- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #52.941
HİJYENİM .h.g şimdi seni sorucaktım, baktım altta belirlendin,
ne var ne yok, varmı ilerleme ..
herkese merhabalar.nasılsınız arkadaşlar.ben sabah bi ara foruma baktım kimse yoktu ondan sonra bian çok halsizleştim çok uykusuz kalıyorum ondan herhalde.biraz uzandım.kendimi iyi hissedince de kuaföre gittim ağda ve kaş için nolur nolmaz belki doğum falan olur diye.gerçi benim zilli kızımın hiç gelmeye niyeti yok da.ya ben biseyi çok merak ediyorum doğum yapanlardan benim gibi 39.haftaya kadar hiç ağrı ve sancı olmadan geçiren var mı?böyle olması normal mi?artık kendimden şüphe ediyorum.görenler doğuma son bir hafta kaldığına inanamıyor valla.herhalde benim ki yalancı sancı falan olmadan bi kereden gercek sancı gelecek.yinede maşallah diyeyim kendime çok şükür.ama böylede kendimi tuhaf hissediyorum ya.sanki hiç doğmayacakmış gibi geliyor.
herkese merhabalar arkadaşlar.doğum yapan herkese gözünüz aydın sağsalim kavuştunuz bebişlerinize Allah analı babalı büyütsün diyorum.ben gibi hala doğum yapayanlarada bi nefesde kurtulmayı nasip etsin Rabbim.topiği sürekli takip ediyorum ama muhabbetlerinize okuyarak katılıyorum sadece.ama inanın s,zlerden çok şey öğrendim.40+3 günlük hamileyim halen.dün doktora gittik nazlı kızım 3800 gr ama gelmeye niyeti yok halen.nstye girdim hafif sancılarım çıktı.doktorum cumartesiye kadar gelmezse cmt sabah 8de gel suni sancı verelim dedi.fazla beklemek iyi değil dedi.ama ben çok korkuyorum suni sancıdan kendi sancılarım gelsin diye pazartesiye kadar beklemeyi düşünüyorum.suni sancı alan annelerden biliyorum çok zormuş.uzun sürebilir.burda bazı annelerde saatlerce suni sancı alıp sonra sezeryan olduklarını biliyorum.boşuna sancı çekeceksin birde offfff...Allah hepimizin yardımcısı olsun.
taburcu seni yürekten alkışlıyorum alkisalkisalkis
kapı süsü süper olmuş
bekleme işini takma bizde bekliyoruz hayırlısı
herkese merhabalar arkadaşlar.doğum yapan herkese gözünüz aydın sağsalim kavuştunuz bebişlerinize Allah analı babalı büyütsün diyorum.ben gibi hala doğum yapayanlarada bi nefesde kurtulmayı nasip etsin Rabbim.topiği sürekli takip ediyorum ama muhabbetlerinize okuyarak katılıyorum sadece.ama inanın s,zlerden çok şey öğrendim.40+3 günlük hamileyim halen.dün doktora gittik nazlı kızım 3800 gr ama gelmeye niyeti yok halen.nstye girdim hafif sancılarım çıktı.doktorum cumartesiye kadar gelmezse cmt sabah 8de gel suni sancı verelim dedi.fazla beklemek iyi değil dedi.ama ben çok korkuyorum suni sancıdan kendi sancılarım gelsin diye pazartesiye kadar beklemeyi düşünüyorum.suni sancı alan annelerden biliyorum çok zormuş.uzun sürebilir.burda bazı annelerde saatlerce suni sancı alıp sonra sezeryan olduklarını biliyorum.boşuna sancı çekeceksin birde offfff...Allah hepimizin yardımcısı olsun.
bnce pazartesi seni doğuma alacaklar yada yarın gel falan dicekler p.tesi hazırlıklı ol banada öyle oldu.
