- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #53.381
merhaba güzel anneler çok uzun bi ara oldu bi fırsat bulup yazamadım
ewettt bende oğlumu Serhan'ımı pazartasi günü saat 1.24 de s. sezeryanla kucağıma aldım üç gün hastanede yattık çarşamba evimize geldik Rabbime çok şükür oğlum sağlıklı bir bebek 3.250gr 51 cm doğdu teyzeleri çok çok mutluyuz Allahıma binlerce şükürler olsun hayatımızın anlamı oldu
fazla vaktım yok oğlum uyandı daha sonra gelişmeleri yazarım
hepinizi çok çok öpüyorum doğum yapmış olan annelerin gözü aydın bekleyenlerinde Rabbim yardımcısı olsun
biz dün gece kırkı çıkardık sanırımmafoldumben çok canım yandı giremedik ilşkiye çok dar olmuş yaa:sinifsinif: mal kocam benim gergin olmamı buna bağlıyormuş ilşkiye giremediğimiz için gerginmişim o biliomuş ilacımı gerzekkk yaaa:mymeka:Hasret, bu adamların dengesizlikleri belli, başlarına vurdu artık. Seninki yine çoktandır beklemiyor, benimki kafayı yiyecek artık. Kırkınız ne zaman çıkacak deyip duruyor... :)) delikafadulden
benim gibi sende sulugöz oldun yani ayfercim:sinifsinif: ya zaten o süte laf atanlara waryaaayaaa ben konuşamıyorum bile kelimeler kalıyor boğazımda hemen ağlamaklı oluyorum...Dün sağlık ocağına gittik topuktan ikinci kez kan alınacak diye hemşireye iki kelime söyleyemedim birden ağlamaya başladım ilaç kullanımın bitsin bittikten 3 gün sonra gel dedi alırız hemşire ben başladım ağlamaya antibiotik kullandığım için bunu biliyorum ama neden dedim ve başladım ağlamaya bir sorun mu var dedim...
Eşimin anneannesi gaz için tarif verdi her telefonda bir nasihat verir bugünküde gaz problemi için.Kekik'i kaynatıp 2-3 damla verecekmişiz hemen geçiyormuş komşularının çocuğununga gaz problemini böyle geçirmişler....Her telefonda soruyor sütün var mı diye bende dayanamadım geldiğinde göstericem anneanne sana dedim için rahat olsun diye böyle her sorduğunda beni üzüyor dedim eşime de anlattım ...
ben hep normal süt içiyorum gaz falan yapmıyo bnce kişiden kişiye değişiyo bu gaz yapanlar bence öyle mercimek çorbasıda içtim 2 gün yine hiç gaz sorunu yaşamadım bebiştebilmiyorumkismileben hamileligimden beri laktazsiz sut iciyorum gaz yapmamasi icin.laktazi sindiremedigim icin resmen gaz krizine giriyordum sirtima vuruyordu agrilari.
hepinize tavsiye ederim.2 markanin var marketlerde bulunuyor.
kaydirigubbakcemile3 ben henuz aglamadim aglamayida hic sevmem cunku her agladikdan sonra saatlerce basim agrir.lohusalik iste biri gozunun ustunde kasin var dese aglamamak icin dudagimi isirip disimi sikiyorum.inadim inat aglamayacam sempatiksalakcinni
benim kızımın göbeği bugün düştü.11 günlük.banyo yaptırdık ilk kez,o esnada düştü..ya bize baticonla silin filan demedi doktor.bişi olmaz inşallah..
