2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

bir hafta ayrı yatın istersen hemen bulaşıyor aynı havayı teneffüs edince

arkadaşalr gerçekten çok kalabalık olduk ve sayfalar hızlı hızlı ilerliyor birde çoğumuz çalışıyoruz iş arasında atlamak cevapsız bırakmak olabiliyor kimse kimseye kırlmasın aman ha :):):

bu arada o uyku tulumunu ve çıtçıtlı badileri ço kbeğendim fiyatlarıda çok uygun muş...

frambuaz bağışıklığını güçlendirici şeyler ye canım kivi limon mandalina eşine de çok geçmiş olsun inşallah iyileşir hemencik

çok geçiş olsun cnaım sende eşine fazla yakın durma hatta ayrı yatın oda sende bol bol vitamin alın portakal mandalina ne bulursanız yiyin . eşinde bi güzel yatıp dinlendisn ve terlesin sende o o daya girme odayı havalandır kıyafetlerini ayrı bi makinada sıcak suda yıka çarşafı felan inaşllah çabuk atlatırsıız ve sana geçmez canım...

amiinnn canım çok sağol...
kanama enfeksyondan değildi tatlım bi sebebi yokmuş kanama uzun sürdüğü için sonucu enfeksyondu oyüzden kesin bir sebebi yok her an olabilirmiş sabahtan beri kaç kez söyledim bilmiyorum ama beni biliyosunuz ne kadar rahat geçirdim hamileliğimi sakın ama sakın kendinizi yoracak birşey yapmayın canınızın kıymetini bilin.bırakın kocalarınız yapsın sonra çok üzülürsünüz ben çok kötüydüm bir hafta.frambuazcım geçmiş olsun dikkat et bol bol meyve ye...kızlar yemeğe çıkıp gelicem öptüm.

Son düzenleme:

canım aman, evi iyice havalandır, esine fazla yaklasma, bide bol bol c vitamini, umarım sana bulasmazz... iyi bakın olur mu kendinize kaydirigubbakcemile5

akadasla hks mhaba..umam hks iyidi..söyl bi gcmişi okdm hzlca dila gcmiş olsn..fframbuaz canım bol c vitamını al dinlen..handecim sanada ck geçmiş olsun diş agrısınıda yasayan bilir derler..iyi haberlerinizi beklioruz..atladıım olduysa özür diliorum hepinizi cok sewiorum ..cıkmak zorundaym..herks mccck bebişlinizde kocamannn mucck

ebrucum cok sagoll opuyorumnanaktan
umarım sen iyisindir, iyi bakın kendinize,
bizde seni cok seviyoruzzzz opuyorumnanaktan

iyi fiyata almışsın tatlım,çok güzeller,güle güle kullanmak nasip olsun inşallah

sağolun kızlar uyku setinide 140tlden 60a aldım denk gelince kaçırmayacaksın işte e benim gibi anneniz olsun bulur indirimleri hemde başka ilden gelip ankarayı karıştırıyor kaydirigubbakcemile3

inşallah bebeğini doya doya görür çok güzel haberler ile dönersin

kılzar biz cumartesi günü eşimle birlikte bebek odası takımları bakmak için koyulduk sokaklara ama ne nerde hiç bilmiyoruz bir tane takım bylamadıkikimizde bilmiyoruz sinir oldum ,bir tane bulduk ona da katoloktan bakın dediler,istanbul anadolu yakasında nerelerde bebek odası takımları var acaba bilginiz var mı ve de uygun fiyatlarda olanlar,yazarsanız sevinirim,ben bi evi toplim gelim biraz

Kızlar maşallah, sayfalar akıp gitmiş yaa, şirketteyim işler yoğun takip edemez oldum valla, cevap yazmak istiyorum ama yetişemiyorum, kimse kusura bakmasın olur mu, hepinizi seviyorum..

canım çok geçmiş olsun dikkat et kendine ve bebişimize aman allah korusun kapma... eşini karantina altına al kaydirigubbakcemile3

23ün içindesinlmaz:

geçmiş olsun hande bnde dişten muzdaribim doktr banada ilaç falan wermişti apse olmuştu çekemedi şimdi bu hafta gitmem lazım son 3 ay kesinlikle müdahale edemem dedi o ağrı dayanılmazdı fırsat bulup kaçıcaktım bugün kocişin halası geldi misafirliğe yine yattı bizim iş şimdi sarma sarıyo bize alt katta ewde bnde dükkana çıktım bi size bakmaya:) inş. erken giderde bnde kaçarım bugün:):kedi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…