2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

neden kendisi yadımcı olmuyor peki ..gerçi biizmkide uyuyor sürekli....

canım inşalalh geçer çok zor olsa gerek kıyamam ben miniğe ... inşalalh iyyileşir...

hey maşşlah yawrum herşeyin mi zoru gelir bir insana kız bikurban kes kendine dua felan okut hep zorluklar seni buluyor....

aynen bende katıldım canım sorma ya çok fena birşey böyle uykusuz hayır ben onada acıyorum yazık.benimkide bugün üstüme püskürttü aman razıyım da ben bu duruma anlamadığım neden ben yaptırınca yapıyor da kendi başına yapmıyor.

benim annemde yok gitti :gitme:

kızlar ben doğurdum nihayet.Asyamız geldi.beklenen doğum tar:14 mart idi.19 mart ta geldi bebeğimiz.3550gr.51 cm.normal doğum.harika bir doğumdu 2 saatin içinde herşey olup bitti.geride kalan arkadaşlarım umarım siz de tez zamanda kavuşun yavrularınıza.harika birşey 2. kez anne olmak...ev çok kalabalık.sonra görüşürüz...

ohhh ne güzerl hadi gözümü< aydınnnnnnnnnnnn

ANNELER ÇİKOLATADA YEMİCEKMİŞİSZ HEM BEBEĞE GAZ YAPARMIŞ HEMDE HUZURSUZ EDERMİŞ UYKUSUNU ETKİLERMİŞ ŞİMDİ OKUDUM BEN HERGÜN 2 TANE FALAN ALBENİ YİYODUM WALLA ÇAYDA İÇMİCEZ BEN ÇAYDA İÇİYODUM2 BARDAK AÇIK AMA ARTIK ÇİKOLATA ÇAYDA YOK WALLA ENN SEWDİĞİM ŞEY SOĞANIMDANDA WAZGEÇİCEM YAWRUM İÇİNmafoldumben

KIZ DAHA SABH BURDAYDIN ANLAMADIM ŞİMDİ EWDEMEİSİN BENMİ YANLIŞ HATIRLIYORUMCADIARZU
BANADA ÖLE DEDİLER BAĞIRIRSAN WE IKINIRSAN BEBEĞİN KAFASI ŞİŞER DEDİLER AMA YİNEDE ALMADILAR SEZARYENEbilmiyorumkismile NEYSE CNM HAYIRLISIYLA KURTULDUK BİTTİ BUNDAN SONRAKİNİ BENDE SEZARYEN OLCAM YANİ İKİZ YAPCEĞIM İÇIIIN:))
BEN ALIŞTIM FATMAM ZORLUKLARA KOYMUYO ARTIK KOCİM BAKIYO SABAHA KARŞI O ALIYO UYUTUYO KUCAĞINDA FALAN AMA 2 GÜNDÜR ODA GRİP OLMUŞ SALONDA YATIYO YAKLAŞMIYO NE BANA NE BEBEĞE:bbo: WE DÜKKANA BAKIYO ERKEN KALKIP DİE O YATIYO GENELDE BEN SABAH FASLINDAN SONRA YEMEK FALAN YAPMIŞSAM AKŞAMDAN BİRAZ YATIYORUM BEBİŞLEkaydirigubbakcemile5 BAKALIM İNŞALLAH DÜZELİR YAAA

Gözün aydın cnm bekledin ama değdi maşallah...
Allah analı babalı büyütsün...

aaa bende yiyordum ama bizim zilloş henüz ağlamaya daha başlamadı seninki gibi sonradan açılacak dün gece uyutmadı işte bakalım bu geceki durumumuz ne oalcak bugün gün boyu uyudu uyanmadı gece sabahlayacqağız sanırım... kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

