- 27 Nisan 2009
- 8.609
- 1.879
- 173
- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #53.141
Arkadaşlar Tibet'im geldi allaha şükürler olsun... 18 Mart perşembe kontrolüm vardı... Kontrolde Doktorum 2 cm açığım olduğunu gördü. Öğlen 14.00 gibi yatışım yapıldı .. Suni sancı verildi.... Gece saat 01.00 de açıklık daha 5 cm di.. Ve Oğlumun kalp atışları 65 lerdeydi... Dr. Acil sezeryan dedi...saat sabaha karşı 03.08 de oğlumu kucağımaaldım.. Normal doğumuda sezeryanıda yaşadım.. Allahım doğuracak herkese yardım etsin.. Şimdi herşey yolunda meme ucu prblemi dışında.. Daha sonra doğum hikayemi yazacağım. Doğuran annnelerin gözü aydın..Doğuracakların allah yardımcısı olsun.....
hasretçim bilmiyorum neden oldu. 20 günden sonra oldu. yarın doktora gideceğim. bakalım ne diyecek. birde ben çok hızlı kilo verdim sizde oldu mu? 76.600 ile hamile kaldım 88kg ile doğuma girdim şu anda 75.400 ben mutluyum bu hızla kilo vermekten ama 20 günde 13 kilo vermek normal mi hadi 6 kilosu doğumda gitti gerisi yine çok hızlı oluyo.acaba ben mi kuruntu yapıyorum yaa
canım Allah düz kurtarsınnn sağlıcakla bir avazda
selam kızlar ya ben kendimi çok kötü hissediyorum. 20 günden sonra dikiş yerimden iltihap akmaya başladı çok can yakmıyo ama yine korkuttu beni. kötü olmamın nedeni kendimi çok yanlız hissetmem. ben 37. haftaya kadar çalıştım. annemler samsunda kaynanam amasyada burda yanlızım bebeğim 2- 3 saat uyuyor gece gündüz beni hiç yormuyor. ilk 12 gün hem annem hem kaynamam yanımda idi. şimdi ikiside yok burda hiç yakınımda yok eşimde çalışıyo. evde yanlızları oynuyorum. yemek yemek bile istemiyorumm. bitsinn artık bu lohusalıkk yaa
cnm normal şişliği atmışsın bnde 74kg idim şuan 63üm yani 2 gün önce belki dahada düştüm.. sebebi neymiş banada söyle merak ettim bendede kaşıntı war yaaa dünden beri anlamadım dikişlerim 1 hafta oldu düşeli..
ama dikişler düşeli 1 haftayı geçti ondan tereddütte kaldım.. bide ben çok az idrara çıkıyorum kızlar günde 1 kez belki hiç çişim gelmio neden acaba
Arkadaşlar Tibet'im geldi allaha şükürler olsun... 18 Mart perşembe kontrolüm vardı... Kontrolde Doktorum 2 cm açığım olduğunu gördü. Öğlen 14.00 gibi yatışım yapıldı .. Suni sancı verildi.... Gece saat 01.00 de açıklık daha 5 cm di.. Ve Oğlumun kalp atışları 65 lerdeydi... Dr. Acil sezeryan dedi...saat sabaha karşı 03.08 de oğlumu kucağımaaldım.. Normal doğumuda sezeryanıda yaşadım.. Allahım doğuracak herkese yardım etsin.. Şimdi herşey yolunda meme ucu prblemi dışında.. Daha sonra doğum hikayemi yazacağım. Doğuran annnelerin gözü aydın..Doğuracakların allah yardımcısı olsun.....
O ne be! Su içmiyor musun hiç? Ben bütün gün tuvalette sayılırım, oğlumdan farkım yok, bi bez de bana lazım... :)) Çok da fazla terliyorum
Ya benım kız sabahtan berı uyuyor uyuyrken zorla emzırıyorum uyurken emıyor ya bu uyuması normal mı uyanmıyor uyanınca dırek uyuyor aglama sesını bıle uymadım bugun korkmaya basladım nerdeyse 12 saattır uyuyor offff
Altını falan açınca uyanmadı mı canım? Gıdıkla, mıncıkla... Ben 3 saatten fazla uyutmamaya çalışıyorum
Ya benım kız sabahtan berı uyuyor uyuyrken zorla emzırıyorum uyurken emıyor ya bu uyuması normal mı uyanmıyor uyanınca dırek uyuyor aglama sesını bıle uymadım bugun korkmaya basladım nerdeyse 12 saattır uyuyor offff
Ya uyanıyor dırek gerıye uyuyor bole aglayıp cazgırlık etmıyor
nehir pompa sordum sana cewap wermedin geçen gün..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?