2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

tatlım öncelik ile lohusalık denilen bir dönem var annelerin inanılmaz hassas olduğu,takılmıcak şeyleri bile kafamıza taktığımız,bazen güzel sözlerin bile bize battığı,sürekli sinir ve tersleme halinde olan bir dönemdeyiz cnm,önceden takmadığımız ve de farketemediğimiz şeyler bu lohusalık döneminde kendini gösterirmiş,neyse ikinci olarak bebeğine lanet okumanı çok kınadım bilirsin seni ne kadar sevdiğimi ama bu olmıcak bir şey Allahın gücüne gider Allah korusun,asla sinirini çocuğundan çıkarmamalısın ve dost acı söyler Hasretcim,sen kocana olması gereknden çok fazla önem veriyorsun bunu yapmamalısın bu erkeklere karşı yapılıcak en büyük yanlışlardan biri,evet hepimiz eşlerimizi seviyoruz,ama sevgimizin yarısını içimizde tutmak zorundayız ki kıymetimiz bilinsi,saygı duyulsun,eşin çok fazla sınırı aşmış ama bunun en büyük sorumlusu sensin,kendin söylüyorsun bugüne kadar hep alttan alan taraf benim diye,evlilik tek kişilik değildir cnm evlilik oyununda iki kişi vardır,sonradan da yavrularımız girer ama temeli eşlerdir,biraz da o alttan almalırıdr,otur düşün ve ver kararını sonra al kocanı karşına konuş

hoşgeldininiz tatlım,Eymen ile aranız nasıl

neeeeee nasıl yani,kızım çocuğunuz olmuş yeni o da mı kesmedi kavdgayı,gerçi davulun sesi uzaktan hoş gelir delr ama özel değil ise neyi paylaşamıyorsunuz,çok üzüldüm ya

cnm sen o ortadaki haywan karakterine kadar yapıştır bantları bişey olmaz zaten primanında huggiesinde esnek beli o yüzden sıkı yap bişeey olmaz we arka tarafını yukarı çek iyice göbek üstünden bantla

Ya ben bu çocuğun doyduğunu nasıl anlayacağım? Biberonla limitini biliyordum ama şimdi emiyor mu süt gidiyor mu ne kadar içiyor anlamıyorum. Sıktım sizi de ama kafam karışık. Sabah 7'den beri gözünü kırpmadı, saat başı emzirdim ama hep memede kalmak istiyor. Şimdi biraz daldı. Ağzına emziği de verdim. Dularım kabul oldu çok şükür ama bizim oğlan abarttı işi. Dün akşamdan beri yapışık ikiz gibi olduk sıpamla... :))

ınşallah her şey yoluna girer kızlar, hele şu lohusalığı bir atlatalım da...

Sinannuray, inşallah sizin ilişkiniz de düzelir belki buna yeni bir bebek vesile olur. Rabb'im hepimize hayırlısını göstersin inşallah.

arkadaslar cok onemlı bir sorum olacak.. ben 39. haftadayım ama hala hic ama hic agrım olmuyor. acaba magnezyum ictigim icin mı??? siz magnezyumu doguma kadar içtiniz mi??

Canım tükettiği süt konusunda konusunda teredütün varsa sütünü sağacaksın biberona koyup ölçeceksin. Böylece miktarı göreceksin. Emzirmek çocuğun kendini güvende hissetmesini sağlar. Oğlun uzun zamandır bundan mahrumdu şimdi seninle başka bir paylaşım yaşıyor bu nedenle sürekli memede kalmayı istiyor olabilir. Rutinini sen kendin oluşturacaksın. Ayrıca sütün başlangıçta azsa onu çoğaltacak olan yine oğlunun sık sık emme talebi olacak. Oğlun emdikçe sütün artacak sen bu arada mama verirsen emme talebi azalacak ve senin süt üretiminde de düşme olacak.

arkadaslar cok onemlı bir sorum olacak.. ben 39. haftadayım ama hala hic ama hic agrım olmuyor. acaba magnezyum ictigim icin mı??? siz magnezyumu doguma kadar içtiniz mi??