Çok şükür canım sağolasın
Başı tam oturdu mu bilmiyorum ben de, dr.un yazısından onu anladım sadece :uhm:
Hayırlısı hepimiz için inşaallah
Bu arada yarım 19 u ve cuma sempatiksalakcinni
Hımmm dr.da pek önemsemedi zaten canım açılmayı
Kağıtta başka şeylerde yazıyordu ama dr.un yazısını okuyamadım, başka bişeyde demediler
Neyse pazartesi anlarız artık bilmiyorumkismile
ahh o uykusuzluk bizim kız gündüz uyuyor gece dikiyor anasını ayağa humananın kimyonlu rezene çayını aldım dün gece sanki biraz daha rahattı:Saruboceq:mrb annişler nasılsınız hamişler nasıl ve bebişerini kucaklarına almış olan annelr nasıl biz iyiyiz sadece uykusuzluk var benim oğlmda gece kuşlarından gece pek uykumuz yok ama olsun zaman çok çabuk geçiyo rabbim bebişlerimize sağlık versinde
yaw seyyal ben halimi anlatsam oturup ağlarsın ulan sızlanmayı keste şükret temizliğini yapan biri war en azından yanında ne istiyosunselam kızlar çok uykusuzum ama başım çok ağrıyor uyuyamadım size bakayım dedim hala doğuramayn anneler var sabredin ben gibi olmayın bak iki damla kanı gördüm gittim sonunda saezeryana mahkum oldum...
sabah 5 e akdar uyuymadı bizim zilloş .... eşimin teyzesi var bizde o bakıyor hastaneden geldiğim günden beri ama sadece ev işlerini yapıyor birde bebkle ilgileniyor da biizm zilli uyanmıyorki gece 5 e kadar tek başına ben baktım daha 9 günlük lohusayım ama ilk geceden beri hep ben ilgileniyrum kızımla .. karnımda acıkınca kendim hazırlayıp yiyorum...
gayet normal cnm ben kıprdıyamaıyodum diomya bebiş baskı yapıyor gayet normal.. az kaldı dayan doğduktan sonra bu ağrıları bile geri isteyeceksinsempatiksalakcinninormal doğum yapan arkadaşlar
ya bu çatı ağrıları iyi bi şey mi kötü bi şey mi ?
açılıyor muyum yoksa açılamıyorum da mı bu kadar ağrı çekiyorum ?
bi cevaplarsanız sevinirim ?
özeldende yazarım burdanda sölim bepanthen kesinlkle ilacı ilk benimde yara oldu ama geçti hemen çok etkili... dr da bi kreöm yazdı bana ama o etki etmedi bephanten 1 numaramerhaba benim bebegim 15 matta dogdu
17 martti beklenen dogum tarihi
gece suyum geldi suni sanci ile normal dogum oldu
kilosu 3190 boy 52 santim tabloya islerseniz sevinirim
bu arada gecmisi her yenidogum yapan gibi okuyamadim:)
gogus uclarim cok hassas ve aciyor lasinoh krem kullaniyrdm hamilelikden beri ve simdi ama ise yaramadi
baska tavsiyesi olan ozele yazarsa sevinirum cunku aradan cevplari bulamam
tesekkurlr
kızlar dogumdan sonra bazı şikayetlerim başladı panik atak vardı bende dahja öncesnde ama hamileligim boyunca hiç bi sıkıntı yasamadım..bi dönem ilac kullandım bikaç sene öncesnde..panik atak tedavisiiçin..ama artık zamanla ilaçsız kendi kendime atlatabiliodum ..biraz mewsimsel bilirsiniz..dogumdan sonra iki gün gözümü kırpmadım hastanede uyku uyumadım toplasam 3 saat anacdr..ewe geldik annem gripti yardıma gelemedi bana bebek için ..bende baska kimseyi aramadım yalnız kalmak istedim acıkcası ve 5 gün boyunca esimnle baktık bebegimizi ..tab,ii benim uykusuzlugum yorgunlugum tavan yaptı..kanama bi yandan..tansiyonum indi cıktı bas dönmeleri artı panikatagım geri geldi huzursuzluk falan..bi akşam üstü hersey bi anda patladı..bi titreme geldi sinir krizi gibi..hemen psikologuma götrdüler beni..küçük bi sakinleştrici ilaçla kendime gelebildim..uyku ilacıda verdi..tabii bu arada emzirmem yasak..okadar üzülüorumki anlatamam.ilk 5 gün ben baktım yavruma su an milupa süt kullanıorum mecburen..nasıl meme arıyo nası üzülüorum içim gidio ona..ama 1 hafta müddet verdi bana dr..kendine gelrsen iyi hissedersen emzr dedi..carsamba kontrolüm var..nolur dua edin bana ilacı kessin emzireyim yavrumu..sütümüsagıyorum süreki..kesilecek diye ödüm kopuyo..nolur dua edin annelerin duasdı kabul olur..senağlama
amin cnm benim doktoru en son haftaya cumayı bekleriz suni sancıyla başlatırız dedi
inşallah o zamana kadar gelsin diye dua ediyorum
sen de beklesen bile bebeğinin hareketlerine çok dikkat et ben 3 öğün yemekten sonra
1 saat içinde 10 hareket sayıyorum bunu doktorum çok tembihliyor
gayet normal cnm ben kıprdıyamaıyodum diomya bebiş baskı yapıyor gayet normal.. az kaldı dayan doğduktan sonra bu ağrıları bile geri isteyeceksinsempatiksalakcinni
.
