2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Sen de mi rahatsızlandın??? :1shok: Biri bize okuyup üflese iyi olcak bence..
Doktorun sorun olmaz dediyse içini ferah tut canım..

evet canım benim yaaa, bize kesin nazar degiyorr :sinifsinif:
disim cok kotu , dayanamayıp cektiricem cunku duramıyorummm :sinifsinif:
saat 13:30 a randevu aldım disciden, bide disciden cıkıp ise gelmek cok sıkıcı olacak, nasıl assam acaba onu dusunuyorummm :gitme:

canım benim,
ben dayanamıyorum dun gece sabahladım agrıdan, sankı butun dıslerımı tek tek sokuolar gibi bi agrı, basıma vuruyor agrısı :sinifsinif:
bugun gıdıcem artık doktora, hayrılısı

geçmiş olsun canım, diş ağrısı da ne kötüdür sahiden yaw...
dişçi çıkışı işe gidilir mi o halde, hiç zorlama, iyi hissetmiyorum gelemiycem de canımcım...
unutma, sadece kendimizden sorumlu değiliz biz, git evine, yatın kuzunla, dinlenin ne güzel :)

atlım öncelikle geçmiş lsun,kanaman olmuş sanırım seni çok merak ettik,umarım bebeğinde sen de bi daha sıkılıp üzülmezsiniz,şeker içinde genelde hep çıkıyor tatlım ama eminimki çok fazla sorun olmıcaktır belkide yok olucaktır,ama seni herşeye rağmen tosun oğlunla birlikte burda görebilmek çok çok çok güzel

herkese iyi haftalar diliyorum bu bayram arifesinde güzel haberler almak isteriz hepimiz için....
Dila;Hoşgeldin ve geçmiş olsun tekrardan herkes gibi bende merak ettim dikkat et kendine...
Bosna ; Maşşallah bebeğine ama dikkat et sende oldumu ? Şeker yüklemesi içinde üzülme canım yaaa elbet tedavisinide görüyorsun sen zaten.

Sinemay ;Geçmiş olsun tekrardan hadi iyileş bol bol vitamin alın...
Bu arada bebek kıyafeti alanlar ne güzel şeyler almışsınız...Ben dün alışveriş mağzasına gittim Chicco^nun çok pahalı yaaa kıyamam ben okadar paraya bir zıbınlık 45 tl yuuhhh dedim afadersiniz...Fabrika mağzasıda olsa ürünleri 1-2 yıkamada bozulacak cinsten ama biberon seteleri güzeldi.

Saat 13,30 da renkli ultrasona gireceğim yemeğimi yiyip çıkacağım birazdan işlerimi toparlıyorum sizlere inşallah güzel haberlerle gelirim ....

:asigim:
bosnacım canım benim cok sagoll,
valla buraya gelıp dertlesince insan rahatlıyor, iyi ki varsınız sevıyorum hepinizi

bizde dün eşimin baba annesi rahatsızlandı acil doktora götürdük.. eşim evde tek kalmamı istedi neyse hastaneye gitiik eşimi almadılar bayan tarafına doktor benim hamile olduğumu fark edince bana başladı bağırmaya senin ne işin var burda burası mikrop yuvası eşin falan yok mu ilgilenecek dedi yazık eşimde kapıda bekliyor.. hasta bakıcılr onu çıkarmıştı doktor izin verdi beni dışarı çıkardılar baba annem serum vurdular ben onları dışarda bekledim sonra maske falan taktılar bana gece saat 3 buçuk gibi eve geldik ama oğlum hiç uyumadı sabaha kadar birde gçzlerimi kapattım başım dönmeye başladı.. herlade tansiyonum düşüyor dedm.. sonra eşimle 1 saatt falan oturduk sabah oldu mecbur işe geldik ama hem uykusuzuluk hem miğdemde acayıp yanma var başımda ara ara dönüyor bir yandan da korkuyorum acaba grip falan oldumu diye patron gelsin izin alıp eve gidip yatacam....

hande şimdiden geçmiş olsun canım galiba dişe hamileyken mudahale edilebiliyor
beko sağol canım inşallah hepimiz sağ salim doğururuzda giydiririz cicilerini
pancuben hg hayırlı haberlerle bekliyoruz seni

tatlım çok özür dilerim dila ile karıştırdım seni,zaten hep ikinizi karıştırıyorum ben

Asinazcım teşekkürler.
Ama sayfalar hızlı ilerleyince karışmış azıcık sanırım, Dilacığımın kanaması olmuştu, bir haftadır yoktu, bugün sağlıklı bir şekilde döndüler kızıyla çok şükür.
Benim kanamam yok, şekerliyim biraz :)

yok yok cnaım ben :) ben haklısın duygusla bağlamayalı mdiye şebeklik yaptım alınmadım yanlış anlama :))::):):):

tatlım çok çok geçmiş olsun,çok şükür bebeğin iyi iyiymiş,Rabbim size bağışlamış bebeğinizi,dediği gibi enfeksiyondan kaynaklanan kanama çok korkutmuş seni,zor günler geçirmişsin,ama çok şükür artık kanaman durmuş,ve doğuma kadar da bir daha olmaz,bebeğini de sağlıcakla kucağınıza alırsınız inşallah,seni yeniden bebeğin ile birlikte buurada görebilmek çok güzel,hoşgeldin tatlım inşallah bir daha ne sen ne de bir başka kişi asla bu sorunu yaşamayız tatlım

Pancubenim teşekkürler canım...
Chicco'nun ürünlerine ben de el değdiremedim valla, tabi ki insan yavrusu için en iyisini en güzelini istiyor ama Chicco'da fiyatlar çıldırmış. Aynı özellikli ürünler İdil Baby'de çok daha hesaplı. Güzelyalı'da İdil Baby'nin fabrika satış mağazası var, sana yakın, tavsiye ederim canım.
Hayırlısıyla, güzel haberlerle gelmeni bekliyoruz doktordan...

çok geçmiş olsun...
çok yorulmuşsun canım, stres de cabası.
imkanın varsa git dinlen mutlaka, artık yorgunluğa pek tahammül edemiyor vücutlarımız...

tatlım çok özür dilerim dila ile karıştırdım seni,zaten hep ikinizi karıştırıyorum ben

rica ederim canımcım, özür ne demek...
kalabalığız, çok normal böyle şeyler...

Dikkat et kendine canım.. Riske atma...

canımmm bence sen grip felan değil uykusuz ve yorgunsun anlattığın tempoya normla insan dayanamaz sen bide hamilesin senin arabada oturup aşağı inmeden uyuman gerekirdi bence ne işin var hastanenin içinde eşin ilgilenirdi bu arada da çok geçmiş olsun inşallah iyifdir şimdi durumu babaanennizin... yazık yaşlı kadıncağız mevlam sağlık versin...

En sonunda grip bizim eve de geldi kızlar..
Eşim iki gündür çok öksürüyodu... Burun akıntısı, ateş falan yok diye pek üstünde durmamıştık... Az önce telefon etti. Doktora gitmiş.. Büyük ihtimalle kapmışsındır demiş doktor.. 2 gün rapor vermiş.. :çok üzgünüm: ınşallah bana geçmez..
Bütün evi iyice havalandırın demiş bi de... Aklınızda bulunsun arkadaşlar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…