir diye düşünürken durmadı.
cumartesi pazar pazartesi kalkmadım yerimden salı doktorum aradı kanama hala devam edince kan uyuşmazlığı iğnemi erken tyapmak zorunda kaldılar bebeğe veya bana bir kan karışırsa zehirlenmeyelim diye önlem aldılar yani.
çarşamba tekrar çağıırdı çok huzursuz oldum bebeğine bir daha bakıcam dedi neyse bebek yine iyi ama bu kanama bu kadar uzun sürdüğü için bunun sonu enfeksyona gider antibiyotiğe başlamak zorundayız dedi ağladım zırladım istemiyorum dedim ama olmadı...neyse araştırdım br zararı yokmuş.
of kızlar önrümden ömür gitti...muhtemelen biraz erken doğacak benim velet...sağlıklı olsunda sorun değil...
kanamam daha bu cumartesi akşamı kesildi inanırmısınız regli olmuşum gibi kanamam oldu kendinize çok çok dikkat edin benim gibi haldır haldır yürümeyin yavaş hareket edin öpüyorum çok.
tatlım 26 haftalık olmuşsun yanılmıyorsam.. artık 7 aylıksın..30 haftayla 8 ay başlıyor..canım belimde sorun yok kahvaltıdan sonra dermanım kalmıyor kasıklarımda baskı hissediyorum sanki doğum yapacak gibi sonra öğlene doğru düzeliyorum rahat yürüyebiliyorum bu arada başkalarına soruyorum 7aylık hamileyim diyor biz şimdi 6. ayı bitirip 7. aydan gümü alıyoruz
hepinize çok ço kteşekrüler ama eşimi öyle uzun uzun görüp hasret gideremeyeceğim YNUR CUĞUMUN da dediği gibi az kaldı bizrde canım göbeğini eşine internette göstermedin mi eminim çok beğenmiştir ben çok keyif alıyorum öyle koca koca göbekle aynaya bakmaya biz hamileyiz unutma keyfini çıakr ne kaldı ki şurda çok ço kta 3-4 ay bile değil ve bizler özleyeceğiz o göbekleri içerdeki tekmeleri flan sal göbeği sallaya sallaya yürü boşver: eminim çok çok güzel görünüyorsundur haksılzık etme kendine :)
off tatlım evet yaaa...uzak duruyorum zaten...kanamam yeni bitti doktorum çarşamba bidaha çağırdı rahim ağzına bakacakmış açılma varmı diye...zaten 5 inde randevumuz vardı şeker yüklemei falan filan adam benden çok stres oldu allah allah çok huzursuz oldum şöyle oldum böyle oldum diye iki günde bir çağırdı beni fırsat bu fırsat bebişimi gördüm bende esnedi elinide ağzına kapattı çok terbiyeli çooocuuumm.
dün akşam kıpır kıpırdı babasıyla konuşuyolardı gerçi babası burnuna tekme yedi ama olsun...bi çıksın neler yapıcam varyaaaaaa...
mutlucum bende ordan bikaç bişey almıştım dur öğlen kendimi iyi hissedersem bi gideyim iki adım bana orası biliyosun.
canım niye kendini yoruyorsun madem bayramdan sonra ev karışıcakmış boşverrrrrr yorma kendini zemuszemus
selkie umarım bugün iyisindir geçmiş olsun canım dikkat et kendine.kızlar günaydın nasılsınız?ben hala hastayım ...((
geçmişi okuyamadım,umarım bir yaramazlık yoktur..herkes iyidir...kendinize çok iyi bakın...
dilacım çok geçmiş olsun hayatım.hepimiz çok merak ettik ve çok endişelendik.dilerim bundan böyle herşey yolunda gider.Allahım sağlık versin.ben geldim arkadaşlar geçmişin sadece bir kısmını okuyabildim ilgilenen merak eden herkese çok çok teşekkür ederim...
cuma akşamı beşe çeyrek kala lavaboya gittiğimde kanamam başlamıştı hemen doktoru aradım çabuk gel deyince iyice panikledim...
bebek iyi ama tatsız oldu kanama dedi...
bir hafta kalkmadan yatacaksın dedi düşünün bendeki korkuyu bir sebebi yokken bu şekilde olması çok üzdü beni herşeyden hatta ıkınmaktan bile olabilir kesilmesini beklicez bebekle ilgili bir durum yok dedi..
neyse ben bir iki saat sonra kesilir diye düşünürken durmadı.
cumartesi pazar pazartesi kalkmadım yerimden salı doktorum aradı kanama hala devam edince kan uyuşmazlığı iğnemi erken tyapmak zorunda kaldılar bebeğe veya bana bir kan karışırsa zehirlenmeyelim diye önlem aldılar yani.
çarşamba tekrar çağıırdı çok huzursuz oldum bebeğine bir daha bakıcam dedi neyse bebek yine iyi ama bu kanama bu kadar uzun sürdüğü için bunun sonu enfeksyona gider antibiyotiğe başlamak zorundayız dedi ağladım zırladım istemiyorum dedim ama olmadı...neyse araştırdım br zararı yokmuş.
of kızlar önrümden ömür gitti...muhtemelen biraz erken doğacak benim velet...sağlıklı olsunda sorun değil...
kanamam daha bu cumartesi akşamı kesildi inanırmısınız regli olmuşum gibi kanamam oldu kendinize çok çok dikkat edin benim gibi haldır haldır yürümeyin yavaş hareket edin öpüyorum çok.
sinpac vesimenay sizlerede geçmiş olsun kızlar Allah şifa versin.Günaydın kızlarrrr,
Dila gelmis...
Hosgeldin... Gecmis olsun kardes.... Mart annelerine nazar degdi herhalde...
Simenay bana mesaj atmıs... Tesekkurler simenay... Bu haftada raporluyum.... Haftaya ise baslayacagım...
kız seyyal sen valla bugün sopayı hak ediyorsun romantiğe bağladın yine ağlatıcaksın beni şimdi yaaa :gitme: her fırsatı değerlendir işte tatlım saniye olsun görmen yeter işte allah hayırlı yollar versinde bende yola dayanamadığım için eşim gelirsen aklım sende kalıyor uğurlaması çok zor oluyor diyo hep az kaldı bak bugünde battı bilmem ne böyle şeylerle kendimizi avutuyoruz :sinifsinif: senin mesafen yakınken bayramda eşini yanlız bırakma sağ salim git gel inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?