var senin gibiiiiiiiiii üzülme :)))) kayınvalidem ve görümcem cocuga geldilermi sevmek için dokundularmı deli oluyorum oğluşşşş diyolar bide benim oğlan diyo cocuga bozacam bigün annesinin oğlu diyeceğim. 3 ay ben bakacakmısım raporum bitince o kendi istediği gibi büyütecekmiş 3 ay sonra istifa ediyorummmmmmmmmmmmmmm işimden
biz dün gece kırkı çıkardık sanırımmafoldumben çok canım yandı giremedik ilşkiye çok dar olmuş yaa:sinifsinif: mal kocam benim gergin olmamı buna bağlıyormuş ilşkiye giremediğimiz için gerginmişim o biliomuş ilacımı gerzekkk yaaa:mymeka:
benim gibi sende sulugöz oldun yani ayfercim:sinifsinif: ya zaten o süte laf atanlara waryaaaklava: annem her telefonda bebek durdumu gece die soruyo hayır diorum acaba açmı? aç kalıyodur sağıp kaşıkla wersen falan offfff ya anaannemde aynı arıyo sütünde çok warmı ki acaba açmı çocuk ( hepsine fışkırtıcam bi görsem heeeÇok üzgünüm çoook
ben hep normal süt içiyorum gaz falan yapmıyo bnce kişiden kişiye değişiyo bu gaz yapanlar bence öyle mercimek çorbasıda içtim 2 gün yine hiç gaz sorunu yaşamadım bebiştebilmiyorumkismile
göbek bakımı için babusol falan yazmadı mı yani? mikrop kapar açıkta olduğu için temizlemek için bişey yazması gerekirdi bnce
al benden de okadar bende çalışmıycam istifa edicem oğlumu vermem kimselere hele babaannesine hiç vermem ya insan torununa bi çift çorap almaz mı ya var mı böyle bişi düğünümüzü eşyalarımızı herşeyi kiramızı krndimiz yapıyoruzz yaptık da kendi oğluna bişi yapmayan torununa mı yapcak bende ki de laf borcumuz olduğu için beşik alamamıştık hiç unutmuyorum abim ben alcam dedi diğer ablamlarada o aldı adettendir bizde bende sen almıycaksın dedim kayınvalidem alcak inat ettim dedim doğum yaptım eve geldim 3 gün oldu bundan ses çıkmıyo bi gün çarşıya gitcem dedi bebeğe bişi lazımmı dedi bende kimseyi kıramam ve kayınvalideme daha hiç karşılık vermemişimdir bende görmüyonuzmu beşiği yok dedim hep benim yatağımdamı yatcak dedim baktım bozuldu tamam gidip alayım bornuzu varmı dedi ya dedim borctan oğluma bişi alamadım ki senin oğlunun borçlarını ancak kapattım evlendiğimizde takılarımı kendim yaptım eşimle kendi adıma kredi çektim aldım düğünde gelen takılarımı kaayınvalidemle görümcem birazını aldı onları ve kredi ile aldığımz bileziklerimide bozdurdum kredi kartlarını ödedim 14 milyar dile kolay eşimi sevdiğim için yaptım ama kayınvalidem bişi yapmadı ya zoruma gitti bide sevmeeye gelmiyomu deliriyorum ya karşı binada oturuyo biz daha 1 yıllık bile evli değiliz ya kadın hergün burda bi geliyo bidahada gitmiyo uyuz oluyorum ya delircem kızlar kusura bakmayın okadar doluyum ki daha çok şey var ama neyse başınızı ağrıtmıyayım
ayyyyy sorma sorma bizdede aynı sorun var aman çocuğun üstünü ört aman sıkı giydir sıkı giydirirsin niye giydirdin kayınvalidem bebek uyur gider üzerini örter aman gece uyumayın bebeğe dikkat edin ulenn bakamıycaktım niye hamile kaldım lenn niye evlendim ozaman siz nasıl büyüttünüz size kim öğretti kursu falan varsa gideyim yani tövbe ya delirmemek içtemn değil geçen de gelmiş mevlüt yapalım ne mevlüdü ya evim çok afedersiniz göt kadar yer bi odaya en fazla beş kişi oturabiliyo zaten 2 odam var bide mutfak nereme sokcam misafirleri istemiyorum dedim ısrar etti beni anneme şikayet etti çokta tınnnnnnnn annemde siz bilirsiniz dedii hehehehe hem kime ne len bu benim evim oğlumm kızlar dua ediinde güzel bi ev bulup burdan çıkayımmmmmbilmiyorumkismile
