2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ben de druma resmen aşığım,kadın işinin ehli ve mesleğine aşık,kadını görünce içim açılıyor canım benim

kızlar çocuk doktoru arıyorum.doğum yaptığım hastanenin doktorunu beğenmedim.istanbul avrupa yakasında oturuyorum.bildiğiniz iyi bi doktor varsa bana yardımcı olursanız sevinirim.

Merhaba İncirli ethicha'da Mehmet bey var çocuk doktoru..Çok iyi bi doktor..Soyadını bilmiyoum ablam ona gidiyor..bende ona gidicem tavsiye ederim...

kızlar bugün Zeyno sabahtan beri tam olarak bi deliksiz uyumadı diyebilirim,sürekli emmek istiyoruz bugün,aaa yeter ama benim de sırtım ağrıyor emzir emzir,bi yakaladı mı bir saat en az emiyor sıpa,emzik sanıyor sanırım memeyi,emzik vermiyorum bu arada asla,neyse artık dayanamadım 10 dakika önce sağdım verdim anneme ver içsin üstüne uyur belki diye,veriyor bakalım şimdi,deliksiz uyumayı sabah geç kalkmayı,keyif yapmayı çok özledim,ama zeynomun bir tatlı bakışı yeter herşeye

Merhaba bayanlar, ben de cuma gecesi 23 gibi sancılandım. Saaat 3 gibi sancılar 5 dakikada bire düşünce hastaneye gittim. 4cm açılma vardı. 5.30'a kadar sancıları çektikten sonra malesef bebeğin durumu kötüye gittiği için sezeryana alındım. Anlayacağınız ben de normal doğum yapamadım. Ama çok şükür sağlığımız yerinde. bugün çıktık hastaneden. Benim sancılar hala çok fazla malesef. Henüz doğum yapmayan arkadaşlar varsa kolay doğumlar diliyorum

maşallah bebişine canım ne kadar doğdu ufaklık peki?
bebişin durumu kötüye gidiyodu derken ne oldu kalp atışları mı yavaşladı nasıl oldu?

ayy canım yaa bu sıpalar hakkımız nasıl ödiycek peekiii :)
bu arada neden emzik vermiyosunnn?

sağol canım darısı senin başına az kaldı

canım hayırlı olsun.tam gününde geldi senin yavrun.ALLAH analı babalı büyütsün...

çok sağol hasret.sen bu doktora gittikten sonra memnun kaldın mı kalmadın mı burda paylaşırsan sevinirim.

Gözünaydın canım Rabbım saglıkla buyumesını nasıp etsın bebegının.

merhaba canlar,nasılsınız umarım herkes iyidir ve herşey yolundadır,hijyen ve egemeni naptılar nasıllar acaba
bu arada dün şöyle bir karar aldım:40 mız çıkınca annem ile birlikte dönmeyi düşünüyorum antalyaya,e az iki hafta en fazla 1 ay kadar ailemin yanında olim,sonra evimize döneriz zaten döndüğümüzde Allahın izni ile en az 2 aylık olucaz,hem antalyanın ilk baharı çok güzeldir,annemlerin antalyadaki evi denize yakın dublex bir ev,terası kocaaman ikin kat zeyno ile bana ait olur bol bol güneş banyosu yaptırırı kızçeme iyi gelir diye düşünüyorum,hem şimdi annem gidince kayınvalidem boğar beni,gerçi artık eskisi gibi hiçbişeye müdehale etmesine izin vermiyorum o ayrı ama olsun,eşime söyledim akşam hemen kabul etti,sen nasıl rahat ediceksen öyle olsun,hem hava değişikliği sana iyi gelicektir dedi
ama en fazla taş çatlasın 1 ay,1 ayı bir gün geçerse olmaz dedi,ben de okey dedim,sizce napim canlar

nazlı kızımın keyfini bekliyoruz bakalım ne zaman keyfi olcak da doğacak bu kız.yarın kontrolüm var eğer yarına kadar doğurmazsam ama hiç de doğacakmış gibi değil tık yok.benim zilli kızımın yeri çok rahat herhalde

tatlım göüzünüz aydın olsun,Allah bağışlasın,olsun sezeryan fişlan böylesi kısmetmiş,bebeğin sağsalim kucağınızda çok şükür

bu arada doğum yapan bütün arkadaşların gözleri aydın.ne güzel sağlıkla aldılar bebeklerini kucaklarına.darısı da benim ve benim gibi bekleyenlerin başına olsun inş.artık çok sabırsızlanıyorum bende kızımı kollarıma alıp,mis gibi kokusunu içime çekmek istiyorum ya.

alışmasın gerek yok diye düşünüyorum,hem o tazecik dmak yapısın bozmasın diye,benim ailem biz üç kardeşiz üçümüzede vermemişler,inanın dişlerimiz ve diş yapımız çok güzel,kızımında öyle olsun istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…