2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

canım gözün aydın.sayımız giderek artıyor ne güzel.Allah güzel ömürler versin.

Kızlarrr sizi hergun mutlaka takip ediyorum ne gusel şey bebeklerınızı kollarınıa almakk:))

ALLAHIM bizede nasıp et İNŞAALLAHHHHH
teşekkür ederiz.Allah isteyen herkese versin bu mucizeyi.mükemmel bir duygu bu ya...

benim kıza doktor cuma son şansı demişti ve cuma geldi nazlı kızım.umarım seninki de cumaya gelir canım

Ben de sezeryanla doğumdan sonra 13 kilo verdim sanırım bu normal.

Bir nokta bizim dr . ilk aylarda 2 saate bir emzirin dedi.Aksi halde şekeri düşüyormuş bebeklerin.O yüzden biz ilk ay 2 -3 saate bir uyandırıp emzirdik böylece sarılıkta olmadı kızım...

Bu arada yeni doğum yapanların gözleri aydın.Allah bebiklerini analı babalı büyütsün...

Merhaba kızlar, ben doğurmadım hala burdayım mirmirmirmir
offf gamze ya kocişinle akşam ufak bi açılım yapın işte!!!! yürü çık dışarı... we en etkilisi merdiwen inip çıkmakmış dene bence hatta koşar adımlarla dene..
off tamam bi teklif edeyim, korkmazsa tabii boshayallersmile
yürüyüşe hergün çıkıyorum az da olsa
evim giriş kat ama üst katlara çıkıp ineyim bari
Ohh maşaallah kızımızaa
Kocan için de hayırlısı olsun, inş. düzene girer şu işleriniz, yoğunluğunuz
oyy oyy eftelcim sende mi doğurdunnn
anacım bi ben kaldım ya :gitme:

hayırlı olsun yavrun, gözün aydın a.s.

selam herkese.kızlar takip edemiyorum burayı son günlerde çünkü oğlum çok huzursuz sürekli kucakta ve mırıl mırıl gece uykusu yok mafoldumbençok bitkinim haliyle sinirlerimde bozuk.bu akşam doktora gidiyoruz 6 da.inşaallah sütüm yarıyordur ve şu gaz problemimizede bir çare bulur doktorumuz.

o doktoruna bendende selam söyleboshayallersmile

Merhaba arkadaşlar uzun bir zamandır giremiyorum bende. En son 10.03.2010 tarihinde yazmışım baktımda.O gün evde temizlik yapıldı. Tabi ben çok yorulmuşum.ertesi gün ise son eksiklerimizi tamamlamak için kayınvalidem ile çarşıya çıkalım dedik. Sabahtan çıktık çarşıya. Biraz alışverişten sonra benim sancım geldi. Hemen doktorumu aradık gelin dedi. Bebeğim halen testi tabi dönmemişti. Neyse gittik doktora 3 cm açılmış dedi. Hemen serum taktı akşam üzeri 5 gibi tekrar muayene etti ve 5 cm. açılmış hemen sezeryana alıyoruz dedi. Paldır küldür girdik sezeryana. Dünyalar tatlısı bir kızım dünyaya geldi. "Eda". Daha zamanım vardı tabi.36+6 da doğum yaptım. 2.700 gr ve 48 cm boyu. Fıstığım benim. Hastaneden çıktıktan sonra da yazamadım size internette sorun vardı mahallemizde. Neyse şimdi ikimizde iyiyiz. Ama benim sütüm az napmalıyım bilmiyorum. Günde mutlaka iki kez mama veriyoruz.

kızlar bende 11.03.20010 da oğlumu kucağıma aldım.sarılık olduk hastanede yattık şimdi iyiyiz çok şükür.sezeryanla doğurdum.3.150 gr 50 cm

çok bunaldım çokk ÇEKİP GİDESİM WARRRR umarsızca buralardan...
herşey çok kötü gidiyor hayatımda.. bebeğim gece sabahlıyor saatlerce uyumuyor uyuyor 1 saat sonra uyanıyor yine 2 saat uyumuyor.. bu gün sabah 11i geçiyodu uyudu 5.30dan beri ayaktaydık... bnde onla uyumuşum saat 2ye doğru bencil kocam gelmiş merdiwenlerden sesleniyuodu ben daha kahwaltı etmedim, saat 2 oldu çocukların karnı aç, güllüoğlu su bekliyo dershane su bekliyo gitmem lazım diye... sanki ben keyif yapıyorum beni hiç anlamıyor kızlar çok üstüme geliyor kendimi çok yalnız we çaresiz hissediyorum... sürekli bağırıyor sürekli sesi yüksek bana karşı hayatımın her döneminde hep ben onu alttan aldım ne hamileliğimi ne loğusalığımı yaşayabildim... doğumumun 4.gününden itibaren elemanlarına yemek ewine hizmetçilik dükkanına köpeklik yapıyorum.. we ona karşı olan sewgim aşkım bu son 15 gündür azımsanamayacak kadar yerini nefrete bıraktı... çok yorgunum hayattan hiç bi beklentim yok, zaten anneliğimde bombok bebeğime bağırıyorum sürekli, lanet okuyorum hatta ben çok kötü bir anne oldum... çok mutsuzum çok geldi iğrenç kocam çıkıyorum kızlar çünkü burayada laf etmeye başladı((şerefsiz

merhaba canlar az önce eve geldik biz
anne olmak çok güzel bir duyguymuş

ameliyet öncesi ve sonrası çok kötü anlar yaşadım ama hepsi geçti hamdolsun...

