- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #53.021
slm kızlar sonunda oğlumu kucağıma aldım :)))) 17 mart ta oğlum ege dünyaya geldi .epidural sezeryanla .doğum sonrası oğlumda geçici solunum yetmezliği başladı cokkkk zor günler yasadım ameliyat acısını falan unuttum böle olunca Allaha yalvardım gecelerce... Allaha şükür düzeldik benm yaşadıklarımı Allah kimselere yasatmasın((( küçücük bebek serumla beslendi benim ömrümden al ona ver diye yalvardım cok şükür oğlumu bana bağışladı rabbim .şimdi evimizdeyiz Rabbime binlerce kez şükürler olsun ... Henüz dogum yapmamamış Anneler sağsalim hayırlı doğumlar dilerim hepinize
Günaydın güzel anneler ve anne adayları.
Davul gibi şişmiş gözlerle yazmaya çalışıyorum. Dün resmen krize girmişim, ağla ağla eşim kendime zor getirdi. Bebeğimin emmesi çok sıkıntı oluyor benim için. Günde bir kere emmeye başladı. Genelde uyur uyanıkken sokuyorum ağzına emiyor emiyor uyanınca bırakıyor. Sonra başlıyor ağlamaya... KEndimden nefret ettim artık, bir bebeğe bakamıyorum, besleyemiyorum yavruyu. Dün annem de Esk.e gitmek zorunda kaldı, o da tuz biber oldu. Kaldım burda tek başıma. Bir de bebeğimin poposu pişik oldu, çok moralim bozuldu. Her şey üst üste. Pamukla suyla siliyorduk, eşim uni babyninki katkısız dedi bilmem ne dedi, uğraşmayın pamukla dedi, pişik oldu çocuk. Nivea pişik kremi sürüyordum işe yaramadı, zeytinyağı sürmeye başladık. Bugün de doktordan pişik kremi alacak eşim.
Bu arada aile doktorumuz 15 günden sonra D vitamini kullanın demiş, kullanan var mı? Bugün onu da alacağız.
Tek iyi haber kaynanam gelmiyor. en çalışmaya başlayınca gelirmiş :)) Zor geldi çocuk bakmak, sevmesi kolay tbi :)) Böyle şeylere sevinilmez ama benim eşimden ayrılmamı isteyen görümcem, düğüne birkaç ay kala durup dururken nişanlısından ayrıldı. Çok ahımı aldı zamanında, bakalım daha neler gelecek başına. Rabb'im çok büyük...
BİR NOKTA, canım, düşükmüş sarılık, sıkıntı yapma hiç. Bizim 12,9'du demiştim. Geçecektir, emzirmeye devam... Günde bir kere de olsa 30 cc mama da verebilirsin belki. Eğer hiç emmiyorsa tabii...
Pancuben, nasıl oldu Hilal kızımız?
Benim oğlan çok mızmız olmaya başladı kızlar. Durup durup uyanıyor, ağlıyor. Bu arada 2-3 saatte bir 70-80 cc süt içiyor, çok ya da az mı? Karar veremedim.
Henüz doğurmamış arkadaşlara hayırşı doğumlar diliyorum...
merhaba kızlar normalde bugün doğurmam gerekiyordu ama suyum azaldığı içiin mart ın 10 da sezaryan ile doğum yaptım belden iğne ile aldılar tam narkoz vermediler bebeğim 11 günlük emzirme sornu bende cektim sağ mememi emmiyor memei zor aldı sütüm yetmiyor şimdilik emzirdikten sonra bebelac mama verriyorum 30 ml şimdilik böyle çok güzel bir duygu ama annelik uzun süredir girememiştim doğum yapan bütün annelere allah bağışlasın uzun ömürler versin doğum yapacaklarada da allah yardmcıları olsun inşlhh
hijyenim dualarımızı bekliyor.. suni sancı çekiyor canım çok zor olacak ama başaracak bence.. arayacağım bir saate inşallah kurtulmuştur sabah 10da başlanmış sanırım suni sancıya
slm kızlar sonunda oğlumu kucağıma aldım :)))) 17 mart ta oğlum ege dünyaya geldi .epidural sezeryanla .doğum sonrası oğlumda geçici solunum yetmezliği başladı cokkkk zor günler yasadım ameliyat acısını falan unuttum böle olunca Allaha yalvardım gecelerce... Allaha şükür düzeldik benm yaşadıklarımı Allah kimselere yasatmasın((( küçücük bebek serumla beslendi benim ömrümden al ona ver diye yalvardım cok şükür oğlumu bana bağışladı rabbim .şimdi evimizdeyiz Rabbime binlerce kez şükürler olsun ... Henüz dogum yapmamamış Anneler sağsalim hayırlı doğumlar dilerim hepinize
hijyenim dualarımızı bekliyor.. suni sancı çekiyor canım çok zor olacak ama başaracak bence.. arayacağım bir saate inşallah kurtulmuştur sabah 10da başlanmış sanırım suni sancıya
herkese merhaba
sonunda bebeğime kavuştum bende,dualarını esirgemeyen arkadaşlarımın hepsine çok teşekkür ederim,kısaca anlatıytım hemen.cuma sabah doğuma alınacağımı söylemiştim.sabah 7 de hastanedeydik.bol bir parmak açılma vardı ama hiç sancı yoktu yine.açılma da çok önemsenecek kadar değil yani.doğum akşamı bulur diye düşünüyoduk ilk doğum olduğu için.lavman yapıldı,nst ye bağlandım.9 gibi sancı vermeye başladılar,10 da hissetmeye başladım ama.açılma 3 cm,4,6,8 ve saat 13.30 da doğumhaneye alındım.13.45 te bebeğim dünyaya geldi.en büyük şansım açılmamın hızlı ilerlemesiydi.bi ara yarım saatte 2 cm açılmıştı.henüz doğum yapmayan arkadaşlarım ,şu anda endişelerinizi ve sabırsızlığınızı anlayabiliyorum ama inanın rabbim hepsinin karşılığını öyle güzel veriyo ki,rahat olun nolur,allah yardım ediyo gerçekten.doğum sonuçta,kolay değil ama doğurduğum anda yine olsa yine yaparım diyo insan.o kadar güzel yani.şimdilik söyleyeceklerim bunlar,sonra yine yazarım.hoşçakalın
EGK gözünaydın canımm..bebişini kollarına almışssın..HİJYENİM canım ALLAH saglıcakla kurtarsın .
Kızlar YAGMUR dan fazla giremiorum ..bu damla banada verildi 15.günden itibaren 7 damla..pişik sorunumuz olmadı daha nivea kullanıorum..ıslak pamuklarla silioruz dr.unmuzun tavsiyesi..biliosunuz su an ilaç kullanıorum kızımı emziremiorum.yarın randewum var inşallah dr um izin verir artık emzrmeye başlarım..gerci benim için iyi mi olucak kötümü belli degil cünki benimki memeyi kaptımı bırakmıyodu ilk 5 gün emzirdim gögüs uclarımın acısından kıvranıodum ama herseye deger bu duygu..simdilik milupa dewam sütü kullanıorum.acayip gaz yapıo yavruma nası kıvranıyo..gaz için önerecegnz bişeyler varmı kızlar cok sancımız oluyo..
kızlar hijyenim doğumda sabah 7de suyu gelmişş.. Suni sancıyla norömal douma almışlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?