inşallah canım suni sancıya gerek kalmadan gelsin bebişin bebişlerimiz.benim bebişim çok hareketl her daim hareket ediyor durmak bilmiyor.küçücük yerde nasıl bukadar yuvarlanıyor anlamıyorum :bbo: sağlıcakla gelsinlerdeinşallah
kızlar dogumdan sonra bazı şikayetlerim başladı panik atak vardı bende dahja öncesnde ama hamileligim boyunca hiç bi sıkıntı yasamadım..bi dönem ilac kullandım bikaç sene öncesnde..panik atak tedavisiiçin..ama artık zamanla ilaçsız kendi kendime atlatabiliodum ..biraz mewsimsel bilirsiniz..dogumdan sonra iki gün gözümü kırpmadım hastanede uyku uyumadım toplasam 3 saat anacdr..ewe geldik annem gripti yardıma gelemedi bana bebek için ..bende baska kimseyi aramadım yalnız kalmak istedim acıkcası ve 5 gün boyunca esimnle baktık bebegimizi ..tab,ii benim uykusuzlugum yorgunlugum tavan yaptı..kanama bi yandan..tansiyonum indi cıktı bas dönmeleri artı panikatagım geri geldi huzursuzluk falan..bi akşam üstü hersey bi anda patladı..bi titreme geldi sinir krizi gibi..hemen psikologuma götrdüler beni..küçük bi sakinleştrici ilaçla kendime gelebildim..uyku ilacıda verdi..tabii bu arada emzirmem yasak..okadar üzülüorumki anlatamam.ilk 5 gün ben baktım yavruma su an milupa süt kullanıorum mecburen..nasıl meme arıyo nası üzülüorum içim gidio ona..ama 1 hafta müddet verdi bana dr..kendine gelrsen iyi hissedersen emzr dedi..carsamba kontrolüm var..nolur dua edin bana ilacı kessin emzireyim yavrumu..sütümüsagıyorum süreki..kesilecek diye ödüm kopuyo..nolur dua edin annelerin duasdı kabul olur..senağlama
bnde suni sancıyla doğurdum we o suni sancı çekip sezaryene alınma hikayesi tamamen o anki zayıflıktan faydalanmadan başka bişey değil ben 6 saat suni sancı çektim we normaldoğum yaptım normalden ağırmı değilmi bilemem normalini yaşmadım çünkü... we 2 saat sonra bnde beni sezaryene alın die söylendim ebelere doktora işlerine gelip zewkle alabilirlerdi ama almadı dr um hadi dedi dayan dedi sen çok hırslısın dedi yaparsın ne war ki dedi herkes yapıyor çok güzel telkinlerde bulundu bana we oldu bitti benide 2.3 saat sonra hadi kanala inmiyor bebek, yok tansiyon fırladı yok bebek kalp atışı zayıfladı diyip sezaryene alabilirlerdi ama demekki bekleyince sabredince oluyor doktora güwen çok öenmli we o sancılar esnasında benim canım kocam gibi bir koç şart:)))opuyorumnanaktanÇok heveslenip yaptım. Annem hergün dır dır etti "İş bilmez, eli iğne tutmaz, sen bunu yapamazsın, hazırı var, onlardan al" diye. Ama heves ettim işte . Ben kendim yapayım, kızıma özel olsun istedim. Canım sağol. Çok mutlu ettin beni.