Canım bende 40 +1 oldum ama aynı durumdayız, sancı filan yok. Magnezyumu bırakmamı istemiyor doktorum. Magnezyum eklem ağrılarım için almam gerekiyormuş hakikaten almasan yürüyemiyorum kemiklerim sanki birbirine yapışıyor.

bbeğin kakası sarı we sıwı is bebek doyuyordur.. kestane gibiyse doymuyodur...

kızlar dün akşamdan beri normale döndü sanki.. yumuşak cengiz oldu yine ama dengesiz gece öyle sabah farklı olur diyerek önemsemiyorum anlık yumuşamalarını ceroşu emziiryodum 11i geçiyodu işlerden falan yine konuşmaya başladı zaten başka muhabbeti yok.. salonda yatıyor 1 haftadır falan baktım yastığını aldı geldi kızım beşiğinde yatsın bu gece ben sana sarılmayı özledim dedi:bbo: neyse uzandı yatağa bnde ceroşu koydum yatğına uzandım sarıldı falan ' ya hep ol ya hiç olma dedim ben senin saygısızlıklarından kawgalarından çok yoruldum artık dedim üzerime oynuyosun yapma dedim kaldıramıyorum, ne bekliyosun benden dedim daha ne yapmalıyım sabaha kadar uyumuyo kız dün 11de uydu bnde 2ye kadar uyku uyumuşum gelip bana konuşuyosun dedim oda sen hiç düşünmüyosun bu adam çalışıyo ediyo aç aç bekliyo off dedim ya aç dolabı doyur karnını hangi birine yetişeyim ben gece cerene gündüz sana elemanlarına dükkana bakayım eee uyumayayım, yemek yemiyeyim ne sanıyosun dedim sen beni.. gün içinde yine uyu dinlen diyo adam bana sanki aman weriyo dükkanından yemeklerinden allahım ya istesen işleri halldeip kız uyurken uyursun dio tamam dedim sus sana hiç bişey demiyorum tamam haklısın dedim..

canım onunla ilgisi olup oolmadığını bilmiyorum ama ben hiç magnezyum kullanmadım.kramp sorunum olmadığı için doktorum vermeye gerek yok dedi.bende seninle aynı durumdayım 39+5 oldum ama hala ne ağrı ne sancı bişey yok.bi yönden iyi son zamanlarını çok sancılı geçiren arkadaşları okudukça şükrediyorum son zamanlarımda da çok zorlanmadım diye ama böylede ctesi 490 hafta olcak artık bu kızın gelmeye hiç niyeti yok mu diyorum.benimle bir olanlar hep doğurdu.herkes arayıp daha doğurmadın mı diyor sinir oluyorum sanki benim elimde de ben istemiyorum.ben de bian önce kızımı kucağıma almak istiyorum ama gelmezse napabilirim.sezeryan istemiyorum çünkü.

bu akşam kayınvalidemle kayınpederim geliyor.belki sık sık giremeyebilirm.ama doğurunca haber vermeye çalışırım size.bide arada bir fırsat bulunca bakarım yoksa özlerim sizi ve muhabbetlerinizi.

bu akşam kayınvalidemle kayınpederim geliyor.belki sık sık giremeyebilirm.ama doğurunca haber vermeye çalışırım size.bide arada bir fırsat bulunca bakarım yoksa özlerim sizi ve muhabbetlerinizi.

amanın sendede kaynanatörlü günler başlıyo desene:1no2:

Kızlar yazdıklarınızı saskınlıkla okudum Hasret ve mavıdusler Allah kolaylık versın hem bebek hem lohusalık ustunede kocalar sabır dılıyorum

Hasretcım ceren cok uysal bı bebektı ne oldu bole yaaa uzuldum canım annen hala donmedı dımı gercekten anlam veremıyorum su zamanda olan hıc bısıye elbet herkesın bı bıldıgı vardır ama neden alttan almak warken buyukluk gostermek varken bu tawırlar buraya ılk katıldıgımda dogumdan sonra annemde kalıcam dıyodun oda sanırım yalan oldu off canım ya Rabbım sabır wersın kolaylık versın sana ınsallah

Bızımde bugun 10.gun kontrolumuz vardı bıde topuk kanı aldındı hamd olsun hersey yolunda uzun surelı uyumasının sebebı ewın sıcak olmasıymıs bebek mayısmıs kendıne o yuzden gelemıyormus bızde kombıyı kapattık yawrum babasını ne kadar dusunuyor :lepi: :ecrin_bebek:

hadi geçmiş olsun atlattınız şu topuk kanını bebişn nasıl

Kızlar ben geldim
Ama doğrmadım hala..Ya öyle bir his geldiki içime sanki bu bebek hiç doğmıycakmış gibiii :)
Taburcu ve HNdn82 den başka kim var doğurmayan??

Bu arada geçmişe bi bakıyımda geliyim
Pınarcım dönmüşünüz evinize hadi hayırlı olsun bebişin Allah uzun ömür versin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…