2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

gözün aydın pancuben bebişin tombişleşmiş :ecrin_bebek: bende sadece elevit ve magnezyum tozu kullanıyorum

cnm benim evim çatı katıya camlarım küçük, bide zaten zorlamıyorum dinlene dinlene kaşama kadar silerim artıkk:))

olsun dikkat et yine de sn çok yorma kendini,şurda en fazla 3.5 ay kaldı sıkıalım dişimizi ondan sonra bol bol temizlik ki ben temizlik yapmayı temiz olmayı çok severim,hamleleiğin ilk aylarında temizlik yapamadığım için nasıl zorlandım,çok zor alıştım ama çok şükür eşim elinden geldiğince yaptı

gözün aydın pancuben bebişin tombişleşmiş :ecrin_bebek: bende sadece elevit ve magnezyum tozu kullanıyorum

fotografını çeker yollarım yine buraya maşallah walla gün geçtikçe büyüyorlar 1 gün 1 gündür ve o yüzden de doktorlar da derler 23+6 günlük filan diye....Elevit ve magnezyum alıyorum ama yarım saat arayla alıyorum yoksa miğdem mahvoluyor...

selam anneler ben de bugün doktora gittim :dance: kızım 31 cm ve 690 gr olmuş oğlum 30 cm ve 610 gr olmuş teyzeleri artık ekrana sığmıyolar önceden ikisini bir görüyoduk şimdi biri bile sığmıyo ne güzel doktordan güzel haberlerle gelenlerin de gözleri aydın miniklerimizin hepsine kocaman bi maaşallah şubatın sonunda 36 haftalıkken alırız dedi doktorum herşey yolunda giderse çünkü erken davranma riskleri de var malum ama çok şükür ki herşey yolunda görünüyor rahim ağzı felan o nedenle baya bi rahatladım yani mart annesi değil de sanırım şubat annesi olucam ben ama kovsanız da gitmem a.s.

canım maşallah bebişlerine ne kadar farklı bi duygudur kimbilir iki can taşımak biz bitaneyle kafayı yiyoruz tekmelerle mutlu oluyoruz senin göbiş gömbür gümbürdür ne güzel allah bağışlasın canım opuyorumnanaktan

evet cnm haklısın kolay olmuyo düşük çok zor Allah'ım kimseye yaşatmasın,dikkat etmemiz gerek. bende pis kadın oldum artık bebişim doğsun 3.5 ay sonra evi yıkayacam resmen,ALLAH izin veririse tabii:))

selincim gözün aydın ikizler we ne güzel gelişmişler walla hayret ettim normalde daha yawaş büyüyolarya ikiz oldukları için ama maşallahları war doğumumu yapim ikinciyi garanti ikiz yapıcam kararım kesin ikiz erkek bebek:)

evet cnm haklısın kolay olmuyo düşük çok zor Allah'ım kimseye yaşatmasın,dikkat etmemiz gerek. bende pis kadın oldum artık bebişim doğsun 3.5 ay sonra evi yıkayacam resmen,ALLAH izin veririse tabii:))

hahaaayyyytt bebeiş olduktan sonra rahatmı etceni zannediosun kız sen saçını taramaya waktin olmicaklülülülülülü
şaka bi yana ama şimdikinden rahat oluruz en azından o garanti:teytey:

maşşallah cnm allah sağlıklı doğumlar nasip etsin bebeklerimize bizlerede...

hahaaayyyytt bebeiş olduktan sonra rahatmı etceni zannediosun kız sen saçını taramaya waktin olmicaklülülülülülü
şaka bi yana ama şimdikinden rahat oluruz en azından o garanti:teytey:

yok cnm emzirir yatağına atarım o orda uyur diye düşünüyorum :)))) evet en azından şimdikinden çok çok rahat oluruz...

Merhaba kızlarrr,
Ben geldim... Birkaç gün yoktum... Zehirlenmişim (gıda zehirlenmesi). Bir gece hastanede yattım... Şu anda iyiyim... Düzeldim...

canim cok gecmis olsun. insallah bundan sonra boyle bir durumla tekrar karsilasmazsin.

kizlar masallah bebislerinize. kocaman olmuslar. bende cok merak ediyorum acaba benim oglusum kac gram oldu acaba diye. ne kadar hizli buyumeye basladilar farkediyor musunuz.