bana iyi dileklerde bulunan tüm arkadaşlarma selamlar en kısa zamanda fotoğrafımızla geleceğiz...

a.s.

hayırlı olsun allah kolaylık versin cnm...

tşk ederim kızlar allah hepimizin yavrularına uzun sağlıklı ömürler nersin..
sagol cnm,allah senide bir nefeste kurtarsın az kaldı.

kızlar bende 11.03.20010 da oğlumu kucağıma aldım.sarılık olduk hastanede yattık şimdi iyiyiz çok şükür.sezeryanla doğurdum.3.150 gr 50 cm
gözünüz aydın olsun.allah analı babalı büyütsün..
cnm stres yapma eminim çok zor günler yaşıyosun, ama sabır az kaldı bebekler bir düzene girerse huzurunuz yine eskisi gibi olur inşallah,uykusuzlık en büyük stres bizde hastanede kavga ettik öyle çıktık eve, sabırr cnm..

gözün aydın allah analı babalı büyütsün.. sende kurtuldun nihayet darısı bekleyenlere inşallahh..

görüyorumki bu konuda yanlız değilim aynı sorunlar bizdede var ama bizimki hepinizinkinden ciddi hamileliğimi öğrendiğim günden beri hiç bitmedi çocuk doğdu şiddetiyle deavm ediyo o yüzden bizde boşanmaya karar verdik bu böyle gitmeyecek çünkü çocuğumuza zarar verecek şimdilik aynı evdeyiz ama konuşmuyoruz dilekçemizi yazdık imzaladık ben önümüzdeki hafta gidip vericem umarım sizin kavgalarınız daha fazla sürmez ve birbirinizi çok yıpratmazsınız

bluuu ve hijyenim demek sizlerde doğum yaptınız tebrik ederim allah analı babalı büyütsün uzun ömürlü olsun bebekleriniz.
HASRET VE MAVıDÜŞLER KUZUM NEOLDU SıZE YA.ÖZELLıKLEDE MAVıDÜŞLER BıDAHA OTURUP DÜŞÜNSENıZ BAK YENı BıR BEBEK VAR ONUN HATRINA OTURUP BıR KONUŞSANIZ.

bende böyle ara ara girip bakıyorum pat diye dalıp pat diye çıkıyorum kusura bakmayın allahtan bnim annem yanımda yemekleri falan oyapıyo kızımla ilgileniyolar yoksa bu bebekten iş miş yapılmaz bizim sorunumuz da gaz sanırım hasret senin kızda gaz yüzünden uyumuyo MıLUPANIN REZENE ÇAYINI DENE BEBEK ıÇıN EN AZINDAN BıRAZ RAHATLATIYO BıDE BEN AYAKLARINI KARNINA BASTIRIRP ÇEKıYORUM KOLAY GAZ ÇIKARIYO.

canım gözün aydın Allah analı babalı büyütmek nasip etsin inşallah......

off yaa çok üzüldüm ikiniz içinde
hasretcim eminim hepsi yorgunluğun stresi kuzucuğun uykusu düzene girsin bak nasıl herşey yoluna girecek normal zamanda kızmayacağımız şeylere hamilelikte ve loğusalıkta kızıyoruz işte, e tabi bi de üstüne uykusuzluk ve yorgunluk eklenince herşey çekilmez oluyo ama sen yine de pişman olacağın sözler söyleme sakın eşine

şebnemcim herşeyin hayırlısı olsun canım yaa, gerçekten çok üzüldüm inşallah düzelirsiniz, kararlar verilmiş ama dönülmeyecek yerde değilsiniz henüz. Hatta benim ablam mahkeme kararıyla boşandı temyiz süresi dolmadan eniştem itiraz etmiş geri yani pişman olmuş karar bozuldu şu an devam ediyolar evliliklerine inşallah durum düzelir de bebişinizle eskisinden daha mutlu bi hayatınız olur

kızlar neler oluyo size ya a.büyütmeyin bu lohusalık hummasıdır.ne güzel bebişerini zgeldi zamanla uykuları da düzene girecektir.hepsi geçecek.evlat sahibi olmak dünyanın en güzel şeyi.eşler de lohusalık psikoloji geçirebiliyo.biraz sabır...üzüldüm valla....

canım çok normal böyle hissetmen tabiki
çok iyi dayanıyorsun bence
derhal anneni çağır
eşin ne derse desin artık napalım
nasıl kaldıracaksın bunca yükü
tatlım gözün aydın olsun tekrarrrrr opuyorumnanaktan
hoşgelmiş Eymen Bey imiz
birkaç kez aradım seni ama telefonun ya kapalı ya da çekmiyordu sanırım
darısı bana artık bilmiyorumkismile

sagol cnm,allah senide bir nefeste kurtarsın az kaldı.

inşaallah canım inşaallahhh
arkadaşım şuan hassas bir dönemdesin
ani kararlar vermeseniz daha iyi olur
inşaallah düzene girer herşey yakında

kızlar nasılsızı ya ben giremiorum yorgunluktan aklım sizde ama hep..ben bi hafta daha ilaç kullanmaya dewam edicem dr um bi hafta daha emzrme dedi..bu arada dogum yapanların gözü aydın..hepinizi coook özlediiimm ..ama yorgunum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…