2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

doğum yapan bütün arkadaşlarımın gözü aydın.martın sonuna geldikçe bebeklerin gelmesi tamamlanıyor maşallah.herkes sağlıkla kucağına alır inşallah yavrularını.doğum yapmayan çok kişi kaldı mı acaba?

Kızlaaarr, bu Devit3 günde 1 kere 3 damla mı? Günde 3 kere 1 damla mı kullanılıyor? Kutuya günde 1 defa 3 damla yazmışlar, bir kerede çok olmaz mı?

selam arkadaslar hepinize. dogum yapan arkadaslarımızın gözleri aydın hayırlı olsun.uzun ömürler versin rabbim evlatlarımıza. biz vitamin d3 wild dıye bı damla kullanıyoruz gunde 4 damla ac karna verılıyo. tok olunca ıcmezmıs bebek acı oldugu ıcın. ben cay kasıgına azıcık su koyup onun ıcıne damlatıp verıyorum doktor oyle ver dedı.

kızlar çocuk doktoru arıyorum.doğum yaptığım hastanenin doktorunu beğenmedim.istanbul avrupa yakasında oturuyorum.bildiğiniz iyi bi doktor varsa bana yardımcı olursanız sevinirim.

Selam herkese

Dogum yapan arkadasların gözüaydın olsun Rabbim saglıkla buyumesını nasıp etsın ınsallah meleklerimizin

Kızlar karnınız ıcın neler yaptınız benm karnımı goren bı tane daha mı var dıyor sınırlerım bozuldu ııce korkuyorum sarmaya falanda 1 hatfa oldu bugun sezeryan oldugu ıcın bısı olucak dıye

Bı sorum daha olacak bızım kız sureklı uyuyor uyandıramıyorum zorla emıyor uyurken o kadar sastım kaldım nasıl ıs bu ya

az problemi yaşayan bir bebeğin annesi olara seni çok iyi anlıyorum biz rezene çayı kullanıyoruz milupanın,bugün acı elma yağına da başladık ayak tabanlarına birer damla sürüp masaj yapıyorum çok sancısı olursa karnınada yapıcam buarada gaz sancısı olunca tek kurtuluşum aspiratör oluyor sesini duyunca sakinleşiyor birde mıuskat aldım küçük hindistan cevizi onu 1-2 damla süte biraz rendeleyip vericem

karin icin ne yapacagiz ya cidden problem olacakmis gibi geliyor.bana sezeryan ile dogum yapmis arkadaslarim kesinlikle sar yada korse kullan yoksa pisman olursun diyor.eyvahedigeldismile
kizini 3 saatte bir emzir canim kan sekeri dusuyormus bugun doktorla konustum kesinlikle uyandirip zorla emzirmek zorundasin.gece uyuyor aman falan deme saati kur uyandir emzir.ayaklarinin altini gidikla bide gidisini oksa.
benim oglan allah dan altini acinca uyaniyor.pipisinin gorunmesine tahammulu yok oglusumun kaydirigubbakcemile3

kızlar çocuk doktoru arıyorum.doğum yaptığım hastanenin doktorunu beğenmedim.istanbul avrupa yakasında oturuyorum.bildiğiniz iyi bi doktor varsa bana yardımcı olursanız sevinirim.

ayni sorun bendede var.dogum yaptigim hastanenin doktoru cok soguk agzindan laf almak zor.bugun 2.topuk kani icin saglik ocagina gittik oranin doktoru ilgili ve bilgi veren biriydi.acaba ona mi gitsem :)
anadolu yakasinda iyi bi cocuk doktoru bilen var mi ?

