2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

birde bizim bir huyumuz var.kakasını ben yaptırıyorum oğluma.kabız değil aksine sulu dışkısı.ama altını açıp ayaklarını karnına itince yapıyor bu şekilde günde 3-4 kere çıkıyor tuvalete böyle değildi başlarda ne oldu şimdi benim oğluma yaamafoldumbenbu halleri üzüyor beni.

Ben geldimm veee daha doğurmadım. Sancı mancı da hissetmiyorum
Geçen cumartesi pazar çok hafif de olsa sürekli adet sancısı gibi bir sancım vardı. Sancıyı duyunca sevinmiştim. Pazartesi kayboldu.

Bebeğime keçeden kapı süsü yaptım. Fotosunu çekerken farkettim ki N harfini biraz yukarıya dikmişim. Çok uğraştım, benim gibi bir çaylağın bunu yapması 1 haftasını alıyormuş yani.

Şimdi kendime yapacak yeni bir şeyler bulayım.

Eklentiler

• $IMG_3489_k.webp
    5,4 KB · Görüntüleme: 35

Aynı durumdayız, 39 + 2 oldum bir de doğum iznine çıkalı çok hareketsizleştim iyice kocaman oldum ve ben de tık yok. San ki benim de kızım sonsuza kadar içimde kalacakmış gibi. Önce dedim kapı süsünü bekliyor bugün bitirdim. Şimdi de acaba nevresimini mi bekliyor diyorum bari onuda hamene bitireyim belki o bitince gelir.
Ben de normal doğumu çok istiyorum Allah öyle nasip eder inşallah.

herkese merhabalar arkadaşlar.doğum yapan herkese gözünüz aydın sağsalim kavuştunuz bebişlerinize Allah analı babalı büyütsün diyorum.ben gibi hala doğum yapayanlarada bi nefesde kurtulmayı nasip etsin Rabbim.topiği sürekli takip ediyorum ama muhabbetlerinize okuyarak katılıyorum sadece.ama inanın s,zlerden çok şey öğrendim.40+3 günlük hamileyim halen.dün doktora gittik nazlı kızım 3800 gr ama gelmeye niyeti yok halen.nstye girdim hafif sancılarım çıktı.doktorum cumartesiye kadar gelmezse cmt sabah 8de gel suni sancı verelim dedi.fazla beklemek iyi değil dedi.ama ben çok korkuyorum suni sancıdan kendi sancılarım gelsin diye pazartesiye kadar beklemeyi düşünüyorum.suni sancı alan annelerden biliyorum çok zormuş.uzun sürebilir.burda bazı annelerde saatlerce suni sancı alıp sonra sezeryan olduklarını biliyorum.boşuna sancı çekeceksin birde offfff...Allah hepimizin yardımcısı olsun.

amin cnm benim doktoru en son haftaya cumayı bekleriz suni sancıyla başlatırız dedi
inşallah o zamana kadar gelsin diye dua ediyorum
sen de beklesen bile bebeğinin hareketlerine çok dikkat et ben 3 öğün yemekten sonra
1 saat içinde 10 hareket sayıyorum bunu doktorum çok tembihliyor

taburcu seni yürekten alkışlıyorum alkisalkisalkis
kapı süsü süper olmuş

bekleme işini takma bizde bekliyoruz hayırlısı

Çok heveslenip yaptım. Annem hergün dır dır etti "İş bilmez, eli iğne tutmaz, sen bunu yapamazsın, hazırı var, onlardan al" diye. Ama heves ettim işte . Ben kendim yapayım, kızıma özel olsun istedim. Canım sağol. Çok mutlu ettin beni.

Suni sancıdan da korkmuyorum, yeter ki normal olsun. Ablam suni sancı ve epidural ile doğurdu. Benden 6 ay önce de iş arkadaşım suni sancı ve epidural ile doğurdu. Çok şükür ikisi de normal doğum yaptıkları için çok mutlular.

