- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #53.241
tatlım öncelik ile lohusalık denilen bir dönem var annelerin inanılmaz hassas olduğu,takılmıcak şeyleri bile kafamıza taktığımız,bazen güzel sözlerin bile bize battığı,sürekli sinir ve tersleme halinde olan bir dönemdeyiz cnm,önceden takmadığımız ve de farketemediğimiz şeyler bu lohusalık döneminde kendini gösterirmiş,neyse ikinci olarak bebeğine lanet okumanı çok kınadım bilirsin seni ne kadar sevdiğimi ama bu olmıcak bir şey Allahın gücüne gider Allah korusun,asla sinirini çocuğundan çıkarmamalısın ve dost acı söyler Hasretcim,sen kocana olması gereknden çok fazla önem veriyorsun bunu yapmamalısın bu erkeklere karşı yapılıcak en büyük yanlışlardan biri,evet hepimiz eşlerimizi seviyoruz,ama sevgimizin yarısını içimizde tutmak zorundayız ki kıymetimiz bilinsi,saygı duyulsun,eşin çok fazla sınırı aşmış ama bunun en büyük sorumlusu sensin,kendin söylüyorsun bugüne kadar hep alttan alan taraf benim diye,evlilik tek kişilik değildir cnm evlilik oyununda iki kişi vardır,sonradan da yavrularımız girer ama temeli eşlerdir,biraz da o alttan almalırıdr,otur düşün ve ver kararını sonra al kocanı karşına konuşçok bunaldım çokk ÇEKİP GİDESİM WARRRR umarsızca buralardan...
herşey çok kötü gidiyor hayatımda.. bebeğim gece sabahlıyor saatlerce uyumuyor uyuyor 1 saat sonra uyanıyor yine 2 saat uyumuyor.. bu gün sabah 11i geçiyodu uyudu 5.30dan beri ayaktaydık... bnde onla uyumuşum saat 2ye doğru bencil kocam gelmiş merdiwenlerden sesleniyuodu ben daha kahwaltı etmedim, saat 2 oldu çocukların karnı aç, güllüoğlu su bekliyo dershane su bekliyo gitmem lazım diye... sanki ben keyif yapıyorum beni hiç anlamıyor kızlar çok üstüme geliyor kendimi çok yalnız we çaresiz hissediyorum... sürekli bağırıyor sürekli sesi yüksek bana karşı hayatımın her döneminde hep ben onu alttan aldım ne hamileliğimi ne loğusalığımı yaşayabildim... doğumumun 4.gününden itibaren elemanlarına yemek ewine hizmetçilik dükkanına köpeklik yapıyorum.. we ona karşı olan sewgim aşkım bu son 15 gündür azımsanamayacak kadar yerini nefrete bıraktı... çok yorgunum hayattan hiç bi beklentim yok, zaten anneliğimde bombok bebeğime bağırıyorum sürekli, lanet okuyorum hatta ben çok kötü bir anne oldum... çok mutsuzum çok geldi iğrenç kocam çıkıyorum kızlar çünkü burayada laf etmeye başladı((şerefsiz
merhaba canlar az önce eve geldik biz
anne olmak çok güzel bir duyguymuş
ameliyet öncesi ve sonrası çok kötü anlar yaşadım ama hepsi geçti hamdolsun...
bana iyi dileklerde bulunan tüm arkadaşlarma selamlar en kısa zamanda fotoğrafımızla geleceğiz...
a.s.
