- 23 Temmuz 2009
- 2.640
- 181
- 373
- 44
- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #53.201
canım gözün aydın.sayımız giderek artıyor ne güzel.Allah güzel ömürler versin.merhaba kızlar bende oğlum yağız efe yi 22.03,2010 sabah 6 da kucagıma aldım,3350 gr
51 cm sezeryan oldum kızlar son anda, bebegin kalp atışları yavaş oldugu için normal olmadı
bugün geldim eve ama agrılarım var evde kalabalık daha sonra resimlerini yüklerim pc ye ..
canım Allah analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin.ne güzel bu sefer doğumun kolay olmuş.umarım benim doğumda kolay olur ya.
inşallah canım.hiç yılmadan bekle.eğer bebeğinde ve sende bir sorun olmazsa.benim kız da gününü 5 gün geçtikten sonra geldi biliyorsun...
canım Allah sana bağışlasın oğlunu,sağlıkla büyütürsün inş.daha bende seni merak ediyordum.altta adını görünce şimdi soracaktım naptın diye
teşekkür ederiz.Allah isteyen herkese versin bu mucizeyi.mükemmel bir duygu bu ya...Kızlarrr sizi hergun mutlaka takip ediyorum ne gusel şey bebeklerınızı kollarınıa almakk:))
ALLAHIM bizede nasıp et İNŞAALLAHHHHH
benim kıza doktor cuma son şansı demişti ve cuma geldi nazlı kızım.umarım seninki de cumaya gelir canımbugün benimde kontrolüm vardı biraz önce geldik doktordan.dr bugün de doğum görünmüyor dedi ya bu kız ne zaman doğcak.son kontrol için 1 nisana gün verdi o zmana kadar olmazsa 2 nisanda artık müdahale etmek zorundayız dedi.sat a göre doğum tarihi 27 mart bakalım nolcak.ama hiç doğcak gibi durmuyor yeri çok rahat zillinin.bende de ne ağrı ne sancı var.bu arada 3520 gr olmuş boyuda 50 cm miş.doktor herseyi normal suyu da iyi dedi.bekleyecez başka çare yok dedi.benim içimden bi his bu cuma olcak diyor bakalım tutacak mı?
hasretçim bilmiyorum neden oldu. 20 günden sonra oldu. yarın doktora gideceğim. bakalım ne diyecek. birde ben çok hızlı kilo verdim sizde oldu mu? 76.600 ile hamile kaldım 88kg ile doğuma girdim şu anda 75.400 ben mutluyum bu hızla kilo vermekten ama 20 günde 13 kilo vermek normal mi hadi 6 kilosu doğumda gitti gerisi yine çok hızlı oluyo.acaba ben mi kuruntu yapıyorum yaa
Merhaba arkadaslar
Dogum yapmıs arkadaslara gecmıs olsun dıyor bebeklerıne saglıklı uzun bır omur dılıyorum.
Benimde oglum Aybars 2 mart 16.40 da dünyaya geldi. Normal dogum yaptım. sabah 7.40 da hastanede lavman ile doguma basladık. Saat 16:15 de dogum odasına alındım 16.40 da bebegım dunyaya geldı. Normal dogum yaptıgım ıcın cok mutluyum bebegımın dogumunu gordum buyulendım hayran kaldım. Boyle bır sahneyı kacırmak bence buyuk kayıp. Cok sukur allah bana da nasıp ettı. Bebegım ıcımden cıkartılırken ben kocaman olmus ozlerımle muhtesem muhtesem dıye sayıklıyordum cıktıktan sonrada kendımı agla agla agla derken buldum..... sonra bebegımın sesını duydum ve sırtıma dayandım. Cok mutlu huzurlu ve tam hıssedıyordum. Bebegım 3650 gram 51 cm dogdu.
Benım dogum odasından cıkmam 17.30 u buldu. Odama goturuldum ve hemen bebegımı kucagıma aldım. Allah isteyen herkese nasıp etsın.
Epıdural destegıyle normal dogum yaptım epıduralsız yapanlar bence tam bır kahraman helal olsun onlara.
canım allah analı babalı büyütsün yavruna uzun ömürler versin.
EFTEL seninde gözün aydın yavruna kavuşmuşun allah analı babalı büyütsün uzun ömürlü olsun yavrun.
