2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

merhaba bende yarın sabah doktora gıdecem 9 da bebeğim hala dönmemişse yarın akşam sezeryana alacak artık kızıma kavuşmak istiyorum bana dua edin nolur sezeryandan cok korkuyorum Allahım benim ve kızım için hayırlısı neyse onu nasip etsin.doğum yapanlarada geçmiş olsun Allah sizlere ve çocuklarnıza sağlıklı uzun ömürler versin..:Saruboceq:

hayırlı dogumlar öncelikle allahım tez kurtarsın hiç korkmayın sezeryanda korkulacak bişey yok sag salim kucagınaza alırsnız bebeişinizi

Kızlaaarr, bu Devit3 günde 1 kere 3 damla mı? Günde 3 kere 1 damla mı kullanılıyor? Kutuya günde 1 defa 3 damla yazmışlar, bir kerede çok olmaz mı?

Kızlaaarr, bu Devit3 günde 1 kere 3 damla mı? Günde 3 kere 1 damla mı kullanılıyor? Kutuya günde 1 defa 3 damla yazmışlar, bir kerede çok olmaz mı?

canım banada sağlık ocağından verdiler bu damladan üstünede yazdılar günde bir sefer aç karnına 3 damla ben öyle veriyorum ama aç olma konusuna gelince bizim bebek pek aç durmuyoki öyle emzirmeden önce veriyorum ebe dedi banaki bu damla 3 ayına kadar biter daha sonra başka damla vericez...

amin canım inşallah,gerçekten korkulacak bişey yok,zorluğu var tabi ama değer.ben cesaretli bi insan olduğumu düşündüğüm halde çok endişeliydim ama kötü şeyler söyleyen insanların sözlerine hiç kulak asmadım.ama bi taraftan da sanki herkes yapıyo ama acaba ben normal doğum yapamaz mışım diye de korkuyodum.ama yaptım şükürler olsun,sen de yaparsın,endişelenme.rabbim herkese kolay doğumlar nasip etsin.ne için bu sancıyı çektiğimizi düşün,ve eninde sonunda biteceğini.ben hep sancı geldiğinde b"bi tane daha geçti,bitecek işte ,az kaldı"diye kendimi telkin ettim.

teşekkür ederim canım,sana da çok geçmiş olsun,yakında düzene girersiniz inş.

çok teşekkür ederim cnm,amin,hepimizinkini inş

hijyenim de hayırlısıyla kavuşmuştur inş.

kızlar hijyenim suni sancıyla açılması olmamış suyuda azaldığı için genel sezaryenle eymenini almış kucağına 3500gr 49cm boyunda:)

kızlar hijyenim suni sancıyla açılması olmamış suyuda azaldığı için genel sezaryenle eymenini almış kucağına 3500gr 49cm boyunda:)

[sıze="2"]gözü aydın olsun allah analı babalı büyütsün inşallah..okadarda normal istiyodu ama olsun hayırlısıyla aldıya kucağına....[/sıze]

HıJYENıM gözünaydın canımm..sende aldın kollarına melegini..kızlar vallahgi inanamıorum 9 ay 9 ay dedik her seyimizi paylaştık ettik kah sa.s.evindik kah üzüldük birbirimiziden dualarımızı eksik etmedik..nasıl gecti 9 aylık serüven.senağlama.hepinizi ayrı ayrı coook sewiorumm.

Uzun bir aradan sonra herkese merhaba güzel anneler,

Doğum yapan bütün arkadaşlarımı tebrik ediyorum, bütün kalbimle.. Allah hepimizin evladını sağlıkla bağışlasın...

Bugün 20 günlük oldu Doruk kuzum :) Tam bir meme delisi... 24 saat memede kalmak istiyor, göğüslerimin sızlaması içime çöküyor artık ama emzirmeye devam...

O kadar özledim ki olan biten herşeyi hemen sizlerle paylaşmayı... Ama şimdilik hiç zaman yok... Bebek uyusa gelen gidenden fırsat olmuyor, kimse gelmese bizim bıdık rahat durmuyor :) Bir düzene gireceğiz elbet hepimiz, bunlar en zor günlerimiz olsa gerek...

Allah hepimize kolaylık versin, meleklerimiz sağlıklı olsun, daha büyük mutluluk yok zaten :)

Hepinize sevgiler...

ver tabi annesi vitaminleri içip içip boool boool kudursunlar.kaydirigubbakcemile2.benim zilliyi görsen mama vakti geldiginde hele bi gecir acıktıgında hele bi beklet hanfendiyi ortalıgı yıkıp geciriyo cok cazgır ugrasıcam ben bu sıpamla..akannehiryarın dr um inşallah emzrmeme izin verecek inşallah:Saruboceq:..başlıycam gene gögüslerimden kıvranmaya ama YAGMUR uma deger .opuyorumnanaktan.kızlar kacırdıgım varsa özür dilerim cok takip edemiorum..CANAN cım bana günde 7 damla denildi canım..benim vitaminin adı ACD DİYE GECİYO..

merhabalar arkadaşlar.. 15 mart pazartesi günü kızım nisayı dünyaya getirdim. normal doğum ile kızımıza kavuştuk. darısı doğumu bekleyen tüm arkadaşların başına inşallah... bebekleri doğan annelere de evlatlarını sağlıkla sıhhatle büyütmeleri dileklerimle....

gözünaydın canımmm maşallah kuzuna..

gözün aydın canım güzel günlerde büyüt bebişini

kızlar hijyenim doğumda sabah 7de suyu gelmişş.. Suni sancıyla norömal douma almışlar
yaaaaaa opuyorumnanaktan
tatlı arkadaşım benimm
demek geçtiniz bizi sempatiksalakcinni
maşaallah egk arkadaşım
ne güzel bir doğum yapmışsın, darısı bizlere inş.
hayırlı olsun bebişiniz
biliyordum ben bu doktorun böyle edeceğini
sezeryan meraklısıydı o da :mymeka:

hayırlı olsun eymen imiz inşaallah
gözü aydın arkadaşımın
şükür kurtuldu yaa opuyorumnanaktan

bakalım bize hangi gün nasip olacak
bugün kontroldeydik, hiçbir gelişme yok
herşey normal
3 gün sonra tekrar çağırdılar bilmiyorumkismile
merhaba boznacım
özledim seni, Doruk Bey den fırsatın olmaz tabii
öpüyorum ikinizi de a.s.

merhaba kızlar,
benim moraller bozuk. hala doğuramadım.
geçen çarşamba doktora gittik. benim kız en son normal pozisyondaydı.
şimdi yine ters dönmüş. terten de öte yatay duruyor. normal doğum imkansız görünüyor yani.
doktor binde bir çıkar böyle bebekler dedi. onun dışında her şey normal çok şükür. doktor istersen şimdi alalım istersen bekle dedi. beklemeye karar verdik. bu çarşamba yine kontrolümüz var bakalım ne yaptı benim ufaklık.
ben geçmişe bakabildiğim kadar bir bakayım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…