2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Aynı durum bende de var... Gece 3 ten beri ayaktayız...
Ağlıyor durmadan...

uysaldı işte azman oldu yaa sorma şimdi emzirdim geldim uyudu memede koydum yatağına ohhh yaa şu gündüzkü uysallığını gecede gösterse ne gü
zel olur mışıl mışıl uyuyo gündüzlerimafoldumben

canım benim eşimin ikinci eşiyim ben ilk eşinden kızı var başka çocuk düşünmüyordu benim ısrarımla oldu bu çocuk o yüzden çok kabullenemedi oğluyla arası iyi ama ben batıyorum artık herşey batıyor ona kendi içinde hesaplaşmalar yaşıyo oda bizi yıpratıyo o kadar ço kavga ettik ki her kavga sonunda biraz daha uzaklaştık birbirimizden zaten 3 aydır falan ayrı yatıyorduk zaten evde iki yabancı gibiyiz eve geliyo oturma odasına gidip yanlız oturuyo biz salonda oturuyoruz sohbet edemiyoruz heran kavgaya dönüyo konuşma zaman göstericek artık ucunu bıraktım bende

cnm Allah yardımcınız olsun inşallah,sizin için hayırlısı ne ise o olsun,herşey yoluna girsin inşallah

ya nehir brawo walla farmdan citiyden falanda eksik olmuyosun ohhhh.

onu bunu bırakta sen benim yazdıkalrımı okudun mu senin ile ilgili,onları bi oku da kendine gel artık bu adam bu kadar senin iyi niyetini ve sevgini kullanıp gelmesin üzerine,aklını başına al,oh ne ala adam canı isteyince bağırsın canı isteyince sevsin okşasın,valla benim kocam yapsa parçalarım onu herkes haddini bilsin,valla ben sevgimin dediğim gibi yarısını vermişimdir hep eşime,hatta eşim bana bazen ya bnen seni o kadar öpüyom kokluyom sen yarısı kadar anca yapıyon neden der,ben de o kadar yeter sana fazlası azdırı siz erkekleri derim

ayy kızlar şu fıkrayı bi okuyun kocalarımız böyle olmadığı için çok şanslıyız laelaelaelaelae sırnaşık şey

Komşularıyla çay sohbeti yapan kadına komşuları ''Senin aile yaşantına hayranız, eşin ve çocuklarınla çok mutlu bir yaşantın var. Kocanın bir dediğini iki etmiyorsun. Bu mutluluğunun sırrını bizede anlat'' derler.
''Kısaca anlatayım'' der kadın ve anlatmaya başlar:
''Düğünümüz bittikten sonra kocam kendi atında, bende kendi atıma bindik evimize doğru gidiyoruz. Benim bindiğim atın ayağı takıldı ve sendeledi. Kocam arkasına döndü ve benim atıma 'bir' dedi. Biraz daha ilerledik ve benim atımın ayağı tekrar takılıp tökezlediği zaman eşim tekrar arkasına dönüp atıma 'iki' dedi. Az sonra atım takrar aynı şekilde tökezleyince eşim arkasını döndü, 'üç' dedi ve belinden tabancasını çıkartıp atımı anlından vurdu. At oracıkta kanlar içinde yere yığılıp öldü. Ben şok olmuştum ve ata çok üzüldüm. Eşime bir hışımla çıkıştım, ''Yazık değil mi atı neden vurdun!!?'' diye sordum. Eşim arkasını döndü ve bana 'biiir' dedi.
Ve o günden sonra kocamın bir dediğini iki etmedim"

offfff 1 hafta oldum doğum yapalı ki sezeryan , oğlum aksm uyutmuyor gündüz deli gibi misafir geliyorrr yana zorla depresyona sokacaklar adamııııııııııııııııııı. kayınvalide de utanmadan yarın sabah 11 gibi misafir gelecek diyo tebiyesiz kadın nefret ediyorum ondan cocuguma dokunmasına tahammülüm yok

hımm istemedi yawruyu yani şerfsz şimdide sewer ama.. istemiyodun hani dokunma de çocuğumaklava: çk ilginç artık olmuş onun canı kanı.. bnce boşanmadan git canım biraz ayrı kalın boşanırsan tamamen bitmiş olur geri dönüşü zor olur.. allah yardımcın olsun.. bnde çekip gitmeyi düşünüyorum sürekli sayesinde ama işte yapamıyorum benimki bide ben çekip gitsem faşlan çok kötü şeyler yapmasından korkuyorum herşey b.ka asarar yani karışık durumlar umarım işler o raddeye gelmez

kes leeeyn okudumalsanaalsanasmile haklısın o yüzden yorum yapmak işime gelmedibenneyaptımki söledim işte dün gece we fazla da yüz wermiorum zaten o yanaşıyo şimdi anladı belkide ama ben çok kırgınım herşey üstüste geldi ona karşı soğuğum yani düzelirmi bilmem.. anneme öyle yapması zaten ona krşı cephe almamı sağlamıştı bunlarda tuz biber ekti.. aman huzurumz kaçmasın aman aramız bozulmasın die sessiz kaldım ama yetti kendi sessizliğimde boğuluyorumsenağlama

ay bu kaynanalr ölsün yaa denge yoksunu kocamın yaptığı ne iyi we doğru şey onları yaklaştırmamak ewimize içimize sanırım ohh çok ta iyi yapıyor ömür boyu görmek dahi istemiyorum yüzlerini

yaw ayşoo bu weletleri netcez biz onu bunu bıarkta.. bizim kız gece nöbette resmen şimdi uyuyor bıraksam 3 saatte bir uyanıp emecek sıpa gecesi gündüzü karışmış durumda yokmudur bi çözümü yaaa

:roflol: koptum:)

selam herkese canlarım.
dün doktordaydık.oğlumun bitmek bilmez sancılarının nedeni kolik miş.ve 3. aya kadar devam eder sonra kendiliğinden geçermiş bir ilacı falanda yok:gitmenun dışında herşey yolunda çok şükür gelişimi falan iyi.ve bugünü yapışık ikiz gibiyiz kucağımdan bırakamıyorum ağlıyor sanırım ağrısı var.kıyamam oğluma.

biraz geçmişe bakayım ben.

Son düzenleme:

kızlar çok üzüldüm yaa:gitme:.
HASRET senin o kaocan madem herşeyi tam istiyor ozaman annene posta koymayacaktı.kadın gelse şimdi bir işin ucundan tutsa herşey rayına girer.ama bukadar üzme kendini bak sütün etkilenir sonra.

MAVİDÜŞLER canım hakınızda hayırlısı.yaşadıklarını biz bilemeyiz bu nedenle yapma etme diyemem sana.dilerim bu süreci sonucu ne olursa olsun sorunsuzca atlatırsınız.

Cevaplar için teşekkür ederim. Şimdiye kadar sağıyordum zaten 2satte bir tek göğsümden 40-50 cc süt çıkıyordu. Şimdi de her 1 saatte yarım saat göğsümde belki de ancak alışacak. Anladığım kadarıyla gaz sancısı da var. Kakası sarı ve sıvı. Saatte bir kere bez değiştiriyorum her seferinde de kakası oluyor. Yani doyuyor... Yarın doktor kontrolümüz var. Soralım akalım doktor amcamıza.

Şimdi uyuyor, uyandırmak istemiyorum ama uyandığında sağarak vereceğim bakalım huysuzluğu ondan mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…