- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #53.281
ya kızlar bebişimin çok gazı var ayaklarını çeke çeke kıvrandı tüm gün.ne yapmalıyım?
bir de sütünüzün artması için neler yapıyorsunuz.6 gün oldu doğalı tatmin edeici gelmiyo bana sütüm..
ya kızlar bebişimin çok gazı var ayaklarını çeke çeke kıvrandı tüm gün.ne yapmalıyım?
bir de sütünüzün artması için neler yapıyorsunuz.6 gün oldu doğalı tatmin edeici gelmiyo bana sütüm..
Kızlar benım kız 2 gundur emdıkten sonra kusuyor yanı bazen yatırdıktan sonra ne battanıye ne kıyafet hersey kusmuk kokuyor yaaa sıızn bebeklerde kusuyor mu
canım ben zinko diye bitk,sel bi damla aldım çok ii geldi denemende fayda var tabi yinede sen bilirsin bizde işe yaradı bide metsil var ama oğluma yaramadı sütün için canım ısırgan otu çayı al sonra bulgur pilavı sabah kahvaltısınnda yumurtayı çok ii çırp bi kapta yağı biraz fazla koy teflon tavada yapma tencerede yap bol bol komposto iç çorba tüket su iç ama aşırıya kaçma inşallah artar canım
teşekkür ederim canım.bol sıvı alıyorum ama bulguru gaz yapar diye korkudan yiyemiyorum zaten menüde birşey kalmadı herşey gaz yapıyo bizde....zinko yu deneyelim birde..
canım ben zinko diye bitk,sel bi damla aldım çok ii geldi denemende fayda var tabi yinede sen bilirsin bizde işe yaradı bide metsil var ama oğluma yaramadı sütün için canım ısırgan otu çayı al sonra bulgur pilavı sabah kahvaltısınnda yumurtayı çok ii çırp bi kapta yağı biraz fazla koy teflon tavada yapma tencerede yap bol bol komposto iç çorba tüket su iç ama aşırıya kaçma inşallah artar canım
teşekkür ederim canım.bol sıvı alıyorum ama bulguru gaz yapar diye korkudan yiyemiyorum zaten menüde birşey kalmadı herşey gaz yapıyo bizde....zinko yu deneyelim birde..
yok canım ya bulgur gaz yapmaz sen ye dediklerimi uygula boza iç
ah yaptım onu da yapıyorum tam sakinleşiyo sonra birden çığlığı basıyo yine...2 gün önce mercimek çorbası içmiştim o yaptı sanırım ama hala geçmedi gazı 2 gün oldu
tamam deneyeceğim canım sağol
Ben iki gündür mercimek çorbası içiyorum, demek o yüzden uyuyamıyor yavrum...(
ah yaptım onu da yapıyorum tam sakinleşiyo sonra birden çığlığı basıyo yine...2 gün önce mercimek çorbası içmiştim o yaptı sanırım ama hala geçmedi gazı 2 gün oldu
gaz sancısı ve kolik sancısı olan bebeği mümkünse yıkayın yıkanmak onu rahatlatır birde aspiratör açın kısa sürede susar denenmiştir. benim oğlumun gaz problemi var her yöntemi denedim bunlar en iyi sonucu verenler birde 2 gündür muskat kullanıyorum oda çok iyi geldi bugünü rahat geçirdik
vişne suyu damı içilmeyecek*???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?