2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

slm kızlar sonunda oğlumu kucağıma aldım :)))) 17 mart ta oğlum ege dünyaya geldi .epidural sezeryanla .doğum sonrası oğlumda geçici solunum yetmezliği başladı cokkkk zor günler yasadım ameliyat acısını falan unuttum böle olunca Allaha yalvardım gecelerce... Allaha şükür düzeldik benm yaşadıklarımı Allah kimselere yasatmasın ((( küçücük bebek serumla beslendi benim ömrümden al ona ver diye yalvardım cok şükür oğlumu bana bağışladı rabbim .şimdi evimizdeyiz Rabbime binlerce kez şükürler olsun ... Henüz dogum yapmamamış Anneler sağsalim hayırlı doğumlar dilerim hepinize

çok geçmiş olsun canım.neyseki atlatmışsınız kötü günleri inş bundan sonra hiç öyle seyler yaşamazsın.Allah bebeğini sağlıkla büyütmeyi nasip etsin.iyi dileklerin için teşekkürler.bakalım bende bekliyorum son 5 gün

kızlar hijyenim doğumda sabah 7de suyu gelmişş.. Suni sancıyla norömal douma almışlar

Geçmiş olsun canım, neyseki atlatmışsınız. Allah uzun hayırlı bir ömür versin yavruna..

tatlım bnece sne kendine çok fazla yükleniyorsun,sana yazdım ya biz emmesi için uyandırana kadar neler çekiyorduk ben de çok üzülüyordum,çocuk aç kalıyor,çok yorgun görünüyor vs vs vs,ama şimdi bak zaman geçtikçe düzelip büyüyorlar,biz de uni baby ıslak mendili kullanıyoruz,ben pişik kremi olarak sebamed kullanıyorum,çok şükür şu ana kadar hiçbişi olmadı,ama önümüz yaz o zaman ne olur bilmem de olmaz inşallah,ve her altını açtığımda sürmüyorum üçte bir sürüyorum,banyodan sonra sebamedin bebe yağı var onu tüm vücuduna sürüyorum,iki günde bir de karnına ve dötüne zeytin yağı,bu arad ben sebamedin bebek ile ilgili olan ürünlerini kullanıyorum çok taaa memnunum,bebe yağı,şampuanı,sabunu,pişik kremi tavsiye ederim

[QUOTE = edebiyatci222; 12.230.758] [= "Yeşil" RENKLİ] Günaydın güzel anneler ve anne adayları.

Davul gibi şişmiş gözlerle yazmaya çalışıyorum. Dün resmen girmişim, ağla ağla Eşim kendime zor krize getirdi. BEBEĞİMİN emmesi çok sıkıntı oluyor benim için. Günde bir kere emmeye başladı. Genelde uyur uyanıkken sokuyorum ağzına emiyor emiyor uyanınca bırakıyor. Sonra ağlamaya başlıyor ... Kendimden nefret ettim artık, bir bebeğe bakamıyorum, besleyemiyorum yavruyu. Dün annem de Esk.e gitmek zorunda kaldı, o da tuz biber oldu. Kaldım burda tek başıma. Bir de BEBEĞİMİN poposu Pişik oldu, çok moralim bozuldu. Her şey üst üste. Pamukla suyla siliyorduk, esim uni babyninki katkısız dedi bilmem ne dedi, uğraşmayın pamukla dedi, Pişik oldu çocuk. Nivea Pişik kremi sürüyordum işe yaramadı, zeytinyağı sürmeye basladik. Bugün de doktordan Pişik kremi alacak esim.

Bu arada aile doktorumuz 15 günden sonra D vitamini kullanın demiş, kullanan var mı? Bugün onu da alacağız.

Tek iyi haber kaynanam gelmiyor. tr çalışmaya başlayınca gelirmiş:)) Zor geldi çocuk bakmak, sevmesi kolay TBI:)) Böyle şeylere sevinilmez ama benim eşimden ayrılmamı isteyen görümcem, düğüne birkaç ay kala durup dururken nişanlısından ayrıldı. Çok AHIMI aldı zamanında, bakalım daha neler gelecek başına. Rabb'im çok büyük ...

BİR NOKTA, canım, düşükmüş sarılık, sıkıntı yapma hiç. Bizim 12,9 'du demiştim. Geçecektir, emzirmeye devam ... Günde bir kere de olsa 30 cc mama da verebilirsin belki. Eğer hiç emmiyorsa tabii ...

Pancuben, nasıl oldu Hilal kizimiz?

Benim oğlan çok mızmız olmaya başladı kızlar. Durup durup Uyanıyor, ağlıyor. Bu arada 2-3 saatte bir 70-80 cc süt İÇİYOR, çok ya da az mı? Karar veremedim.

Henüz doğurmamış arkadaşlara hayırşı doğumlar diliyorum ...[/ COLOR] [/ B] [/ QUOTE]
BNDE kullanıyorum cnm hastanede reçeteye yazmışlarıd onu devit3 kemik gelişimi için günde 4 damla weriorum.
bende ağla ağla öldüm çocuğumndanm nefret ettim çok yaramaz benim günahım neydi die( bebeğime bağırdım kaç kere kıçına wurdum tabi anlamıyo yawrum çok mutsuzum eşimde üstüme çok geliyor kampanyaya başladık çok gergin çok bunaldım.. çekip gidesim geliyo:sinifsinif:

neden pişik oldu ki ben hiç pamuk falan kullanmadım walla hep ıslak mendil huggiesinkini kullanıyorum arıtılmış su we doğal özler diyo üzerinde o bittiğinde niwea kullandım bebedor kullandım elime hangisi geçerse yani we henüz hiç pişik sorunu yaşamadık ama ben her altını deiştirdiğimde pişik kremi mutlaka sürüyorum hiç es geçtiğim olmadı niweanınkini kullanıyorum..

