2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

dila bizim içinde kopar o zillinin totousnu çok korkuttu senide bizi de ama bundan sonrası iyi olsunda en kötü ihtimalle o olduktan sonra buluşursu herkeslerle . sen iyi olda ve evvet prensessin sen bırak başkaları yapsın işi gücü itme çekmeleri kociştende biraz uzakdurman gerekecek bu ara sanırım onada dikakt edin herşeye dikkaet et işte iyi bak zilloşumuzada kendiende ...

hepinize çok ço kteşekrüler ama eşimi öyle uzun uzun görüp hasret gideremeyeceğim YNUR CUĞUMUN da dediği gibi az kaldı bizrde canım göbeğini eşine internette göstermedin mi eminim çok beğenmiştir ben çok keyif alıyorum öyle koca koca göbekle aynaya bakmaya biz hamileyiz unutma keyfini çıakr ne kaldı ki şurda çok ço kta 3-4 ay bile değil ve bizler özleyeceğiz o göbekleri içerdeki tekmeleri flan sal göbeği sallaya sallaya yürü boşver : eminim çok çok güzel görünüyorsundur haksılzık etme kendine :) [/QUOTE]

kız seyyal seni valla napıyım bilemedim biz üç aydır hiç görmedik birbirimizi internet dışında bir saate hasretiz cadının dediğine bakya Şeniz göbişi göstermez olurmuyum canım nette her seferinde gösteriyorum eşim çok memnun çok mutlu oluryor canım :))) aslında hayatımda ilk defa kilo alıyorum buna alışamadım bide biliyorsun eşimiz yanımızda değil şımartılmakmı istiyorum ne kaydirigubbakcemile3

Semacım valla ben de anlamıyorum bu kilo meselesini.
Cumartesi günü gezdim durdum internette, en güvenilir sitelerde bile birbirinden farklı bilgiler var.
Bizim bebiş 24+1'de 25+1'lik kilodaydı, bu gelişimi ile ilgili birşey de olabilirmiş.
Sanırım en iyisi kendi doktorumuzu dinlemek, benimki takma kafana dedi, geçti mesela...
Sen de doktorun ters birşey söylemediyse Allah korusun, çok düşünme canımcım, kimseyle de karşılaştırmamaya çalış, iyice aklı karıışıyor insanın...

geçmiş olsun kendine çok iyi bak dikaktli ol sonrasıdna bol bol görüşürüz :):): sana özetlerde geçeriz döndüğünde :):)

off tatlım evet yaaa...uzak duruyorum zaten...kanamam yeni bitti doktorum çarşamba bidaha çağırdı rahim ağzına bakacakmış açılma varmı diye...zaten 5 inde randevumuz vardı şeker yüklemei falan filan adam benden çok stres oldu allah allah çok huzursuz oldum şöyle oldum böyle oldum diye iki günde bir çağırdı beni fırsat bu fırsat bebişimi gördüm bende esnedi elinide ağzına kapattı çok terbiyeli çooocuuumm.
dün akşam kıpır kıpırdı babasıyla konuşuyolardı gerçi babası burnuna tekme yedi ama olsun...bi çıksın neler yapıcam varyaaaaaa...
mutlucum bende ordan bikaç bişey almıştım dur öğlen kendimi iyi hissedersem bi gideyim iki adım bana orası biliyosun.

arkadaşlar bana doktorum şeker yüklemesiyle ilgili bişey söylemedi herkese yapılıyor dimi bu şeker yüklemesi sadece bayramdan sonra gel dedi biz şuan 25+3 olduk hangi haftalarda yapıldı şeker yüklemeleriniz ben ne zaman randevu alsamki CADIARZU

24ve28 haftada yapılıyor sana bilgi verir

tatlım gözün aydın... işte beni sıkanda haftasından geride görünen degerdi..vallahi tatlım büyük konuşmayayımda bence hamilelik daha zor her an su mu bu mu kaygısı... bi elimize alalım su minnoşları hayırlısıyla ısıralım popolarına görsünler bakalım el mi yaman bey mi yamankaydirigubbakcemile

tatlım gözün aydın kavuşmuşsun minnoşuna maasallah....seker içinde sıkma canını herseyin bi çaresi var bak yapıyorum diyetimi.. yarında kontrolum var.. hayırlısı insalah...

canım hoşgeldin çok büyük geçmiş olsun...allah tekrar yasatmasın.. aynı seyleri bende gebeliğimin basında yasadım.. çok üzüldüm çok yıprandım.. senin haberini alınca inan tekrar döndüm o anlara .. neyse çok geçmiş olsun....dikkat et kendine çokk özlemiştik seni yerinde çok belliydi...hihoyyyt

tatlım 26 haftalık olmuşsun yanılmıyorsam.. artık 7 aylıksın..30 haftayla 8 ay başlıyor..