Suni sancıdan da korkmuyorum, yeter ki normal olsun. Ablam suni sancı ve epidural ile doğurdu. Benden 6 ay önce de iş arkadaşım suni sancı ve epidural ile doğurdu. Çok şükür ikisi de normal doğum yaptıkları için çok mutlular.
hadi sende katıldın gececiler kerwanınaaklinialirimsmile ewet cnm bu olay bizdede çok fazla kakasını yapıyor beze bacaklarını kaldırınca saçıma kadar püskürtüyor sağolsun yatak hep pok püsür içinde korkuyorum altını açmaya:1no2: sanırım rahat ediolarkafamçokkarıştıbirde bizim bir huyumuz var.kakasını ben yaptırıyorum oğluma.kabız değil aksine sulu dışkısı.ama altını açıp ayaklarını karnına itince yapıyor bu şekilde günde 3-4 kere çıkıyor tuvalete böyle değildi başlarda ne oldu şimdi benim oğluma yaamafoldumbenbu halleri üzüyor beni.
selam kızlar hepinizeopuyorumnanaktan.
öyle bir gece geçirdim ki kafam dönüyor şimdi.oğlum gaz sancıları içinde kıvrandı durdu uyumadı.gece kesik kesik uyudu tabi bende öyle sürekli elim sepette salladım durdum sabah altıdan beri ayaktayım uykusuzum başım ağrıyor.ve hala sancılarımız oluyor.offf yaa kendimden geçtim o rahatlasın da.gerçi şimdi baygın vaziyette uyuyor.
Hımm B.köy için bişey diyemicem ama ben Çapa dan memnunumben şimdilik esenlerde hayat has. gidiyorum,
ama kayınvalidem, bakırköy d. git diyo
bende korkuyorum öyle yerlerden başıma geldi birkere asistanlar çok oluyo
oralarda deneme tahtası gibi oldum. bakalım hayırlısı
cnm denemedigim ot kalmadı portakal hergün yiyorum,
inşallah geçer..
Kapı süsün profesyonelce olmuşÇok heveslenip yaptım. Annem hergün dır dır etti "İş bilmez, eli iğne tutmaz, sen bunu yapamazsın, hazırı var, onlardan al" diye. Ama heves ettim işte . Ben kendim yapayım, kızıma özel olsun istedim. Canım sağol. Çok mutlu ettin beni.
Oyy ağzından bal damlıyor cicimbnce pazartesi seni doğuma alacaklar yada yarın gel falan dicekler p.tesi hazırlıklı ol banada öyle oldu.
Hımm B.köy için bişey diyemicem ama ben Çapa dan memnunum
Sen de düşünebilirsin
Tek kişilik oda seçeneğide var a.s
Kapı süsün profesyonelce olmuş
Çok beğendim bende
Güle güle kullanın a.s.
Oyy ağzından bal damlıyor cicim
Hadi inşaallahhh opuyorumnanaktan
Yaa sen nasıl idare ediyorsun bu yoğunluğu arkadaşım
Allah güç kuvvet versin
Annen neden çabuk gitti ki ??
bnce pazartesi seni doğuma alacaklar yada yarın gel falan dicekler p.tesi hazırlıklı ol banada öyle oldu.
yaw seyyal ben halimi anlatsam oturup ağlarsın ulan sızlanmayı keste şükret temizliğini yapan biri war en azından yanında ne istiyosunklava: ya ben ne yapayım
annem 3gün yanımda kaldı 4.günden beri tek başımayım gece çocuk durmuyor sabahlıyorum sabah uyan kocaya kahwaltı hazırla öğlen elemanlar 3 tane+koca yemek hazırla wer hergün 4 erkeğe... dükkana çık hesapları kontrol et faturaları kes, çamaşır yıka ütüle çocukla uğraş tek başımayım tekkkk:mymeka: oturup yemek yemeyi özledim kızım benim kendi karnımı doyurmaya bile waktim olmuyo şu an dükkanda yeni kurulan adres sistemiyle uğraşıyorum bilgisayarda 3 gündür yarın kampanya başlıyor haftaya belki şirketlere oraya buraya koşacağım tanıtıma:gitme: yawrumun ne olacağı meçhul:a015: ağlicam ulanmafoldumben
..[/B]
[
kanaman olunca neden sezeryana aldılarki cnm suni sancıyı istemedinmi?
annenler felan neden gelmedilerki,yanına allah yardımcın olsun cnm uykusuz bide sancılıysan çok zor ..
gerçi benim annem gelicek kayınvalidem yanımda ama yine ben bakarım heralde bebege,
onlar odadan duymazlar bile,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?