bnce pazartesi seni doğuma alacaklar yada yarın gel falan dicekler p.tesi hazırlıklı ol banada öyle oldu.
ahh o uykusuzluk bizim kız gündüz uyuyor gece dikiyor anasını ayağa humananın kimyonlu rezene çayını aldım dün gece sanki biraz daha rahattı:Saruboceq: bi dene istersen bide metsil die bi damla war eşim almış bebeği rahatlatır we kilo aldırırmış onuda kullanıyoruz 2 gündür bakalım umarım iyi olacak
yaw seyyal ben halimi anlatsam oturup ağlarsın ulan sızlanmayı keste şükret temizliğini yapan biri war en azından yanında ne istiyosunklava: ya ben ne yapayım

annem 3gün yanımda kaldı 4.günden beri tek başımayım gece çocuk durmuyor sabahlıyorum sabah uyan kocaya kahwaltı hazırla öğlen elemanlar 3 tane+koca yemek hazırla wer hergün 4 erkeğe... dükkana çık hesapları kontrol et faturaları kes, çamaşır yıka ütüle çocukla uğraş tek başımayım tekkkk:mymeka: oturup yemek yemeyi özledim kızım benim kendi karnımı doyurmaya bile waktim olmuyo şu an dükkanda yeni kurulan adres sistemiyle uğraşıyorum bilgisayarda 3 gündür yarın kampanya başlıyor haftaya belki şirketlere oraya buraya koşacağım tanıtıma:gitme: yawrumun ne olacağı meçhul:a015: ağlicam ulanmafoldumben

normal doğum yapan arkadaşlar
ya bu çatı ağrıları iyi bi şey mi kötü bi şey mi ?

açılıyor muyum yoksa açılamıyorum da mı bu kadar ağrı çekiyorum ?
bi cevaplarsanız sevinirim ?
gayet normal cnm ben kıprdıyamaıyodum diomya bebiş baskı yapıyor gayet normal.. az kaldı dayan doğduktan sonra bu ağrıları bile geri isteyeceksinsempatiksalakcinni
özeldende yazarım burdanda sölim bepanthen kesinlkle ilacı ilk benimde yara oldu ama geçti hemen çok etkili... dr da bi kreöm yazdı bana ama o etki etmedi bephanten 1 numara

off cnm çok üzüldüm geçer inşallah sen kendi kendinin doktoru olacaksın rahat ol bak bnde 3 günlükten beri yalnızım we sadece bebek olsa amenna dükkan, elamanlar yemekler ooo yukarda seyyale yazdım yani bebeğine odaklan cnm düzeleceksin we yine emzireceksin meleğini bu arada sütünü sağ bol bol ki kaçmasın geri..

inşallah canım suni sancıya gerek kalmadan gelsin bebişin bebişlerimiz.benim bebişim çok hareketl her daim hareket ediyor durmak bilmiyor.küçücük yerde nasıl bukadar yuvarlanıyor anlamıyorum :bbo: sağlıcakla gelsinlerdeinşallah

gayet normal cnm ben kıprdıyamaıyodum diomya bebiş baskı yapıyor gayet normal.. az kaldı dayan doğduktan sonra bu ağrıları bile geri isteyeceksinsempatiksalakcinni
.

sağ ol cicim Allah aratmasın sempatiksalakcinni

Bu arada Allah sana kolaylık versin yerinde olsam ne yapardım bilemiyorum helal olsun bir alkış da sana
alkisalkisalkis

Son düzenleme:

evet benimkide çok hareketli 10 tane sayıyorum ama o üstüne 100 hareket daha ediyor sempatiksalakcinni

normal ve sağlıkla gelsinler inşallah cnm tek temennimiz bu

Canım çok geçmiş olsun. Ablam doğumdan sonra 5. gün hastaneye yattı. Mikrop kapmış bir sürü ilaç milaç. Kızına 6 gün ben baktım. Ablam hastanede yatarken 6 günde sadece 1 kez kızını görebildi. Seninle aynı rahatsızlık değil elbette ama hiç üzülme sütüm kesilir diye. Moralini bozarsan asıl o sana kötü yansır. Ablama elektrikli süt sağıcılardan aldık. Hastanede sürekli sağıp döktü. Hastaneden çıkınca da 15 gün sağıp dökmeye devam etti. Hastaneden çıkar çıkmaz Türkiye'ye döndük. Sütü azaldığı zaman hamileliği sırasında kontrollerinin yapıldığı Hizmet Hastanesi gidip onlardan yardım istedi, hastanelerin süt sağma makinleri çok daha güçlüymüş bir iki kez onlarla çekince tekrar artıyordu.

