- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #24.921
kizlar dun aksam cok komiktim anlatmadan gecemeyecegim. banyodan sonra tirnaklarimi keseyim dedim. ellerde sorun yok tabi guzelce kestim. ama ayak tirnaklarina gelince cuvalladim resmen. yan duruyorum olmuyor. duz zaten mumkun degil. arada da benim oglan sıkıstım anne diye bi tepikliyor. ay nasil kestim bir bana sorun yani. esimde arkamda kis kis guluyor bana. ayak tirnaklari gec uzuyor zaten dogumu cikarirsin diyor. ama sorarim ben ona. kole yapacam onu 1 ay sonra ayaklarimin dibinde :)))))))))
hadi iyi aksamlar kizlar yarin gorusuruz......
selam anneler ben de bugün doktora gittim :dance: kızım 31 cm ve 690 gr olmuş oğlum 30 cm ve 610 gr olmuş teyzeleri artık ekrana sığmıyolar önceden ikisini bir görüyoduk şimdi biri bile sığmıyo ne güzel doktordan güzel haberlerle gelenlerin de gözleri aydın miniklerimizin hepsine kocaman bi maaşallahşubatın sonunda 36 haftalıkken alırız dedi doktorum herşey yolunda giderse çünkü erken davranma riskleri de var malum ama çok şükür ki herşey yolunda görünüyor rahim ağzı felan o nedenle baya bi rahatladım yani mart annesi değil de sanırım şubat annesi olucam ben ama kovsanız da gitmem a.s.
İyi akşamlar annecikler...
Arkadaşlar ilgilenip cevap yazan herkese çook teşekkür ediyorum... ben de şimdi tansiyonumu ölçtüm 12/6 çıktı. o ebeyi görmediğim sürece tansiyonum normal. aslında benim tansiyonum sinirsel yazın 7 haftalık hamileyken beni arı sokmuştu acile gitmiştik. bebişe bir şey olacak diye çok korkmuştum. tansiyonum 18'e fırladı. bu kadını görünce de iyice fırladı.
bir de o günün devamı var onu anlatmayı unuttum size aslında o gün hemen yazmöıştım ama site sağolsun yemişti cevabımı. o gün eve geldik ben akşam ağzıma lokma koymadım. eşim zorla meyve yedirdi o kadar akşam bebek görmeye gittik orada da koca tabak doldurmuş kadın onu da ağzıma sürmedim. gece kan şurubumu içtim yattım. beni eskiden beri rüyamda korkuturlar. yine yanı kötü rüyalardan gördüm. rüyadan uyandım karnımda bir his ama çok acayip bulantıya da benzemiyor vs.. dedim şimdi suyum gelecek... tuvalete gittim afedersiniz acayip ishal olmuşum, sonra birden mide bulantısı banyoya tıkıldım kaldım bütün gece.. sabah da altıda kalktım işe gittim. görüyorsunuz ya bi ebe insnaı ne hale getirebiliyor. bir daha keisnlikle gitmiycem telefonla da olsa gitmiycem. doktorum herşeyi yapıyor zaten. eksik olsun sağlık ocağı...klava:
bncede bnde hepsini doktorum yapıo çokta pahalı değil şeker yüklemeyi 30a yaptı mesela aşı 20tl hiç gerek yokl walla 30 50 için acaip insanlarla uğraşmaya
canım benim de zaten her türlü testimi doktor yapıyor. bunlar kayıt tuttukları için bizim burada sen gitmezsen evine geliyorlar, evinde bulamazsa telefonla çağırıyorlar...
bnide öyle gelip kayıt yaptılar ama arayan soran yok walla hangi belediye sizin cnm?
selam herkese gunaydın
ebru hala geçmedimi vicks buharı yapsana çok iyi geliyor 2lt suya 1buçuk çay kaşığı vişcks koy uzwerine battaniye ort yarım saat içine çek buharı hemen ertesi gun iyi olursun
tatlım dikkat et kendine geçmiş olsun...
