2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

tulumu çok güzel yumuşacık
uyku setinide %60 indirimli aldım taçın hiç düğme yok sağlıklı

Eklentiler

• $user151041_pic71714_1258288859.webp
    12,5 KB · Görüntüleme: 23
  • $user151041_pic71717_1258289960.webp
    8,1 KB · Görüntüleme: 22
Herkese merhaba

Dila hoşgelmişsin geçmiş olsun canım

Bosna gözün aydın inşallah 100 gr da sorun çıkmaz...

Bende dünden beri korkuyorum yakın bir arkadaşım benden 1 ay evvel hamile kaldı onunda kanaması olmuş ve yat demiş doktor

Dün sırtımdan karnıma vuran felaket bir sancı vu bu sabah kasıklarımda yine sancı oldu çok şükür ki fazla sürmüyorlar 10 dk. falan...

Normal midir acaba bu ağrılar anlayamıyorum...
:uhm:

beko ne 7 aylıkmı delikafadulden

ben bayramda evdeyim canım zaten aralık sınunda izne ayrılmayı düşünüyorum nerde giyeceğim

ıyi haftalar herkese
ınşallah herkes iyidir diycem ama nazar değmiş gibi bize...
Selkie, Simenay, Sinpac hepinize geçmiş olsun
Dila hoşgeldin... ınşallah bi daha tekrarlamaz kanaman... Bebekinin sağlıklı olduğuna sevindim.
Mutlu güle güle giysin tulumunu bebeğin. Nevresim takımı da çok hoş.ıyi günlerde kullanın..

tamam sustum pardon :kedi::kedi::kedi::kedi:zemuszemus

canım özür ya çokmu sert çıktım.. ben pardon asıl... fırsatın varken değerlendir demek istemiştim haklısın sende diğerlerine kıyasla neden az görüşesin sağlık olsun canım belki bu haftaiçi insafa gelir komutan fikrini değiştirir belli olmaz

KIZLAR gunaydın hepınızeee opuyorumnanaktan
umarım hepiniz iyisinizdir...
dilacım cok cok gecmiş olsunn cok dikkat et kendine, hep dua ettik biz sana.. Umarım rabbim bir daha yasatmazz :Saruboceq:
mutlucum sende gule gule kullan hepsi cok guzeller...
kızlar benim disim dunden beri cok fena agrıyor, dun acile gittik, doktorunuzdan ızın almadan herhangi bir işlem yapamam dedi, disimin cekılmesi gerekıyormus, doktoruma sordum cektırebilrisin sorun olmaz dedi ama icime kurt dustu ne yapsam bilmiyorum, sizin bilginiz var mı bu konuda :uhm:

frambuaz, ynur çok sağolun
bizim annannesi almış kıyafetleri ablam fransada ordan doldurmuş bize alacak kalmadı yatağıda alacak sağ salim doğsun daha neler alırız diyor

yok yok bize nazar deydi anacım kesin bak...
ya aklımdan neler geçti hiçbişeyi hazır değil daha kuzucuğumun ben son 3 ayı yatarak nasıl geçiricem derken bitti allah şükür kimseye bişey olmasın inşallaahhh...
hepinizin dualarını hiassettim valla billa...
aklmda hep sizdeydi.

Sen de mi rahatsızlandın??? :1shok: Biri bize okuyup üflese iyi olcak bence..
Doktorun sorun olmaz dediyse içini ferah tut canım..

Bekocum çok teşekkür ederim.
Senin de yüksek çıkmıştı di mi şeker tahlillerin?
Sadece diyet mi verdiler, nasıl oluyor, sen birşey hissediyor musun?
Azıcık aydınlatsana beni nolur :)

tatlım işte benim sonuçlarım:
Glukoz; tolerans testi (OGTT)* .
Glukoz; 0.Dakika (OGTT) 83 70 - 105 mg/dl
Glukoz; 30.Dakika (OGTT) 168 110 - 170 mg/dl
Glukoz; 60.Dakika (OGTT) 200 mg/dl
Glukoz; 120.Dakika (OGTT)181 mg/dl

aslında 3 saattede kan alınması lazımmış ama benimki sag olsun yaptırmamış...şimdi sekerim sorun 60 ve 120 dak. lardaymış 2 degerde sınır üzerindeysen(ki sınır ne bilmiyorum)gastasyonel diyabet diyorlar...ben hiç bir sey hissetmedim..benim felaket tellanına kalsa ki anlatmıştım hemen insülün baslanacak işte söyle risk böyle risk bi ton seyle üzmüştü beni... şimdi 3 ara 3 ana ögünlük bi dietim var.. seninde bildiğin gibi rafine seker ve un yasak.. su an 1800 cal lik bi diyetim var.. belirlediklri zamanlarda elimdeki çizelgeye göre kanda sekerimi ölçüyorum.. açlık 95 toklukta yemeklerden 2 saat sonra 120 nin altında olmalı.. şimdilik benim böylede seyrediyor... sekerle ilgili takibi endokrin uzmanı yapıyor.. yarında görüşmem var 1 haftalık sonuçlarımı göstericem.. yarın daha detaylı bilgi sahibi olurum heralde. ama bildiğim gebelik sonuna kadar diyete devam kalori arttırsalar bile...umarım yardımcı olabilmişimdir.. baska sormak istediğin bişey varsa cvplamaya calışırım tatlım..

tulumu çok güzel yumuşacık
uyku setinide %60 indirimli aldım taçın hiç düğme yok sağlıklı

canım tuluma bayıldım bende güle güle giysin..

canım sabahtandır benimde sag kasıgım sancıyor ara ara giriyor.. benide huzursuz etti

beko ne 7 aylıkmı delikafadulden

ewt tatlı gözün aydın...22-26 haftalar 6 ay 26-30 7 ay ....

dila canım hoşgeldin..çok geçmiş olsun canım kendine ve bebişine iyi bak rabbim ikinizide korusun inşallah...

günaydın tatlı arkadaşlarım,hepinize,sağlıklı,mutlu,huzurlu,gönlünüz ferahlıkla neşe dolu,bebeklerinizle bir ömür sağlık ve mutluluk içinde yaşamak dileğiyle iyi bir gün ve iyi bir ömür diliyorumopuyorumnanaktan

kızlar sabah uyandım ve yarım saat kalkmadım yataktan kızçem hareket ettiği için,bugün tam 22 haftalık olduk,bir görseniz tam göbeğimin hemen altınta ve göbek çeremde tekeleri hareketleri öyle bir belli oluyorki bir iniyor bir kalkıyor karnım MÜTHıŞ,MUCıZEVı bir duygu

canım bende yaklaşık 1aydır diş ağrısı çekiyorum ama benim dişim iltihaplı ve antibiyotik kullanmam gerekiyo dr 3. trimestire kadar dişine müdahale edebiliriz dedi ama antibiyotik kullanmam gerekiyo bende kullanmak istemediğimden öyle ağrısını çekiyom şu dişinol ilaçlar varya pamuğa sürüp dişime koyuyorum o hafifletiyo onun bir zararı yok benim zaten aşırı ağırmıyo birazda çekiyorum canıma...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…