Dönem dönem ablamın kronik hastalığı vardı o hastalık nedeniyle emziremediği vakitler oldu her sütünün azalışında gitti Hizmet Hastanesine. Sağolsunlar hep yardım ettiler. Orada bir iki kez sağdığı zaman sütü yine artıyordu. Bizim kızımız Ela 2 yaşına kadar emdi çok şükür.

canım çok geçmiş olsun kıyamam sana ben.ama sakın üzme kendini sıkma bebeğini düşün rahatlamaya çalış geçecek bu günler inşaallah atlatırsın ebrucum ve bebeğini emzirebilirsin.

bnde suni sancıyla doğurdum we o suni sancı çekip sezaryene alınma hikayesi tamamen o anki zayıflıktan faydalanmadan başka bişey değil ben 6 saat suni sancı çektim we normaldoğum yaptım normalden ağırmı değilmi bilemem normalini yaşmadım çünkü... we 2 saat sonra bnde beni sezaryene alın die söylendim ebelere doktora işlerine gelip zewkle alabilirlerdi ama almadı dr um hadi dedi dayan dedi sen çok hırslısın dedi yaparsın ne war ki dedi herkes yapıyor çok güzel telkinlerde bulundu bana we oldu bitti benide 2.3 saat sonra hadi kanala inmiyor bebek, yok tansiyon fırladı yok bebek kalp atışı zayıfladı diyip sezaryene alabilirlerdi ama demekki bekleyince sabredince oluyor doktora güwen çok öenmli we o sancılar esnasında benim canım kocam gibi bir koç şart:)))opuyorumnanaktan
hadi sende katıldın gececiler kerwanınaaklinialirimsmile ewet cnm bu olay bizdede çok fazla kakasını yapıyor beze bacaklarını kaldırınca saçıma kadar püskürtüyor sağolsun yatak hep pok püsür içinde korkuyorum altını açmaya:1no2: sanırım rahat ediolarkafamçokkarıştı

seni şuan çok iyi anlıyorum sabah 6 dan beri oğlum sürekli ağlıyo katılıyo sancıdan herşeyi denedim yoruldum başım çatlıyo kıyamıyorum ona ama yapıcak birşey kalmadı suya soktum rezene verdim gaz ilacını verdim karnına masaj yaptım yok yok yok geçmiyo emzirirken uyuyor tam daldı diyorum memedeyken başlıyo sancı en fazla 10 dakikak
uyuyor oda helak oldu uyku gözünden akıyo ne yapıcağımı şaşırdım ve bittik bugün hala çıldırıyo annem başında başım dönüyo artık

Hımm B.köy için bişey diyemicem ama ben Çapa dan memnunum
Sen de düşünebilirsin
Tek kişilik oda seçeneğide var a.s
Kapı süsün profesyonelce olmuş
Çok beğendim bende
Güle güle kullanın a.s.
bnce pazartesi seni doğuma alacaklar yada yarın gel falan dicekler p.tesi hazırlıklı ol banada öyle oldu.
Oyy ağzından bal damlıyor cicim
Hadi inşaallahhh opuyorumnanaktan

Yaa sen nasıl idare ediyorsun bu yoğunluğu arkadaşım
Allah güç kuvvet versin
Annen neden çabuk gitti ki ??

öyle böyle götürüyorum bende bilmiorumki sanırım allah güç werior:bbo: annem şerefsiz kocam yüzünden gitti we gelmiyor 20 gündür... hastanede ben doğumdayken annem teyzem we eşimin ablası halaları tartışmışlar eşimde ablasının dolduruşuyla kendi ailesini haklı gördü annemle tartışmışlar annemi üstü kapalı kowmuş gibi bişey kocam annemde gelmio işte

tamam canım sustum ama çok halsizim napıyım dayanamıyorum sana imreniyorum ve çokda dua ediyorum emin ol canım....

canım çok kötü idi yaaa ... önce suyumu patlattı doktor sancı başladı bebek gelmeyince suni sancı verdi gene doğum olmadı lavman felan yapılmıştı herşey hazırdı ama bana sen doğuramayacaksın dedi ve sezeryana aldı fiyat farkı yok sakın ondna diye düşünmeyin ama çok kızgınım birdaha asla üsküdar yunus emre hastanesinde doğum yapmam yani.... burayada açık açık yazıyprum ki inceleyen açsın okusun ....

ya benim annem hastalığı nedeni ile gelemiyor eşimi ikna edebilirsem eğer teyzesi gittiğinde annemlerde kalalım diyorum birhafta şöyle bi baksın annem bana... teyze içerde uyuyor valla :):):) bende meyva yiyorum ya kzıalr neelr yemeliyim biraz araştırıdım ama lousalar kendinize ansıl bakıyorsunuz terliyormusunuz....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…