- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #53.061
Kızlaaarr, bu Devit3 günde 1 kere 3 damla mı? Günde 3 kere 1 damla mı kullanılıyor? Kutuya günde 1 defa 3 damla yazmışlar, bir kerede çok olmaz mı?
EGK gözünaydın canımm..bebişini kollarına almışssın..HİJYENİM canım ALLAH saglıcakla kurtarsın .
Kızlar YAGMUR dan fazla giremiorum ..bu damla banada verildi 15.günden itibaren 7 damla..pişik sorunumuz olmadı daha nivea kullanıorum..ıslak pamuklarla silioruz dr.unmuzun tavsiyesi..biliosunuz su an ilaç kullanıorum kızımı emziremiorum.yarın randewum var inşallah dr um izin verir artık emzrmeye başlarım..gerci benim için iyi mi olucak kötümü belli degil cünki benimki memeyi kaptımı bırakmıyodu ilk 5 gün emzirdim gögüs uclarımın acısından kıvranıodum ama herseye deger bu duygu..simdilik milupa dewam sütü kullanıorum.acayip gaz yapıo yavruma nası kıvranıyo..gaz için önerecegnz bişeyler varmı kızlar cok sancımız oluyo..
Selam herkese
Dogum yapan arkadasların gözüaydın olsun Rabbim saglıkla buyumesını nasıp etsın ınsallah meleklerimizin
Kızlar karnınız ıcın neler yaptınız benm karnımı goren bı tane daha mı var dıyor sınırlerım bozuldu ııce korkuyorum sarmaya falanda 1 hatfa oldu bugun sezeryan oldugu ıcın bısı olucak dıye
Bı sorum daha olacak bızım kız sureklı uyuyor uyandıramıyorum zorla emıyor uyurken o kadar sastım kaldım nasıl ıs bu ya
kızlar çocuk doktoru arıyorum.doğum yaptığım hastanenin doktorunu beğenmedim.istanbul avrupa yakasında oturuyorum.bildiğiniz iyi bi doktor varsa bana yardımcı olursanız sevinirim.
kızlar çocuk doktoru arıyorum.doğum yaptığım hastanenin doktorunu beğenmedim.istanbul avrupa yakasında oturuyorum.bildiğiniz iyi bi doktor varsa bana yardımcı olursanız sevinirim.
canımm bak senle doguramadık doguramadık en sonunda aldık meleklerimizi kucagımıza..korse takın deniyo bunun için ama zamanla cekilir karnın..daha coook yeni..Selam herkese
Dogum yapan arkadasların gözüaydın olsun Rabbim saglıkla buyumesını nasıp etsın ınsallah meleklerimizin
Kızlar karnınız ıcın neler yaptınız benm karnımı goren bı tane daha mı var dıyor sınırlerım bozuldu ııce korkuyorum sarmaya falanda 1 hatfa oldu bugun sezeryan oldugu ıcın bısı olucak dıye
Bı sorum daha olacak bızım kız sureklı uyuyor uyandıramıyorum zorla emıyor uyurken o kadar sastım kaldım nasıl ıs bu ya
saol canım ya deniycem bakalım iyi gelicekmi..carsamba 15 günlük kontrolümüz var..sorucam dr.aaz problemi yaşayan bir bebeğin annesi olara seni çok iyi anlıyorum biz rezene çayı kullanıyoruz milupanın,bugün acı elma yağına da başladık ayak tabanlarına birer damla sürüp masaj yapıyorum çok sancısı olursa karnınada yapıcam buarada gaz sancısı olunca tek kurtuluşum aspiratör oluyor sesini duyunca sakinleşiyor birde mıuskat aldım küçük hindistan cevizi onu 1-2 damla süte biraz rendeleyip vericem
kızlar hijyenim suni sancıyla açılması olmamış suyuda azaldığı için genel sezaryenle eymenini almış kucağına 3500gr 49cm boyunda:)
karin icin ne yapacagiz ya cidden problem olacakmis gibi geliyor.bana sezeryan ile dogum yapmis arkadaslarim kesinlikle sar yada korse kullan yoksa pisman olursun diyor.eyvahedigeldismile
kizini 3 saatte bir emzir canim kan sekeri dusuyormus bugun doktorla konustum kesinlikle uyandirip zorla emzirmek zorundasin.gece uyuyor aman falan deme saati kur uyandir emzir.ayaklarinin altini gidikla bide gidisini oksa.
benim oglan allah dan altini acinca uyaniyor.pipisinin gorunmesine tahammulu yok oglusumun kaydirigubbakcemile3
canımm bak senle doguramadık doguramadık en sonunda aldık meleklerimizi kucagımıza..korse takın deniyo bunun için ama zamanla cekilir karnın..daha coook yeni..
Ya gecen gun 5 saat uyudu sırf 1-2 saat uyandırmaya calıstım uyurken meme werıyorum uyanmıyor sımdıde uyandı uyumuyor gece yaklastıya uyutmıcak benı ohaoldumsmile
Eet canım sonunda nazlı bebeklerı alabıldık kucaklarımıza
Ya dısarıya cıkamıyprum kı keske alsaydım ya off korseyı
merhabalar arkadaşlar.. 15 mart pazartesi günü kızım nisayı dünyaya getirdim. normal doğum ile kızımıza kavuştuk. darısı doğumu bekleyen tüm arkadaşların başına inşallah... bebekleri doğan annelere de evlatlarını sağlıkla sıhhatle büyütmeleri dileklerimle....
Selam herkese
yaaaaaa opuyorumnanaktan
tatlı arkadaşım benimm
demek geçtiniz bizi sempatiksalakcinni
maşaallah egk arkadaşım
ne güzel bir doğum yapmışsın, darısı bizlere inş.
hayırlı olsun bebişiniz
biliyordum ben bu doktorun böyle edeceğini
sezeryan meraklısıydı o da :mymeka:
hayırlı olsun eymen imiz inşaallah
gözü aydın arkadaşımın
şükür kurtuldu yaa opuyorumnanaktan
bakalım bize hangi gün nasip olacak
bugün kontroldeydik, hiçbir gelişme yok
herşey normal
3 gün sonra tekrar çağırdılar bilmiyorumkismile
merhaba boznacım
özledim seni, Doruk Bey den fırsatın olmaz tabii
öpüyorum ikinizi de a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?