2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

canım sağol sende çok kötü saatler geçirmişsin rabbim sabır veriyor hastanede makine ile çekerken hiç gelmedi tıkalıymış ve ilk mama ile başladık zaten ondan sonra başladım yaa ağlamaya ayağa kalkamıyor bacak şiş ameliyat şişlikler gelenler derken baskı vardı resmen üzerimde

zaten en güzeli suan meleklerimizin sağlıklı olup kucağımızda olmaları vehayatımıza girmeleri hele emzirirken benim zilli gülüyor bir değişik hareketler yapıyor yaaa bütün stresim gidiyor...yaaa özel hayatımızı sormaya başladılar 40 gün geçsin beraber yatın sonra denmeye bile başlandı çok sinir bozucu anlatamam

Hasret, bu adamların dengesizlikleri belli, başlarına vurdu artık. Seninki yine çoktandır beklemiyor, benimki kafayı yiyecek artık. Kırkınız ne zaman çıkacak deyip duruyor... :)) delikafadulden
benimkinin neden basiba vurmadi yaw kaydirigubbakcemile3
gerci benimki yaptigim gozlemlere gore depresyona girmis gorunuyor ve su an da cok hasta asagida yatiyor askim ya yaklastirmiyor kimseyi yanina.

uyurken izlemek ayrica guzel oluyor bi guluyor bi agliyor bi kas catiyorlar

anadolu yakasinda cocuk doktoru arayan cici annisler ben tavsiyeler uzerine bugun bi doktora goturecegim oglumu.gobegide dusmedi ya huzursuzlaniyorum.bakayim dedikleri kadar iyiyse ilgi alaka bilgi vs soylerim size de.

canancım aynı durumdayız.uyuyor memede 15 dk içinde.diğer memeye geçemiyoruz bile.aç kalacak diye korkuyorum.göğüs ucunu kullanıyomusun hala chicconun?acaba zaralı olur mu süt açısından,yani sadece ucunu çekiyo ya göğüsleri tam uyarmıyo mu acaba bebeğin çekişi?ne dersin?kakası benimkinin de sarı.bazen altını değiştirirken kaka yapıyo sulu.demekki sütüm yetiyo.ama dün geceden itibaren şak diye kesildi sütüm.emzirdeikten sonra sağınca ne kadar geliyo makineye,kaç cc?ya doktor kuzenim sağma iyice biriksin göğüste dedi.ne yapacagımı bilemedim..ay olmadı özelden msjlaşalım:)

anadolu yakasinda cocuk doktoru arayan cici annisler ben tavsiyeler uzerine bugun bi doktora goturecegim oglumu.gobegide dusmedi ya huzursuzlaniyorum.bakayim dedikleri kadar iyiyse ilgi alaka bilgi vs soylerim size de.

canım bir iki gün daha bekle zaten o birkaç güne kalmaz düşecek bende huzursuzdum ama bugün baktım yavaştan çıkmaya başlamış dert etme yani ....

benim kızımın göbeği bugün düştü.11 günlük.banyo yaptırdık ilk kez,o esnada düştü..ya bize baticonla silin filan demedi doktor.bişi olmaz inşallah..

kızlar biz aşımızı olduk geldik sağlık ocağı hemen yanımda olduğu için hemen gidip geldik 4650 gr olmuşuz bir ayda 1250 gram almışız maşallah hemşire çok iyi dedi boyumuzda 2 cm uzamış 53 cm olmuşuz bidaha 1 ay sonra karma aşı için gidicez...

Canım sanırım Mutlu ya da Seda, göğüs ucuyla bebeğin emmediğini susuz kaldığını söylemişti. Gerçekten emdiğini düşündüğüm gününün ertesi bebeğim baygın gibi yattı. Hemen pompayla verdim tekrar.

Çok şükür 3 gündür kendi kendine emiyor. Yarım saat sonra ben bıraktırıyorum artık çünkü çok canım yanıyor.

Emmeden ilk sıktığımda çıkıyor süt. Aman aman fışkırmasa da çok gibi. Yarım saat sonra sıkıyorum yok bir şey. Emerken de sıkıyorum ki yardımcı olsun.

Ben emmeye başladığından beri sağmamıştım hiç. Bugün emdikten bir saat sonra iki göğsümden 70 cc süt çıktı. Normalde 100 ccyi geçiyordu ikisi ama iki saatte bir. Ne bileyim Şimdi yarım saat emdi uyudu yine. İki saat sonra biberonla sağdığımı vereceğim. Doktor kontrolümüz var ona da sorayım.

Bütün gün süt artırma yollarını okudum nette.

Bulgur çorbası ya da pilavı

Humana ama iki fincanı geçmemeliymiş, bebeğe zararlıymış.

En az üç litre su

Ayva kompostosu (kilo sorunu olanlar şekersiz yapsın)

Rezene çayı (Gerçek olursa daha iyiymiş.)

Ve emzirdikten sonra yarım saat uyuyup dinlenmek.

İyi ir moral.

Sütüm yok düşüncesini ortadan kaldırmak
.

Maaşallah Ömür'e ve annesine. opuyorumnanaktan Sütünden biraz göndersene benim oğluma da :)) Biz de bugün sarılık için kontrole gideceğiz. İnşallah ilo almıştır benim oğlum da...

