2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Şekersiz ayva kompostosu süt yaparmış kızlar, şekersiz içemezseniz şeker yerine kuru üzüm koyun.

Malt içeceği de süt yaparmış.

Rezene çayını biliyorsunuz zaten.

Ben her gün 2-3 fincan rezene içiyorum. Birkaç gün ayva içtim ama sıkıldım.

Bebeğim sol göğsümün ucunu emiyor sadece ve çok canım yanıyor. Daha önce krem sürdüğümde emmeyi bırakmıştı, başka önerisi olan var mı bunun için?

benim bebişim de kolaydan hemen ucunu almak istiyo ben çevresini de zorla sokuyorum ağzına yoksa canım yanıyo

Benim çok derdim varmış yahu. Bebeğim sabah 7.30'dan akşam 7'ye kadar uyumadı. En son 5.30'da emdi. Şimdi uyuyor uyandırmaya korkuyorum. Ne yapsam? Sarılık yüzünden de korkuyorum aslında. Az önce biberonla verdim içmedi çıkardı. Toktur değil mi? Ne zor şeymiş konuşamamak. Bir an önce hayırlısıyla konuşsalar da sıkıntılarını söyleseler. Bu ağlamalardan ben bir şey anlamıyorum.

bir arakadaş olarak görmesem de seni gerçekten çok iyi tanımışım:)dedim bu deli şimdi işine gelmediği için cvp yazmamıştır

12 saat uyumadı mı hiç mi???? bizimkişde 4.5 saat uyumadığı oluyor we bu uyummalr hep geceye denk geliyo anlatamam sabahtan beri uyuyor uyanıyor emiyor tekrar uyuyor uslu uslu ne gaz ne bşişey ama gece başlıyo mızmızlanmaya u çocuğun derdi gecemi yani bence huysuzluğundan yapıyor sancısı falan yok
ne kremi kullanıyosun ki bnde hep sürüyorum ama etkilemiyo emmesini.. bende lansinohun pompasını aldım ama daha kullanmadım
hasta ol yataklara düş birazcık sendebayanssulusmile defolup gitsinler açlar
Kızlar benım kız 2 gundur emdıkten sonra kusuyor yanı bazen yatırdıktan sonra ne battanıye ne kıyafet hersey kusmuk kokuyor yaaa sıızn bebeklerde kusuyor mu
bizimkide bi ara kusuyodu o gazdan oluyomuş cnm şimdi yok sadece emdikten sonra omzumda gaz çıkarırken azcık kusuyo o kadar
ah yaptım onu da yapıyorum tam sakinleşiyo sonra birden çığlığı basıyo yine...2 gün önce mercimek çorbası içmiştim o yaptı sanırım ama hala geçmedi gazı 2 gün oldu
yaaaaaaaaaaaaa mercimek çorbası da mı yok şuan ewde pişiyor.. deli olucam yaa ne yiyip içicez biz allaha şkına yaaa
zinco gaz için mi iyi geldi mi? bnde metsil kullanıyorum ama bizimkinin sorunu gaz değil huysuzluk bnce((

Ayyy gozumun onunden gıtmıyor zaten ıcmeyın yaaa sonra vısne suyu ayranlı corba baska sızde yazın bu arada ben vısne suyunu fena goturdum bu gecede bız mı uyumıcaz ne bıde muz kabızlık yapıomus

muzdamı yok hadi cnm onu kim dedi hiç bi yerde okumadım:sm_confused::1shok: ne yiyipte witamin wercez biz bu çocuklara yaaaa, vişne suyuda gaz yapıomuş ha:uhm:

geçmiş olsun tatlım da kolik ne ki

Oğlum 5. gün emmeye başlamıştı, 6. gün lansinoh sürdüm emmeyi bıraktı. Oyüzden değildir belki ama korkuyorum şimdi. +-5 ayva çekirdeğini biraz suyun içinde kaynatınca jöle kıvamına geliyormuş, bunu göğse sürünce de çatlakları önlüyormuş. Bir arkadaşımdan öğrendim.

geçmiş olsun tatlım da kolik ne ki

sağol nehircim.doktorum şöyle anlattı bağırsaklar gelişme döneminde olduğundan bir tarafı daha hızlı bir tarafı daha yavaş çalışınca oluşurmuş yada çok güçlü bağırsak hareketleride sebep olabiliyormuş.ve bebekte karın ağrısı yapıyormuş.oğlumun karnı sürekli gurulduyordu ben gazı var sanıyordum birde sürekli ayakları karnına çekiyor bunlar kolik belirtisiymiş.yavrum koca adam gibi ıkınıyor içim eziliyor.

Yazgı, çok geçmiş olsun canım. ınşallah en kısa zamanda iyileşir Alp bebeğimiz. ınsan çok üzülüyor yavruları o halde görünce. Bizimki de bugün ıkındı durdu, sinirden ağladım artık dayanamadım. ınşallah bir an düzelip sağlıkla büyürler...

Kızlar doktor bana kan ılacı verdıydı ben hala hıc ıcmedım bugun dıkkat ettım gozlerımın altı morarmıs kansızlıktan mı kı acaba

bizde de aynı sorun var of of.ayaklarını çekip duruyo yavrum karnında da hep gurultu var...

Kızlar doktor bana kan ılacı verdıydı ben hala hıc ıcmedım bugun dıkkat ettım gozlerımın altı morarmıs kansızlıktan mı kı acaba

canım kullanmak gerek.benim doktor da hamileyken vermişti ihmal ettim.gidince test yaptı çok düşük çıkmıştı takviye ilaç vermişti tabi ben kullanmadığımı söyleyemedim doktora.tırnaklarında beyazsa kansız kalmışsındır..

sıkıldım kızlar yaa sizin muhabbetlere katılamamaktan ve beklemekten çook sıkıldımm
Taburcu seni neden bekletiyolar
Ya bu akşam sancım vardı benim sevindim geliyo diyeee..şimdi geçtı tık yok

Bir NOktacım kansızlık değilde uykusuzluktan bence gözünün altındaki morluklar

sıkıldım kızlar yaa sizin muhabbetlere katılamamaktan ve beklemekten çook sıkıldımm

Az daha dayan canım. Yakında hamile sayısı sıfırlanacak. O zaman hep beraber gazdı, süttü, memeydi konuşacağız. Hem bunlar sana tecrübe oluyor fena mı... Sağlıkla gelsin bebeğin... opuyorumnanaktan

Canım tez zamanda rabbım saglıkla kavustursun melegini sana beklemek gercekten cok zor

beklemenin ne kadar sıkıcı olduğunu ben çok iyi bilirim canım bizimki gününden 5 gün sonra geldi ya...sabret canım neticede gelecek...bir an evvel bu güzel duyguyu yaşarsın sen de..sonrasında dertler yine bitmiyo görüyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…