- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #53.101
merhaba canlar,nasılsınız umarım herkes iyidir ve herşey yolundadır,hijyen ve egemeni naptılar nasıllar acaba
bu arada dün şöyle bir karar aldım:40 mız çıkınca annem ile birlikte dönmeyi düşünüyorum antalyaya,e az iki hafta en fazla 1 ay kadar ailemin yanında olim,sonra evimize döneriz zaten döndüğümüzde Allahın izni ile en az 2 aylık olucaz,hem antalyanın ilk baharı çok güzeldir,annemlerin antalyadaki evi denize yakın dublex bir ev,terası kocaaman ikin kat zeyno ile bana ait olur bol bol güneş banyosu yaptırırı kızçeme iyi gelir diye düşünüyorum,hem şimdi annem gidince kayınvalidem boğar beni,gerçi artık eskisi gibi hiçbişeye müdehale etmesine izin vermiyorum o ayrı ama olsun,eşime söyledim akşam hemen kabul etti,sen nasıl rahat ediceksen öyle olsun,hem hava değişikliği sana iyi gelicektir dedi
ama en fazla taş çatlasın 1 ay,1 ayı bir gün geçerse olmaz dedi,ben de okey dedim,sizce napim canlar
yine mi dönmüşş akannehir hey Allah ımmmerhaba kızlar,
benim moraller bozuk. hala doğuramadım.
geçen çarşamba doktora gittik. benim kız en son normal pozisyondaydı.
şimdi yine ters dönmüş. terten de öte yatay duruyor. normal doğum imkansız görünüyor yani.
doktor binde bir çıkar böyle bebekler dedi. onun dışında her şey normal çok şükür. doktor istersen şimdi alalım istersen bekle dedi. beklemeye karar verdik. bu çarşamba yine kontrolümüz var bakalım ne yaptı benim ufaklık.
ben geçmişe bakabildiğim kadar bir bakayım.
hasrettt hani pazt. kontrolde alacaklardı beni Çok üzgünüm çoookCERENCİM SABRET SENDE BU HAFTA DOĞURURSUN AMA BEBİŞİN YAN DURMASI KÖTÜ OLMUŞ SENİN KIZDA NE OYNAK ÇIKTI YAW Bİ DURMADI YERİNDE ÇIKINCA BAŞEDEMİCEN SÖLİİM:) İNŞALLAH NORMAL DOĞUM POZİSYONUNA GİRER CNM GERÇİ GİRSEDE FARKETMİYO DOKTORCUKLAR Bİ BAHANEYLE KESİYOR HERKESİ(( BENİMDE AÇILMAM ÇOK YAWAŞ OLDU VE SEZARYEN OLSUN DA DEDİM O DAYANAILMAZ SANCILARLA AMA YAPMADILAR SAĞOLSUNLAR DOĞRU DR.A GÜWENDİĞİMİ BİLİYORDUMyerimseniben
ben de daha doğurmadın arkadaşım :))merhaba anneler;
Hemen yazmak istedim doya doya sizleri de özledim aklım hep sizlerde ne oldu ne bitti takip edemedik malım bugün çıktık hastaneden Hilalimin sarılığı düştü emmeye de başladı ama uyuyor suan yarın yine kontrol ettireceğiz.Face yazdıklarınızı okudum gece hastanedeyken hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum ....
HASRET bu arada facede yazmışsın Hilalin resmi çekilirken beşikten alınmış kucakta çekilmiş fotografı :))) öyle şey olur mu beşiksiz hastane
Hijjyen doğum mu yaptı ? Kimler yaptı ne var ne yok vaktiniz varsa özetler misiniz?
buarada bende geçmişe bakınayım
Ayy Allah razı olsun temennin için, inşaallah arkadaşımm inş.. kaydirigubbakcemile5teşekkür ederim canım,amin ,inşallah sizlerin doğumu benimkinden de kolay olur.