Maaşallah Ömür'e ve annesine. opuyorumnanaktan Sütünden biraz göndersene benim oğluma da :)) Biz de bugün sarılık için kontrole gideceğiz. İnşallah ilo almıştır benim oğlum da...

teşekkür ederim canancım eminimki yiğitte iyi kilo almıştır maşallah sendeki bu azim ve gayret varken yiğit oğlanda iyi kilo alıcaktır....

teşekkür ederim canancım eminimki yiğitte iyi kilo almıştır maşallah sendeki bu azim ve gayret varken yiğit oğlanda iyi kilo alıcaktır....

ay inşallah.. yavrum benim, emmediği günlerin acısını çıkarıyor şimdi, benim de çok hoşuma gidiyor. Çok şükür. Bir de canım yanmasa. alsanaalsanasmile

Ben de oğlumla uyumaya gidiyorum kızlar...

Sütlü, gazsız günler diliyorum size...

gözün aydın canım.ALLAH sağlıkla sıhhatle analı babalı büyütmeyi nasip etsin.

herkese mrb.ben hala doğurmadım maalesef.hala bekliyorum ama tık yok benim kızda.sat a göre 27 mart yani yarın 40 a giriyorum.dr en son 1 nisana kadar bekleriz gelmezse artık müdahale ederiz dedi.bakalım nolcak.bu gidişle de bekleyecek gibi bnede ne ağrı var ne sancı.kayınvalidemler burda o yüzden çok bakamıyorum.ama arasıra girmeye çalışrım.doğurunca haber veririm size.kendinize çok iyi bakın öptüm hepinizi.

uzun bir aradan sonra herkese merhaba, minik kuzuma kavuştuğum için bir süredir bilgisayara giremedim. şu loğusalık döneminden sonra rahatlayacağım sanırım. 20 martta sezeryen oldum. sezeryandan yana tek şikayetim yatarken ve kalkarken birilerine muhtaç kalmam oldu. kızım her ağladığında anında kalkıp onun yanına gidemedim ama 4. gün herşey bitti. Umarım hala kavuşamayan anneler varsa hayırlı bir şekilde kavuşurlar. annelik inanılmaz bişey, kızımı bana ilk verdiklerinde bu benim mi dedim? benim içimdeki şey bu muymuş dedim. o kadar şaşkındım ki ama bi o kadar da mutlu. şimdi tek sıkıntım emzirmek ve gaz sorunu:))) bence emzirmek doğum yapmaktan daha zormuş:))

cnm kıyamam sana,sana saçma sapan şeyler yaşatmışlar,ama lütfen sana ve tüm arkadaşlarıma söylüyorum lütfen kimsen,n dedikleirni duymayın takmayın verin ağızlarının payını

çok sağolun canlarım.onun canının yanması ve benim bişey yapamamam beni delirtiyor.ama geçecek bunlarda geçecek.Allahım başka dert vermesin.
çok teşekkür ederim ayfercim.sen nasılsın iyimisin?kızını kokla yerime bol bol.
o bahsettiğin ağlamaklı hal bendede var canım.sanırım lohusa psikolojisi dedikleri bu.herşeye ağlayasım var.ama atlatacağız pancubencim.hem sen nekadar pozitif birisin yıpratma kendini.

Arkadaşlarım sancılarım sıklaştı, nişanım geldi
Biz hastaneye gidiyoruz
Çok dua edin olur mu ...
Rabbim cümlemizin yardımcısı olsun

canım inşaallah kolay bir doğum olur.Allahım sağsalim hayırlısıyla kucaklamayı nasip etsin.

kıslarrrrrr ben geldimsempatiksalakcinni
saat 16:30 da dr ile randevumuz vardi.saat 16:00 da dedim oglusumun ustunu degistireyim altini bi acayim doktora supriz olmasin kaydirigubbakcemile3
neyse iste bizim oglan yine kiyameti kopardi altini acarken ama sanirsiniz etinden et kopuo bebegimin.babasi geldi bi bana bakio bi oglana ben gayet sakin kaydirigubbakcemile3 annecim du yapma etme diyorum.baktim benim kocam aglamak uzere aldim oglani kucagima sustu veledim.yatirdim geri yerine ustunu giydirecegim anaaaaaaa gobek dusmuskaydirigubbakcemile3 leyn dedim bidik oglum oldu mu simdi yaw .
doktora gittik yinede sorayim dedim neden gec dustu gobegi diye merakliyim ya kaydirigubbakcemile3 bazi bebeklerin gobek kordonu kalin oluyormus ve kalin olanlarda gobek dusmesi gec oluyormus.dusene kadar bakimini iyi yapmak gerekiyormus.ama yinede benim gibi pimpirikliyseniz ve 15.gun dolmussa doktora goturun.
bu arada asil onemli olan nokta su ```` dr dedimki cisini yaparken canim yaniyor sanki bi sikintisimi var```` doktorda kontrol etti ve malesef darmis bu sebeple cisini yaparken cani yaniyormus oglusumun bakalim ben acarim dedi doktor.
tum bunlarin haricinde masallah oglusum iyi teyzeleri ellerinizden oper

doktoru da begendim adi oral sertac kucukyalida muayenehanesi var pendik dede ozel bi hastanede calisiyor.biraz yasli ama masallah ilgili.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…