- 27 Nisan 2009
- 8.609
- 1.879
- 173
- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #53.001
Canım hemsıre dedı uyanmıyor dıye bırsey yok uyandıracaksınız yukselırse ölür falan dedi
11 cıktı kan tahlılınde sınır 17 dedı ne bılım aglamaktan basım agrıyor kaynanamda neden yuzumu asıyormusum sert konusuyormusum dıye tartıstık bıde o moralımı bozdu esım sankı bnmle hıc ılgılenmıyor gıbı gelıyor sureklı sert konusyorum onnlada aramız bozuk offf kaayı yıyıcem
yaa bak sen cengiz e :mymeka:aslında korkmasam dicem anneme gelsene diyede diyemiorum kocam ters bişey der kalbini kırar weya surat yapar anneme kowar ne bilim herşey beklenir ondan sinirlendiğinde dünyayı tanımıyo:gitme:
bu arada gözünaydınmı desem allah kolaylık wersinmi desem demek sendede kaynanatör rüzgarları esmeye başlayacak haabilmiyorumkismile anlatırsın bol bol sewindiğim tek konu annem gelmioer ama en azından kendi ailesinede yine postayı çekti eşim onlarda gelemiorsempatiksalakcinni
kesinlikle ölee sempatiksalakcinnimerhaba herkese a.s.
sitede sorun var sanırım zor giriyorum
ben doğurmadım hala sempatiksalakcinni
benim oğlan içerde o kadar hareketli keyfi yerinde hiç doğmaya niyeti yok...
evet silvercım sıra biz demerhaba arkadaşlar.nasılsınız.biz iyiyiz.gerçekten bebekten sonra burayı takip etmek çok zormuş.bütün gün emişiyoruz zaten bütünleştik:ecrin_bebek:...iyi dileklerini gönderen tüm arkadaşlara teşekkür ederim...
hijyenim ve dimple hadi sıra sizlerde...
Günaydın güzel anneler ve anne adayları.
Davul gibi şişmiş gözlerle yazmaya çalışıyorum. Dün resmen krize girmişim, ağla ağla eşim kendime zor getirdi. Bebeğimin emmesi çok sıkıntı oluyor benim için. Günde bir kere emmeye başladı. Genelde uyur uyanıkken sokuyorum ağzına emiyor emiyor uyanınca bırakıyor. Sonra başlıyor ağlamaya... KEndimden nefret ettim artık, bir bebeğe bakamıyorum, besleyemiyorum yavruyu. Dün annem de Esk.e gitmek zorunda kaldı, o da tuz biber oldu. Kaldım burda tek başıma. Bir de bebeğimin poposu pişik oldu, çok moralim bozuldu. Her şey üst üste. Pamukla suyla siliyorduk, eşim uni babyninki katkısız dedi bilmem ne dedi, uğraşmayın pamukla dedi, pişik oldu çocuk. Nivea pişik kremi sürüyordum işe yaramadı, zeytinyağı sürmeye başladık. Bugün de doktordan pişik kremi alacak eşim.
Bu arada aile doktorumuz 15 günden sonra D vitamini kullanın demiş, kullanan var mı? Bugün onu da alacağız.
Tek iyi haber kaynanam gelmiyor. en çalışmaya başlayınca gelirmiş :)) Zor geldi çocuk bakmak, sevmesi kolay tbi :)) Böyle şeylere sevinilmez ama benim eşimden ayrılmamı isteyen görümcem, düğüne birkaç ay kala durup dururken nişanlısından ayrıldı. Çok ahımı aldı zamanında, bakalım daha neler gelecek başına. Rabb'im çok büyük...
BİR NOKTA, canım, düşükmüş sarılık, sıkıntı yapma hiç. Bizim 12,9'du demiştim. Geçecektir, emzirmeye devam... Günde bir kere de olsa 30 cc mama da verebilirsin belki. Eğer hiç emmiyorsa tabii...
Pancuben, nasıl oldu Hilal kızımız?
Benim oğlan çok mızmız olmaya başladı kızlar. Durup durup uyanıyor, ağlıyor. Bu arada 2-3 saatte bir 70-80 cc süt içiyor, çok ya da az mı? Karar veremedim.
Henüz doğurmamış arkadaşlara hayırşı doğumlar diliyorum...
Canım hemsıre dedı uyanmıyor dıye bırsey yok uyandıracaksınız yukselırse ölür falan dedi
11 cıktı kan tahlılınde sınır 17 dedı ne bılım aglamaktan basım agrıyor kaynanamda neden yuzumu asıyormusum sert konusuyormusum dıye tartıstık bıde o moralımı bozdu esım sankı bnmle hıc ılgılenmıyor gıbı gelıyor sureklı sert konusyorum onnlada aramız bozuk offf kaayı yıyıcem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?