- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #53.121
TABİ PAYLAŞIRIM CNM MEMNUN KALMA KRİTERLERİM ÇOK ÜST SINIR BENİM GÖNLÜMÜ FETHETMESİ LAZIMkaydirigubbakcemile3 BAKALIM İNŞALLAH OLUR
merci şekerim ben gayet iyiyim dikişlerim iyileşti göbüşüm eridi gitti hatta dün 30beden kotuma girdim:)) 28lerim hala bazanın altında:umursamaz: kızım yaramazlıklara dewam edio annesini üzmeye geceleri nöbetteyiz gündüleri mışıl mışıl düzenli uyuyp uyanıyor örneğin 11de uayndı emdi uyudu hala güzel güzel uyuyor ewde anlamadım nasıl olacak böyle umarım düzelir yoksa ben kafayı yicemmafoldumben benden böle işte cnm cerenli hayata ayak uydurmaya çalışıyorum
inşallah sende sorunsuz bir doğum yaşarsın.. normal doğum konusunda dr.una we hastanene güwenmen çok önemli handan..
gamzecim dün ne oldu kontrolde açılman falan yokmuymuş kızım bişiler yapsana beeeeeklava:
nehircim gamze haklı kocişten nasıl ayrı kalcan adam o kadar bekliodu doğumdan sonrasını:)) kız zincirleri kırdınmı yoksa:)) walla ben sezaryen olmuş olsam 6 hafta falan beklemem nazıl olsa bişey olmadı orayaaklinialirimsmile
bencede hemen kaç buralardan acaip iyi gelir sana ve kızınaaaa..Kayın validende çatır çatır çatlasın orta yerinden :)
Bu arada bugün tam 39+0 haftalık olduk...Bakıyorumda hemen hemen herkesin nerdeyse kırkı çıkıcak bizimki hala içerde.... içerde çıkıcak heralde 40 ı...
Offf sıkılmaya başladım iyice:) ama bana bugünlerin tadını çıkar dediğinizi duyar gibiyim :)
tüh canım ya geçmiş olsun hava falanı aldırdın yaa.al bendende okadar fakat ben tam tersi bir an önce gelen giden bitsin oğlumla kızımla bir köşeye çekilip dinlenmek istiyorum tam yatıcak oluyorum biri geliyo zaten oğlumun gaz problemi var zor uyuyo geçicek bugünler herhalde hep böyle kalmıycazselam kızlar ya ben kendimi çok kötü hissediyorum. 20 günden sonra dikiş yerimden iltihap akmaya başladı çok can yakmıyo ama yine korkuttu beni. kötü olmamın nedeni kendimi çok yanlız hissetmem. ben 37. haftaya kadar çalıştım. annemler samsunda kaynanam amasyada burda yanlızım bebeğim 2- 3 saat uyuyor gece gündüz beni hiç yormuyor. ilk 12 gün hem annem hem kaynamam yanımda idi. şimdi ikiside yok burda hiç yakınımda yok eşimde çalışıyo. evde yanlızları oynuyorum. yemek yemek bile istemiyorumm. bitsinn artık bu lohusalıkk yaa
tüh canım ya geçmiş olsun hava falanı aldırdın yaa.al bendende okadar fakat ben tam tersi bir an önce gelen giden bitsin oğlumla kızımla bir köşeye çekilip dinlenmek istiyorum tam yatıcak oluyorum biri geliyo zaten oğlumun gaz problemi var zor uyuyo geçicek bugünler herhalde hep böyle kalmıycaz
Ben olsam koşa koşa giderdim. Dün eşim de götüreyim sizi annenlere dedi ama Esk.te hava soğuk ve annemlerin evi sobalı. Hasta etmeyeyim bebeği. Zaten haftaya annem babam gelecek :))
herkese merhaba maşallah birçok annemiz doğum yapmış darısı tüm bekleyenlerin başına benim zıpırda bugün banyo yaptı maşallah 2 saattir uyuyo bir saat sonra uyandırıcam en fazla gündüzleri 3 saat uyutabilirim sarılık olmasın diye.Umrım hepiniz iyisinizdir bir vukuat yoktur.