kız seyyal seni valla napıyım bilemedim biz üç aydır hiç görmedik birbirimizi internet dışında bir saate hasretiz cadının dediğine bakya Şeniz göbişi göstermez olurmuyum canım nette her seferinde gösteriyorum eşim çok memnun çok mutlu oluryor canım :))) aslında hayatımda ilk defa kilo alıyorum buna alışamadım bide biliyorsun eşimiz yanımızda değil şımartılmakmı istiyorum ne kaydirigubbakcemile3[/QUOTE]

anlıyorum anlıyorummm :):):) evde de yapıyorsun değil mi bunu aynanın karşısına geçip kendini beğenmeme numaraları yapıp evdekilerden de kopartıyorsu ndeğil mi iltifatları :):):

ya hayatım inan çok haklısın evet görüşmek bile çok büüyk şükrü ama şimdi diğer tabur 4 gün evci çıkıyor komutanalrı tamam diyor o taburda acemilik döneminden bir arkadaşı var bizde eşi ile arkadaş olduk onlar şimdi evlerinde doya doya vakit geçirecekkken biz sırf bir komutanın emri ile sadece bir gün görüşeceğiz ve ben bu halde yolculuk yapıp ertesi gün geri döneceğim o yüzden benim ahlanıp vahlanmam yoksa inan dert değil mesela eşim diyorki sen gel şu telelrin ardında bile olsa bi göz göreyi msnei bi koklayayım yeter diye :

birde necatibey caddesine giderken bir toptancı varmış şimdi perakendede satıyolarmış bazı müşterilere bir günde oraya gitsek güzel olur aslında uygunmuş fiyatları.bekocum sağol canım gerçekten zormuş ben çok kolay bir hamilelik geçirdim kendi kendime nazar ettim...
hee mutlu kimlik mağzasında çok güzel elbiseler var bayram için alabilirsin..
rahatsızlanmadan bir gün önce ordaydımda alıcaktım ertesi günü oda kısmet olmadı işte.

kız seyyal sen valla bugün sopayı hak ediyorsun romantiğe bağladın yine ağlatıcaksın beni şimdi yaaa :gitme: her fırsatı değerlendir işte tatlım saniye olsun görmen yeter işte allah hayırlı yollar versinde bende yola dayanamadığım için eşim gelirsen aklım sende kalıyor uğurlaması çok zor oluyor diyo hep az kaldı bak bugünde battı bilmem ne böyle şeylerle kendimizi avutuyoruz :sinifsinif: senin mesafen yakınken bayramda eşini yanlız bırakma sağ salim git gel inşallah

Bekocum çok teşekkür ederim.
Senin de yüksek çıkmıştı di mi şeker tahlillerin?
Sadece diyet mi verdiler, nasıl oluyor, sen birşey hissediyor musun?
Azıcık aydınlatsana beni nolur :)

e ne güzel işte ilgilenmiş doktorun senle saolsuna damcağız korkar tabi ama o duurmda seni biraz telaşlandırmıştır . dua et bizde çokdua ettik hiç bişi olmaz meleğine... eee hep sen tekme yiyecekd eğilsin ya birazda o yesin :):) cd yede çektimi o hallerini ben sürekli izliyorum resmen yüüzyor sanki içerde elelr kafada kaşınıyor gibi sonra bir görüntüsü var işaret parmağını havaya kaldırıyor babannesine gödnerdim diyorki dedi bak buda sen gib doğruyolcu olacak şimdiden sana sinyal veriyor :):):

canım niye kendini yoruyorsun madem bayramdan sonra ev karışıcakmış boşverrrrrr yorma kendini zemuszemus

ne yapayım canımcım içime sinmiyor böyle hafta sonu yapmayınca dağılıyor ev biraz toparlamaya çalışıyorum bende
mutlucum bebişin güle güle giysin cicilerini

hepinize günaydın güzel bir hafta geçirmeniz dileğiyle canlarımopuyorumnanaktan
doktora gidip güzel haberlerle dönen arkadaşlarımızın gözü aydın.

kızlar günaydın nasılsınız?ben hala hastayım ... ((
geçmişi okuyamadım,umarım bir yaramazlık yoktur..herkes iyidir...kendinize çok iyi bakın...
selkie umarım bugün iyisindir geçmiş olsun canım dikkat et kendine.
dilacım çok geçmiş olsun hayatım.hepimiz çok merak ettik ve çok endişelendik.dilerim bundan böyle herşey yolunda gider.Allahım sağlık versin.
Günaydın kızlarrrr,
Dila gelmis...

Hosgeldin... Gecmis olsun kardes.... Mart annelerine nazar degdi herhalde...

Simenay bana mesaj atmıs... Tesekkurler simenay... Bu haftada raporluyum.... Haftaya ise baslayacagım...
sinpac vesimenay sizlerede geçmiş olsun kızlar Allah şifa versin.

tamam sustum pardon :kedi::kedi::kedi::kedi:zemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…