görüyorumki bu konuda yanlız değilim aynı sorunlar bizdede var ama bizimki hepinizinkinden ciddi hamileliğimi öğrendiğim günden beri hiç bitmedi çocuk doğdu şiddetiyle deavm ediyo o yüzden bizde boşanmaya karar verdik bu böyle gitmeyecek çünkü çocuğumuza zarar verecek şimdilik aynı evdeyiz ama konuşmuyoruz dilekçemizi yazdık imzaladık ben önümüzdeki hafta gidip vericem umarım sizin kavgalarınız daha fazla sürmez ve birbirinizi çok yıpratmazsınız
selamlar canlarımmmm.sizleri çok özledim,.boş zamanım yok gibi bişey,.olduğu zamanda temizlikle uğraşıyorum..ALLAHA şükür HAKTANım çok uysal bi bebik,.emiyo uyuyo,.tütütütkütü maşalahhhhhyalnız bi sorunumuz var,.oda her bezini değiştirdiğim zaman üstü başı mahfoluyo,.afedersiniz çişini sızdırıyo,.sıkı bağlıyorum bezi,ozamanda tereddütte kalıyorum,acaba çokmu sıkıyorum,kötü bişey olmasın falan diye..böyle dertten muzdarip arkadaşlar varmıdırbilmiyorumkismile bilmiyorumkismile
Ya ben bu çocuğun doyduğunu nasıl anlayacağım? Biberonla limitini biliyordum ama şimdi emiyor mu süt gidiyor mu ne kadar içiyor anlamıyorum. Sıktım sizi de ama kafam karışık. Sabah 7'den beri gözünü kırpmadı, saat başı emzirdim ama hep memede kalmak istiyor. Şimdi biraz daldı. Ağzına emziği de verdim. Dularım kabul oldu çok şükür ama bizim oğlan abarttı işi. Dün akşamdan beri yapışık ikiz gibi olduk sıpamla... :))
İnşallah her şey yoluna girer kızlar, hele şu lohusalığı bir atlatalım da...
Sinannuray, inşallah sizin ilişkiniz de düzelir belki buna yeni bir bebek vesile olur. Rabb'im hepimize hayırlısını göstersin inşallah.
arkadaslar cok onemlı bir sorum olacak.. ben 39. haftadayım ama hala hic ama hic agrım olmuyor. acaba magnezyum ictigim icin mı??? siz magnezyumu doguma kadar içtiniz mi??
Ya ben bu çocuğun doyduğunu nasıl anlayacağım? Biberonla limitini biliyordum ama şimdi emiyor mu süt gidiyor mu ne kadar içiyor anlamıyorum. Sıktım sizi de ama kafam karışık. Sabah 7'den beri gözünü kırpmadı, saat başı emzirdim ama hep memede kalmak istiyor. Şimdi biraz daldı. Ağzına emziği de verdim. Dularım kabul oldu çok şükür ama bizim oğlan abarttı işi. Dün akşamdan beri yapışık ikiz gibi olduk sıpamla... :))
İnşallah her şey yoluna girer kızlar, hele şu lohusalığı bir atlatalım da...
Sinannuray, inşallah sizin ilişkiniz de düzelir belki buna yeni bir bebek vesile olur. Rabb'im hepimize hayırlısını göstersin inşallah.
arkadaslar cok onemlı bir sorum olacak.. ben 39. haftadayım ama hala hic ama hic agrım olmuyor. acaba magnezyum ictigim icin mı??? siz magnezyumu doguma kadar içtiniz mi??
bu akşam kayınvalidemle kayınpederim geliyor.belki sık sık giremeyebilirm.ama doğurunca haber vermeye çalışırım size.bide arada bir fırsat bulunca bakarım yoksa özlerim sizi ve muhabbetlerinizi.
amanın sendede kaynanatörlü günler başlıyo desene:1no2:
Kızlar yazdıklarınızı saskınlıkla okudum Hasret ve mavıdusler Allah kolaylık versın hem bebek hem lohusalık ustunede kocalar sabır dılıyorum
Hasretcım ceren cok uysal bı bebektı ne oldu bole yaaa uzuldum canım annen hala donmedı dımı gercekten anlam veremıyorum su zamanda olan hıc bısıye elbet herkesın bı bıldıgı vardır ama neden alttan almak warken buyukluk gostermek varken bu tawırlar buraya ılk katıldıgımda dogumdan sonra annemde kalıcam dıyodun oda sanırım yalan oldu off canım ya Rabbım sabır wersın kolaylık versın sana ınsallah
Bızımde bugun 10.gun kontrolumuz vardı bıde topuk kanı aldındı hamd olsun hersey yolunda uzun surelı uyumasının sebebı ewın sıcak olmasıymıs bebek mayısmıs kendıne o yuzden gelemıyormus bızde kombıyı kapattık yawrum babasını ne kadar dusunuyor :lepi: :ecrin_bebek:
hadi geçmiş olsun atlattınız şu topuk kanını bebişn nasıl
Sağol tatlım şuan cok ii hamd olsun insallah kırkından sonra azmaz sempatiksalakcinni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?