- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #24.841
En sonunda grip bizim eve de geldi kızlar..
Eşim iki gündür çok öksürüyodu... Burun akıntısı, ateş falan yok diye pek üstünde durmamıştık... Az önce telefon etti. Doktora gitmiş.. Büyük ihtimalle kapmışsındır demiş doktor.. 2 gün rapor vermiş.. :çok üzgünüm: İnşallah bana geçmez..
Bütün evi iyice havalandırın demiş bi de... Aklınızda bulunsun arkadaşlar..
Pancubenim teşekkürler canım...
Chicco'nun ürünlerine ben de el değdiremedim valla, tabi ki insan yavrusu için en iyisini en güzelini istiyor ama Chicco'da fiyatlar çıldırmış. Aynı özellikli ürünler İdil Baby'de çok daha hesaplı. Güzelyalı'da İdil Baby'nin fabrika satış mağazası var, sana yakın, tavsiye ederim canım.
Hayırlısıyla, güzel haberlerle gelmeni bekliyoruz doktordan...
evet canım sağolasın zaten şu ayrıntılı ultrasondan sonra ilk etap oralardan başlayacağım 2 yer var benim orda İdil bebe ve albimininin fabrika satış yeri....Ama en çok eminönü uygun geliyor bana...
Mutlu'cum tşk ediyorum açık kalıcak pc'im gelince haberler veririrm
Öpüyorum sizleri:CüvCüv:a.s.a.s.
Eşim iki gündür çok öksürüyodu... Burun akıntısı, ateş falan yok diye pek üstünde durmamıştık... Az önce telefon etti. Doktora gitmiş.. Büyük ihtimalle kapmışsındır demiş doktor.. 2 gün rapor vermiş.. :çok üzgünüm: İnşallah bana geçmez..
tatlım çok çok geçmiş olsun,çok şükür bebeğin iyi iyiymiş,Rabbim size bağışlamış bebeğinizi,dediği gibi enfeksiyondan kaynaklanan kanama çok korkutmuş seni,zor günler geçirmişsin,ama çok şükür artık kanaman durmuş,ve doğuma kadar da bir daha olmaz,bebeğini de sağlıcakla kucağınıza alırsınız inşallah,seni yeniden bebeğin ile birlikte buurada görebilmek çok güzel,hoşgeldin tatlım inşallah bir daha ne sen ne de bir başka kişi asla bu sorunu yaşamayız tatlım
akadasla hks mhaba..umam hks iyidi..söyl bi gcmişi okdm hzlca dila gcmiş olsn..fframbuaz canım bol c vitamını al dinlen..handecim sanada ck geçmiş olsun diş agrısınıda yasayan bilir derler..iyi haberlerinizi beklioruz..atladıım olduysa özür diliorum hepinizi cok sewiorum ..cıkmak zorundaym..herks mccck bebişlinizde kocamannn mucck
kızlar bunların hepsini 12,50 kuruşa aldım kızılaydan %50indirim vardı
arkadaşalr gerçekten çok kalabalık olduk ve sayfalar hızlı hızlı ilerliyor birde çoğumuz çalışıyoruz iş arasında atlamak cevapsız bırakmak olabiliyor kimse kimseye kırlmasın aman ha :):):
bu arada o uyku tulumunu ve çıtçıtlı badileri ço kbeğendim fiyatlarıda çok uygun muş...
iyi fiyata almışsın tatlım,çok güzeller,güle güle kullanmak nasip olsun inşallah
asinazcığım bende aynı şekildeydim bu sabah... yataktan kalkamadım velet yüzünden...
çok tatlılar opuyorumnanaktan
herkese iyi haftalar diliyorum bu bayram arifesinde güzel haberler almak isteriz hepimiz için....
Dila;Hoşgeldin ve geçmiş olsun tekrardan herkes gibi bende merak ettim dikkat et kendine...
Bosna ; Maşşallah bebeğine ama dikkat et sende oldumu ? Şeker yüklemesi içinde üzülme canım yaaa elbet tedavisinide görüyorsun sen zaten.
Sinemay ;Geçmiş olsun tekrardan hadi iyileş bol bol vitamin alın...
Bu arada bebek kıyafeti alanlar ne güzel şeyler almışsınız...Ben dün alışveriş mağzasına gittim Chicco^nun çok pahalı yaaa kıyamam ben okadar paraya bir zıbınlık 45 tl yuuhhh dedim afadersiniz...Fabrika mağzasıda olsa ürünleri 1-2 yıkamada bozulacak cinsten ama biberon seteleri güzeldi.
Saat 13,30 da renkli ultrasona gireceğim yemeğimi yiyip çıkacağım birazdan işlerimi toparlıyorum sizlere inşallah güzel haberlerle gelirim ....
kızlar sabah uyandım ve yarım saat kalkmadım yataktan kızçem hareket ettiği için,bugün tam 22 haftalık olduk,bir görseniz tam göbeğimin hemen altınta ve göbek çeremde tekeleri hareketleri öyle bir belli oluyorki bir iniyor bir kalkıyor karnım MÜTHİŞ,MUCİZEVİ bir duygu
23ün içindesinlmaz:
evet canım benim yaaa, bize kesin nazar degiyorr :sinifsinif:
disim cok kotu , dayanamayıp cektiricem cunku duramıyorummm :sinifsinif:
saat 13:30 a randevu aldım disciden, bide disciden cıkıp ise gelmek cok sıkıcı olacak, nasıl assam acaba onu dusunuyorummm :gitme:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?