2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

merhaba güzel anneler çok uzun bi ara oldu bi fırsat bulup yazamadım

ewettt bende oğlumu Serhan'ımı pazartasi günü saat 1.24 de s. sezeryanla kucağıma aldım üç gün hastanede yattık çarşamba evimize geldik Rabbime çok şükür oğlum sağlıklı bir bebek 3.250gr 51 cm doğdu teyzeleri çok çok mutluyuz Allahıma binlerce şükürler olsun hayatımızın anlamı oldu
fazla vaktım yok oğlum uyandı daha sonra gelişmeleri yazarım
hepinizi çok çok öpüyorum doğum yapmış olan annelerin gözü aydın bekleyenlerinde Rabbim yardımcısı olsun

Seninde gözün aydın cnm
Allah bahtını güzel eylesin Serhan Bebeğin...

SEYHAN gözünnaydın canım maşallah ogluşuna..PANCU lohusalık herkeste aynı degil bendede cook agır seyrediyo..huyum suyum degişti ya anlatamam..kızımı kıskanıorum hemde cooook kıskanıorum sadece benim olsun istiorum..kayınvalden görümceleer saolsunlar bi anasına benzetemnediler yavrumu klava:..okadar sinirlniorum gıcık oluyorumki kötü insanlar degiller tama seviyorum ama yok gözleri büyük görümce yok burnu küçük görümce yok baldrları kayınvaldem miş miş mişşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!..ayyyyyyyyyyyyhh uyuz oluyorum uyuzzzzzzzzzzzzz...!!!!yazarken bile klavyenin tuşlarını kırıcam..niye böyle oldum beeen!!1lan bi tarafınıda anasına benzetin daa..eee bana neresi benziyo dedigimde ancak heryeri sana benziyo diyo gecende pöööfffff..o benim kızım ya anası ya babası!!bende onlar öyle dedikce babasına benziyo diorum..bazen sewmelerini bile istemiorum halbuki aramızın kötü olmasından degil ALLAH razı olsun karışmazlar ewime aramadan gelmezler catkapı ama işte böyleyim..varmı benim gibi yaaaaaaaaaaaaaf:çok üzgünüm:

var senin gibiiiiiiiiii üzülme :)))) kayınvalidem ve görümcem cocuga geldilermi sevmek için dokundularmı deli oluyorum oğluşşşş diyolar bide benim oğlan diyo cocuga bozacam bigün annesinin oğlu diyeceğim. 3 ay ben bakacakmısım raporum bitince o kendi istediği gibi büyütecekmiş 3 ay sonra istifa ediyorummmmmmmmmmmmmmm işimden

Hasret, bu adamların dengesizlikleri belli, başlarına vurdu artık. Seninki yine çoktandır beklemiyor, benimki kafayı yiyecek artık. Kırkınız ne zaman çıkacak deyip duruyor... :)) delikafadulden
biz dün gece kırkı çıkardık sanırımmafoldumben çok canım yandı giremedik ilşkiye çok dar olmuş yaa:sinifsinif: mal kocam benim gergin olmamı buna bağlıyormuş ilşkiye giremediğimiz için gerginmişim o biliomuş ilacımı gerzekkk yaaa:mymeka:
benim gibi sende sulugöz oldun yani ayfercim:sinifsinif: ya zaten o süte laf atanlara waryaaaklava: annem her telefonda bebek durdumu gece die soruyo hayır diorum acaba açmı? aç kalıyodur sağıp kaşıkla wersen falan offfff ya anaannemde aynı arıyo sütünde çok warmı ki acaba açmı çocuk( hepsine fışkırtıcam bi görsem heeeÇok üzgünüm çoook
ben hep normal süt içiyorum gaz falan yapmıyo bnce kişiden kişiye değişiyo bu gaz yapanlar bence öyle mercimek çorbasıda içtim 2 gün yine hiç gaz sorunu yaşamadım bebiştebilmiyorumkismile
benim kızımın göbeği bugün düştü.11 günlük.banyo yaptırdık ilk kez,o esnada düştü..ya bize baticonla silin filan demedi doktor.bişi olmaz inşallah..

