2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

selam kızlar ya ben kendimi çok kötü hissediyorum. 20 günden sonra dikiş yerimden iltihap akmaya başladı çok can yakmıyo ama yine korkuttu beni. kötü olmamın nedeni kendimi çok yanlız hissetmem. ben 37. haftaya kadar çalıştım. annemler samsunda kaynanam amasyada burda yanlızım bebeğim 2- 3 saat uyuyor gece gündüz beni hiç yormuyor. ilk 12 gün hem annem hem kaynamam yanımda idi. şimdi ikiside yok burda hiç yakınımda yok eşimde çalışıyo. evde yanlızları oynuyorum. yemek yemek bile istemiyorumm. bitsinn artık bu lohusalıkk yaa

siz bilmiyosunuz olayı,dönüşüm muhteşem olucak gacılar,annemlerin evinin dibinde park var tüm spor aletleri mevcut,evin dibinde hemen,her gün sabah akşam orada spor yapıcam,güzelleşicem,güneş banyosu yapıcam,arkadaşlarım ile görüşücem,geçmişimin olduğu yer ne de olsa,kendime bakcam,neşem herşeyim yerine gelcek inşallah,döndüğümde herşey bambaşka olacakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

sempatiksalakcinnievet duyar gibi değil duydum bile,kesinlik ile tadını çıkar bol bol bol uyuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

tüh canım ya geçmiş olsun hava falanı aldırdın yaa.al bendende okadar fakat ben tam tersi bir an önce gelen giden bitsin oğlumla kızımla bir köşeye çekilip dinlenmek istiyorum tam yatıcak oluyorum biri geliyo zaten oğlumun gaz problemi var zor uyuyo geçicek bugünler herhalde hep böyle kalmıycaz

neyse kızlar sonra görüşürüz yavaş yavaş doğan bebeği uyandıralım bari zaten gazı var gene ıhlayıp duruyor hadi kendinize iyi bakın

inşallah geçer canım Allaha çok şükür kızım çok sakin problemsiz akşam olmasını babamızın gelmesini dört gözle bekliyorum. herşeye ağlıyorum off bitsin artık

Ben olsam koşa koşa giderdim. Dün eşim de götüreyim sizi annenlere dedi ama Esk.te hava soğuk ve annemlerin evi sobalı. Hasta etmeyeyim bebeği. Zaten haftaya annem babam gelecek :))

canlarım fikirleriniz için çokkk teşekkür ederim,yarın drumuza soralım 1 aylık kontrolümüz var,eğer bebek için uçak yolculuğunda ve hava değişikliğinde bir sorun yok der ise babam hemen alim uçak biletlerinizi dedi,dra bağlı,çocuk drumuz izin veri ise gidiyorum kızlarrrrrrrrrrrrr

neyse ben kaçar zeyno uymuş iken,banyomu yapim,saçlarıma bir fön çekim,ve becerebilirsem kaşlarımı alim,daha nevresim değiştircem,bu gidişle kuaföre zor gitcem kaş aldırmaya
ama doğumdan sonra taburcu olur olmaz eşim beni kuaföre götürmüştü,boya kesim kaş bıyık ohhhhh
ama kaşlar uzadı
iki gün öncede evde bir ağda yapmışımki sormayın,eşim inadına mı yapıyon serseri diyor bana

yat kalk dua et kısssss beni burda bayılttılar 12 gunde.allahım bıir an önce kocam ve oğlumla yalnız kalayım diye dua ediyorum sempatiksalakcinni

Kızlar bebekler ilk aşılarını ne zaman oluyor 10 gunlukken topuk kanı alınıyor ondan sonra hangı ası oluyor ben daha saglık ocagına gıtmedım ası kartı ıcın ne zaman gıtmelıyım kı

Kızlar bebekler ilk aşılarını ne zaman oluyor 10 gunlukken topuk kanı alınıyor ondan sonra hangı ası oluyor ben daha saglık ocagına gıtmedım ası kartı ıcın ne zaman gıtmelıyım kı

5 günlükken gitmemiz gerekirken 8 günlükken gittik sağlık ocağına, topuk kanı alındı. Aşısı yapıldı sanırım ya da hastaneden çıkarken yapılmıştı tam hatırlamıyorum o günleri. İkinci aşımız 2 Nisan'da yapılacakmış. İyi olmanıza sevindim. :)