ASİNAZ ANTALYA SÜPER RESMEN YAZ DURMA HEMEN GEL MEMLEKETİNE KIZIN BOL BOL GÜNEŞ BANYOSU YAPSIN KEMİKLERİ GELİŞSİN
gozun aydin canim.allah anali babali buyutsun.bugun yarin gecer sancilar.bol bol yuru evin icinde.
atla git sekercim super olur senin ve kizin icin.keske benim oyle bi firsatim olsa gider geri gelmezdim uzun bi surezemuszemus
ay umarim bi an once dogurursun.ben hamilelik surecinden pek memnun kalmamis bi anne olarak dogurmanin daha iyi oldugu dusuncesindeyim kaydirigubbakcemile3
nasil sabretmisim dogurana kadar
ben demiyorum canim.dogur bebeginin tadini cikar bence.kaydirigubbakcemile3
selam kızlar ya ben kendimi çok kötü hissediyorum. 20 günden sonra dikiş yerimden iltihap akmaya başladı çok can yakmıyo ama yine korkuttu beni. kötü olmamın nedeni kendimi çok yanlız hissetmem. ben 37. haftaya kadar çalıştım. annemler samsunda kaynanam amasyada burda yanlızım bebeğim 2- 3 saat uyuyor gece gündüz beni hiç yormuyor. ilk 12 gün hem annem hem kaynamam yanımda idi. şimdi ikiside yok burda hiç yakınımda yok eşimde çalışıyo. evde yanlızları oynuyorum. yemek yemek bile istemiyorumm. bitsinn artık bu lohusalıkk yaa
Gülcan, nasıl oldu kızın? Uyanıyor mu artık?
Kızlar bebekler ilk aşılarını ne zaman oluyor 10 gunlukken topuk kanı alınıyor ondan sonra hangı ası oluyor ben daha saglık ocagına gıtmedım ası kartı ıcın ne zaman gıtmelıyım kı
ohh ne güzel dede babanne torun gezin bakalım ben yalnız yalnız dolaştım geldim :)Ben de çıkayım beknurcum
Biraz yürüyüş iyi gelir
Kayınvalde peder ve ben parka gidiyoruz, çay koydum, piknik yapalım biraz :))
ayyy bana çok arayacan bu günleri demiyen tek insan sensin etrafımdaki insanlar (özellikle sinir olduklarım böle söyleyince gıcık oluyorum) size ne diyesim geliyorgozun aydin canim.allah anali babali buyutsun.bugun yarin gecer sancilar.bol bol yuru evin icinde.
atla git sekercim super olur senin ve kizin icin.keske benim oyle bi firsatim olsa gider geri gelmezdim uzun bi surezemuszemus
ay umarim bi an once dogurursun.ben hamilelik surecinden pek memnun kalmamis bi anne olarak dogurmanin daha iyi oldugu dusuncesindeyim kaydirigubbakcemile3
ben demiyorum canim.dogur bebeginin tadini cikar bence.kaydirigubbakcemile3
benimde hamileliğim çok ii geçti hiç bulantım yoktu..normalde bende kılcal damar varisleri vardı onlar hamilelikle birlikte artmadı..hemoroid olmadım..belim normalde çok ağrırdı hiç yerimden kalkamam sanırdım hiç ağrım olmadı...hiç elim ayağım şişmedi yüzüklerimi hala takıyorum...burnum dudaklarım büyümedi çirkinleşip heryerimi leke basmadı karnımda çatlak olmadı diye ümid ediyorum doğumdan sonra görcem neler olduğunu...sadece başından beri kabızlızlık sorunum vardı ve burnum gece tıkanıyor okadar...İnşallah diyorum ki kızım bana sorun yaşatmadı doğumdan sonrada sakin akıllı uslu bir kız olur :)gozun aydin canim.allah anali babali buyutsun.bugun yarin gecer sancilar.bol bol yuru evin icinde.
teşekkürler canım inş.yok benim hamilelik sürecim çok iyi geçti (sadce ilk 3 ay bulantı oldu) bi sorun yaşamadım ki hala da yaşamıyorum.şuan bile 39+3 oldum ne ağrım var ne sancım.çok şükür kızım çok yormadı beni.ama artık hayırlısıyla kucağıma alıp kokusunu içime çekmek istiyorum.
