2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

bn hiç denemedim o işleri kuaförüm hallediyo ama çoraplarda azcık zorlanıorum giyerken

İyi akşamlar annecikler...
Arkadaşlar ilgilenip cevap yazan herkese çook teşekkür ediyorum... ben de şimdi tansiyonumu ölçtüm 12/6 çıktı. o ebeyi görmediğim sürece tansiyonum normal. aslında benim tansiyonum sinirsel yazın 7 haftalık hamileyken beni arı sokmuştu acile gitmiştik. bebişe bir şey olacak diye çok korkmuştum. tansiyonum 18'e fırladı. bu kadını görünce de iyice fırladı.
bir de o günün devamı var onu anlatmayı unuttum size aslında o gün hemen yazmöıştım ama site sağolsun yemişti cevabımı. o gün eve geldik ben akşam ağzıma lokma koymadım. eşim zorla meyve yedirdi o kadar akşam bebek görmeye gittik orada da koca tabak doldurmuş kadın onu da ağzıma sürmedim. gece kan şurubumu içtim yattım. beni eskiden beri rüyamda korkuturlar. yine yanı kötü rüyalardan gördüm. rüyadan uyandım karnımda bir his ama çok acayip bulantıya da benzemiyor vs.. dedim şimdi suyum gelecek... tuvalete gittim afedersiniz acayip ishal olmuşum, sonra birden mide bulantısı banyoya tıkıldım kaldım bütün gece.. sabah da altıda kalktım işe gittim. görüyorsunuz ya bi ebe insnaı ne hale getirebiliyor. bir daha keisnlikle gitmiycem telefonla da olsa gitmiycem. doktorum herşeyi yapıyor zaten. eksik olsun sağlık ocağı... klava:

bncede bnde hepsini doktorum yapıo çokta pahalı değil şeker yüklemeyi 30a yaptı mesela aşı 20tl hiç gerek yokl walla 30 50 için acaip insanlarla uğraşmaya

canım maşallah kuzucuklara hep böyle sağlıklı güzel haberler alırsın inşallah gözün aydın:1hug:

canım haklısın düşünme artık o cadıyı sen doktoruna bak o birşey olsa söyler zaten içini ferah tutopuyorumnanaktan

bncede bnde hepsini doktorum yapıo çokta pahalı değil şeker yüklemeyi 30a yaptı mesela aşı 20tl hiç gerek yokl walla 30 50 için acaip insanlarla uğraşmaya

canım benim de zaten her türlü testimi doktor yapıyor. bunlar kayıt tuttukları için bizim burada sen gitmezsen evine geliyorlar, evinde bulamazsa telefonla çağırıyorlar...

canım haklısın düşünme artık o cadıyı sen doktoruna bak o birşey olsa söyler zaten içini ferah tutopuyorumnanaktan[/QUOTE]

haklısın canım şu çarşamba bir gelse

canım benim de zaten her türlü testimi doktor yapıyor. bunlar kayıt tuttukları için bizim burada sen gitmezsen evine geliyorlar, evinde bulamazsa telefonla çağırıyorlar...

bnide öyle gelip kayıt yaptılar ama arayan soran yok walla hangi belediye sizin cnm?

selam herkese gunaydın
ebru hala geçmedimi vicks buharı yapsana çok iyi geliyor 2lt suya 1buçuk çay kaşığı vişcks koy uzwerine battaniye ort yarım saat içine çek buharı hemen ertesi gun iyi olursun

teşekkürederim canım bu gün biraz daha iyiyim...toparladım kendimi ama öksürük devam...

canım benimkideöyle her yeri farklı hafta gösteryor.o bölgenin iriliğiyle alakalı bişey drye somuştum ben ..mesela benimkinin baçakları hep önde gidiyor..uzun baçaklı olaçakmış..

maşşallah delikanlıya çok büuümüş annesi...

selkiecim geçmiş olsun atlatırsın inşallah biran önceopuyorumnanaktan

canım sağol topladım kendimi baya artık...

dilaçım geçmiş olsun çanım yaaa. Allah korusun sakın yorma kendini...

canım hem geçmiş olsun..hem gözün aydın..paşana maşallah koçaman olmuş..

canım sağol...bu gün daha iyiyim...

kızlar bu arada bebek odası takmı satan yerler arıyorum anadolu yakasında bildiğiniz tavsiye edebileceğiniz uygun fiyata varsa bilsidirrseniz sevinirim,beşik,gardırop ve şifonyer şeklinde beyaz bir takım istiyorum nerden bulcam ya

selkie sen baya bi üşüttün sanırım,umarı taz zamanda öksürükte geçer cnm

canım sağol...ain inaşşalh geçer öksürürken ağrı giriyoer karnıma...

canım anadolu yakasında modokoya gidin derim..orda vbir sürü bebek mobilyası satan yer var..ben ordan aldım hatta mağazanın adı mutlu genç bebeydi,,diğer dükkanlara göre daha uygundu..istediğin şekildede yapıyorlar...imalatları kendilerine ait..bana beşik tekstiliyle birlikte 850 ye mal oldu ama büyük boy beşik..140*80 ebatlarında iç alanı sonra dolabı çıkınca üzerinden 190 *80 çocuk yatağı oluyor.....oda takımı alınca daha uyguna gelebilir...bu arada benim beşiğimde bembeyaz..çok güzl oluyor...

Son düzenleme:
ya bu internette Bebefix.com Bebek Odası,Bebek Arabası,Beşik,Park Yatak,Mama ... diye bir sayfa var netten sipariş veriyorsun,biz burdan bi oda takımı beğendik fiyatıda uygun ama aklımda soru işaretleri var teslimatta sorun olur mu,güvenilir mi diye
bunu beğendik:

Babyhope Lüks Büyüyen Bebek Odası Takımı-930

direkt olarak girip açıp bakarsanız sevinirim

asinazcım takım çok güzel gerçekten ama bende hiç netten alış veriş yapmadım bişey diyemiycem ama takım gerçekten güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…