göbek bakımı için babusol falan yazmadı mı yani? mikrop kapar açıkta olduğu için temizlemek için bişey yazması gerekirdi bnce

al benden de okadar bende çalışmıycam istifa edicem oğlumu vermem kimselere hele babaannesine hiç vermem ya insan torununa bi çift çorap almaz mı ya var mı böyle bişi düğünümüzü eşyalarımızı herşeyi kiramızı krndimiz yapıyoruzz yaptık da kendi oğluna bişi yapmayan torununa mı yapcak bende ki de laf borcumuz olduğu için beşik alamamıştık hiç unutmuyorum abim ben alcam dedi diğer ablamlarada o aldı adettendir bizde bende sen almıycaksın dedim kayınvalidem alcak inat ettim dedim doğum yaptım eve geldim 3 gün oldu bundan ses çıkmıyo bi gün çarşıya gitcem dedi bebeğe bişi lazımmı dedi bende kimseyi kıramam ve kayınvalideme daha hiç karşılık vermemişimdir bende görmüyonuzmu beşiği yok dedim hep benim yatağımdamı yatcak dedim baktım bozuldu tamam gidip alayım bornuzu varmı dedi ya dedim borctan oğluma bişi alamadım ki senin oğlunun borçlarını ancak kapattım evlendiğimizde takılarımı kendim yaptım eşimle kendi adıma kredi çektim aldım düğünde gelen takılarımı kaayınvalidemle görümcem birazını aldı onları ve kredi ile aldığımz bileziklerimide bozdurdum kredi kartlarını ödedim 14 milyar dile kolay eşimi sevdiğim için yaptım ama kayınvalidem bişi yapmadı ya zoruma gitti bide sevmeeye gelmiyomu deliriyorum ya karşı binada oturuyo biz daha 1 yıllık bile evli değiliz ya kadın hergün burda bi geliyo bidahada gitmiyo uyuz oluyorum ya delircem kızlar kusura bakmayın okadar doluyum ki daha çok şey var ama neyse başınızı ağrıtmıyayım

ayyyyy sorma sorma bizdede aynı sorun var aman çocuğun üstünü ört aman sıkı giydir sıkı giydirirsin niye giydirdin kayınvalidem bebek uyur gider üzerini örter aman gece uyumayın bebeğe dikkat edin ulenn bakamıycaktım niye hamile kaldım lenn niye evlendim ozaman siz nasıl büyüttünüz size kim öğretti kursu falan varsa gideyim yani tövbe ya delirmemek içtemn değil geçen de gelmiş mevlüt yapalım ne mevlüdü ya evim çok afedersiniz göt kadar yer bi odaya en fazla beş kişi oturabiliyo zaten 2 odam var bide mutfak nereme sokcam misafirleri istemiyorum dedim ısrar etti beni anneme şikayet etti çokta tınnnnnnnn annemde siz bilirsiniz dedii hehehehe hem kime ne len bu benim evim oğlumm kızlar dua ediinde güzel bi ev bulup burdan çıkayımmmmmbilmiyorumkismile

hasret canım geçmişi okudum da evet zinko bitkisel gaz giderici damla ve ayriyeten bebeğe uykuda yapıyo bende işe yaradı gazınıda rahat rahat çıkarıyo ve uyku yaptı günde 3 defa 4 damla veriyosun eczanelerde 13 tl ben kullandım işe yaradı

gaz giderici damla vermedi bana dr um sadece milupa yedirdigim için su an milupanın gaz lı bebeklere özel mamasını önerdi ama sancılar bi tuttumu yavrumu naSI KARNINI CEKE CEKE AGLIYOO KIYAMIORUUUM..COK DEWEAM EDERSE SÖYLıYCEM DR UNA..bu arada son bi haftam ilaç kullanıorum bu salı randewum..inşallah emzrmeme bu derfa izin verir dr um..bol boll su sıvı komposto meyve suları tüketiorum sütümü saGIP ATIORUM..inşallah kesilmez sütüm..

canım sonradan sahip cıkıyolar işte,benimkide varyemez .pinti şey . dogum yapmadan misafirlere ne ikram edeceğiz dedi kac kere bende söyledim tamam alaım dedi.dogum yaptım eve geldim yine soruyo ne yapacagız diye.ki acaba annemler almısmıdr die bosuna almayacak ve almadı ya .görümcemin nişan çikolatasını getirmiş utanmadan :))))) cok trajikomik .herşeyi benim ailem yaptı .hastanedeki hemşirelere bile babam pastalar aldı bu kadında tık yok

cnm yok abartmıyorsun senin yaşadığını bi çoğumuz yaşıyoruz,hepimizn derdi hemen hemen aynı,ama çok şükür iki sene sonunda artık ben bi hal çaresini buldum,artık kim ne derse o an da ağzının payını veriyorum,özellikle kayınvalidem,sus sus sus bi yere kladar artık rahatım çok şükür
kendi kendime :ben eşimi çok seviyorum eşimde beni seviyor,bir de güzeller güzeli bir kızımız oldu manyak mıyım ben onun bunjnlafını takıpta huzurumu bozayım ki dedim ve dediğimi de yaptım yapıyorum da çokta mutluyum sizede şiddet ile öneririm,

her kafadan ayrı bi ses ayrı bi yöntem dimii..bende bunlardan bunalıorum bazen ..sanki bebegimi benden cok düşünüolar ..ya bu benim canım cigerim size noooluyo ..sanki cahil insanlarız herkes ayrı talden..ah canlar su lohusalıgı atlatsak..bebegin 40 ını düşünüorum yapmayı mevlid kur an okutmayı inşallah nasip eder ALLAH..bebeklerinizi bool bol okutun kızlar cok nazar degiyo yavrulara..