Canım bızım kız gunduz 9 aksam 9 sureklı uyuyor 9 dan 11 e kadar oynuyor gecede 1-2 saat aralıklı uyanıp meme emıyor uyuyor sanırım bu alıskanlık oldu sarılıktan olsa gecede uyanmazdı dımı bakalım yarın kontrolumuz var hayırlısı.
off tamam bi teklif edeyim, korkmazsa tabii boshayallersmileofff gamze ya kocişinle akşam ufak bi açılım yapın işte!!!! yürü çık dışarı... we en etkilisi merdiwen inip çıkmakmış dene bence hatta koşar adımlarla dene..
Ohh maşaallah kızımızaakızlar bugün sağlık ocağına gittik bebeğim 4300kg olmuşboyuda 53cm:lepi: dr, sütümün çok yaradığını söyledi bebeğimin sağlığıda çok iyi.. aşımızıda olduk hepatit 2.doz şimdi mışıl mışıl uyuyoruz... geceleri uyumama sebebimiz gazmış meleğimin gazı warmış.. metsil damla werdi zaten wardı bnde emzirmeden önce 8 damla wer dedi günde 4 kez rahatlar dedi..
kızlar bu arada size söliyemedim kocam zabıtalığa dewam ediyor komiseri işi bırakmasına izin wermemiş ona bi alternaif sunarak gece wardiyasına almış 1 gece çalışıyo 1 gece çalışmıyo we çok memnun halinden ordanda para kesilmedi diekötükedihüso dün gece ewdeydi bu gece çalışıyor 8,30da gidecek sabah 8de gelecek yalnızım yani kızımla(( bakalım bu gün yine uyuduk gece nöbetteyiz galiba
oyy oyy eftelcim sende mi doğurdunnnmerhaba kızlar bende oğlum yağız efe yi 22.03,2010 sabah 6 da kucagıma aldım,3350 gr
51 cm sezeryan oldum kızlar son anda, bebegin kalp atışları yavaş oldugu için normal olmadı
bugün geldim eve ama agrılarım var evde kalabalık daha sonra resimlerini yüklerim pc ye ..
selam herkese.kızlar takip edemiyorum burayı son günlerde çünkü oğlum çok huzursuz sürekli kucakta ve mırıl mırıl gece uykusu yok mafoldumbençok bitkinim haliyle sinirlerimde bozuk.bu akşam doktora gidiyoruz 6 da.inşaallah sütüm yarıyordur ve şu gaz problemimizede bir çare bulur doktorumuz.
canım Allah analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin.ne güzel bu sefer doğumun kolay olmuş.umarım benim doğumda kolay olur ya.
canım Allah sana bağışlasın oğlunu,sağlıkla büyütürsün inş.daha bende seni merak ediyordum.altta adını görünce şimdi soracaktım naptın diye
Ne güzel cnm maşallah kolay bir doğum olmuş. Allahım analı babalı büyütsün, hayırlı bir evlat olmasını nasip etsin inş.
Allah hayırlı etsin cnm, aynı şekilde olmuş doğumlarımız. Benim de ağrılarım hala devam ediyor ama zamanla geçer inş.
hayırlı olsun allah kolaylık versin cnm...
tşk ederim kızlar allah hepimizin yavrularına uzun sağlıklı ömürler nersin..
Geçmiş olsun canım, maşşallah bebeğin çok güzel facete gördüm. Allah analı babalı büyütsün yavrunu.
MaviDüşler, maaşallah yavruna, kocaman olmuş. Sağlıkla büyüsün inşallah.
sagol cnm,allah senide bir nefeste kurtarsın az kaldı.Merhaba kızlar, ben doğurmadım hala burdayım mirmirmirmir
off tamam bi teklif edeyim, korkmazsa tabii boshayallersmile
yürüyüşe hergün çıkıyorum az da olsa
evim giriş kat ama üst katlara çıkıp ineyim bari
Ohh maşaallah kızımızaa
Kocan için de hayırlısı olsun, inş. düzene girer şu işleriniz, yoğunluğunuz
oyy oyy eftelcim sende mi doğurdunnn
anacım bi ben kaldım ya :gitme:
hayırlı olsun yavrun, gözün aydın a.s.
