2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

[QUOTE = Bir_Nokta; 12227606] Kızlar bana acil yardım edin ne olur
Bugün kontrole gittik kızımda sarılık başlangıcı olmuş ama altına alınacak düzeyde değil dedi doktor 2 bır emzır uyusa bile uyandır uyanmıyorsa bilki sarılıgı YÜKSELİYOR dedi biz 2 bucuktan beri uyandıramıyorum kızım zorla yarım saat uyuyarak emdı ama uyanmıyor çok korkuyorum kaynanama doktora goturelım dedim bııs olmaz doktor ben saatte kontrol onemli deil dedi falan diyor esımde ewde yok delıırcem Sabahtan beri ağlıyorum [/ QUOTE]

uyanmıyosa altını açmayı dene üstünü falan değiiştir
uyanır altı açılınca bncebilmiyorumkismile üzülme canım çoğu bebek oluyo sarılık kim ölmüş allah aşkına o hemşirenin bok yemesi. sen emzir hatta günde 1 ölçek mama wer düzelene kadar biişey olmaz

ayy ya ne manyak insanlar var tövbe tövbe nasıl hemşire bu böyleklava:
canım üzülme sen çoğu bebekte oluyor bu arkadaşımında aynıydı değeri senle sık sık emzirdi ve soyup güneşe yatırdı doktor öyle söylemişti.birde hemşire ona yıkan öyle emzir dedi ağız sütü gitsin de normale dönsün sütü diye.sen yıkandın mı hiç?

pancuben
benimde 3 gün damla damla geldi neden mama weriosun sık emzir yeter bn wermedim mama falan ama yapışık ikiz gibiydik sürekli emdi annem iki kere şekerli su wermiş sadece.. duşa gir gün aşırı kalıp sabunla ow göğüslerini sıcak suyun altında çoğalır merak etme daha çok yenisin yarına taşar göğüslerin

merhaba herkese a.s.
sitede sorun var sanırım zor giriyorum

ben doğurmadım hala sempatiksalakcinni

benim oğlan içerde o kadar hareketli keyfi yerinde hiç doğmaya niyeti yok...

bir nokta ve pancuben geçmiş olsun arkadaşlar bebelerinize şifalar diliyorum...

yaşamak hayat gözün aydın bilgilerini özelden atabilirsin mart bebekleri lisatesine eklerim seni de..

arkadaşlar şekerli su verin sarılık için bir arkadaşıma dr bile demiş şekerli su ver diye moralinizi bozmayın sütünüzün gelmesi direk moralle alakalı ve sıcak duş hem rahatlatıyo hemde hemen süt doluyo

pınarcım bigilerini wer senide ekleyelim mart anneleri listesine doğumun nasıl oldu sezaryen olmuşsun sanırım..

bizde şekerli su werdik annem bebeğimin aç olduğuna kanaat getirmişti 2 kere wermişti yapıp allahtan sarılık falan olmadık şükür:Saruboceq:

merhaba kızlar normalde bugün doğurmam gerekiyordu ama suyum azaldığı içiin mart ın 10 da sezaryan ile doğum yaptım belden iğne ile aldılar tam narkoz vermediler bebeğim 11 günlük emzirme sornu bende cektim sağ mememi emmiyor memei zor aldı sütüm yetmiyor şimdilik emzirdikten sonra bebelac mama verriyorum 30 ml şimdilik böyle çok güzel bir duygu ama annelik uzun süredir girememiştim doğum yapan bütün annelere allah bağışlasın uzun ömürler versin doğum yapacaklarada da allah yardmcıları olsun inşlhh

merhaba arkadaşlar.nasılsınız.biz iyiyiz.gerçekten bebekten sonra burayı takip etmek çok zormuş.bütün gün emişiyoruz zaten bütünleştik:ecrin_bebek:...iyi dileklerini gönderen tüm arkadaşlara teşekkür ederim...
hijyenim ve dimple hadi sıra sizlerde...
Mrl ne yaptı doğurdu mu?
bir nokta çok üzüldüm canım hiç bozma moralini.benim oğlumunki 3 hafta sürmüştü.bir sürü tahliller yapılmıştı o zaman küçücük yavruma ama geçti gitti.....seni korkutmuşlar bişeycik olmaz canım tabi takibine devam edin....
benim de henüz sütüm çoğalmadı doymuyo sanırım kızım ,bütün gün ve gece meme ağzında...

yaa bak sen cengiz e :mymeka:
olur mu öyle şey o senin annen, bugünlerinde yanında olmıcakta ne zaman olacak
eşinin de anlayışla karşılaması lazım

hee evet gözüm aydın :)) sempatiksalakcinni
inş. sorunsuz geçiririz bugünleri ne diyim
merhaba herkese a.s.
sitede sorun var sanırım zor giriyorum
ben doğurmadım hala sempatiksalakcinni

benim oğlan içerde o kadar hareketli keyfi yerinde hiç doğmaya niyeti yok...
kesinlikle ölee sempatiksalakcinni
evet silvercım sıra biz de
inş. biz de senin gibi hayırlısıyla kolay bir doğum yaparız

yarın sabah kontrolde ne diyecekler çok merak ediyoruuuumm
hepinizi öpüyorum
hayırlı gecelerrr a.s.