[QUOTE = SEYYALTANER; 12232086] arkadaşalr idrar yolu enfeksiyounm gen başladı dayanamıyorum çok canım yanıyorrr (((((((([/ QUOTE]

ayy geçmiş olsun cnm ya, neden olduki enfeksiyonmu kaptın acabaCADIARZU

hijyenim dualarımızı bekliyor.. suni sancı çekiyor canım çok zor olacak ama başaracak bence.. arayacağım bir saate inşallah kurtulmuştur sabah 10da başlanmış sanırım suni sancıya

cnm gözünüz aydın,geçmiş olsun Allah bağışlasın cnm

hijyenim dualarımızı bekliyor.. suni sancı çekiyor canım çok zor olacak ama başaracak bence.. arayacağım bir saate inşallah kurtulmuştur sabah 10da başlanmış sanırım suni sancıya

aaaaaaaaa pınar doğumama mı gitti,Allah yardımcısı olsun arkadaşımızın inşallah sağsalim olur erkeğini kucağına Rabbim

tatlım çokk geçmiş olsun oğlun ile birlikte çok zor günler geçirmişsiniz ama çok şükür Allahıma almışsın erkeğini sonunda kucağına,inşallahda bridaha bişr sorun yaşamzsınız bir ömür,Allah bağışlasın cnm

herkese merhaba
sonunda bebeğime kavuştum bende,dualarını esirgemeyen arkadaşlarımın hepsine çok teşekkür ederim,kısaca anlatıytım hemen.cuma sabah doğuma alınacağımı söylemiştim.sabah 7 de hastanedeydik.bol bir parmak açılma vardı ama hiç sancı yoktu yine.açılma da çok önemsenecek kadar değil yani.doğum akşamı bulur diye düşünüyoduk ilk doğum olduğu için.lavman yapıldı,nst ye bağlandım.9 gibi sancı vermeye başladılar,10 da hissetmeye başladım ama.açılma 3 cm,4,6,8 ve saat 13.30 da doğumhaneye alındım.13.45 te bebeğim dünyaya geldi.en büyük şansım açılmamın hızlı ilerlemesiydi.bi ara yarım saatte 2 cm açılmıştı.henüz doğum yapmayan arkadaşlarım ,şu anda endişelerinizi ve sabırsızlığınızı anlayabiliyorum ama inanın rabbim hepsinin karşılığını öyle güzel veriyo ki,rahat olun nolur,allah yardım ediyo gerçekten.doğum sonuçta,kolay değil ama doğurduğum anda yine olsa yine yaparım diyo insan.o kadar güzel yani.şimdilik söyleyeceklerim bunlar,sonra yine yazarım.hoşçakalın

canım inş Allah bana da böyle kolay doğum nasip eder.bende normal doğum istiyorum.çok güzel anlatmışsın daha da cesaretlendim valla teşekkürler.Allahım sana da bebeğini sağlıkla büyütmeyi nasip etsin.

EGK gözünaydın canımm..bebişini kollarına almışssın..HıJYENıM canım ALLAH saglıcakla kurtarsın .
Kızlar YAGMUR dan fazla giremiorum ..bu damla banada verildi 15.günden itibaren 7 damla..pişik sorunumuz olmadı daha nivea kullanıorum..ıslak pamuklarla silioruz dr.unmuzun tavsiyesi..biliosunuz su an ilaç kullanıorum kızımı emziremiorum.yarın randewum var inşallah dr um izin verir artık emzrmeye başlarım..gerci benim için iyi mi olucak kötümü belli degil cünki benimki memeyi kaptımı bırakmıyodu ilk 5 gün emzirdim gögüs uclarımın acısından kıvranıodum ama herseye deger bu duygu..simdilik milupa dewam sütü kullanıorum.acayip gaz yapıo yavruma nası kıvranıyo..gaz için önerecegnz bişeyler varmı kızlar cok sancımız oluyo..

Ayyy damlayı unutuyorum ben hep yaaa 2 günde 2 kez döktüm sadece kızıma şimdi uyanınca tekrar vereyim bari.
Bu arada rezene çayı içiyorum ben gaz sorununu çözüyor sanırım sende iç diyeceğim ama emziremiyorsun rahatsızlığın nedeniyle geçmiş olsun canım bebişe direkt verilebilecek bir ilaç varmı bilmiyorum doktora sordunmu bunu?Birde ben arada bir karnına göğüslerine sırtına ayaklarına masaj yapıyorum iyi geliyor.Ayak ucuna sıcak su torbası koyuyorum fazla yaklaştırmıyorum çocuğum sıcaktan bunalmasın diye.Bir dene istersen belki işe yarar...

kızlar hijyenim doğumda sabah 7de suyu gelmişş.. Suni sancıyla norömal douma almışlar

canım dualarımız pınarla inşallah sağsalim kavuşur yavrusuna:Saruboceq:

egk ve ege43 gözünüzaydın kavuşmuşsunuz bebeklerinize Allah analı babalı büyütsün.EGE43 geçmiş olsun canım şimdi iyi olmanıza çok sevindim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…