- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #24.801
birde necatibey caddesine giderken bir toptancı varmış şimdi perakendede satıyolarmış bazı müşterilere bir günde oraya gitsek güzel olur aslında uygunmuş fiyatları.bekocum sağol canım gerçekten zormuş ben çok kolay bir hamilelik geçirdim kendi kendime nazar ettim...
hee mutlu kimlik mağzasında çok güzel elbiseler var bayram için alabilirsin..
rahatsızlanmadan bir gün önce ordaydımda alıcaktım ertesi günü oda kısmet olmadı işte.
tulumu çok güzel yumuşacık
uyku setinide %60 indirimli aldım taçın hiç düğme yok sağlıklı
tamam sustum pardon :kedi::kedi::kedi::kedi:zemuszemus
mutlu nevresim takımını nereden aldın.
KIZLAR gunaydın hepınızeee opuyorumnanaktan
umarım hepiniz iyisinizdir...
dilacım cok cok gecmiş olsunn cok dikkat et kendine, hep dua ettik biz sana.. Umarım rabbim bir daha yasatmazz:Saruboceq:
mutlucum sende gule gule kullan hepsi cok guzeller...
kızlar benim disim dunden beri cok fena agrıyor, dun acile gittik, doktorunuzdan ızın almadan herhangi bir işlem yapamam dedi, disimin cekılmesi gerekıyormus, doktoruma sordum cektırebilrisin sorun olmaz dedi ama icime kurt dustu ne yapsam bilmiyorum, sizin bilginiz var mı bu konuda :uhm:
Bekocum çok teşekkür ederim.
Senin de yüksek çıkmıştı di mi şeker tahlillerin?
Sadece diyet mi verdiler, nasıl oluyor, sen birşey hissediyor musun?
Azıcık aydınlatsana beni nolur :)
tulumu çok güzel yumuşacık
uyku setinide %60 indirimli aldım taçın hiç düğme yok sağlıklı
Herkese merhaba
Dila hoşgelmişsin geçmiş olsun canım
Bosna gözün aydın inşallah 100 gr da sorun çıkmaz...
Bende dünden beri korkuyorum yakın bir arkadaşım benden 1 ay evvel hamile kaldı onunda kanaması olmuş ve yat demiş doktor
Dün sırtımdan karnıma vuran felaket bir sancı vu bu sabah kasıklarımda yine sancı oldu çok şükür ki fazla sürmüyorlar 10 dk. falan...
Normal midir acaba bu ağrılar anlayamıyorum... :uhm:
beko ne 7 aylıkmı delikafadulden
ewt tatlı gözün aydın...22-26 haftalar 6 ay 26-30 7 ay ....
birde necatibey caddesine giderken bir toptancı varmış şimdi perakendede satıyolarmış bazı müşterilere bir günde oraya gitsek güzel olur aslında uygunmuş fiyatları.bekocum sağol canım gerçekten zormuş ben çok kolay bir hamilelik geçirdim kendi kendime nazar ettim...
hee mutlu kimlik mağzasında çok güzel elbiseler var bayram için alabilirsin..
rahatsızlanmadan bir gün önce ordaydımda alıcaktım ertesi günü oda kısmet olmadı işte.
tatlım işte benim sonuçlarım:
Glukoz; tolerans testi (OGTT)* .
Glukoz; 0.Dakika (OGTT) 83 70 - 105 mg/dl
Glukoz; 30.Dakika (OGTT) 168 110 - 170 mg/dl
Glukoz; 60.Dakika (OGTT) 200 mg/dl
Glukoz; 120.Dakika (OGTT)181 mg/dl
aslında 3 saattede kan alınması lazımmış ama benimki sag olsun yaptırmamış...şimdi sekerim sorun 60 ve 120 dak. lardaymış 2 degerde sınır üzerindeysen(ki sınır ne bilmiyorum)gastasyonel diyabet diyorlar...ben hiç bir sey hissetmedim..benim felaket tellanına kalsa ki anlatmıştım hemen insülün baslanacak işte söyle risk böyle risk bi ton seyle üzmüştü beni... şimdi 3 ara 3 ana ögünlük bi dietim var.. seninde bildiğin gibi rafine seker ve un yasak.. su an 1800 cal lik bi diyetim var.. belirlediklri zamanlarda elimdeki çizelgeye göre kanda sekerimi ölçüyorum.. açlık 95 toklukta yemeklerden 2 saat sonra 120 nin altında olmalı.. şimdilik benim böylede seyrediyor... sekerle ilgili takibi endokrin uzmanı yapıyor.. yarında görüşmem var 1 haftalık sonuçlarımı göstericem.. yarın daha detaylı bilgi sahibi olurum heralde. ama bildiğim gebelik sonuna kadar diyete devam kalori arttırsalar bile...umarım yardımcı olabilmişimdir.. baska sormak istediğin bişey varsa cvplamaya calışırım tatlım..
QUOTE]
Bekocum ne güzel anlatmışsın bütün ayrıntısıyla, çok teşekkür ederim.
Henüz sonuç olmadığı için kalori hesabına girmedik ama hemen diyet yapar gibi beslenmeye başladım ben de. Şeker ve unla vedalaştık, hatta meyve suları ve pirinç pilavı da yasak.
Benim en büyük şansım, doktorumun rahat oluşu, ben ne kadar stresliysem, o o kadar rahatlatıyor beni. Sadece sen biraz zorlanacaksın çıkarsa, korkma kontrol altına alındıktan sonra bebeğe hiç bir zararı olmaz diyor.
İnşallah yarınki kontrolünde bir sorun çıkmaz da rahatlarsın sen de.
Tekrar teşekkürler canımcım...
KIZLAR gunaydın hepınızeee opuyorumnanaktan
umarım hepiniz iyisinizdir...
dilacım cok cok gecmiş olsunn cok dikkat et kendine, hep dua ettik biz sana.. Umarım rabbim bir daha yasatmazz:Saruboceq:
mutlucum sende gule gule kullan hepsi cok guzeller...
kızlar benim disim dunden beri cok fena agrıyor, dun acile gittik, doktorunuzdan ızın almadan herhangi bir işlem yapamam dedi, disimin cekılmesi gerekıyormus, doktoruma sordum cektırebilrisin sorun olmaz dedi ama icime kurt dustu ne yapsam bilmiyorum, sizin bilginiz var mı bu konuda :uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?