Tühh baya da açılma ilerlemiş halbukiMerhaba bayanlar, ben de cuma gecesi 23 gibi sancılandım. Saaat 3 gibi sancılar 5 dakikada bire düşünce hastaneye gittim. 4cm açılma vardı. 5.30'a kadar sancıları çektikten sonra malesef bebeğin durumu kötüye gittiği için sezeryana alındım. Anlayacağınız ben de normal doğum yapamadım. Ama çok şükür sağlığımız yerinde. bugün çıktık hastaneden. Benim sancılar hala çok fazla malesef. Henüz doğum yapmayan arkadaşlar varsa kolay doğumlar diliyorum
çok iyi bir fikir, çokta iyi gelir mutlaka amaaamerhaba canlar,nasılsınız umarım herkes iyidir ve herşey yolundadır,hijyen ve egemeni naptılar nasıllar acaba
bu arada dün şöyle bir karar aldım:40 mız çıkınca annem ile birlikte dönmeyi düşünüyorum antalyaya,e az iki hafta en fazla 1 ay kadar ailemin yanında olim,sonra evimize döneriz zaten döndüğümüzde Allahın izni ile en az 2 aylık olucaz,hem antalyanın ilk baharı çok güzeldir,annemlerin antalyadaki evi denize yakın dublex bir ev,terası kocaaman ikin kat zeyno ile bana ait olur bol bol güneş banyosu yaptırırı kızçeme iyi gelir diye düşünüyorum,hem şimdi annem gidince kayınvalidem boğar beni,gerçi artık eskisi gibi hiçbişeye müdehale etmesine izin vermiyorum o ayrı ama olsun,eşime söyledim akşam hemen kabul etti,sen nasıl rahat ediceksen öyle olsun,hem hava değişikliği sana iyi gelicektir dedi
ama en fazla taş çatlasın 1 ay,1 ayı bir gün geçerse olmaz dedi,ben de okey dedim,sizce napim canlar
TABİ PAYLAŞIRIM CNM MEMNUN KALMA KRİTERLERİM ÇOK ÜST SINIR BENİM GÖNLÜMÜ FETHETMESİ LAZIMkaydirigubbakcemile3 BAKALIM İNŞALLAH OLURçok sağol hasret.sen bu doktora gittikten sonra memnun kaldın mı kalmadın mı burda paylaşırsan sevinirim.
mrb hasretcim nasılsın?tatlı kızın nasıl cimcime.
bencede hemen kaç buralardan acaip iyi gelir sana ve kızınaaaa..Kayın validende çatır çatır çatlasın orta yerinden :)merhaba canlar,nasılsınız umarım herkes iyidir ve herşey yolundadır,hijyen ve egemeni naptılar nasıllar acaba
gozun aydin canim.allah anali babali buyutsun.bugun yarin gecer sancilar.bol bol yuru evin icinde.Merhaba bayanlar, ben de cuma gecesi 23 gibi sancılandım. Saaat 3 gibi sancılar 5 dakikada bire düşünce hastaneye gittim. 4cm açılma vardı. 5.30'a kadar sancıları çektikten sonra malesef bebeğin durumu kötüye gittiği için sezeryana alındım. Anlayacağınız ben de normal doğum yapamadım. Ama çok şükür sağlığımız yerinde. bugün çıktık hastaneden. Benim sancılar hala çok fazla malesef. Henüz doğum yapmayan arkadaşlar varsa kolay doğumlar diliyorum
atla git sekercim super olur senin ve kizin icin.keske benim oyle bi firsatim olsa gider geri gelmezdim uzun bi surezemuszemusmerhaba canlar,nasılsınız umarım herkes iyidir ve herşey yolundadır,hijyen ve egemeni naptılar nasıllar acaba
ay umarim bi an once dogurursun.ben hamilelik surecinden pek memnun kalmamis bi anne olarak dogurmanin daha iyi oldugu dusuncesindeyim kaydirigubbakcemile3herkese günaydın.ben hala doğuramadım maalesef
ben demiyorum canim.dogur bebeginin tadini cikar bence.kaydirigubbakcemile3bencede hemen kaç buralardan acaip iyi gelir sana ve kızınaaaa..Kayın validende çatır çatır çatlasın orta yerinden :)
Bu arada bugün tam 39+0 haftalık olduk...Bakıyorumda hemen hemen herkesin nerdeyse kırkı çıkıcak bizimki hala içerde.... içerde çıkıcak heralde 40 ı...
