- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #52.961
öyle böyle götürüyorum bende bilmiorumki sanırım allah güç werior:bbo: annem şerefsiz kocam yüzünden gitti we gelmiyor 20 gündür... hastanede ben doğumdayken annem teyzem we eşimin ablası halaları tartışmışlar eşimde ablasının dolduruşuyla kendi ailesini haklı gördü annemle tartışmışlar annemi üstü kapalı kowmuş gibi bişey kocamannemde gelmio işte
seni şuan çok iyi anlıyorum sabah 6 dan beri oğlum sürekli ağlıyo katılıyo sancıdan herşeyi denedim yoruldum başım çatlıyo kıyamıyorum ona ama yapıcak birşey kalmadı suya soktum rezene verdim gaz ilacını verdim karnına masaj yaptım yok yok yok geçmiyo emzirirken uyuyor tam daldı diyorum memedeyken başlıyo sancı en fazla 10 dakikak
uyuyor oda helak oldu uyku gözünden akıyo ne yapıcağımı şaşırdım ve bittik bugün hala çıldırıyo annem başında başım dönüyo artık
bnde suni sancıyla doğurdum we o suni sancı çekip sezaryene alınma hikayesi tamamen o anki zayıflıktan faydalanmadan başka bişey değil ben 6 saat suni sancı çektim we normaldoğum yaptım normalden ağırmı değilmi bilemem normalini yaşmadım çünkü... we 2 saat sonra bnde beni sezaryene alın die söylendim ebelere doktora işlerine gelip zewkle alabilirlerdi ama almadı dr um hadi dedi dayan dedi sen çok hırslısın dedi yaparsın ne war ki dedi herkes yapıyor çok güzel telkinlerde bulundu bana we oldu bitti benide 2.3 saat sonra hadi kanala inmiyor bebek, yok tansiyon fırladı yok bebek kalp atışı zayıfladı diyip sezaryene alabilirlerdi ama demekki bekleyince sabredince oluyor doktora güwen çok öenmli we o sancılar esnasında benim canım kocam gibi bir koç şart:)))opuyorumnanaktan
valla ben sancıalra gık bile demedim gözümden yaş aktı ama bağırmadım hem sabredeceğim almayın sezeryana dedim... ama banabebeğin kafası şişiyor almamız gerek riske atamam dedi aldı
hadi sende katıldın gececiler kerwanınaaklinialirimsmile ewet cnm bu olay bizdede çok fazla kakasını yapıyor beze bacaklarını kaldırınca saçıma kadar püskürtüyor sağolsun yatak hep pok püsür içinde korkuyorum altını açmaya:1no2: sanırım rahat ediolarkafamçokkarıştı
aynen bende katıldım canım sorma ya çok fena birşey böyle uykusuz hayır ben onada acıyorum yazık.benimkide bugün üstüme püskürttü aman razıyım da ben bu duruma anlamadığım neden ben yaptırınca yapıyor da kendi başına yapmıyor.bnde suni sancıyla doğurdum we o suni sancı çekip sezaryene alınma hikayesi tamamen o anki zayıflıktan faydalanmadan başka bişey değil ben 6 saat suni sancı çektim we normaldoğum yaptım normalden ağırmı değilmi bilemem normalini yaşmadım çünkü... we 2 saat sonra bnde beni sezaryene alın die söylendim ebelere doktora işlerine gelip zewkle alabilirlerdi ama almadı dr um hadi dedi dayan dedi sen çok hırslısın dedi yaparsın ne war ki dedi herkes yapıyor çok güzel telkinlerde bulundu bana we oldu bitti benide 2.3 saat sonra hadi kanala inmiyor bebek, yok tansiyon fırladı yok bebek kalp atışı zayıfladı diyip sezaryene alabilirlerdi ama demekki bekleyince sabredince oluyor doktora güwen çok öenmli we o sancılar esnasında benim canım kocam gibi bir koç şart:)))opuyorumnanaktan
hadi sende katıldın gececiler kerwanınaaklinialirimsmile ewet cnm bu olay bizdede çok fazla kakasını yapıyor beze bacaklarını kaldırınca saçıma kadar püskürtüyor sağolsun yatak hep pok püsür içinde korkuyorum altını açmaya:1no2: sanırım rahat ediolarkafamçokkarıştı
seni şuan çok iyi anlıyorum sabah 6 dan beri oğlum sürekli ağlıyo katılıyo sancıdan herşeyi denedim yoruldum başım çatlıyo kıyamıyorum ona ama yapıcak birşey kalmadı suya soktum rezene verdim gaz ilacını verdim karnına masaj yaptım yok yok yok geçmiyo emzirirken uyuyor tam daldı diyorum memedeyken başlıyo sancı en fazla 10 dakikak
uyuyor oda helak oldu uyku gözünden akıyo ne yapıcağımı şaşırdım ve bittik bugün hala çıldırıyo annem başında başım dönüyo artık
kızlar ben doğurdum nihayet.Asyamız geldi.beklenen doğum tar:14 mart idi.19 mart ta geldi bebeğimiz.3550gr.51 cm.normal doğum.harika bir doğumdu 2 saatin içinde herşey olup bitti.geride kalan arkadaşlarım umarım siz de tez zamanda kavuşun yavrularınıza.harika birşey 2. kez anne olmak...ev çok kalabalık.sonra görüşürüz...
