- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #53.401
benim kayınvalidem iyidir ,bana gerçekten çok faydası dokunur ama aynı zamandada müthiş kurnazdır akıllı kadındır ve eli çok sıkıdır,
ve hep konuşur iken karşısındakini bastırmaktan pek hoşlanır bişeyi kırk kere söyler
benim annemde delidir,hemen herkesin ağzının cvbını verir ama kayınvalideme saygıdan ve benden dolayı cvp vermez laflarını duymaz bu da beni deli eder
ağzının payını niye vermiyoırsun derim,kızım senin için der bla bla bla neyse
geçen gün evde genel temizlik yapıyoruz(en çoğunu kayınvalidem yaptı bu konuda da hakkını yiyemem valla neyse)baktım salondan bi sesler geliyor
içeri gittim ne oluyor dedim,ikisi önce sustular
noluyor diye sinirli bir şekilde tekrra sordum,annem kızım pikelerinizi yıkıcam da dedi,kayınvalidem de beni eski nehir zannediyor ya ,sizin bu çamaşır yıkamanıza ne su ne elektirk en fatura dayanır
ben deeeeeeee
BİZ TEMİZ ÇAMAŞIRLARI MI YIKIYORUZ KİRLENİYORKİ YIKIYORUZ ALLA ALLA DEDİM,SONRA ODADAN ÇIKARKEN BAĞIRA BAĞIRA ,HERKES KAFASINA GÖRE TAKILIYOR AZ KALDI BENİ ÇILDIRTICAKLAR O ZAMAN BAKICAM DALGAMA DEDİM,SONRA EŞİME GELİNCE DEDİMKİ,o annene söyle kendini toplasın yoksa ben karışmam dedim eşimde hiçbişi demedi,geçen günde annem dediki kızımız artık hep emmek istiyor maşşallah dedi,bize iş bile yaptırmıyor dedi
kadın sevincinden söylüyor çünkü Zeynonun geçmişini sizler biliyorsunuz kızlar çok erken doğduğu için emmeyi bile bilmiyordu,neyse
kayınvalidem de işi ne emziricek tabi dedi
ben de yüzüne öyle bir sert bakıp onu ancak ben bilişrm sen değil dedim
bir gün yineeeeeeeeeeeeeeeeeee
Zeynı acıkmış benim misafirim vardı mutfakta laflıyoruk eşim kardeşi eltim vs vs sv kalabalık annemler beni çağırdı kız acıktı diye geliyorum dedim,sonra baktım kayınvalidem benim yanımda eşim ve diğer oğlu varya onlardan güç aldı sanırım kız acıktı gel artık alla alla dedi ve sert sert baktı ben de iki oğlunun ve eltimin yanında sanane sen ne karışıyorsun,ben emzirecem zamanı bilirim dedim dondu kaldı veeeeeeeeee artık nehirin değiştiğini ve eskisi gibi laf söylenmiceni biliyor
ve şunu hala öğrenemdi benim eşim Allahıma şükürler olsunki bir kere bile sen neden benim anneme böyle davrandın böyle dedin demedi,ama o bunu hala anlamıyor,çünkü eşim bana hep ben seni tanıyorum ve inanıyorum gerisi önemli değil der
ne kadar vicdanlı merhametli olduğunu insanları boş yere kırmıcanı bilirim kırıyorsan bir sebebi muhakkak vardır der
hasret canım geçmişi okudum da evet zinko bitkisel gaz giderici damla ve ayriyeten bebeğe uykuda yapıyo bende işe yaradı gazınıda rahat rahat çıkarıyo ve uyku yaptı günde 3 defa 4 damla veriyosun eczanelerde 13 tl ben kullandım işe yaradı
şaştım neyi deneyeceğpimi yaa humana iyi geceler çayı warmış onuda mı denesem napsam şaştım kaldım rakı werecem en sonundasempatiksalakcinni
gel istanbula taşın hatçeeem komşu ol bana sana beşiktaştan ew bakalım bebişleri atarız arabaların gideriz sahile
