- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #53.261
Ya ben bu çocuğun doyduğunu nasıl anlayacağım? Biberonla limitini biliyordum ama şimdi emiyor mu süt gidiyor mu ne kadar içiyor anlamıyorum. Sıktım sizi de ama kafam karışık. Sabah 7'den beri gözünü kırpmadı, saat başı emzirdim ama hep memede kalmak istiyor. Şimdi biraz daldı. Ağzına emziği de verdim. Dularım kabul oldu çok şükür ama bizim oğlan abarttı işi. Dün akşamdan beri yapışık ikiz gibi olduk sıpamla... :))
İnşallah her şey yoluna girer kızlar, hele şu lohusalığı bir atlatalım da...
Sinannuray, inşallah sizin ilişkiniz de düzelir belki buna yeni bir bebek vesile olur. Rabb'im hepimize hayırlısını göstersin inşallah.
arkadaslar cok onemlı bir sorum olacak.. ben 39. haftadayım ama hala hic ama hic agrım olmuyor. acaba magnezyum ictigim icin mı??? siz magnezyumu doguma kadar içtiniz mi??
eltime dru 37 haftada magnezyumu kestirmiş sancısı olursa anlasın diye bunu bi druna danış derim
Kızlar yazdıklarınızı saskınlıkla okudum Hasret ve mavıdusler Allah kolaylık versın hem bebek hem lohusalık ustunede kocalar sabır dılıyorum
Hasretcım ceren cok uysal bı bebektı ne oldu bole yaaa uzuldum canım annen hala donmedı dımı gercekten anlam veremıyorum su zamanda olan hıc bısıye elbet herkesın bı bıldıgı vardır ama neden alttan almak warken buyukluk gostermek varken bu tawırlar buraya ılk katıldıgımda dogumdan sonra annemde kalıcam dıyodun oda sanırım yalan oldu off canım ya Rabbım sabır wersın kolaylık versın sana ınsallah
Bızımde bugun 10.gun kontrolumuz vardı bıde topuk kanı aldındı hamd olsun hersey yolunda uzun surelı uyumasının sebebı ewın sıcak olmasıymıs bebek mayısmıs kendıne o yuzden gelemıyormus bızde kombıyı kapattık yawrum babasını ne kadar dusunuyor :lepi: :ecrin_bebek:
onunla konuşursak kawgaya dönüşüyor karşılıklı tartışamıyoruz.. ablan we görümcen için hayırlısı olsun cnm.. eewt bu yaşadıklarımız gerginlikten kaynaklanıyor şuan yeni bir kampanya başlattık we 15 milyar para yatırdık bu kampanyaya eşim bu sebeple çok gergin ya tutmazsa ya o parada hiç olursa korkusu yaşıyor.. bende şirket falan gezemiyorum çocuğu bırakıp onunla tanıtımlara gidemiyorum eskisi gibi we bu ona çok koyuyor ilk kez yalnız başına çabalıyor çünkü o yüzden korku war olmayacak korkusu:umursamaz: ama bunun acısını bana bağırarak sürekli azarlayarak çıkaramaz beni anlamasını beklemiyorum zatn ondan anlamaz1 ama en azından sesini yükseltmesin((
bilmiyorum canan ya yine sabahladık 2 gündür dahada bir huysuz sabah 3 saatten fazla yine uyumadı we mızmız sürekli sırtını owalıyorum yok sallıyorum yok, yatağa bırakmak mümkün değil zaten... gece sasbrımı tüketiyor sabah ağlama derecesine geliyorum.. eşimle 5,6 gündür ayrı yatıyorduk dün gece yanımda yattı o bile kızımızın ne kadar yaramaz olduğuna şaşırdı kaldı:sinifsinif: inşallah düzelir yoksa ben biteceğim gündüz işim olmasada ewde yatma imkanım olsa bu kadar koymayacak ama gündüz beni bekleyen tonlarca iş war kahwaltı faslaı elemanların öğle yemeği hesaplar eşimin dışarı çıkması gerekio ben dükkanda duruyorum dağ gibi biriken ütler çamaşırlar bulaşıklar:a015:
bu sorunların kaynağı neydi şebnemcim özel değilse paylaşırmısın yani herşey iyiydi ne sebep oldu böle kopma noktasına gelmenize? bebek yapmaya karar werdiniz hamileykenmi patlak werdi sorunlar we bebek hiç mi yumuşatmadı ortamı ne bilim hastanede senin doğuma girdiğin an çıktığın an bebeğine we sana baktığı an?
ya nehir brawo walla farmdan citiyden falanda eksik olmuyosun ohhhh.
canım benim eşimin ikinci eşiyim ben ilk eşinden kızı var başka çocuk düşünmüyordu benim ısrarımla oldu bu çocuk o yüzden çok kabullenemedi oğluyla arası iyi ama ben batıyorum artık herşey batıyor ona kendi içinde hesaplaşmalar yaşıyo oda bizi yıpratıyo o kadar ço kavga ettik ki her kavga sonunda biraz daha uzaklaştık birbirimizden zaten 3 aydır falan ayrı yatıyorduk zaten evde iki yabancı gibiyiz eve geliyo oturma odasına gidip yanlız oturuyo biz salonda oturuyoruz sohbet edemiyoruz heran kavgaya dönüyo konuşmazaman göstericek artık ucunu bıraktım bende
ya nehir brawo walla farmdan citiyden falanda eksik olmuyosun ohhhh.