KIZ DAHA SABH BURDAYDIN ANLAMADIM ŞİMDİ EWDEMEİSİN BENMİ YANLIŞ HATIRLIYORUMCADIARZUkızlar ben doğurdum nihayet.Asyamız geldi.beklenen doğum tar:14 mart idi.19 mart ta geldi bebeğimiz.3550gr.51 cm.normal doğum.harika bir doğumdu 2 saatin içinde herşey olup bitti.geride kalan arkadaşlarım umarım siz de tez zamanda kavuşun yavrularınıza.harika birşey 2. kez anne olmak...ev çok kalabalık.sonra görüşürüz...
BANADA ÖLE DEDİLER BAĞIRIRSAN WE IKINIRSAN BEBEĞİN KAFASI ŞİŞER DEDİLER AMA YİNEDE ALMADILAR SEZARYENEbilmiyorumkismile NEYSE CNM HAYIRLISIYLA KURTULDUK BİTTİ BUNDAN SONRAKİNİ BENDE SEZARYEN OLCAM YANİ İKİZ YAPCEĞIM İÇIIIN:))neden kendisi yadımcı olmuyor peki ..gerçi biizmkide uyuyor sürekli....
canım inşalalh geçer çok zor olsa gerek kıyamam ben miniğe ... inşalalh iyyileşir...
hey maşşlah yawrum herşeyin mi zoru gelir bir insana kız bikurban kes kendine dua felan okut hep zorluklar seni buluyor....
kızlar ben doğurdum nihayet.Asyamız geldi.beklenen doğum tar:14 mart idi.19 mart ta geldi bebeğimiz.3550gr.51 cm.normal doğum.harika bir doğumdu 2 saatin içinde herşey olup bitti.geride kalan arkadaşlarım umarım siz de tez zamanda kavuşun yavrularınıza.harika birşey 2. kez anne olmak...ev çok kalabalık.sonra görüşürüz...
ANNELER ÇİKOLATADA YEMİCEKMİŞİSZ HEM BEBEĞE GAZ YAPARMIŞ HEMDE HUZURSUZ EDERMİŞ UYKUSUNU ETKİLERMİŞ ŞİMDİ OKUDUM BEN HERGÜN 2 TANE FALAN ALBENİ YİYODUM WALLA ÇAYDA İÇMİCEZ BEN ÇAYDA İÇİYODUM2 BARDAK AÇIK AMA ARTIK ÇİKOLATA ÇAYDA YOK WALLA ENN SEWDİĞİM ŞEY SOĞANIMDANDA WAZGEÇİCEM YAWRUM İÇİNmafoldumben
KIZ DAHA SABH BURDAYDIN ANLAMADIM ŞİMDİ EWDEMEİSİN BENMİ YANLIŞ HATIRLIYORUMCADIARZU
BANADA ÖLE DEDİLER BAĞIRIRSAN WE IKINIRSAN BEBEĞİN KAFASI ŞİŞER DEDİLER AMA YİNEDE ALMADILAR SEZARYENEbilmiyorumkismile NEYSE CNM HAYIRLISIYLA KURTULDUK BİTTİ BUNDAN SONRAKİNİ BENDE SEZARYEN OLCAM YANİ İKİZ YAPCEĞIM İÇIIIN:))
BEN ALIŞTIM FATMAM ZORLUKLARA KOYMUYO ARTIK KOCİM BAKIYO SABAHA KARŞI O ALIYO UYUTUYO KUCAĞINDA FALAN AMA 2 GÜNDÜR ODA GRİP OLMUŞ SALONDA YATIYO YAKLAŞMIYO NE BANA NE BEBEĞE:bbo: WE DÜKKANA BAKIYO ERKEN KALKIP DİE O YATIYO GENELDE BEN SABAH FASLINDAN SONRA YEMEK FALAN YAPMIŞSAM AKŞAMDAN BİRAZ YATIYORUM BEBİŞLEkaydirigubbakcemile5 BAKALIM İNŞALLAH DÜZELİR YAAA