Merhaba arkadaşlar
Bende henüz doğurmadım son 8 günümüz kaldı bakalım neler olacak ama bizimkinin gelmeye niyeti hiiç yok sanırım..Ben bu gidişle nisan annesi olacağım galibaa :)
Yarın kontrole gidicez bakalım neler olacak

Son düzenleme:
Günaydın güzel anneler ve anne adayları.

Davul gibi şişmiş gözlerle yazmaya çalışıyorum. Dün resmen krize girmişim, ağla ağla eşim kendime zor getirdi. Bebeğimin emmesi çok sıkıntı oluyor benim için. Günde bir kere emmeye başladı. Genelde uyur uyanıkken sokuyorum ağzına emiyor emiyor uyanınca bırakıyor. Sonra başlıyor ağlamaya... KEndimden nefret ettim artık, bir bebeğe bakamıyorum, besleyemiyorum yavruyu. Dün annem de Esk.e gitmek zorunda kaldı, o da tuz biber oldu. Kaldım burda tek başıma. Bir de bebeğimin poposu pişik oldu, çok moralim bozuldu. Her şey üst üste. Pamukla suyla siliyorduk, eşim uni babyninki katkısız dedi bilmem ne dedi, uğraşmayın pamukla dedi, pişik oldu çocuk. Nivea pişik kremi sürüyordum işe yaramadı, zeytinyağı sürmeye başladık. Bugün de doktordan pişik kremi alacak eşim.

Bu arada aile doktorumuz 15 günden sonra D vitamini kullanın demiş, kullanan var mı? Bugün onu da alacağız.

Tek iyi haber kaynanam gelmiyor. en çalışmaya başlayınca gelirmiş :)) Zor geldi çocuk bakmak, sevmesi kolay tbi :)) Böyle şeylere sevinilmez ama benim eşimden ayrılmamı isteyen görümcem, düğüne birkaç ay kala durup dururken nişanlısından ayrıldı. Çok ahımı aldı zamanında, bakalım daha neler gelecek başına. Rabb'im çok büyük...

BıR NOKTA, canım, düşükmüş sarılık, sıkıntı yapma hiç. Bizim 12,9'du demiştim. Geçecektir, emzirmeye devam... Günde bir kere de olsa 30 cc mama da verebilirsin belki. Eğer hiç emmiyorsa tabii...

Pancuben, nasıl oldu Hilal kızımız?

Benim oğlan çok mızmız olmaya başladı kızlar. Durup durup uyanıyor, ağlıyor. Bu arada 2-3 saatte bir 70-80 cc süt içiyor, çok ya da az mı? Karar veremedim.

Henüz doğurmamış arkadaşlara hayırşı doğumlar diliyorum...

herkese merhaba:)
ufaklığa kendim baktığım için pek fırsatolmuyor herkes iyidir umarım..bebişlerde..
uykusuzluktan harap oldum ben de:)eşim izinli de allahtan biraz rahatım izni bitince ne olacak bilmiyorum
benim sıpa iyi şükür sürekli emmek istiyor ama.bir de memede uyumak istiyor. dr emme güdüsü cok fazla yalancı emzik verebilirsin 6. aya kadar dedi ama kandıramadık benimkini.almadı sadece beni emiyor sonrada kusuyor.17 günde nerdeyse 1 kg aldı topalak yanaklı oldu:)
PANCUBEN BıR NOKTA gecmiş olsun arkadaşlar acil şifadiliyorum..
EDEBıYATCI arkadaşım koyverme kendini 15. günden sonra asıl gaz sancıları başlıyor barsak gazı sancıları.o nedenle huysuzlanıyordur.ağlamasını durduramazsan fön makinesi ya da elektrik süpürgesini ac :)) ben johnson s baby nin ıslak mendilini kullanıyorum cok da memnunum.pamuklu su her zaman hazır edemiyorum suyu kaynat soğut..sebamed in pişik önleyici kremini kullanıyorum hiç pişik olmadı.belki senin oğlunun cildi de alerjiktir benimki gibi kullandığın ürünlere dikkatet.kendim bile nivea kullanamam ben canım.vitamine başladık biz 16. günde.multitabs kullanıyoruz a-c-d vit. var.bir de gaz için damla ve barsakları için probiyotik damla.

kızlar ben de su hormonlarım düzene girse de lohusa psikolojisinden cıksam diye bekleyrum..durmadan eşime sardırıyorum ya da durup durp ağlaıyorum reklamlara bile:)tuhafbirşeymiş lohusalık...
şimdilik benden bu kadar herkesi öpüyorummm
doğum yapcak arkadaşlar sağlıkla alın kucağınıza...

canım dr bizede vermişti Devi3 vitamin 15 günden sonra kullanılmaya başlanıyor günde 3 damla... kemikleri için çok önemliymiş

canom çok yüksek değil korkma sınır 17 demesinin sebebi 17 olduğunda ışın tedavisi uygulanıyor...benimki 25 e yükselmişti 4 gün ışın tedavisi gördü 11 e düştüğünde çıktık hastaneden evde ışık altında tutun demişti dr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…