her kafadan ayrı bi ses ayrı bi yöntem dimii..bende bunlardan bunalıorum bazen ..sanki bebegimi benden cok düşünüolar ..ya bu benim canım cigerim size noooluyo ..sanki cahil insanlarız herkes ayrı talden..ah canlar su lohusalıgı atlatsak..bebegin 40 ını düşünüorum yapmayı mevlid kur an okutmayı inşallah nasip eder ALLAH..bebeklerinizi bool bol okutun kızlar cok nazar degiyo yavrulara..ayyyyy sorma sorma bizdede aynı sorun var aman çocuğun üstünü ört aman sıkı giydir sıkı giydirirsin niye giydirdin kayınvalidem bebek uyur gider üzerini örter aman gece uyumayın bebeğe dikkat edin ulenn bakamıycaktım niye hamile kaldım lenn niye evlendim ozaman siz nasıl büyüttünüz size kim öğretti kursu falan varsa gideyim yani tövbe ya delirmemek içtemn değil geçen de gelmiş mevlüt yapalım ne mevlüdü ya evim çok afedersiniz göt kadar yer bi odaya en fazla beş kişi oturabiliyo zaten 2 odam var bide mutfak nereme sokcam misafirleri istemiyorum dedim ısrar etti beni anneme şikayet etti çokta tınnnnnnnn annemde siz bilirsiniz dedii hehehehe hem kime ne len bu benim evim oğlumm kızlar dua ediinde güzel bi ev bulup burdan çıkayımmmmmbilmiyorumkismile
napıosun mesela nehir yani anneye nazım geciyo annem bile bunaltıyo bazen beni ama kayınvalde yok alınmasın kötü bişey söylemiimm yok su yok bu olaN BıZE oluyo içimize atmaktan..kıss ne dion kadına bakiiimmcnm yok abartmıyorsun senin yaşadığını bi çoğumuz yaşıyoruz,hepimizn derdi hemen hemen aynı,ama çok şükür iki sene sonunda artık ben bi hal çaresini buldum,artık kim ne derse o an da ağzının payını veriyorum,özellikle kayınvalidem,sus sus sus bi yere kladar artık rahatım çok şükür
kendi kendime :ben eşimi çok seviyorum eşimde beni seviyor,bir de güzeller güzeli bir kızımız oldu manyak mıyım ben onun bunjnlafını takıpta huzurumu bozayım ki dedim ve dediğimi de yaptım yapıyorum da çokta mutluyum sizede şiddet ile öneririm,
ewettt bende oğlumu Serhan'ımı pazartasi günü saat 1.24 de s. sezeryanla kucağıma aldım üç gün hastanede yattık çarşamba evimize geldik Rabbime çok şükür oğlum sağlıklı bir bebek 3.250gr 51 cm doğdu teyzeleri çok çok mutluyuz Allahıma binlerce şükürler olsun hayatımızın anlamı oldu
hepinizi çok çok öpüyorum doğum yapmış olan annelerin gözü aydın bekleyenlerinde Rabbim yardımcısı olsun
cnm yok abartmıyorsun senin yaşadığını bi çoğumuz yaşıyoruz,hepimizn derdi hemen hemen aynı,ama çok şükür iki sene sonunda artık ben bi hal çaresini buldum,artık kim ne derse o an da ağzının payını veriyorum,özellikle kayınvalidem,sus sus sus bi yere kladar artık rahatım çok şükür
kendi kendime :ben eşimi çok seviyorum eşimde beni seviyor,bir de güzeller güzeli bir kızımız oldu manyak mıyım ben onun bunjnlafını takıpta huzurumu bozayım ki dedim ve dediğimi de yaptım yapıyorum da çokta mutluyum sizede şiddet ile öneririm,
her kafadan ayrı bi ses ayrı bi yöntem dimii..bende bunlardan bunalıorum bazen ..sanki bebegimi benden cok düşünüolar ..ya bu benim canım cigerim size noooluyo ..sanki cahil insanlarız herkes ayrı talden..ah canlar su lohusalıgı atlatsak..bebegin 40 ını düşünüorum yapmayı mevlid kur an okutmayı inşallah nasip eder ALLAH..bebeklerinizi bool bol okutun kızlar cok nazar degiyo yavrulara..
napıosun mesela nehir yani anneye nazım geciyo annem bile bunaltıyo bazen beni ama kayınvalde yok alınmasın kötü bişey söylemiimm yok su yok bu olaN BİZE oluyo içimize atmaktan..kıss ne dion kadına bakiiimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?