EWET BNDE ARIYORUM BUNUN İÇİN BİR TOPİC AÇALIM HATTA BEBEKLER BÖLÜMÜNE BEŞİKTAŞTA UZAMN DR HAYRİYE AYGAR VAR SİTESİDE WAR BAKABİLİRSİN ONA İYİ DEDİLER BEN BİR GİDECEĞİM BAKALIM OFF KENDİM İÇİN 8 DR GEZDİM BAKALIM KIZIM İÇİN İNŞALLAH O KADAR UĞRAŞMAMkafamçokkarıştı

CERENCİM SABRET SENDE BU HAFTA DOĞURURSUN AMA BEBİŞİN YAN DURMASI KÖTÜ OLMUŞ SENİN KIZDA NE OYNAK ÇIKTI YAW Bİ DURMADI YERİNDE ÇIKINCA BAŞEDEMİCEN SÖLİİM:) İNŞALLAH NORMAL DOĞUM POZİSYONUNA GİRER CNM GERÇİ GİRSEDE FARKETMİYO DOKTORCUKLAR Bİ BAHANEYLE KESİYOR HERKESİ(( BENİMDE AÇILMAM ÇOK YAWAŞ OLDU VE SEZARYEN OLSUN DA DEDİM O DAYANAILMAZ SANCILARLA AMA YAPMADILAR SAĞOLSUNLAR DOĞRU DR.A GÜWENDİĞİMİ BİLİYORDUMyerimseniben

canımm bak senle doguramadık doguramadık en sonunda aldık meleklerimizi kucagımıza..korse takın deniyo bunun için ama zamanla cekilir karnın..daha coook yeni..

saol canım ya deniycem bakalım iyi gelicekmi..carsamba 15 günlük kontrolümüz var..sorucam dr.a

Ya gecen gun 5 saat uyudu sırf 1-2 saat uyandırmaya calıstım uyurken meme werıyorum uyanmıyor sımdıde uyandı uyumuyor gece yaklastıya uyutmıcak benı ohaoldumsmile

canımm bak senle doguramadık doguramadık en sonunda aldık meleklerimizi kucagımıza..korse takın deniyo bunun için ama zamanla cekilir karnın..daha coook yeni..

Eet canım sonunda nazlı bebeklerı alabıldık kucaklarımıza
Ya dısarıya cıkamıyprum kı keske alsaydım ya off korseyı

canim ben 2 gun oglusum uyanmiyor diyor yattim uyudum kaydirigubbakcemile
simdi nasil boyle bisey yaptim inanamiyorum basiret baglanmasi boyle bisey olsa gerek.
uyandirmak icin bi yontemde memenin ucunu yanagina ve dudaklarina surmekmis.gecede 3 saatde bi emzirmek gerekiyormus.

merhaba anneler;
Hemen yazmak istedim doya doya sizleri de özledim aklım hep sizlerde ne oldu ne bitti takip edemedik malım bugün çıktık hastaneden Hilalimin sarılığı düştü emmeye de başladı ama uyuyor suan yarın yine kontrol ettireceğiz.Face yazdıklarınızı okudum gece hastanedeyken hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum ....
HASRET bu arada facede yazmışsın Hilalin resmi çekilirken beşikten alınmış kucakta çekilmiş fotografı :))) öyle şey olur mu beşiksiz hastane

Hijjyen doğum mu yaptı ? Kimler yaptı ne var ne yok vaktiniz varsa özetler misiniz?
buarada bende geçmişe bakınayım

Merhaba annişler, sizin bebek muhabbetlerine katılamıyorm maalesef çünkü hala bizim nazlı kızımız gelmedi hatta gelmeyede niyeti yok
Bgn kontrole gittik durumu gayet iyi...Ve dotor iyi olduğu sürece günün geçsede bekleriz dedi...
Bakalım neler olucak..Bu hafta pek kilo almamış bizim ufaklık 70 gr filan almış...son haftalarda artık pek almıyordu sanırım dimi?
Pancuben hazır seni burada yakalamışken hemen kutkıyım..Bebişin hayırlı uğurlu olsun..Allah analı babalı büyütsün geçmiş olsun geçer inşallah sarılığı...

tatlım Allah bağışlasın maşşallah bebeğine

cnm biz ilk iki hafta en az kızımı sarsa sarsa bi hal olduk sarsmak ile kalınsa neydi
gelen hemşire çocumun topuklarına vura vura,bi yandan kaynana ben emzirmeye çalışırken kızçemin ayaklarını gıdıklarda manyak,neler neler yani çok normal,hiç keyfini bekleme zorla canını yaklmadan tabi uyandır emzir annesi

teşekkür ederim canım,amin ,inşallah sizlerin doğumu benimkinden de kolay olur.

hijyenimin de gözü aydın.benim oğlumun adı da eymen,adaşımız hoşgelmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…