kızlar günaydınn. minnosumu gördüm bende dün doktorum ayrıntılı baktı.. ama ayrıntılı diyorsam 4 boyutlu degildi.. normal ultrasonla organlarını inceledi tek tek.. şükür iiyiz...523 gr 26 cm olmuş minnoşum.. yanlız bişey dikkatemi çekti siz hiç dikkat ettinizmi baş çapı , uyluk kemiği, karın çevresi herbiri farklı haftaları gösteriyor... bu konuda bilgisi olan var mı.. netten biraz araştırdımsınırlar dahilinde ama yinede bilmiyorum.. bu beni biraz tedirgin etti...plesantanında ucu aşagıdaymış ama kendisi arkada duvardaymış sorun olmaz dogumda dedi...üff kızlar hamilelik ne zormuş ya sürekli soru işaretleri hiç bitmiyor.. ben bu kadar zor olacagını hiç tahmin etmezdim.. sizde bu kadar takıyomusunuz yoksa ben mi avartıyorum...laelaelaelaelae
Selam kızlar,
Hasta olan arkadaşlarıma geçmiş olsun diliyorum, çok dikkat edin kendinize. Biz de dün doktora gittik. Biraz kızdırdım doktorumu. Bazı arkadaşlar ayrıntılı ultrason için ayrı randevu alıyor, ekstra para ödüyor falan dedim. Sen her seferinde zaten aytıntılı ultrasona giriyorsun, bu dört boyutlu alet vs. dedi. :) Ben de biliyorum da emin olmak istedim dedim...
Oğlum 24+0'da 688 gr. :)
Çok şükür sağlığı yerinde. Ama sanırım oğlumu doğar doğmaz psikoloğa götüreceğim, sürekli yüzünü kapatıyor kerata, utangaç olacak sanırım. Salı günü şeker yüklemesi yapacağız.
Bize tatil oldu 1 Aralık'a kadar tatil ama sanırım ben çalışmaya devam edeceğim.
Dün oğlumun yatağını da aldık, çok şükür büyük eşyalarımız bitti, artık ıvır zıvır kaldı.
Bu arada doktorum yeni gelecek aşıyı yaptır dedi. Kendisi de karşı,, son güne kadar beklemiş ama yaptırmazlarsa ifade veriyorlarmı. Yeni aşının hiçbir zararı yok dedi. Sanırım ben aşı olacağım.
Öpüyorum hepinizi...
selkiecim geçmiş olsun atlatırsın inşallah biran önceopuyorumnanaktan
ben geldim arkadaşlar geçmişin sadece bir kısmını okuyabildim ilgilenen merak eden herkese çok çok teşekkür ederim...
cuma akşamı beşe çeyrek kala lavaboya gittiğimde kanamam başlamıştı hemen doktoru aradım çabuk gel deyince iyice panikledim...
bebek iyi ama tatsız oldu kanama dedi...
bir hafta kalkmadan yatacaksın dedi düşünün bendeki korkuyu bir sebebi yokken bu şekilde olması çok üzdü beni herşeyden hatta ıkınmaktan bile olabilir kesilmesini beklicez bebekle ilgili bir durum yok dedi..
neyse ben bir iki saat sonra kesilir diye düşünürken durmadı.
cumartesi pazar pazartesi kalkmadım yerimden salı doktorum aradı kanama hala devam edince kan uyuşmazlığı iğnemi erken tyapmak zorunda kaldılar bebeğe veya bana bir kan karışırsa zehirlenmeyelim diye önlem aldılar yani.
çarşamba tekrar çağıırdı çok huzursuz oldum bebeğine bir daha bakıcam dedi neyse bebek yine iyi ama bu kanama bu kadar uzun sürdüğü için bunun sonu enfeksyona gider antibiyotiğe başlamak zorundayız dedi ağladım zırladım istemiyorum dedim ama olmadı...neyse araştırdım br zararı yokmuş.
of kızlar önrümden ömür gitti...muhtemelen biraz erken doğacak benim velet...sağlıklı olsunda sorun değil...
kanamam daha bu cumartesi akşamı kesildi inanırmısınız regli olmuşum gibi kanamam oldu kendinize çok çok dikkat edin benim gibi haldır haldır yürümeyin yavaş hareket edin öpüyorum çok.