NEHıR sana sadece helal olsun diorum bebegim helal olsun..çünki şu dönemimizde okadar hassa o kadar tahammülsüz oluyoruz ki eskiden hee deyip alttan alıp gectigimiz şeyler şu anda bize fazla geliyo ve batıyo ..bi yerde de artık durr !!! diosun yani..seni cok iyi anlıyorum ve hak veriorum sen bunu başarmışssın gereksiz lafları agzına tıkmayı ögrenmişssin bravo valla..benim patlamamda yakındr..benim kayınvaldede iyiydir hadtr ama onunda gereksiz lafları vardır ama banada yavaştan yavaştanm geliolar hiç karşılarında görmedikleri bi ebru görüceklar bigün boş konuşmalar dewam ederse..yoksa kendsyle hiç bi sorunum yok..bu dönemde biraz alttan almaları cümlelerine dikkat etmeleri gerekiyo herkesin..esine de helal olsun vallahi..ben yeri gelio kendi annemin bana karsı hatalarını bile eşimle cekiştiriorum ki kayınvalde neeeee..ne kendi annem ne onun annesi..kim haklıysa o dur benimiçin..benim kayınvalidem iyidir ,bana gerçekten çok faydası dokunur ama aynı zamandada müthiş kurnazdır akıllı kadındır ve eli çok sıkıdır,
ve hep konuşur iken karşısındakini bastırmaktan pek hoşlanır bişeyi kırk kere söyler
benim annemde delidir,hemen herkesin ağzının cvbını verir ama kayınvalideme saygıdan ve benden dolayı cvp vermez laflarını duymaz bu da beni deli eder
ağzının payını niye vermiyoırsun derim,kızım senin için der bla bla bla neyse
geçen gün evde genel temizlik yapıyoruz(en çoğunu kayınvalidem yaptı bu konuda da hakkını yiyemem valla neyse)baktım salondan bi sesler geliyor
içeri gittim ne oluyor dedim,ikisi önce sustular
noluyor diye sinirli bir şekilde tekrra sordum,annem kızım pikelerinizi yıkıcam da dedi,kayınvalidem de beni eski nehir zannediyor ya ,sizin bu çamaşır yıkamanıza ne su ne elektirk en fatura dayanır
ben deeeeeeee
BİZ TEMİZ ÇAMAŞIRLARI MI YIKIYORUZ KİRLENİYORKİ YIKIYORUZ ALLA ALLA DEDİM,SONRA ODADAN ÇIKARKEN BAĞIRA BAĞIRA ,HERKES KAFASINA GÖRE TAKILIYOR AZ KALDI BENİ ÇILDIRTICAKLAR O ZAMAN BAKICAM DALGAMA DEDİM,SONRA EŞİME GELİNCE DEDİMKİ,o annene söyle kendini toplasın yoksa ben karışmam dedim eşimde hiçbişi demedi,geçen günde annem dediki kızımız artık hep emmek istiyor maşşallah dedi,bize iş bile yaptırmıyor dedi
kadın sevincinden söylüyor çünkü Zeynonun geçmişini sizler biliyorsunuz kızlar çok erken doğduğu için emmeyi bile bilmiyordu,neyse
kayınvalidem de işi ne emziricek tabi dedi
ben de yüzüne öyle bir sert bakıp onu ancak ben bilişrm sen değil dedim
bir gün yineeeeeeeeeeeeeeeeeee
Zeynı acıkmış benim misafirim vardı mutfakta laflıyoruk eşim kardeşi eltim vs vs sv kalabalık annemler beni çağırdı kız acıktı diye geliyorum dedim,sonra baktım kayınvalidem benim yanımda eşim ve diğer oğlu varya onlardan güç aldı sanırım kız acıktı gel artık alla alla dedi ve sert sert baktı ben de iki oğlunun ve eltimin yanında sanane sen ne karışıyorsun,ben emzirecem zamanı bilirim dedim dondu kaldı veeeeeeeeee artık nehirin değiştiğini ve eskisi gibi laf söylenmiceni biliyor
ve şunu hala öğrenemdi benim eşim Allahıma şükürler olsunki bir kere bile sen neden benim anneme böyle davrandın böyle dedin demedi,ama o bunu hala anlamıyor,çünkü eşim bana hep ben seni tanıyorum ve inanıyorum gerisi önemli değil der
ne kadar vicdanlı merhametli olduğunu insanları boş yere kırmıcanı bilirim kırıyorsan bir sebebi muhakkak vardır der
kaç haftalık doğum yaptın canım
