2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

selam kızlar, allah kolaylık versin hepinize, hayırlısıyla bebeklerinizi kucağınıza alırsınız inşallah.
Doğum sonrası göğüs ucu yaralarının olmaması için bu üründen mutlaka edinin. hem sütünüz boşa gitmez hem de atlete südyene teması olmadığından yara olmaz. Hastaneye giderken de mutlaka götürün

http://www.e-bebek.com/gogus_koruyuc...7;60li/PAV-757

nehir delimisin arkana bakmadan topukla derim:lepi: hatta benide götüüüüüüürrr buralardan:çok üzgünüm: kocam çok üstüme gelir beni sinir ederse senin yanına ceroşumu alıp kaçabilirmiyiim hatta:jeyyar: canım süper olur bebeğin bol d vitamini alır çok iyi gelir sanada süper olur ama gidip bizi unutma oralarda:mymeka:

yine mi dönmüşş akannehir hey Allah ımm
hayırlısı olsun inşaallah
hasrettt hani pazt. kontrolde alacaklardı beni Çok üzgünüm çoook
yok canım hiç bir gelişmee yookkk
ya nerde kaldı bu bebik ya
pınar da doğurdu, iyice sabırsızlanıyorum ohaoldumsmile
ben de daha doğurmadın arkadaşım :))

gözünüz aydın çok sevindim herşey yoluna girmiş
teşekkür ederim canım,amin ,inşallah sizlerin doğumu benimkinden de kolay olur.
Ayy Allah razı olsun temennin için, inşaallah arkadaşımm inş.. kaydirigubbakcemile5
Tühh baya da açılma ilerlemiş halbuki
Neyse nasip böyleymiş
Hayırlı olsun gözünüz aydın kaydirigubbakcemile5
kaç haftalıktınız?
çok iyi bir fikir, çokta iyi gelir mutlaka amaaa
tam da kırkınız çıkmışken nasıl ayrı kalacaksın kocişten :jeyyar:

çok sağol hasret.sen bu doktora gittikten sonra memnun kaldın mı kalmadın mı burda paylaşırsan sevinirim.
TABİ PAYLAŞIRIM CNM MEMNUN KALMA KRİTERLERİM ÇOK ÜST SINIR BENİM GÖNLÜMÜ FETHETMESİ LAZIMkaydirigubbakcemile3 BAKALIM İNŞALLAH OLUR
mrb hasretcim nasılsın?tatlı kızın nasıl cimcime.

merci şekerim ben gayet iyiyim dikişlerim iyileşti göbüşüm eridi gitti hatta dün 30beden kotuma girdim:)) 28lerim hala bazanın altında:umursamaz: kızım yaramazlıklara dewam edio annesini üzmeye geceleri nöbetteyiz gündüleri mışıl mışıl düzenli uyuyp uyanıyor örneğin 11de uayndı emdi uyudu hala güzel güzel uyuyor ewde anlamadım nasıl olacak böyle umarım düzelir yoksa ben kafayı yicemmafoldumben benden böle işte cnm cerenli hayata ayak uydurmaya çalışıyorum
inşallah sende sorunsuz bir doğum yaşarsın.. normal doğum konusunda dr.una we hastanene güwenmen çok önemli handan..

gamzecim dün ne oldu kontrolde açılman falan yokmuymuş kızım bişiler yapsana beeeeeklava:

nehircim gamze haklı kocişten nasıl ayrı kalcan adam o kadar bekliodu doğumdan sonrasını:)) kız zincirleri kırdınmı yoksa:)) walla ben sezaryen olmuş olsam 6 hafta falan beklemem nazıl olsa bişey olmadı orayaaklinialirimsmile

Uyuyup uyandıkça kişilik değiştiren bir oğlukm var, deli olmak üzereyim. Bu sbah 9'da ve öğlen 12'de yirmişer dakika deli gibi emdi ve uyudu oğlum. ıkisinin arasında da uyandı emmedi ağladı yine biberon verdim. Şimdi yine uyuyor, bakalım uyandığında emecek mi? Emmezse bir kez daha uyutup bir daha uyutmayacağım, emsin dursun. Çok güzel bir şey şu emzirmek ama benim dik kafalı oğlum çok inatçı bu konuda...

Hasretçim tekrar çatı kontrolü yapıldı, açıklık yok dendi
Nst dede bişey çıkmadı, bebeğin suyu vs. de çok şükür normal olduğu için gönderdiler
Ya napim sölesene, çatlicam yaa bilmiyorumkismile

bencede hemen kaç buralardan acaip iyi gelir sana ve kızınaaaa..Kayın validende çatır çatır çatlasın orta yerinden :)

Bu arada bugün tam 39+0 haftalık olduk...Bakıyorumda hemen hemen herkesin nerdeyse kırkı çıkıcak bizimki hala içerde.... içerde çıkıcak heralde 40 ı...
Offf sıkılmaya başladım iyice:) ama bana bugünlerin tadını çıkar dediğinizi duyar gibiyim :)

Ben de çıkayım beknurcum
Biraz yürüyüş iyi gelir
Kayınvalde peder ve ben parka gidiyoruz, çay koydum, piknik yapalım biraz :))

gozun aydin canim.allah anali babali buyutsun.bugun yarin gecer sancilar.bol bol yuru evin icinde.

atla git sekercim super olur senin ve kizin icin.keske benim oyle bi firsatim olsa gider geri gelmezdim uzun bi surezemuszemus

herkese günaydın.ben hala doğuramadım maalesef
ay umarim bi an once dogurursun.ben hamilelik surecinden pek memnun kalmamis bi anne olarak dogurmanin daha iyi oldugu dusuncesindeyim kaydirigubbakcemile3
nasil sabretmisim dogurana kadar

ben demiyorum canim.dogur bebeginin tadini cikar bence.kaydirigubbakcemile3

Ben olsam koşa koşa giderdim. Dün eşim de götüreyim sizi annenlere dedi ama Esk.te hava soğuk ve annemlerin evi sobalı. Hasta etmeyeyim bebeği. Zaten haftaya annem babam gelecek :))

herkese merhaba maşallah birçok annemiz doğum yapmış darısı tüm bekleyenlerin başına benim zıpırda bugün banyo yaptı maşallah 2 saattir uyuyo bir saat sonra uyandırıcam en fazla gündüzleri 3 saat uyutabilirim sarılık olmasın diye.Umrım hepiniz iyisinizdir bir vukuat yoktur.
ASıNAZ ANTALYA SÜPER RESMEN YAZ DURMA HEMEN GEL MEMLEKETıNE KIZIN BOL BOL GÜNEŞ BANYOSU YAPSIN KEMıKLERı GELıŞSıN

sonunda bebeĞımız resmını ekledım pek kımse kalmamıŞ buralarda bende zaten bebek uyurken fırsat bulursam uyuyorum gecelerımız uzun oluyo ÇÜnkı

tatlım gel tabi,her zaman başımın üstünde yerin var cnm,buradaki tüm arkadaşlar antalyaya yolunuz düşer ise,bol bol yeriiz var deniz de 3 km uzaklıkta,hepinizin başımın üzerinde yeri var
kız gidim di mi valla bana da iyi gelicek gerçekten
o cengizede söyle çok üzmesin seni,seni çok özlüyorum ceroyuda koccaman öpüyorum tatlışim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…