2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

hadi şükür kjawuşturana gözün aydın canım...

hasretçim bilmiyorum neden oldu. 20 günden sonra oldu. yarın doktora gideceğim. bakalım ne diyecek. birde ben çok hızlı kilo verdim sizde oldu mu? 76.600 ile hamile kaldım 88kg ile doğuma girdim şu anda 75.400 ben mutluyum bu hızla kilo vermekten ama 20 günde 13 kilo vermek normal mi hadi 6 kilosu doğumda gitti gerisi yine çok hızlı oluyo.acaba ben mi kuruntu yapıyorum yaa

cnm normal şişliği atmışsın bnde 74kg idim şuan 63üm yani 2 gün önce belki dahada düştüm.. sebebi neymiş banada söyle merak ettim bendede kaşıntı war yaaa dünden beri anlamadım dikişlerim 1 hafta oldu düşeli..

canım Allah düz kurtarsınnn sağlıcakla bir avazda

çok teşekkürler canım dualarınıza ihtiyacım olcak o zaman.

canım geçmiş olsun.kendini çok üzme bebeğinle başbaşa olmanın tadını çıkar bol bol. onunla vakit geçir canını hiçbirseye sıkma sakın.

canım kaşıntı olması dikiş yerinin iyileştiğini gösterir.bende apantist ameliyatı olduğumda çok kaşınmıştı dr sordum öyle söylemişti o zman.

hepatit ve kusseb size ne dicem ya hep unutuyorum,şimdi ben antalyaya gelicem ya,orada bebek mağazası vs vs vs hiçbişi bilmiyorum neyi nereden alıorsunuz nerelerede bebe giyim mağazaları vs var hiç bilmiyorum söylerseniz çok sevinirim,hepatit sen bize yakın oturuyorsun Allah korusun bişi filan olursa hangi dra gidiyorsun memnun isen antalyada ben de ona gidim aklımda olsun tatlım

ama dikişler düşeli 1 haftayı geçti ondan tereddütte kaldım.. bide ben çok az idrara çıkıyorum kızlar günde 1 kez belki hiç çişim gelmio neden acaba

ama dikişler düşeli 1 haftayı geçti ondan tereddütte kaldım.. bide ben çok az idrara çıkıyorum kızlar günde 1 kez belki hiç çişim gelmio neden acaba

O ne be! Su içmiyor musun hiç? Ben bütün gün tuvalette sayılırım, oğlumdan farkım yok, bi bez de bana lazım... :)) Çok da fazla terliyorum

gözünüz aydın cnm ,Allah bağışlasın Tibetinizi

O ne be! Su içmiyor musun hiç? Ben bütün gün tuvalette sayılırım, oğlumdan farkım yok, bi bez de bana lazım... :)) Çok da fazla terliyorum

içmezmiyim kızım günde 1 litre meywesuyu içiyorum 1 litre su içiorum ne bilim işte 1 kere işiyom walla acaba hepsi sütmü oluokaydirigubbakcemile3

Ya benım kız sabahtan berı uyuyor uyuyrken zorla emzırıyorum uyurken emıyor ya bu uyuması normal mı uyanmıyor uyanınca dırek uyuyor aglama sesını bıle uymadım bugun korkmaya basladım nerdeyse 12 saattır uyuyor offff

Altını falan açınca uyanmadı mı canım? Gıdıkla, mıncıkla... Ben 3 saatten fazla uyutmamaya çalışıyorum

cnm normal değil bu durum.. bizimkinin en fazla 3,5 saat uyuduğuna şahit oldum bu güne kadar o da ilk kez dün.. 2 saatte bi uyanıp emiyor mutlaka bnce bi doktora falan danış ne kadarlık oldu.. bide sen genel sezaryen mi olmuştun.. narkozmu etkiledi acaba..

Ya uyanıyor dırek gerıye uyuyor bole aglayıp cazgırlık etmıyor

tatlım hiçbir zaman çocucuğun üzerinden işini şansa bırakma,ama sana şu kadarını sölim ben iki hafta boyunca neden bu çocuk bu kadar uyuyor neden uyanmıyor neden uyanınca hemnen uyuyor
zar zor bir gr emzitmek için neler çektim,şimdilerde eşime mesela bugün eşime senin sıpayı akşama kadar emzirmekten iş yapamadım dedim eşim de gülerek,eskiyi bana nacizane espri olsun diye hatırlatıyor,taklitimi yapıyor neden bu kız uyanmıyor diye:)))
inan bunlar çok normal sadece biraz zaman,biz de ağlama sesini duymak için neler çektik o zamanlar,merak etme azıcık zaman geçsin bak nasıl cazgır olunuyormuş gör sen annesi

nehir pompa sordum sana cewap wermedin geçen gün..

tatlım gördün mü diye bi sor,valla inan görmedim şimdi okuyorum ,cnm benim kayınvalidem çalıştığı yerdeki kızınkini getirdi üzerinde sadece şu yazıyor,(medela,bi de minicik yazı ile minik electric)tatlım rengi sarı küçük bişi elektrikli ama inan bana süper bişi çok iyi çekiyor,ben geceleri sütümü sağıp veriyorum,Zeyno çok uzun süreli emdiği için uyur kalırım vs diye Allah korusun öyle yapıyoruz çok ta iyi oluyor tutturduk artık düzeni
gece iki kez biberon ile gündüzleri hep meme çok şükür,Rabbim diğer emme vs sorunu çeken arkadaşlarımın yardımcısı olsun inşallah

hasretcim bende amedanın çift pompalı motorlu diye aldım çok memnunum bu sabah sağdım fiyatı genelde 300 tl her yerde çok kuvvetli bende bir arkadaşımın önerisi üzerine aldım tavsiye ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…