2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

off ya sıkıldım artık,kendi evimde huzurum kalmadı,ya hergün gelinir mi lohusanın evine,kayınvalidemler hergün yemekli bizdeler,hiç demiyorlar bu kız rahat mı,yalnız mı kalmak istiyor,umurlarında değiller,yiyip içip herşeye karışıp defoluyorlar bıktım artık ya..
zorla depresyone sokacaklar adamı!!!

ya kızlar bebişimin çok gazı var ayaklarını çeke çeke kıvrandı tüm gün.ne yapmalıyım?
bir de sütünüzün artması için neler yapıyorsunuz.6 gün oldu doğalı tatmin edeici gelmiyo bana sütüm..

Kızlar benım kız 2 gundur emdıkten sonra kusuyor yanı bazen yatırdıktan sonra ne battanıye ne kıyafet hersey kusmuk kokuyor yaaa sıızn bebeklerde kusuyor mu

ah yaptım onu da yapıyorum tam sakinleşiyo sonra birden çığlığı basıyo yine...2 gün önce mercimek çorbası içmiştim o yaptı sanırım ama hala geçmedi gazı 2 gün oldu

canım ben zinko diye bitk,sel bi damla aldım çok ii geldi denemende fayda var tabi yinede sen bilirsin bizde işe yaradı bide metsil var ama oğluma yaramadı sütün için canım ısırgan otu çayı al sonra bulgur pilavı sabah kahvaltısınnda yumurtayı çok ii çırp bi kapta yağı biraz fazla koy teflon tavada yapma tencerede yap bol bol komposto iç çorba tüket su iç ama aşırıya kaçma inşallah artar canım

Kızlar benım kız 2 gundur emdıkten sonra kusuyor yanı bazen yatırdıktan sonra ne battanıye ne kıyafet hersey kusmuk kokuyor yaaa sıızn bebeklerde kusuyor mu

normaldir canım ama kafana takıldıysa doktoruna bi sor her bebek kusar benim oğlumda ara ara kusuyo takma fazlasını çıkarıyodur

ah yaptım onu da yapıyorum tam sakinleşiyo sonra birden çığlığı basıyo yine...2 gün önce mercimek çorbası içmiştim o yaptı sanırım ama hala geçmedi gazı 2 gün oldu

aaaa sakın bnm doktorum uyardı dun kaynanam yapmıs dedım ıcmem dedı bısı olmaz ıcmedım sonra zulmunu ben cekıcem

gaz sancısı ve kolik sancısı olan bebeği mümkünse yıkayın yıkanmak onu rahatlatır birde aspiratör açın kısa sürede susar denenmiştir. benim oğlumun gaz problemi var her yöntemi denedim bunlar en iyi sonucu verenler birde 2 gündür muskat kullanıyorum oda çok iyi geldi bugünü rahat geçirdik

selam kızlar hepimizim ortak derdi gaz sorunu galiba ben geçen gün kuru fasülye yedim bebek uyutmadı gece boyu ama ben kısırı filan çok yiyorum hiö dikkat etmiyorum yediklerime süt içmiyorum sadece gaz damlasıda almadık bazen bizimkiside o kadar çok bağırıyorki snaırsınız biyerine bişey oldu emziği verince susuyor emzik düşünce tekrar çıldırıyor bugün hepatitin 2 dozunu olduk kilomuz artmış 4790 gr olmuşuz bebek beni emiyor yarım saat sonra iki kere daha emiyor toplasak 15 dk hepsi çok yorucu oluyor al bırak gazını al tekrar emzir tekrar gaz çok zor oluyor

evet ya bugün tesadüf eseri öğrendim.yemek yaparken sepetini mutfağa getirdim ağlıyordu.aspiratör çalışıyodu bir döndüm uyumuş hayret ettim.

ya dünyanın vişne kompostosunu içtim ben doğduğundan beri süt yapsın diye ondan mı kıvranıyor yavrum yoksa?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…