- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #53.041
merhaba bende yarın sabah doktora gıdecem 9 da bebeğim hala dönmemişse yarın akşam sezeryana alacak artık kızıma kavuşmak istiyorum bana dua edin nolur sezeryandan cok korkuyorum Allahım benim ve kızım için hayırlısı neyse onu nasip etsin.doğum yapanlarada geçmiş olsun Allah sizlere ve çocuklarnıza sağlıklı uzun ömürler versin..:Saruboceq:
Kızlaaarr, bu Devit3 günde 1 kere 3 damla mı? Günde 3 kere 1 damla mı kullanılıyor? Kutuya günde 1 defa 3 damla yazmışlar, bir kerede çok olmaz mı?
canım inş Allah bana da böyle kolay doğum nasip eder.bende normal doğum istiyorum.çok güzel anlatmışsın daha da cesaretlendim valla teşekkürler.Allahım sana da bebeğini sağlıkla büyütmeyi nasip etsin.
EGK gözünaydın canımm..bebişini kollarına almışssın..HİJYENİM canım ALLAH saglıcakla kurtarsın .
Kızlar YAGMUR dan fazla giremiorum ..bu damla banada verildi 15.günden itibaren 7 damla..pişik sorunumuz olmadı daha nivea kullanıorum..ıslak pamuklarla silioruz dr.unmuzun tavsiyesi..biliosunuz su an ilaç kullanıorum kızımı emziremiorum.yarın randewum var inşallah dr um izin verir artık emzrmeye başlarım..gerci benim için iyi mi olucak kötümü belli degil cünki benimki memeyi kaptımı bırakmıyodu ilk 5 gün emzirdim gögüs uclarımın acısından kıvranıodum ama herseye deger bu duygu..simdilik milupa dewam sütü kullanıorum.acayip gaz yapıo yavruma nası kıvranıyo..gaz için önerecegnz bişeyler varmı kızlar cok sancımız oluyo..
canım dualarımız pınarla inşallah sağsalim kavuşur yavrusuna:Saruboceq:
egk ve ege43 gözünüzaydın kavuşmuşsunuz bebeklerinize Allah analı babalı büyütsün.EGE43 geçmiş olsun canım şimdi iyi olmanıza çok sevindim.
kızlar hijyenim suni sancıyla açılması olmamış suyuda azaldığı için genel sezaryenle eymenini almış kucağına 3500gr 49cm boyunda:)
kızlar hijyenim suni sancıyla açılması olmamış suyuda azaldığı için genel sezaryenle eymenini almış kucağına 3500gr 49cm boyunda:)
HıJYENıM gözünaydın canımm..sende aldın kollarına melegini.kızlar hijyenim suni sancıyla açılması olmamış suyuda azaldığı için genel sezaryenle eymenini almış kucağına 3500gr 49cm boyunda:)
ver tabi annesi vitaminleri içip içip boool boool kudursunlar.kaydirigubbakcemile2.benim zilliyi görsen mama vakti geldiginde hele bi gecir acıktıgında hele bi beklet hanfendiyi ortalıgı yıkıp geciriyo cok cazgır ugrasıcam ben bu sıpamla..akannehiryarın dr um inşallah emzrmeme izin verecek inşallah:Saruboceq:..başlıycam gene gögüslerimden kıvranmaya ama YAGMUR uma deger .opuyorumnanaktan.kızlar kacırdıgım varsa özür dilerim cok takip edemiorum..CANAN cım bana günde 7 damla denildi canım..benim vitaminin adı ACD DİYE GECİYO..Ayyy damlayı unutuyorum ben hep yaaa2 günde 2 kez döktüm sadece kızıma şimdi uyanınca tekrar vereyim bari.
