- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #53.081
CERENCİM SABRET SENDE BU HAFTA DOĞURURSUN AMA BEBİŞİN YAN DURMASI KÖTÜ OLMUŞ SENİN KIZDA NE OYNAK ÇIKTI YAW Bİ DURMADI YERİNDE ÇIKINCA BAŞEDEMİCEN SÖLİİM:) İNŞALLAH NORMAL DOĞUM POZİSYONUNA GİRER CNM GERÇİ GİRSEDE FARKETMİYO DOKTORCUKLAR Bİ BAHANEYLE KESİYOR HERKESİ(( BENİMDE AÇILMAM ÇOK YAWAŞ OLDU VE SEZARYEN OLSUN DA DEDİM O DAYANAILMAZ SANCILARLA AMA YAPMADILAR SAĞOLSUNLAR DOĞRU DR.A GÜWENDİĞİMİ BİLİYORDUMyerimseniben
kızlar çocuk doktoru arıyorum.doğum yaptığım hastanenin doktorunu beğenmedim.istanbul avrupa yakasında oturuyorum.bildiğiniz iyi bi doktor varsa bana yardımcı olursanız sevinirim.
maşallah bebişine canım ne kadar doğdu ufaklık peki?Merhaba bayanlar, ben de cuma gecesi 23 gibi sancılandım. Saaat 3 gibi sancılar 5 dakikada bire düşünce hastaneye gittim. 4cm açılma vardı. 5.30'a kadar sancıları çektikten sonra malesef bebeğin durumu kötüye gittiği için sezeryana alındım. Anlayacağınız ben de normal doğum yapamadım. Ama çok şükür sağlığımız yerinde. bugün çıktık hastaneden. Benim sancılar hala çok fazla malesef. Henüz doğum yapmayan arkadaşlar varsa kolay doğumlar diliyorum
ayy canım yaa bu sıpalar hakkımız nasıl ödiycek peekiii :)kızlar bugün Zeyno sabahtan beri tam olarak bi deliksiz uyumadı diyebilirim,sürekli emmek istiyoruz bugün,aaa yeter ama benim de sırtım ağrıyor emzir emzir,bi yakaladı mı bir saat en az emiyor sıpa,emzik sanıyor sanırım memeyi,emzik vermiyorum bu arada asla,neyse artık dayanamadım 10 dakika önce sağdım verdim anneme ver içsin üstüne uyur belki diye,veriyor bakalım şimdi,deliksiz uyumayı sabah geç kalkmayı,keyif yapmayı çok özledim,ama zeynomun bir tatlı bakışı yeter herşeye
Merhaba annişler, sizin bebek muhabbetlerine katılamıyorm maalesef çünkü hala bizim nazlı kızımız gelmedi hatta gelmeyede niyeti yok
Bgn kontrole gittik durumu gayet iyi...Ve dotor iyi olduğu sürece günün geçsede bekleriz dedi...
Bakalım neler olucak..Bu hafta pek kilo almamış bizim ufaklık 70 gr filan almış...son haftalarda artık pek almıyordu sanırım dimi?
Pancuben hazır seni burada yakalamışken hemen kutkıyım..Bebişin hayırlı uğurlu olsun..Allah analı babalı büyütsün geçmiş olsun geçer inşallah sarılığı...
sağol canım darısı senin başına az kaldı
maşallah bebişine canım ne kadar doğdu ufaklık peki?
bebişin durumu kötüye gidiyodu derken ne oldu kalp atışları mı yavaşladı nasıl oldu?
Çok sağol cnm, evet kalp atışları zayıfladı. DOktor amcamız cılız bi bebek olacağını söylüyodu ama bebişim 3550 ve 51cm doğdu maşallah
Merhaba bayanlar, ben de cuma gecesi 23 gibi sancılandım. Saaat 3 gibi sancılar 5 dakikada bire düşünce hastaneye gittim. 4cm açılma vardı. 5.30'a kadar sancıları çektikten sonra malesef bebeğin durumu kötüye gittiği için sezeryana alındım. Anlayacağınız ben de normal doğum yapamadım. Ama çok şükür sağlığımız yerinde. bugün çıktık hastaneden. Benim sancılar hala çok fazla malesef. Henüz doğum yapmayan arkadaşlar varsa kolay doğumlar diliyorum
Merhaba İncirli ethicha'da Mehmet bey var çocuk doktoru..Çok iyi bi doktor..Soyadını bilmiyoum ablam ona gidiyor..bende ona gidicem tavsiye ederim...
EWET BNDE ARIYORUM BUNUN İÇİN BİR TOPİC AÇALIM HATTA BEBEKLER BÖLÜMÜNE BEŞİKTAŞTA UZAMN DR HAYRİYE AYGAR VAR SİTESİDE WAR BAKABİLİRSİN ONA İYİ DEDİLER BEN BİR GİDECEĞİM BAKALIM OFF KENDİM İÇİN 8 DR GEZDİM BAKALIM KIZIM İÇİN İNŞALLAH O KADAR UĞRAŞMAMkafamçokkarıştı
Anladım canım...Olsun sağlıklı olsunda sezeryan olsun napalım artık bebişlerimizin ii olması önemli...Maşallah kilosu da boyuda gayet iyi..maşallah bebişine canım ne kadar doğdu ufaklık peki?
bebişin durumu kötüye gidiyodu derken ne oldu kalp atışları mı yavaşladı nasıl oldu?
Çok sağol cnm, evet kalp atışları zayıfladı. DOktor amcamız cılız bi bebek olacağını söylüyodu ama bebişim 3550 ve 51cm doğdu maşallah
Allah analı babalı büyütsün darısı başımakaydirigubbakcemile2...
Yani sen yine bir araştır canım ama gerçekten güvenilir bir doktor kendisi..Ve sırf başınıza masraf açmak için olur olmadık tahlil filan istemez..çok sağol canım.tavsiyene uyucam.
Merhaba bayanlar, ben de cuma gecesi 23 gibi sancılandım. Saaat 3 gibi sancılar 5 dakikada bire düşünce hastaneye gittim. 4cm açılma vardı. 5.30'a kadar sancıları çektikten sonra malesef bebeğin durumu kötüye gittiği için sezeryana alındım. Anlayacağınız ben de normal doğum yapamadım. Ama çok şükür sağlığımız yerinde. bugün çıktık hastaneden. Benim sancılar hala çok fazla malesef. Henüz doğum yapmayan arkadaşlar varsa kolay doğumlar diliyorum
maşallah bebişine canım ne kadar doğdu ufaklık peki?
ayy canım yaa bu sıpalar hakkımız nasıl ödiycek peekiii :)
bu arada neden emzik vermiyosunnn?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?