- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #53.301
Şekersiz ayva kompostosu süt yaparmış kızlar, şekersiz içemezseniz şeker yerine kuru üzüm koyun.
Malt içeceği de süt yaparmış.
Rezene çayını biliyorsunuz zaten.
Ben her gün 2-3 fincan rezene içiyorum. Birkaç gün ayva içtim ama sıkıldım.
Bebeğim sol göğsümün ucunu emiyor sadece ve çok canım yanıyor. Daha önce krem sürdüğümde emmeyi bırakmıştı, başka önerisi olan var mı bunun için?
hımm istemedi yawruyu yani şerfsz şimdide sewer ama.. istemiyodun hani dokunma de çocuğumaklava: çk ilginç artık olmuş onun canı kanı.. bnce boşanmadan git canım biraz ayrı kalın boşanırsan tamamen bitmiş olur geri dönüşü zor olur.. allah yardımcın olsun.. bnde çekip gitmeyi düşünüyorum sürekli sayesinde ama işte yapamıyorum benimki bide ben çekip gitsem faşlan çok kötü şeyler yapmasından korkuyorum herşey b.ka asarar yani karışık durumlar umarım işler o raddeye gelmez
kes leeeyn okudumalsanaalsanasmile haklısın o yüzden yorum yapmak işime gelmedibenneyaptımki söledim işte dün gece we fazla da yüz wermiorum zaten o yanaşıyo şimdi anladı belkide ama ben çok kırgınım herşey üstüste geldi ona karşı soğuğum yani düzelirmi bilmem.. anneme öyle yapması zaten ona krşı cephe almamı sağlamıştı bunlarda tuz biber ekti.. aman huzurumz kaçmasın aman aramız bozulmasın die sessiz kaldım ama yetti kendi sessizliğimde boğuluyorumsenağlama
12 saat uyumadı mı hiç mi???? bizimkişde 4.5 saat uyumadığı oluyor we bu uyummalr hep geceye denk geliyo anlatamam sabahtan beri uyuyor uyanıyor emiyor tekrar uyuyor uslu uslu ne gaz ne bşişey ama gece başlıyo mızmızlanmaya u çocuğun derdi gecemi yani bence huysuzluğundan yapıyor sancısı falan yokBenim çok derdim varmış yahu. Bebeğim sabah 7.30'dan akşam 7'ye kadar uyumadı. En son 5.30'da emdi. Şimdi uyuyor uyandırmaya korkuyorum. Ne yapsam? Sarılık yüzünden de korkuyorum aslında. Az önce biberonla verdim içmedi çıkardı. Toktur değil mi? Ne zor şeymiş konuşamamak. Bir an önce hayırlısıyla konuşsalar da sıkıntılarını söyleseler. Bu ağlamalardan ben bir şey anlamıyorum.
ne kremi kullanıyosun ki bnde hep sürüyorum ama etkilemiyo emmesini.. bende lansinohun pompasını aldım ama daha kullanmadımŞekersiz ayva kompostosu süt yaparmış kızlar, şekersiz içemezseniz şeker yerine kuru üzüm koyun.
Malt içeceği de süt yaparmış.
Rezene çayını biliyorsunuz zaten.
Ben her gün 2-3 fincan rezene içiyorum. Birkaç gün ayva içtim ama sıkıldım.
Bebeğim sol göğsümün ucunu emiyor sadece ve çok canım yanıyor. Daha önce krem sürdüğümde emmeyi bırakmıştı, başka önerisi olan var mı bunun için?
hasta ol yataklara düş birazcık sendebayanssulusmile defolup gitsinler açlaroff ya sıkıldım artık,kendi evimde huzurum kalmadı,ya hergün gelinir mi lohusanın evine,kayınvalidemler hergün yemekli bizdeler,hiç demiyorlar bu kız rahat mı,yalnız mı kalmak istiyor,umurlarında değiller,yiyip içip herşeye karışıp defoluyorlar bıktım artık ya..
zorla depresyone sokacaklar adamı!!!