Ben de çıkayım beknurcum
Biraz yürüyüş iyi gelir
Kayınvalde peder ve ben parka gidiyoruz, çay koydum, piknik yapalım biraz :))
ohh ne güzel dede babanne torun gezin bakalım ben yalnız yalnız dolaştım geldim :)

ayyy bana çok arayacan bu günleri demiyen tek insan sensin etrafımdaki insanlar (özellikle sinir olduklarım böle söyleyince gıcık oluyorum) size ne diyesim geliyor

kızlar bizde oğluşumla 40 ı çıktıktan sonra bursaya gidicez 10-15 gün kalıcaz sonra gelip eşyalarımızı toparlayıp uzun bir tatile çıkıcaz altınolukta annemin yanına gidicez yazı orda bitirip sonbaharda istanbula gelmeyi planlıyoruz :)

canım bize sağlık ocağından 3 günlükken gelin dediler.3.gününde topuk kanı aldılar.2 hafta sonra kilo kontrolüne çağırdılar ayrıca 2 hafta sonra yani 15 günlük olunca d vitaminine başlıycaz.7.gününde işitme testi yapılacak ve tam doğumdan 1 ay sonra hepatit 2. aşıları var...

bu arada herkese merhaba.kızlar kaçıncı gününde banyo yaptırdınız bebişleri.işitme testine banyo yapmadan gitmesi gerekiyormuş.yani tam 1 hafta olmuş olacak ve ancak o zaman yıkayabileceğim kızçemi.ya bunlar çok tatlı dimi kızlar bakmaya doyamıyorum ben...ama geceleri fenayız zombi gibi geziyorum gündüzleri..

canım geçmiş olsun ve gözün aydın olsun...bak arka arkaya doğurduk...Allah sağlıcakla büyümelerini nasip etsina.s.

Arkadaşlar Tibet'im geldi allaha şükürler olsun... 18 Mart perşembe kontrolüm vardı... Kontrolde Doktorum 2 cm açığım olduğunu gördü. Öğlen 14.00 gibi yatışım yapıldı .. Suni sancı verildi.... Gece saat 01.00 de açıklık daha 5 cm di.. Ve Oğlumun kalp atışları 65 lerdeydi... Dr. Acil sezeryan dedi...saat sabaha karşı 03.08 de oğlumu kucağımaaldım.. Normal doğumuda sezeryanıda yaşadım.. Allahım doğuracak herkese yardım etsin.. Şimdi herşey yolunda meme ucu prblemi dışında.. Daha sonra doğum hikayemi yazacağım. Doğuran annnelerin gözü aydın..Doğuracakların allah yardımcısı olsun.....

kız sen gündüz doğurup akşam nası ewe geldin bi sölermisin?
ohh gezin lan allahtan rewamıdır bu ben çalışayım siz gezin ama yaz sonu bu dükkanı sattıktan sonra hepiniz görceksiniz gezmek nasıl oluyomuşşşşşş
cnm ilk aşısını hastanede yapıolr hepatit b ikinci dozunuda b,irinci ayda yapıyolar ben bugün yaptırdım örneğin.. topuk kanı içinde 12 günlük falandım gittiğimde...
yani şimdi zincirleri kırdınmı kırmadınmı adamı 40 çıkıp bide 1 ay daha bekletecen yani...
bnde günde 1 öğün anca yiyorum yemiorum tek başımayım bütün yük oömuzlarımda wakit bulamıyorum hemde canım hiiiç istenmio( neden iltihap akıyor acaba arayıp sorsana dr.una?
kizlar bebek telsizi aldiniz mi ? bana tavsiye edebileceginiz marka var mi ?
cnm ben soran herkese gönül rahatlığıyla öneriyorum arzum bebbe.. süper bişi 5tane ninnisi wari gece lambası termometresi, karşılıklı konuşabilme we şarjı tüm gün gidiyor....

offf gamze ya kocişinle akşam ufak bi açılım yapın işte!!!! yürü çık dışarı... we en etkilisi merdiwen inip çıkmakmış dene bence hatta koşar adımlarla dene..

kızlar bugün sağlık ocağına gittik bebeğim 4300kg olmuş boyuda 53cm:lepi: dr, sütümün çok yaradığını söyledi bebeğimin sağlığıda çok iyi.. aşımızıda olduk hepatit 2.doz şimdi mışıl mışıl uyuyoruz... geceleri uyumama sebebimiz gazmış meleğimin gazı warmış.. metsil damla werdi zaten wardı bnde emzirmeden önce 8 damla wer dedi günde 4 kez rahatlar dedi..

kızlar bu arada size söliyemedim kocam zabıtalığa dewam ediyor komiseri işi bırakmasına izin wermemiş ona bi alternaif sunarak gece wardiyasına almış 1 gece çalışıyo 1 gece çalışmıyo we çok memnun halinden ordanda para kesilmedi diekötükedihüso dün gece ewdeydi bu gece çalışıyor 8,30da gidecek sabah 8de gelecek yalnızım yani kızımla(( bakalım bu gün yine uyuduk gece nöbetteyiz galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…