Günaydın arkadaşlar, herkese stressiz ve huzurlu bir gün diliyorum, yeni bir haftaya daha başladık, ben bütün hafta sonu çalıştım malesef ve hala iyileşemedim (

kiyamam sana. hem hastasin hemde tum haftasonu calistin. neyseki isten ayrilmana az kaldi. oh gel keyfim gel yapacaksin.

evet canim sen simdi 6. ayi bitirdin ve 7 den gun almaya basladin. yas hesabi gibi iste. hani bitirilen yas soylenir ya bunda da bitirdigin ayi soyleyeceksin. yani 6 ayliksin. ben simdi 1 hafta sonra 6 aylik olucam diyorum. :))))

dila saniyorum senin kizin totosunu burda herkes issircak. gercekten cok merak ettik seni ve bebisini. umarim bir daha boyle bir olayla karsilasmazsin. dikkat edersin kendine.

canim ya bizim su aralar hastanelere gitmemiz cok sakincali acil olmadigi surece mumkun oldugunca gitmemeliyiz. sana orda kizmakta haklilar.

yine basrolde senin su meshur ebe var yani. arkadasim su asini olda gitme bi daha ya. ne kadarda arayip illaki cagirsalarda doktorum herseyi yapiyor oraya gelmeme gerek yok de. moral olacaklari yerde bosu bosuna moralini bozup gonderiyorlar seni. sikayet etmek lazim aslinda onlari.

Gitmeyince telefonla zorla çağırıyorlar sormayın klava:

valla bizim saglik ocagindan kimse aramiyor. yerine gore degisiyor bunlar sanirim. ben saglik ocagina kayda ve asiya gittigimde sagolsunlar ilgileniyorlar ama hani niye geldin der gibi de bakiyorlar ayni zamanda :))))

Ben de kuaföre gitmiştim. hamilesiniz. bebeğiniz biraz aşşağıda düşük tehlikeniz mi var? dedi patavatsız yaa!! klava: bütün millet jinekolog olmuş mübarek..

patavatsiz sey. aslinda aksamlari ek is olarak tipla ilgileniyorsunuz galiba demek lazim.

benim evde evden çıktı sayılır işten eve gidiyorum hergün bir umutla temizlerim diyorum eşime hadi başlayalım diyorum tamam diyor başlıyoruz kalanı o yapıyor allahtan annem bu bayram ben temizlerim gerek yok dedi ama nasıl sevindim anlatamm. o camları nasıl silcem diyorudm...

kurban olurum ben bu minnoşları veren,senin kız baya baskın çıktı maşşaallah boy olarakta kilo olarakta bastırmış oğlancağızı vay cazgır vay,ama iyi iyi erkekleri bastırmssak yeriz nanayı,sağıkla dünyaya gelsinler,sağıkla kucağınıza alın inşallah bebeklerinizi

kizlar dun aksam cok komiktim anlatmadan gecemeyecegim. banyodan sonra tirnaklarimi keseyim dedim. ellerde sorun yok tabi guzelce kestim. ama ayak tirnaklarina gelince cuvalladim resmen. yan duruyorum olmuyor. duz zaten mumkun degil. arada da benim oglan sıkıstım anne diye bi tepikliyor. ay nasil kestim bir bana sorun yani. esimde arkamda kis kis guluyor bana. ayak tirnaklari gec uzuyor zaten dogumu cikarirsin diyor. ama sorarim ben ona. kole yapacam onu 1 ay sonra ayaklarimin dibinde :)))))))))

hadi iyi aksamlar kizlar yarin gorusuruz......

kaydirigubbakcemile3
tatlım valla haklsın tahmin edebiliyorum halini,ben de sabahları çoraplarımı giyicem zaman çok zorlanıyorum,yan ma derken kendimden geçiyorum,eşimde hep bana güler aşkım noldun sen yaw der sıpa

Ben kesemiyorum ayak tırnaklarımı kaydirigubbakcemile3
Makasımla kuaföre gidip kestiriyorum...
Aman napim, 3-4 ay bi sefa sürem kaldı şurda zaten:)

:))) aynı şey benimde dün akşam başımdaydı bende kesemedim mecbur yan durdum kestim benden sonra eşim kesiyodu,bende şakasına dedim sen zahmet etme hamilesin ben keserim oda ben senin gibi göbekli deilim diyor benle dalga geçiyooo yaaa:)))

DıLACIM çok çok geçmiş olsun
bnde 1,1,5 ay kadar önce bi kanama yaşamıştım bizimki ilşki sırasında olmuştu biraz haywanlık yapmıştım çünkimafoldumben we banyoya gittiğimde elime karaciğer gibi bi parça düştü çok korkmuştuk dr a gittik plesentadan parça düşmüş olabileceğini söyledi 1 hafta istirahat ettim şu anda herşey iyi.. kötü bi durum kimse yaşamasın dilerim

Ben kesemiyorum ayak tırnaklarımı kaydirigubbakcemile3
Makasımla kuaföre gidip kestiriyorum...
Aman napim, 3-4 ay bi sefa sürem kaldı şurda zaten:)

ooo Bosnacım baksana artık sende kg almış durumdasın eğilemediğine göre:))) ne güzel Yaramış oğluşuna hep baksana...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…