- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #53.181
merhaba anneler dün gece bizim kız hiç ama hiç uyumadı sürekli emdi memeyi ağzından çekince kopardı yaygarayı doymadığını düşünüyorum....
akşam 10dan beri emr mi bir çocuk emdi göğüslerimin acısını unutum gitti ama nedne böyle yapıyor anlamadım...şimdi uyyuor bir saatte bir uyanıp emiyor 10 dakikacık ve geri uykuya dalıyor.
sütümün artması için ne yapmam gerek göğüslerim bomboş
ne olur bilenelr yardım din bana((((
geçimişi biraz okudum ama ben bol su içip humana içiyorum ballı süt muz yiyorum kivi yiyorum portakal yiyorum . helva yiyorum birde normal yemekelrden başka ekstra süt için bişey yapmadım:
kız sen gündüz doğurup akşam nası ewe geldin bi sölermisin?
ohh gezin lan allahtan rewamıdır bu ben çalışayım siz gezin ama yaz sonu bu dükkanı sattıktan sonra hepiniz görceksiniz gezmek nasıl oluyomuşşşşşş
cnm ilk aşısını hastanede yapıolr hepatit b ikinci dozunuda b,irinci ayda yapıyolar ben bugün yaptırdım örneğin.. topuk kanı içinde 12 günlük falandım gittiğimde...
yani şimdi zincirleri kırdınmı kırmadınmı adamı 40 çıkıp bide 1 ay daha bekletecen yani...
bnde günde 1 öğün anca yiyorum yemiorum tek başımayım bütün yük oömuzlarımda wakit bulamıyorum hemde canım hiiiç istenmio( neden iltihap akıyor acaba arayıp sorsana dr.una?
cnm ben soran herkese gönül rahatlığıyla öneriyorum arzum bebbe.. süper bişi 5tane ninnisi wari gece lambası termometresi, karşılıklı konuşabilme we şarjı tüm gün gidiyor....
offf gamze ya kocişinle akşam ufak bi açılım yapın işte!!!! yürü çık dışarı... we en etkilisi merdiwen inip çıkmakmış dene bence hatta koşar adımlarla dene..
hasretcim valla ben de anlamadım.sabaha karşı 4 buçukta sancılarım şiddetlendi.5:30 da hastanedeydik.tam açıklık dediler 6:15 te kızım kucağımdaydı.bu ikinci doğum olduğundan çok kolay oldu...ilk doğumumda 12 saat ağır sancı çekmiştim öyle olacak sandım yine.doktor bile zor yetişti bebek doğmak üzereyken eldivenlerini giiyordu acele acele.öğleden sonra da taburcu etti.hemen toparlandım zaten.ben de anlamadım.Allah herkese böyle doğum yapmayı nasip etsin...ilkinde çok çektim bu da mükafatım oldu herhalde...
merhaba kızlar bende oğlum yağız efe yi 22.03,2010 sabah 6 da kucagıma aldım,3350 gr
51 cm sezeryan oldum kızlar son anda, bebegin kalp atışları yavaş oldugu için normal olmadı
bugün geldim eve ama agrılarım var evde kalabalık daha sonra resimlerini yüklerim pc ye ..
Kızlarrr sizi hergun mutlaka takip ediyorum ne gusel şey bebeklerınızı kollarınıa almakk:))
ALLAHIM bizede nasıp et İNŞAALLAHHHHH
hasretcim valla ben de anlamadım.sabaha karşı 4 buçukta sancılarım şiddetlendi.5:30 da hastanedeydik.tam açıklık dediler 6:15 te kızım kucağımdaydı.bu ikinci doğum olduğundan çok kolay oldu...ilk doğumumda 12 saat ağır sancı çekmiştim öyle olacak sandım yine.doktor bile zor yetişti bebek doğmak üzereyken eldivenlerini giiyordu acele acele.öğleden sonra da taburcu etti.hemen toparlandım zaten.ben de anlamadım.Allah herkese böyle doğum yapmayı nasip etsin...ilkinde çok çektim bu da mükafatım oldu herhalde...
merhaba kızlar bende oğlum yağız efe yi 22.03,2010 sabah 6 da kucagıma aldım,3350 gr
51 cm sezeryan oldum kızlar son anda, bebegin kalp atışları yavaş oldugu için normal olmadı
bugün geldim eve ama agrılarım var evde kalabalık daha sonra resimlerini yüklerim pc ye ..
EFTEL kullanıcısından alıntı
silver5 kullanıcısından alıntı
bugün benimde kontrolüm vardı biraz önce geldik doktordan.dr bugün de doğum görünmüyor dedi ya bu kız ne zaman doğcak.son kontrol için 1 nisana gün verdi o zmana kadar olmazsa 2 nisanda artık müdahale etmek zorundayız dedi.sat a göre doğum tarihi 27 mart bakalım nolcak.ama hiç doğcak gibi durmuyor yeri çok rahat zillinin.bende de ne ağrı ne sancı var.bu arada 3520 gr olmuş boyuda 50 cm miş.doktor herseyi normal suyu da iyi dedi.bekleyecez başka çare yok dedi.benim içimden bi his bu cuma olcak diyor bakalım tutacak mı?
seyyaltaner:
sütün gelmesi psikolojik.al bebeğinin kirli bi kıyafetini kokla.gerçek söylüyorum.doktor kuzenim söyledi.
tabi gıdalar var süt arttırıcı.sütünün gelmemesi için hiç bi neden yok.herkes süt üretebilir.humana iç,aktardan al bi çay daha al.sordum ben aktara süt arttırıcı çay,bi karışım yaptı.su şişesi yap kendine 1,5 litrelik 2 tane.onu bitir 1 günde.dışarı bi de süt koy light,gözünün önünde dursun.onu iç.yani bol sıvı..ayva kompostosu işe yarıyor.dereotu ye sabah akşam bir tutam.kuru börülce pişir yemekte,bulgur pilavı,kısır filan..var mı sana yardımcı olan?daha ne diyim sana:) dene bunları bana dua edeceksin:))
slm bugün doktorumuza gittik 1. ay aşımızı olduk yarında kalça ulturasonu çektiricez çok gazlıyızdiye doktorumuz gaz ilacımızı değiştirdi buarada kilomuz 4350 olmuş boyumuzda 57 cm şimdilik bizden bu kadar
canım bol bol ılık su iç mercimek çorbası iyi süt yaparmış bide dereotunu dene bende işe yaradı. gazı olduğunda emermiş. bizimkide 3 saatte bir uyanır 1.5 saat uyanık kalıp uyurdu sabaha karşı kalktı uyumadı.devamlı emmek istedi gazı vardı galiba rahatladı şimdi 2 saattir uyuyo uyanmasını gözlüyorum evde yanlızım uyansın onunla ilgilenirken zaman geçiyo
canım acele etme olur sakın kendisi gelmeden eğer hayati bi tehlike yoksa acele ettirme hurma ye bol yürüyüş yap iyi gelir...
yok canım çok şükür tehlikeli bi durum yok.bugün kontrolde doktorum herseyi normal suyu da iyi dedi.bende öyle düşünüyorum acele etmeye gerek yok kendisi ne zaman isterse o zaman gelsin.sadece doktorum 1 nisana kadar olmazsa artık müdahale etmek zorunda kalırız şimdilik bekliycez dedi.sağlıkla gelsin de ben beklerim sorun değil.yürüyüş yapıyoruz eşimle her akşam.içimden bi his bu cuma olcak diyor bakalım
oh ne güzel olmuş maşşlah cnaım ... mevlam öylede kolay büyütmeyi nasip tsin inşalah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?