Offf sıkılmaya başladım iyice:) ama bana bugünlerin tadını çıkar dediğinizi duyar gibiyim :)
TABİ PAYLAŞIRIM CNM MEMNUN KALMA KRİTERLERİM ÇOK ÜST SINIR BENİM GÖNLÜMÜ FETHETMESİ LAZIMkaydirigubbakcemile3 BAKALIM İNŞALLAH OLUR
merci şekerim ben gayet iyiyim dikişlerim iyileşti göbüşüm eridi gitti hatta dün 30beden kotuma girdim:)) 28lerim hala bazanın altında:umursamaz: kızım yaramazlıklara dewam edio annesini üzmeye geceleri nöbetteyiz gündüleri mışıl mışıl düzenli uyuyp uyanıyor örneğin 11de uayndı emdi uyudu hala güzel güzel uyuyor ewde anlamadım nasıl olacak böyle umarım düzelir yoksa ben kafayı yicemmafoldumben benden böle işte cnm cerenli hayata ayak uydurmaya çalışıyorum
inşallah sende sorunsuz bir doğum yaşarsın.. normal doğum konusunda dr.una we hastanene güwenmen çok önemli handan..
canım çok teşekkür ederim inş dediğin gibi sorunsuz bi doğum yaşarım.bakalım doktoruma güveniyorum normal doğum yanlısı.ama baksana benim kız 39+3 oldu hala gelmeye niyeti yok canım.ne ağrı var bende ne sancı.40 haftayı bulacak gibi duruyor.çok istiyorum normal olmasını bakalım hayırlısı olsun.kızına da maaşallah canım.yerime öp ve kokla.inş benim kızımda hayırlısıyla doğar da mis gibi kokusunu içime çekerim.
gozun aydin canim.allah anali babali buyutsun.bugun yarin gecer sancilar.bol bol yuru evin icinde.
atla git sekercim super olur senin ve kizin icin.keske benim oyle bi firsatim olsa gider geri gelmezdim uzun bi surezemuszemus
ay umarim bi an once dogurursun.ben hamilelik surecinden pek memnun kalmamis bi anne olarak dogurmanin daha iyi oldugu dusuncesindeyim kaydirigubbakcemile3
nasil sabretmisim dogurana kadar
teşekkürler canım inş.yok benim hamilelik sürecim çok iyi geçti (sadce ilk 3 ay bulantı oldu) bi sorun yaşamadım ki hala da yaşamıyorum.şuan bile 39+3 oldum ne ağrım var ne sancım.çok şükür kızım çok yormadı beni.ama artık hayırlısıyla kucağıma alıp kokusunu içime çekmek istiyorum.
merhaba canlar,nasılsınız umarım herkes iyidir ve herşey yolundadır,hijyen ve egemeni naptılar nasıllar acaba
nazlı kızımın keyfini bekliyoruz bakalım ne zaman keyfi olcak da doğacak bu kız.yarın kontrolüm var eğer yarına kadar doğurmazsam ama hiç de doğacakmış gibi değil tık yok.benim zilli kızımın yeri çok rahat herhalde
nehir delimisin arkana bakmadan topukla derim:lepi: hatta benide götüüüüüüürrr buralardan:çok üzgünüm: kocam çok üstüme gelir beni sinir ederse senin yanına ceroşumu alıp kaçabilirmiyiim hatta:jeyyar: canım süper olur bebeğin bol d vitamini alır çok iyi gelir sanada süper olur ama gidip bizi unutma oralarda:mymeka:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?