Günaydın arkadaşlar,
Güzel bir hafta diliyorum herkese...
Hem çok güzel hem de pek güzel olmayan haberlerle geldik doktor kontrolümüzden.
50 gr glukoz testim yapıldı. Tokluk kan şekeri hep çok çok düşük çıkan ben değilmişim gibi, 1 saat tokluk kan şekerim 173 çıktı. 1 hafta içinde 100 gr glukoz testine girmem gerekiyor. Hipoglisemi nedeniyle zaten risk vardı, ihmal etme, hemen yaptır testi dedi doktorum. Cumartesi günü çok canım sıkıldı bu duruma ama yavaş yavaş alışıyorum.
Sonra kuzumu gördüm uzun uzun :)
Nasıl büyümüş, nasıl değişmiş, çok şaşırdım. 819 gr olmuş canım yavrum, boyu da yaklaşık 33 cm. İlk günden beri gelişimi 1 hafta önde gidiyordu, hala öyle devam ediyor. Ayak parmaklarını kafasına yaslamış uyuyordu oğlum, sonra doktor dürttü biraz, uyandı. Eliyle ayağını tuttu, ağzını açtı kapattı, sırtını döndü, o kadar çok hareket etti ki, içimde hissettim bile :) Hala babasına çok benziyor sıpa, burun dudaklar, yanaklar aynı babası... Hatta ayaklarının fotoğrafını da verdi doktor amcası, ayakları da babasına benziyor kaydirigubbakcemile3 Bu arada erkek olduğuna dair hiç şüphemiz kalmadı, öyle bir pozisyonda duruyordu ki, biz bil gördük ne var ne yok yerimseniben
Tabi ben ultrason çıkışının verdiği sersemlikle, doktora soracağım herşeyi unuttum. Ne krampları sordum, ne ayaklarımın şişmesini :) Şişlikler doktorun aklına geldi, baktı, ciddi bir şey olmadığını söyledi. Bu arada ben bir ayda 4 kilo almak suretiyle yam 54 kilo olmuşum. Biraz kızdı çok almışsın diye ama hala zayıf sayılırsın, bir daha bu kadar almamaya çalış, diyabetin de çıkarsa zorlar bizi dedi...
Bizden haberler böyle...
Doktora gidecek bütün arkadaşların da güzel haberler getirmesini diliyorum...
hepinize günaydın güzel bir hafta geçirmeniz dileğiyle canlarımopuyorumnanaktan
doktora gidip güzel haberlerle dönen arkadaşlarımızın gözü aydın.
selkie umarım bugün iyisindir geçmiş olsun canım dikkat et kendine.
dilacım çok geçmiş olsun hayatım.hepimiz çok merak ettik ve çok endişelendik.dilerim bundan böyle herşey yolunda gider.Allahım sağlık versin.
sinpac vesimenay sizlerede geçmiş olsun kızlar Allah şifa versin.
selkie sen baya bi üşüttün sanırım,umarı taz zamanda öksürükte geçer cnm
kızlar bu arada bebek odası takmı satan yerler arıyorum anadolu yakasında bildiğiniz tavsiye edebileceğiniz uygun fiyata varsa bilsidirrseniz sevinirim,beşik,gardırop ve şifonyer şeklinde beyaz bir takım istiyorum nerden bulcam ya
ya bu internette Bebefix.com Bebek Odası,Bebek Arabası,Beşik,Park Yatak,Mama ... diye bir sayfa var netten sipariş veriyorsun,biz burdan bi oda takımı beğendik fiyatıda uygun ama aklımda soru işaretleri var teslimatta sorun olur mu,güvenilir mi diye
bunu beğendik:
Babyhope Lüks Büyüyen Bebek Odası Takımı-930
direkt olarak girip açıp bakarsanız sevinirim
bençe güzel bir takım...:lepi: hem fiyatıda çok iyi
acaba güvenilir bir site midir teslimatta sorun yaşr mıyım ki
çanım bu konuda bişey di,yemeyeçeğim..hiç internetten alışveriş yapmadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?