Canım aynen benimde panik atagım tekrardan hortladı ama ilaç kullanmıcam azda olsa sutum emzirmeye devam edicem kızımı.Başa cıkmaya ugrasıyorum ataklarla.İnşallah ılaç kullanmana gerek kalmazkızlar dogumdan sonra bazı şikayetlerim başladı panik atak vardı bende dahja öncesnyıde ama hamileligim boyunca hiç bi sıkıntı yasamadım..bi dönem ilac kullandım bikaç sene öncesnde..panik atak tedavisiiçin..ama artık zamanla ilaçsız kendi kendime atlatabiliodum ..biraz mewsimsel bilirsiniz..dogumdan sonra iki gün gözümü kırpmadım hastanede uyku uyumadım toplasam 3 saat anacdr..ewe geldik annem gripti yardıma gelemedi bana bebek için ..bende baska kimseyi aramadım yalnız kalmak istedim acıkcası ve 5 gün boyunca esimnle baktık bebegimizi ..tab,ii benim uykusuzlugum yorgunlugum tavan yaptı..kanama bi yandan..tansiyonum indi cıktı bas dönmeleri artı panikatagım geri geldi huzursuzluk falan..bi akşam üstü hersey bi anda patladı..bi titreme geldi sinir krizi gibi..hemen psikologuma götrdüler beni..küçük bi sakinleştrici ilaçla kendime gelebildim..uyku ilacıda verdi..tabii bu arada emzirmem yasak..okadar üzülüorumki anlatamam.ilk 5 gün ben baktım yavruma su an milupa süt kullanıorum mecburen..nasıl meme arıyo nası üzülüorum içim gidio ona..ama 1 hafta müddet verdi bana dr..kendine gelrsen iyi hissedersen emzr dedi..carsamba kontrolüm var..nolur dua edin bana ilacı kessin emzireyim yavrumu..sütümüsagıyorum süreki..kesilecek diye ödüm kopuyo..nolur dua edin annelerin duasdı kabul olur..
oyuncağı olduk veletlerin:))
ara ara ağrılarım oluyor ama başka bi şey yok canım
sancı arsızı etti beni bu uşak sempatiksalakcinni
cerenero dan haber varmı kızlar bayadır görünmüyo?
Merhaba kızlar bgn 2 tane bebişimiz gelmiiişş
Silver'i de yürekten kutlarım...
bizde hala bekliyoruz...Bgn az bişi sancım vardı ama bişi olmadı geçti sonraaaa
Kızlar günaydın. Bugün biz 20 günlük olduk, dün bir akrabamız yarı kırkından çıkarın dedi. Annem dönecekti onun için kaldı. Siz böyle bir şey yaptınız mı? Bir de kırktan nasıl çıkılır, neler yapılır? NEtte baktım taş falan bir sürü şey var. Banyo yapıp abdest alıp çıksak olmaz mı? Bilen yardım ederse sevinirim.
Off kötü olmuş üzüldüm şimdiöyle böyle götürüyorum bende bilmiorumki sanırım allah güç werior:bbo: annem şerefsiz kocam yüzünden gitti we gelmiyor 20 gündür... hastanede ben doğumdayken annem teyzem we eşimin ablası halaları tartışmışlar eşimde ablasının dolduruşuyla kendi ailesini haklı gördü annemle tartışmışlar annemi üstü kapalı kowmuş gibi bişey kocamannemde gelmio işte
Hadi gözün aydın silvercimkızlar ben doğurdum nihayet.Asyamız geldi.beklenen doğum tar:14 mart idi.19 mart ta geldi bebeğimiz.3550gr.51 cm.normal doğum.harika bir doğumdu 2 saatin içinde herşey olup bitti.geride kalan arkadaşlarım umarım siz de tez zamanda kavuşun yavrularınıza.harika birşey 2. kez anne olmak...ev çok kalabalık.sonra görüşürüz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?