2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Canım ben sadece tetanoz aşısı yaptırdım.
Difteriyi ilk kez duyuyorum...

kızlar epey bi muhabbet etmişsiniz Allah arttırsın okudum diş ağrısı çeken arkadaşlar geçmiş olsun canlarım
cerenora bence sen o ebeyi görünce tansiyonun yükselmiştir birde kalabalıkda beklemek de seni germiş olabilir doktorundan iyi bilecek o cadaloz takma kafana ama için rahat etsin istiyorsan git doktoruna bebişini gör rahatla canım
işlerimi bitirdim bende bayram öncesi evde yokum ama yinede evim temiz dursun
çarşamba Allah nasip kısmet ederse önce şeker yüklemesine doktora gidicez öğleden sonrada izmire uçuyoruz otobüsle gidecektik ama hiç bir firmada yer yok

felaket tellaları benimde teyzem yapmıştı yanı şeyi bana aradı nasılsın felna diyededim halıyı kaldrımıştım biraz karnım ağrıdı şimdi ayaklarımı havaya diktim yatıyorum ne dese beğenirsiniz hemen doktoru ara ben geliyorum annen bulaşık yıkadıda düşürdü ikinci bebğini kız annesine çekermiş :):):):)

annemi aradım anne böyle diyor teyzem nedir bu işin aslı meğer annem bulaşık yıkarken dökülen suya basmış ayağı kaymış düşmüş zavallım gece düşük yapmış 5 aylıkmış yaşammış rahmetli ablam imiş melek olarak kalmış . ama teyzem artık korktuğu içinmidir insanlarda hamilelere karşı böyle panikler hep mi vardır bilmem ama nedne anlamıyorlar bizler zaten kendi kendimize bi sürü senaryo üretirken bide böyle şeyler biiz ne hala sokuyor : klava:klava:klava:klava:

kız uçuyor musun sen,hani kara yolculuğuna çıkıyordun ama benim akıllı arkadaşım neden önce almadınız siz bileti

canım benim geçmiş olsun geçen haftada benim eşim hastalandı ve üç gün raporlu evde yattı.ben sürekli greyfurt portakal mandalina ve limon sıkıp hem kendim hem eşime içirdim.çok şükür bana geçmeden atlattık sende ihmal etme bol bol c vitamini al.
ayy canım yaa üzme kendini geçmiş olsun bunlar nasıl insanlar felaket habercisi gibi üzmüşler seni çokklava:ama sen sakin ol kendi doktorundaki kontrolünde tüm tetkiklerin yapılır zaten.Allahım yardımcın olsun.

selam mart ayının en güzel anneleri.
geçmişi okuyamadım,inşş herkes iyidir.canlarım uzun zamandır giremedim.çocuklarım hastalandı,ateş ateş yandılar hemen acile koştuk,çok şükür şimdi iyiler ama gripleri bana geçti.bir hafta hiç kalkamadım,bol bol meyve yedim şimdi iyiyim çok şükür.bu arada tetanoz aşımı oldum.
kıslar geçen hafta bir sancılandım resmen doğum sancısı,ertesi gün hemen druma koştum.oğluşumun durumu çok iyi.(çok şükür)730 gr,boyu 27 cm olmuş,(nilüfercim listeye eklersen sevinirim)gelgelelim aşağıya dönmüş dr doğum kanalına doğru dönmüş,ayakta fazla kalmayacaksın,bol bol yatacaksın,ağır kesinlikle kaldırma yoksa erken doğum olur dedi.valla çok korktum hala ara ara sancım oluyor.neyse ben biraz daha uzanayım,hepinizi öpüyorum..Rabbim hepimizin bebişlerini korusun..

Son düzenleme:
ben şimdi yemekteyizi izleyip yine coşucam ahh ah şu cuma günü gelse de akşamında anacımın yanında olsam da bol bol yemek yapsa bana ölüyorum açlıktan

geçmiş olsun cnm,dikkat edin kendinize,sen de yorma lütfen kendini bırak kalsın işler bebek ve sen iyi ol da iş kalsın

pancuben gözün aydın canım.büyümüş senin kızz maşşallah.
mehtap gülü geçmiş olsun sana ve çocuklarına.dikkat et yorma kendini.

nasılsınız arkşlar diş ağrısı çeken anneler gemiş olsun aman dikkat bide dogum sonrası dişsiz kalmıyalımmm:)))bende bugün 2. düzey ultrasyon çekindim Allah'ıma şükür önemli bi sorunumuz çıkmadı bebeşim gayet saglıklı,has gittim başım ağrıdı gelince uzandım biraz. eltimler geldi evi sildi süpürdüler sağolsunlar,bende yarın camlarımı silecem işim bitiyo ohhh yaaa....

canım çok geçmiş olsun dikkat et bolca dinlen senin bebiş erkenmi gelicek ne aceleci biraz galiba daha kanala girmeleri için biraz ufak değillermi ya korktum şimdi bende dün belim çok aşırı şiddetli ağrıdı oturup kalkamadım resmen :sinifsinif: tekrar çok geçmiş olsun canım

deli misin sen ne camı ya,bence zorlama kendini derim

kız uçuyor musun sen,hani kara yolculuğuna çıkıyordun ama benim akıllı arkadaşım neden önce almadınız siz bileti

uçuyoruz maaleseff ya 10 gündür hergün arıyoruz hayatım yer yok ek sefer koyucaz dediler kim ne ara alıp bitirdi bu biletleri bilmiyorum aramadığımız firma kalmadı bilmediğimiz bi firmaylada gitmek istemiyoruz ama büyük firmaların hiçbirinde de yer yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…