artık uyuyamıorum tuvalete gitmekten ve burnum tıkanmasındannnsempatiksalakcinnievet duyar gibi değil duydum bile,kesinlik ile tadını çıkar bol bol bol uyuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
Kızlar bebekler ilk aşılarını ne zaman oluyor 10 gunlukken topuk kanı alınıyor ondan sonra hangı ası oluyor ben daha saglık ocagına gıtmedım ası kartı ıcın ne zaman gıtmelıyım kı
Merhaba bayanlar, ben de cuma gecesi 23 gibi sancılandım. Saaat 3 gibi sancılar 5 dakikada bire düşünce hastaneye gittim. 4cm açılma vardı. 5.30'a kadar sancıları çektikten sonra malesef bebeğin durumu kötüye gittiği için sezeryana alındım. Anlayacağınız ben de normal doğum yapamadım. Ama çok şükür sağlığımız yerinde. bugün çıktık hastaneden. Benim sancılar hala çok fazla malesef. Henüz doğum yapmayan arkadaşlar varsa kolay doğumlar diliyorum
kız sen gündüz doğurup akşam nası ewe geldin bi sölermisin?bu arada herkese merhaba.kızlar kaçıncı gününde banyo yaptırdınız bebişleri.işitme testine banyo yapmadan gitmesi gerekiyormuş.yani tam 1 hafta olmuş olacak ve ancak o zaman yıkayabileceğim kızçemi.ya bunlar çok tatlı dimi kızlar bakmaya doyamıyorum ben...ama geceleri fenayız zombi gibi geziyorum gündüzleri..
ohh gezin lan allahtan rewamıdır bu ben çalışayım siz gezin ama yaz sonu bu dükkanı sattıktan sonra hepiniz görceksiniz gezmek nasıl oluyomuşşşşşşkızlar bizde oğluşumla 40 ı çıktıktan sonra bursaya gidicez 10-15 gün kalıcaz sonra gelip eşyalarımızı toparlayıp uzun bir tatile çıkıcaz altınolukta annemin yanına gidicez yazı orda bitirip sonbaharda istanbula gelmeyi planlıyoruz :)
cnm ilk aşısını hastanede yapıolr hepatit b ikinci dozunuda b,irinci ayda yapıyolar ben bugün yaptırdım örneğin.. topuk kanı içinde 12 günlük falandım gittiğimde...Kızlar bebekler ilk aşılarını ne zaman oluyor 10 gunlukken topuk kanı alınıyor ondan sonra hangı ası oluyor ben daha saglık ocagına gıtmedım ası kartı ıcın ne zaman gıtmelıyım kı
yani şimdi zincirleri kırdınmı kırmadınmı adamı 40 çıkıp bide 1 ay daha bekletecen yani...siz bilmiyosunuz olayı,dönüşüm muhteşem olucak gacılar,annemlerin evinin dibinde park var tüm spor aletleri mevcut,evin dibinde hemen,her gün sabah akşam orada spor yapıcam,güzelleşicem,güneş banyosu yapıcam,arkadaşlarım ile görüşücem,geçmişimin olduğu yer ne de olsa,kendime bakcam,neşem herşeyim yerine gelcek inşallah,döndüğümde herşey bambaşka olacakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
bnde günde 1 öğün anca yiyorum yemiorum tek başımayım bütün yük oömuzlarımda wakit bulamıyorum hemde canım hiiiç istenmioselam kızlar ya ben kendimi çok kötü hissediyorum. 20 günden sonra dikiş yerimden iltihap akmaya başladı çok can yakmıyo ama yine korkuttu beni. kötü olmamın nedeni kendimi çok yanlız hissetmem. ben 37. haftaya kadar çalıştım. annemler samsunda kaynanam amasyada burda yanlızım bebeğim 2- 3 saat uyuyor gece gündüz beni hiç yormuyor. ilk 12 gün hem annem hem kaynamam yanımda idi. şimdi ikiside yok burda hiç yakınımda yok eşimde çalışıyo. evde yanlızları oynuyorum. yemek yemek bile istemiyorumm. bitsinn artık bu lohusalıkk yaa
cnm ben soran herkese gönül rahatlığıyla öneriyorum arzum bebbe.. süper bişi 5tane ninnisi wari gece lambası termometresi, karşılıklı konuşabilme we şarjı tüm gün gidiyor....kizlar bebek telsizi aldiniz mi ? bana tavsiye edebileceginiz marka var mi ?
Hasretçim tekrar çatı kontrolü yapıldı, açıklık yok dendi
Nst dede bişey çıkmadı, bebeğin suyu vs. de çok şükür normal olduğu için gönderdiler
Ya napim sölesene, çatlicam yaa bilmiyorumkismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?