napıosun mesela nehir yani anneye nazım geciyo annem bile bunaltıyo bazen beni ama kayınvalde yok alınmasın kötü bişey söylemiimm yok su yok bu olaN BıZE oluyo içimize atmaktan..kıss ne dion kadına bakiiimm

oooo sen de doğurdun ha gözünüz aydın olsun cnm,ne kadar güzel maşşallah oğluşuna

canım güle güle büyüt :)

işte zaten ne geldiyse başıma bu sessizliğimden geldi hayır diyememden kaynaklandı yeter artık bunaldım 3 gündür inan okadar dalgın oldum ki yemek üzerine veriyorum unutuyorum yanıyo allahtan yangın çıkmadı daha bi çok şey

aman bizm az kaldı 40 ın çıkmasına kurtuluyorum darısı hepinizn başına

napıosun mesela nehir yani anneye nazım geciyo annem bile bunaltıyo bazen beni ama kayınvalde yok alınmasın kötü bişey söylemiimm yok su yok bu olaN BİZE oluyo içimize atmaktan..kıss ne dion kadına bakiiimm

benim kayınvalidem iyidir ,bana gerçekten çok faydası dokunur ama aynı zamandada müthiş kurnazdır akıllı kadındır ve eli çok sıkıdır,
ve hep konuşur iken karşısındakini bastırmaktan pek hoşlanır bişeyi kırk kere söyler
benim annemde delidir,hemen herkesin ağzının cvbını verir ama kayınvalideme saygıdan ve benden dolayı cvp vermez laflarını duymaz bu da beni deli eder
ağzının payını niye vermiyoırsun derim,kızım senin için der bla bla bla neyse
geçen gün evde genel temizlik yapıyoruz(en çoğunu kayınvalidem yaptı bu konuda da hakkını yiyemem valla neyse)baktım salondan bi sesler geliyor
içeri gittim ne oluyor dedim,ikisi önce sustular
noluyor diye sinirli bir şekilde tekrra sordum,annem kızım pikelerinizi yıkıcam da dedi,kayınvalidem de beni eski nehir zannediyor ya ,sizin bu çamaşır yıkamanıza ne su ne elektirk en fatura dayanır
ben deeeeeeee
BİZ TEMİZ ÇAMAŞIRLARI MI YIKIYORUZ KİRLENİYORKİ YIKIYORUZ ALLA ALLA DEDİM,SONRA ODADAN ÇIKARKEN BAĞIRA BAĞIRA ,HERKES KAFASINA GÖRE TAKILIYOR AZ KALDI BENİ ÇILDIRTICAKLAR O ZAMAN BAKICAM DALGAMA DEDİM,SONRA EŞİME GELİNCE DEDİMKİ,o annene söyle kendini toplasın yoksa ben karışmam dedim eşimde hiçbişi demedi,geçen günde annem dediki kızımız artık hep emmek istiyor maşşallah dedi,bize iş bile yaptırmıyor dedi
kadın sevincinden söylüyor çünkü Zeynonun geçmişini sizler biliyorsunuz kızlar çok erken doğduğu için emmeyi bile bilmiyordu,neyse
kayınvalidem de işi ne emziricek tabi dedi
ben de yüzüne öyle bir sert bakıp onu ancak ben bilişrm sen değil dedim
bir gün yineeeeeeeeeeeeeeeeeee
Zeynı acıkmış benim misafirim vardı mutfakta laflıyoruk eşim kardeşi eltim vs vs sv kalabalık annemler beni çağırdı kız acıktı diye geliyorum dedim,sonra baktım kayınvalidem benim yanımda eşim ve diğer oğlu varya onlardan güç aldı sanırım kız acıktı gel artık alla alla dedi ve sert sert baktı ben de iki oğlunun ve eltimin yanında sanane sen ne karışıyorsun,ben emzirecem zamanı bilirim dedim dondu kaldı veeeeeeeeee artık nehirin değiştiğini ve eskisi gibi laf söylenmiceni biliyor
ve şunu hala öğrenemdi benim eşim Allahıma şükürler olsunki bir kere bile sen neden benim anneme böyle davrandın böyle dedin demedi,ama o bunu hala anlamıyor,çünkü eşim bana hep ben seni tanıyorum ve inanıyorum gerisi önemli değil der
ne kadar vicdanlı merhametli olduğunu insanları boş yere kırmıcanı bilirim kırıyorsan bir sebebi muhakkak vardır der

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…