Bu arada rezene çayı içiyorum ben gaz sorununu çözüyor sanırım sende iç diyeceğim ama emziremiyorsun rahatsızlığın nedeniyle geçmiş olsun canım bebişe direkt verilebilecek bir ilaç varmı bilmiyorum doktora sordunmu bunu?Birde ben arada bir karnına göğüslerine sırtına ayaklarına masaj yapıyorum iyi geliyor.Ayak ucuna sıcak su torbası koyuyorum fazla yaklaştırmıyorum çocuğum sıcaktan bunalmasın diye.Bir dene istersen belki işe yarar...
gözünaydın canımmm maşallah kuzuna..merhabalar arkadaşlar.. 15 mart pazartesi günü kızım nisayı dünyaya getirdim. normal doğum ile kızımıza kavuştuk. darısı doğumu bekleyen tüm arkadaşların başına inşallah... bebekleri doğan annelere de evlatlarını sağlıkla sıhhatle büyütmeleri dileklerimle....
merhabalar arkadaşlar.. 15 mart pazartesi günü kızım nisayı dünyaya getirdim. normal doğum ile kızımıza kavuştuk. darısı doğumu bekleyen tüm arkadaşların başına inşallah... bebekleri doğan annelere de evlatlarını sağlıkla sıhhatle büyütmeleri dileklerimle....
yaaaaaa opuyorumnanaktankızlar hijyenim doğumda sabah 7de suyu gelmişş.. Suni sancıyla norömal douma almışlar
maşaallah egk arkadaşımherkese merhaba
sonunda bebeğime kavuştum bende,dualarını esirgemeyen arkadaşlarımın hepsine çok teşekkür ederim,kısaca anlatıytım hemen.cuma sabah doğuma alınacağımı söylemiştim.sabah 7 de hastanedeydik.bol bir parmak açılma vardı ama hiç sancı yoktu yine.açılma da çok önemsenecek kadar değil yani.doğum akşamı bulur diye düşünüyoduk ilk doğum olduğu için.lavman yapıldı,nst ye bağlandım.9 gibi sancı vermeye başladılar,10 da hissetmeye başladım ama.açılma 3 cm,4,6,8 ve saat 13.30 da doğumhaneye alındım.13.45 te bebeğim dünyaya geldi.en büyük şansım açılmamın hızlı ilerlemesiydi.bi ara yarım saatte 2 cm açılmıştı.henüz doğum yapmayan arkadaşlarım ,şu anda endişelerinizi ve sabırsızlığınızı anlayabiliyorum ama inanın rabbim hepsinin karşılığını öyle güzel veriyo ki,rahat olun nolur,allah yardım ediyo gerçekten.doğum sonuçta,kolay değil ama doğurduğum anda yine olsa yine yaparım diyo insan.o kadar güzel yani.şimdilik söyleyeceklerim bunlar,sonra yine yazarım.hoşçakalın
biliyordum ben bu doktorun böyle edeceğinikızlar hijyenim suni sancıyla açılması olmamış suyuda azaldığı için genel sezaryenle eymenini almış kucağına 3500gr 49cm boyunda:)
merhaba boznacımUzun bir aradan sonra herkese merhaba güzel anneler,
Doğum yapan bütün arkadaşlarımı tebrik ediyorum, bütün kalbimle.. Allah hepimizin evladını sağlıkla bağışlasın...
Bugün 20 günlük oldu Doruk kuzum :) Tam bir meme delisi... 24 saat memede kalmak istiyor, göğüslerimin sızlaması içime çöküyor artık ama emzirmeye devam...
O kadar özledim ki olan biten herşeyi hemen sizlerle paylaşmayı... Ama şimdilik hiç zaman yok... Bebek uyusa gelen gidenden fırsat olmuyor, kimse gelmese bizim bıdık rahat durmuyor :) Bir düzene gireceğiz elbet hepimiz, bunlar en zor günlerimiz olsa gerek...
Allah hepimize kolaylık versin, meleklerimiz sağlıklı olsun, daha büyük mutluluk yok zaten :)
Hepinize sevgiler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?