Merhaba arkadaşlar uzun bir zamandır giremiyorum bende. En son 10.03.2010 tarihinde yazmışım baktımda.O gün evde temizlik yapıldı. Tabi ben çok yorulmuşum.ertesi gün ise son eksiklerimizi tamamlamak için kayınvalidem ile çarşıya çıkalım dedik. Sabahtan çıktık çarşıya. Biraz alışverişten sonra benim sancım geldi. Hemen doktorumu aradık gelin dedi. Bebeğim halen testi tabi dönmemişti. Neyse gittik doktora 3 cm açılmış dedi. Hemen serum taktı akşam üzeri 5 gibi tekrar muayene etti ve 5 cm. açılmış hemen sezeryana alıyoruz dedi. Paldır küldür girdik sezeryana. Dünyalar tatlısı bir kızım dünyaya geldi. "Eda". Daha zamanım vardı tabi.36+6 da doğum yaptım. 2.700 gr ve 48 cm boyu. Fıstığım benim. Hastaneden çıktıktan sonra da yazamadım size internette sorun vardı mahallemizde. Neyse şimdi ikimizde iyiyiz. Ama benim sütüm az napmalıyım bilmiyorum. Günde mutlaka iki kez mama veriyoruz.
gözünüz aydın olsun.allah analı babalı büyütsün..kızlar bende 11.03.20010 da oğlumu kucağıma aldım.sarılık olduk hastanede yattık şimdi iyiyiz çok şükür.sezeryanla doğurdum.3.150 gr 50 cm
cnm stres yapma eminim çok zor günler yaşıyosun, ama sabır az kaldı bebekler bir düzene girerse huzurunuz yine eskisi gibi olur inşallah,uykusuzlık en büyük stres bizde hastanede kavga ettik öyle çıktık eve, sabırr cnm..çok bunaldım çokk ÇEKİP GİDESİM WARRRR umarsızca buralardan...
herşey çok kötü gidiyor hayatımda.. bebeğim gece sabahlıyor saatlerce uyumuyor uyuyor 1 saat sonra uyanıyor yine 2 saat uyumuyor.. bu gün sabah 11i geçiyodu uyudu 5.30dan beri ayaktaydık... bnde onla uyumuşum saat 2ye doğru bencil kocam gelmiş merdiwenlerden sesleniyuodu ben daha kahwaltı etmedim, saat 2 oldu çocukların karnı aç, güllüoğlu su bekliyo dershane su bekliyo gitmem lazım diye... sanki ben keyif yapıyorum beni hiç anlamıyor kızlar çok üstüme geliyor kendimi çok yalnız we çaresiz hissediyorum... sürekli bağırıyor sürekli sesi yüksek bana karşı hayatımın her döneminde hep ben onu alttan aldım ne hamileliğimi ne loğusalığımı yaşayabildim... doğumumun 4.gününden itibaren elemanlarına yemek ewine hizmetçilik dükkanına köpeklik yapıyorum.. we ona karşı olan sewgim aşkım bu son 15 gündür azımsanamayacak kadar yerini nefrete bıraktı... çok yorgunum hayattan hiç bi beklentim yok, zaten anneliğimde bombok bebeğime bağırıyorum sürekli, lanet okuyorum hatta ben çok kötü bir anne oldum... çok mutsuzum çok geldi iğrenç kocam çıkıyorum kızlar çünkü burayada laf etmeye başladı((şerefsiz
merhaba canlar az önce eve geldik biz
anne olmak çok güzel bir duyguymuş
ameliyet öncesi ve sonrası çok kötü anlar yaşadım ama hepsi geçti hamdolsun...
bana iyi dileklerde bulunan tüm arkadaşlarma selamlar en kısa zamanda fotoğrafımızla geleceğiz...
a.s.
görüyorumki bu konuda yanlız değilim aynı sorunlar bizdede var ama bizimki hepinizinkinden ciddi hamileliğimi öğrendiğim günden beri hiç bitmedi çocuk doğdu şiddetiyle deavm ediyo o yüzden bizde boşanmaya karar verdik bu böyle gitmeyecek çünkü çocuğumuza zarar verecek şimdilik aynı evdeyiz ama konuşmuyoruz dilekçemizi yazdık imzaladık ben önümüzdeki hafta gidip vericem umarım sizin kavgalarınız daha fazla sürmez ve birbirinizi çok yıpratmazsınızçok bunaldım çokk ÇEKİP GİDESİM WARRRR umarsızca buralardan...