okadar bunaldım ki canım burnumda şu lohusallıktanmııdr nedir bilmiyorum ama allahtan oğlum var oda olmasa kafayı yerdim asinaz en iyisini yapmışsın bundan sonra bende yapıcam yeter artık ya allah aşkına kayınvalidem vardiyalı çalışıyo 8-4 , 4-12 kadın evde olduğu vakit hep burda ya kocam zaten sabah çıkp akşam geliyo göremiyoruz birbirimizi akşam gelince 8- 4 olunca kayınvalidem gece 11 12 ye kadar evde sonra da yorgunluktan ben düşüp yatıyorum iki çift laf edemiyoruz pazar günleri oda izinli benim eşimde kayınvalidem bi geliyo gitmiyo karşı binada oturuyo ya bari hafta sonu gelme ya
NEHİR sana sadece helal olsun diorum bebegim helal olsun..çünki şu dönemimizde okadar hassa o kadar tahammülsüz oluyoruz ki eskiden hee deyip alttan alıp gectigimiz şeyler şu anda bize fazla geliyo ve batıyo ..bi yerde de artık durr !!! diosun yani..seni cok iyi anlıyorum ve hak veriorum sen bunu başarmışssın gereksiz lafları agzına tıkmayı ögrenmişssin bravo valla..benim patlamamda yakındr..benim kayınvaldede iyiydir hadtr ama onunda gereksiz lafları vardır ama banada yavaştan yavaştanm geliolar hiç karşılarında görmedikleri bi ebru görüceklar bigün boş konuşmalar dewam ederse..yoksa kendsyle hiç bi sorunum yok..bu dönemde biraz alttan almaları cümlelerine dikkat etmeleri gerekiyo herkesin..esine de helal olsun vallahi..ben yeri gelio kendi annemin bana karsı hatalarını bile eşimle cekiştiriorum ki kayınvalde neeeee..ne kendi annem ne onun annesi..kim haklıysa o dur benimiçin..
selam kızlar.bizim göbüşümüz düştü dün:lepi:.ilk banyosunu yaptırdık dün.yalnız tam bir kaos ortamında yıkandı kızım.ben sakin sakin yıkayacaktım yavrumu akşam.kayınvalidem gündüz bizdeydi.ilk banyosunu o yaptıracakmış.deli oldum banyoda çocuğum da korktu doğal olarak sudan..neyse....ya kızlar biz gaz derdinden ölüyoruz.geceleri abartısız sabaha kadar ayakta kıvranıyoruz.çok acı çekiyo bebeğim kıyamıyorum.zinco demişsiniz...bir de nurse harvey diye bitkisel bir şurup varmış.kullanan var mı hangisi iyi acaba?
bu arada drmuz bize gaz damlası verdi ben almadım Allahım aldırmayı da nasip etmesin,çünkü bebek hemşireleri çok zorunlu olmadıkça vermeyin zararlı dedi,ben de hep doğal yollar ile uğraşıyorum
35+1 2150 gr 43 cm
24 martta dr daydık
2280 gr kilomuz 48 cm boyumuz olmuş drumuz çok iyi büyümüş dedi çok şükür
SEYHAN gözünnaydın canım maşallah ogluşuna..PANCU lohusalık herkeste aynı degil bendede cook agır seyrediyo..huyum suyum degişti ya anlatamam..kızımı kıskanıorum hemde cooook kıskanıorum sadece benim olsun istiorum..kayınvalden görümceleer saolsunlar bi anasına benzetemnediler yavrumuklava:..okadar sinirlniorum gıcık oluyorumki kötü insanlar degiller tama seviyorum ama yok gözleri büyük görümce yok burnu küçük görümce yok baldrları kayınvaldem miş miş mişşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!..ayyyyyyyyyyyyhh uyuz oluyorum uyuzzzzzzzzzzzzz...!!!!yazarken bile klavyenin tuşlarını kırıcam..niye böyle oldum beeen!!1lan bi tarafınıda anasına benzetin daa..eee bana neresi benziyo dedigimde ancak heryeri sana benziyo diyo gecende pöööfffff..o benim kızım ya anası ya babası!!bende onlar öyle dedikce babasına benziyo diorum..bazen sewmelerini bile istemiorum halbuki aramızın kötü olmasından degil ALLAH razı olsun karışmazlar ewime aramadan gelmezler catkapı ama işte böyleyim..varmı benim gibi yaaaaaaaaaaaaaf:çok üzgünüm:
canım eşinin destek vermemesi kötü gerçekten.bu dönemde insanın desteğe çok ihtiyacı var.düzelir inşaallah nilüfercim.benim eşim çok işimi görüyor sağolsun.bebeklede ilgileniyor.eskidenmiş o evden çıkmamalar falan.ben doktoruma sordum çık tabi dedi.selamlar cicoşlar,.hazır haktan uyurken hemen pc başına kaçayım dedim,.herkeste bi lohusalık psikoloji bakıyorumda,.maalesef bendede eşimle başım dertte.:gitme:klava:sürekli kavga ediyoruz,.ne olcık buhalimiz bilemiyorum,.nerdeyse hergün tartışıyoruz,..mafoldumben bana hiç yardımcı olmuyo,.sonuçta onunda bebiki,.kucağına bilem almıyo,neymiş çok küçükmüş,korkuyormuş beyfendi,..çattıkkkkkkkk klava:alsanaalsanasmileherşeyle ben uğraşıyorum,.bütün sorumluluk bende,.malum hergünde gelen gidenoluyo,.geçen cumartesi mevlüt yaptık,.çok güzel geçti,..ama yinede gelenim bitmiyo,.tabiki gelsinler ondan şikayetim yok ama,.malum gece uyumuyorum,.saf gibiyim,.gündüzde ev işlerini pek yapamıyorum,.mafoldumbenböyle işte arkadaşlar,.haaa birde unuttum,benim kociş kırk olmadan evden çıkamazsın diye,.hala eski devirde kalmış,.yok yaa,kafayı yedircek banaaaaaa:gitme: klava:
1 ayda 130gr almış we doktorun buna iyi mi dedi nehir? az değil mi???:uhm:
aynen yazgı cım ancak uyudugu zaman girmeye calışıorum ..gelen giden ..evin işi..yorgunluk..daha erken degilmi gesmeler için??üşütür diye en azından bir ayını bekliorum ama arabayla gidecekseniz heralde??gaz için yakında bende alacam solugu dr un yanında..başladı benimkide aglama nöbetlerine..selam canlarım ben geldim.off of herkes dertli valla ne olacak bizim bu halimizi bilmem.
ben bebekle uğraşmaktan başka b,işey yapamaz oldum.Allahtan karışanım görüşenim yok.kaynanam bilir beni ses etmez.Allah nasip ederse yarın attiklere gideceğiz oğlum babası ben.azıcık gezelim değil mi ama?
cnm ilaçlara dewammı ediosun hayatım iyi ol artıkta kes şu ilaçlarını wer yawruna sütünü:Saruboceq:gaz giderici damla vermedi bana dr um sadece milupa yedirdigim için su an milupanın gaz lı bebeklere özel mamasını önerdi ama sancılar bi tuttumu yavrumu naSI KARNINI CEKE CEKE AGLIYOO KIYAMIORUUUM..COK DEWEAM EDERSE SÖYLİYCEM DR UNA..bu arada son bi haftam ilaç kullanıorum bu salı randewum..inşallah emzrmeme bu derfa izin verir dr um..bol boll su sıvı komposto meyve suları tüketiorum sütümü saGIP ATIORUM..inşallah kesilmez sütüm..
işte zaten ne geldiyse başıma bu sessizliğimden geldi hayır diyememden kaynaklandı yeter artık bunaldım 3 gündür inan okadar dalgın oldum ki yemek üzerine veriyorum unutuyorum yanıyo allahtan yangın çıkmadı daha bi çok şey
yak gel bursayı hatçee:)) bnede hep dip tutturuyom ceroşla uğrşırken pilaw çorba dibi tutturmak özlellikle ilgi alanıma giriyobayanssulusmilekeşke be hasret iş teklifi gelse ordan eşim bi dk durmam sen zinko yu dene çok güzel gazını çıkarıyo ve hep uyuyo
uyuyomu peki bebeiş artık? ya bnde gezmeye gitmek istiyorum off ya ağlicam şimdibenneyaptımki kızım 31 günlük 3 kere çıktı oda doktora giderkenselam canlarım ben geldim.off of herkes dertli valla ne olacak bizim bu halimizi bilmem.
ben bebekle uğraşmaktan başka b,işey yapamaz oldum.Allahtan karışanım görüşenim yok.kaynanam bilir beni ses etmez.Allah nasip ederse yarın attiklere gideceğiz oğlum babası ben.azıcık gezelim değil mi ama?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?