hımm istemedi yawruyu yani şerfsz şimdide sewer ama.. istemiyodun hani dokunma de çocuğumacanım benim eşimin ikinci eşiyim ben ilk eşinden kızı var başka çocuk düşünmüyordu benim ısrarımla oldu bu çocuk o yüzden çok kabullenemedi oğluyla arası iyi ama ben batıyorum artık herşey batıyor ona kendi içinde hesaplaşmalar yaşıyo oda bizi yıpratıyo o kadar ço kavga ettik ki her kavga sonunda biraz daha uzaklaştık birbirimizden zaten 3 aydır falan ayrı yatıyorduk zaten evde iki yabancı gibiyiz eve geliyo oturma odasına gidip yanlız oturuyo biz salonda oturuyoruz sohbet edemiyoruz heran kavgaya dönüyo konuşmazaman göstericek artık ucunu bıraktım bende
onu bunu bırakta sen benim yazdıkalrımı okudun mu senin ile ilgili,onları bi oku da kendine gel artık bu adam bu kadar senin iyi niyetini ve sevgini kullanıp gelmesin üzerine,aklını başına al,oh ne ala adam canı isteyince bağırsın canı isteyince sevsin okşasın,valla benim kocam yapsa parçalarım onu herkes haddini bilsin,valla ben sevgimin dediğim gibi yarısını vermişimdir hep eşime,hatta eşim bana bazen ya bnen seni o kadar öpüyom kokluyom sen yarısı kadar anca yapıyon neden der,ben de o kadar yeter sana fazlası azdırı siz erkekleri derim
ay bu kaynanalr ölsün yaa denge yoksunu kocamın yaptığı ne iyi we doğru şey onları yaklaştırmamak ewimize içimize sanırım ohh çok ta iyi yapıyor ömür boyu görmek dahi istemiyorum yüzleriniofffff 1 hafta oldum doğum yapalı ki sezeryan , oğlum aksm uyutmuyor gündüz deli gibi misafir geliyorrr yana zorla depresyona sokacaklar adamııııııııııııııııııı. kayınvalide de utanmadan yarın sabah 11 gibi misafir gelecek diyo tebiyesiz kadın nefret ediyorum ondan cocuguma dokunmasına tahammülüm yok
ayy kızlar şu fıkrayı bi okuyun kocalarımız böyle olmadığı için çok şanslıyız laelaelaelaelae sırnaşık şey
Komşularıyla çay sohbeti yapan kadına komşuları ''Senin aile yaşantına hayranız, eşin ve çocuklarınla çok mutlu bir yaşantın var. Kocanın bir dediğini iki etmiyorsun. Bu mutluluğunun sırrını bizede anlat'' derler.
''Kısaca anlatayım'' der kadın ve anlatmaya başlar:
''Düğünümüz bittikten sonra kocam kendi atında, bende kendi atıma bindik evimize doğru gidiyoruz. Benim bindiğim atın ayağı takıldı ve sendeledi. Kocam arkasına döndü ve benim atıma 'bir' dedi. Biraz daha ilerledik ve benim atımın ayağı tekrar takılıp tökezlediği zaman eşim tekrar arkasına dönüp atıma 'iki' dedi. Az sonra atım takrar aynı şekilde tökezleyince eşim arkasını döndü, 'üç' dedi ve belinden tabancasını çıkartıp atımı anlından vurdu. At oracıkta kanlar içinde yere yığılıp öldü. Ben şok olmuştum ve ata çok üzüldüm. Eşime bir hışımla çıkıştım, ''Yazık değil mi atı neden vurdun!!?'' diye sordum. Eşim arkasını döndü ve bana 'biiir' dedi.
Ve o günden sonra kocamın bir dediğini iki etmedim"
görüyorumki bu konuda yanlız değilim aynı sorunlar bizdede var ama bizimki hepinizinkinden ciddi hamileliğimi öğrendiğim günden beri hiç bitmedi çocuk doğdu şiddetiyle deavm ediyo o yüzden bizde boşanmaya karar verdik bu böyle gitmeyecek çünkü çocuğumuza zarar verecek şimdilik aynı evdeyiz ama konuşmuyoruz dilekçemizi yazdık imzaladık ben önümüzdeki hafta gidip vericem umarım sizin kavgalarınız daha fazla sürmez ve birbirinizi çok yıpratmazsınız
kızlar çok üzüldüm yaa:gitme:.saolun kızlar ama artık diken üstündeyim aman ne bahane bulupta kawga çıkaracak diye sürekli ağlıyorum sürekli üzgünüm.. bebek yine sabahlattı şimdide ağlıyo yine daha 10dakika oldu oysa yatağına koyalı ssatlerdir uyumuyor(( kocam dünden beri çok iyi dawranıyor bu defada bana dengesiz.. ben onu üzüyormuşum o aç aç bekliomuş ben uyuyomuşum yine kabahatli ben oldum yani dolabıu açıp karnını doyurmak zor gelio! bişeyler anlatıcam ama bizimki susmuyor kaçtım ben gelirim yine
şebnemcim kestirip atmak kolay mı öyle bence birz uzaklaş dediğin gibi belki düzelir herşey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?