bizimkide bi ara kusuyodu o gazdan oluyomuş cnm şimdi yok sadece emdikten sonra omzumda gaz çıkarırken azcık kusuyo o kadarKızlar benım kız 2 gundur emdıkten sonra kusuyor yanı bazen yatırdıktan sonra ne battanıye ne kıyafet hersey kusmuk kokuyor yaaa sıızn bebeklerde kusuyor mu
yaaaaaaaaaaaaa mercimek çorbası da mı yok şuan ewde pişiyor.. deli olucam yaa ne yiyip içicez biz allaha şkına yaaaah yaptım onu da yapıyorum tam sakinleşiyo sonra birden çığlığı basıyo yine...2 gün önce mercimek çorbası içmiştim o yaptı sanırım ama hala geçmedi gazı 2 gün oldu
zinco gaz için mi iyi geldi mi? bnde metsil kullanıyorum ama bizimkinin sorunu gaz değil huysuzluk bncecanım ben zinko diye bitk,sel bi damla aldım çok ii geldi denemende fayda var tabi yinede sen bilirsin bizde işe yaradı bide metsil var ama oğluma yaramadı sütün için canım ısırgan otu çayı al sonra bulgur pilavı sabah kahvaltısınnda yumurtayı çok ii çırp bi kapta yağı biraz fazla koy teflon tavada yapma tencerede yap bol bol komposto iç çorba tüket su iç ama aşırıya kaçma inşallah artar canım
normaldir canım ama kafana takıldıysa doktoruna bi sor her bebek kusar benim oğlumda ara ara kusuyo takma fazlasını çıkarıyodur
Ayyy gozumun onunden gıtmıyor zaten ıcmeyın yaaa sonra vısne suyu ayranlı corba baska sızde yazın bu arada ben vısne suyunu fena goturdum bu gecede bız mı uyumıcaz ne bıde muz kabızlık yapıomus
selam herkese canlarım.
dün doktordaydık.oğlumun bitmek bilmez sancılarının nedeni kolik miş.ve 3. aya kadar devam eder sonra kendiliğinden geçermiş bir ilacı falanda yok:gitmenun dışında herşey yolunda çok şükür gelişimi falan iyi.ve bugünü yapışık ikiz gibiyiz kucağımdan bırakamıyorum ağlıyor sanırım ağrısı var.kıyamam oğluma.
biraz geçmişe bakayım ben.
bir arakadaş olarak görmesem de seni gerçekten çok iyi tanımışım:)dedim bu deli şimdi işine gelmediği için cvp yazmamıştır
geçmiş olsun tatlım da kolik ne ki
Yazgı, çok geçmiş olsun canım. İnşallah en kısa zamanda iyileşir Alp bebeğimiz. İnsan çok üzülüyor yavruları o halde görünce. Bizimki de bugün ıkındı durdu, sinirden ağladım artık dayanamadım. İnşallah bir an düzelip sağlıkla büyürler...
Kızlar doktor bana kan ılacı verdıydı ben hala hıc ıcmedım bugun dıkkat ettım gozlerımın altı morarmıs kansızlıktan mı kı acaba
Bir NOktacım kansızlık değilde uykusuzluktan bence gözünün altındaki morluklarcanım kullanmak gerek.benim doktor da hamileyken vermişti ihmal ettim.gidince test yaptı çok düşük çıkmıştı takviye ilaç vermişti tabi ben kullanmadığımı söyleyemedim doktora.tırnaklarında beyazsa kansız kalmışsındır..
sıkıldım kızlar yaa sizin muhabbetlere katılamamaktan ve beklemekten çook sıkıldımm
Taburcu seni neden bekletiyolar
Ya bu akşam sancım vardı benim sevindim geliyo diyeee..şimdi geçtı tık yok
sıkıldım kızlar yaa sizin muhabbetlere katılamamaktan ve beklemekten çook sıkıldımm
Bir NOktacım kansızlık değilde uykusuzluktan bence gözünün altındaki morluklar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?