herşey çok kötü gidiyor hayatımda.. bebeğim gece sabahlıyor saatlerce uyumuyor uyuyor 1 saat sonra uyanıyor yine 2 saat uyumuyor.. bu gün sabah 11i geçiyodu uyudu 5.30dan beri ayaktaydık... bnde onla uyumuşum saat 2ye doğru bencil kocam gelmiş merdiwenlerden sesleniyuodu ben daha kahwaltı etmedim, saat 2 oldu çocukların karnı aç, güllüoğlu su bekliyo dershane su bekliyo gitmem lazım diye... sanki ben keyif yapıyorum beni hiç anlamıyor kızlar çok üstüme geliyor kendimi çok yalnız we çaresiz hissediyorum... sürekli bağırıyor sürekli sesi yüksek bana karşı hayatımın her döneminde hep ben onu alttan aldım ne hamileliğimi ne loğusalığımı yaşayabildim... doğumumun 4.gününden itibaren elemanlarına yemek ewine hizmetçilik dükkanına köpeklik yapıyorum.. we ona karşı olan sewgim aşkım bu son 15 gündür azımsanamayacak kadar yerini nefrete bıraktı... çok yorgunum hayattan hiç bi beklentim yok, zaten anneliğimde bombok bebeğime bağırıyorum sürekli, lanet okuyorum hatta ben çok kötü bir anne oldum... çok mutsuzum çok geldi iğrenç kocam çıkıyorum kızlar çünkü burayada laf etmeye başladı((şerefsiz
merhaba canlar az önce eve geldik biz
bana iyi dileklerde bulunan tüm arkadaşlarma selamlar en kısa zamanda fotoğrafımızla geleceğiz...
a.s.
çok bunaldım çokk ÇEKİP GİDESİM WARRRR umarsızca buralardan...
görüyorumki bu konuda yanlız değilim aynı sorunlar bizdede var ama bizimki hepinizinkinden ciddi hamileliğimi öğrendiğim günden beri hiç bitmedi çocuk doğdu şiddetiyle deavm ediyo o yüzden bizde boşanmaya karar verdik bu böyle gitmeyecek çünkü çocuğumuza zarar verecek şimdilik aynı evdeyiz ama konuşmuyoruz dilekçemizi yazdık imzaladık ben önümüzdeki hafta gidip vericem umarım sizin kavgalarınız daha fazla sürmez ve birbirinizi çok yıpratmazsınız
görüyorumki bu konuda yanlız değilim aynı sorunlar bizdede var ama bizimki hepinizinkinden ciddi hamileliğimi öğrendiğim günden beri hiç bitmedi çocuk doğdu şiddetiyle deavm ediyo o yüzden bizde boşanmaya karar verdik bu böyle gitmeyecek çünkü çocuğumuza zarar verecek şimdilik aynı evdeyiz ama konuşmuyoruz dilekçemizi yazdık imzaladık ben önümüzdeki hafta gidip vericem umarım sizin kavgalarınız daha fazla sürmez ve birbirinizi çok yıpratmazsınız
bluuu ve hijyenim demek sizlerde doğum yaptınız tebrik ederim allah analı babalı büyütsün uzun ömürlü olsun bebekleriniz.
HASRET VE MAVİDÜŞLER KUZUM NEOLDU SİZE YA.ÖZELLİKLEDE MAVİDÜŞLER BİDAHA OTURUP DÜŞÜNSENİZ BAK YENİ BİR BEBEK VAR ONUN HATRINA OTURUP BİR KONUŞSANIZ.
canım çok normal böyle hissetmen tabikiçok bunaldım çokk ÇEKıP GıDESıM WARRRR umarsızca buralardan...
tatlım gözün aydın olsun tekrarrrrr opuyorumnanaktanmerhaba canlar az önce eve geldik biz
a.s.
sagol cnm,allah senide bir nefeste kurtarsın az kaldı.
arkadaşım şuan hassas bir dönemdesingörüyorumki bu konuda yanlız değilim aynı sorunlar bizdede var ama bizimki hepinizinkinden ciddi hamileliğimi öğrendiğim günden beri hiç bitmedi çocuk doğdu şiddetiyle deavm ediyo o yüzden bizde boşanmaya karar verdik bu böyle gitmeyecek çünkü çocuğumuza zarar verecek şimdilik aynı evdeyiz ama konuşmuyoruz dilekçemizi yazdık imzaladık ben önümüzdeki hafta gidip vericem umarım sizin kavgalarınız daha fazla sürmez ve birbirinizi çok yıpratmazsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?