Selam kızlar artık kızımdan ve işlerden pek vakit bulamıyorum yazmak için kızım 1 aylık oldu teyzeleri ama kabızlık sorunumuz var ne yapıcam bilmiyorum dr a sordum 2 -3 gun cıkamayabilir dedi ama kızım cok huzursuz oluyor boyle birde kuzum benim cok ıkınıyor ama yapamıyor.Cok uzuluyorum annem 20 gunlukken dondu simdi kayınvalidem kalıyor yanımda sınırden sutum de azaldı zaten 2 dakıka oturamıyorum kalkıp allahtan bır yemeğe bile yardım etmıyor cıldırmak uzereyim kızımıda kucaga alıstırdı tartısma olmadan gitseydi bir patlamak uzereyim yoksa.
Canım aynen benimde panik atagım tekrardan hortladı ama ilaç kullanmıcam azda olsa sutum emzirmeye devam edicem kızımı.Başa cıkmaya ugrasıyorum ataklarla.İnşallah ılaç kullanmana gerek kalmaz

ara ara ağrılarım oluyor ama başka bi şey yok canım
sancı arsızı etti beni bu uşak
sempatiksalakcinni
oyuncağı olduk veletlerin:))

gözün aydın cnm maşallah.Allah bizde kolay dogumlar nasip etsin..

Merhaba kızlar bgn 2 tane bebişimiz gelmiiişş
Silver'i de yürekten kutlarım...
bizde hala bekliyoruz...Bgn az bişi sancım vardı ama bişi olmadı geçti sonraaaa

Kızlar günaydın. Bugün biz 20 günlük olduk, dün bir akrabamız yarı kırkından çıkarın dedi. Annem dönecekti onun için kaldı. Siz böyle bir şey yaptınız mı? Bir de kırktan nasıl çıkılır, neler yapılır? NEtte baktım taş falan bir sürü şey var. Banyo yapıp abdest alıp çıksak olmaz mı? Bilen yardım ederse sevinirim.

valla bizde vardır 20 günlük olunca yarı kırkını yaparız kırk günlük oluncada kırk uçurması yaparız yarı kırkında yakın yerde oturan birine misafirliğe gideriz orda bebeğe yumurta şeker bozuk para ve mendil verilir kırk uçurmasında dışarı gezmeye gideriz ve sonrasında aileden birine gideriz

Bİz 20 falan çıkarmadık walla ama 40 çıkarmada annede bebekde yıkanır we gezmeye giderler ilk kez.. bu kadar! o taş sürmeler falan değişik kesimlerin uyguladığı batıl inançlardan ötegelio..

slm canlar valla biz 7 günlük iken kırkını çıkardık bir de 4o da yapıcaz,annem 7 sinin çok önemli olduğunu söylüyor bizim oralarda öyleymiş,biz de 40 mızı eşim,ben ve zeynomuz ile dışarı sahile filan gidicez gezmeye başbaşa ki,her zaman başbaşa olalım aramıza kimseler girmesin öyle kayınvalideye filan gitmicem benim ailemden kimse yok zaten burada
kayınvalidem dört göz ile bekliyor ama biz kararımızı aldık bile eşim ile,biz bugün eşim ile sinemaya gidicez,kocacım sinemaya götürcekmiş beni,şimdi kendisi tıraş olaya gitti ben de kızı doyurmak ile meşgulüm,aradabir süt sağıyrum öğleden sonraya hazırlık yağpıyroum,inadına sıpa hep emmek istiyor bugün

ohh ohh allah muhabbetinizi artırsın:))) hangi filme gidiosunuz eywah eywaha gidin bari nehir sütü nasıl sağıyosun pompa aldınmı? ne marka aldın aldıysan

Off kötü olmuş üzüldüm şimdi
Ama anne bu dayanamayıp gelsin bakmasın kocana
Hadi gözün aydın silvercim
Beklediğine değdi gerçekten
Darısı bize inşaallah

Ama ben çokkkk sabırsızlanıyorum yaaa
Kayınvaldemlerde bunun geleceği yok biz geliyoruz dedi sempatiksalakcinni
Yoldalar şuan Ankara dan geliyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…