2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

kaç haftalık doğum yaptın canım

şaştım neyi deneyeceğpimi yaa humana iyi geceler çayı warmış onuda mı denesem napsam şaştım kaldım rakı werecem en sonundasempatiksalakcinni
gel istanbula taşın hatçeeem komşu ol bana sana beşiktaştan ew bakalım bebişleri atarız arabaların gideriz sahile

okadar bunaldım ki canım burnumda şu lohusallıktanmııdr nedir bilmiyorum ama allahtan oğlum var oda olmasa kafayı yerdim asinaz en iyisini yapmışsın bundan sonra bende yapıcam yeter artık ya allah aşkına kayınvalidem vardiyalı çalışıyo 8-4 , 4-12 kadın evde olduğu vakit hep burda ya kocam zaten sabah çıkp akşam geliyo göremiyoruz birbirimizi akşam gelince 8- 4 olunca kayınvalidem gece 11 12 ye kadar evde sonra da yorgunluktan ben düşüp yatıyorum iki çift laf edemiyoruz pazar günleri oda izinli benim eşimde kayınvalidem bi geliyo gitmiyo karşı binada oturuyo ya bari hafta sonu gelme ya

keşke be hasret iş teklifi gelse ordan eşim bi dk durmam sen zinko yu dene çok güzel gazını çıkarıyo ve hep uyuyo

NEHıR sana sadece helal olsun diorum bebegim helal olsun..çünki şu dönemimizde okadar hassa o kadar tahammülsüz oluyoruz ki eskiden hee deyip alttan alıp gectigimiz şeyler şu anda bize fazla geliyo ve batıyo ..bi yerde de artık durr !!! diosun yani..seni cok iyi anlıyorum ve hak veriorum sen bunu başarmışssın gereksiz lafları agzına tıkmayı ögrenmişssin bravo valla..benim patlamamda yakındr..benim kayınvaldede iyiydir hadtr ama onunda gereksiz lafları vardır ama banada yavaştan yavaştanm geliolar hiç karşılarında görmedikleri bi ebru görüceklar bigün boş konuşmalar dewam ederse..yoksa kendsyle hiç bi sorunum yok..bu dönemde biraz alttan almaları cümlelerine dikkat etmeleri gerekiyo herkesin..esine de helal olsun vallahi..ben yeri gelio kendi annemin bana karsı hatalarını bile eşimle cekiştiriorum ki kayınvalde neeeee..ne kendi annem ne onun annesi..kim haklıysa o dur benimiçin..

selam kızlar.bizim göbüşümüz düştü dün:lepi:.ilk banyosunu yaptırdık dün.yalnız tam bir kaos ortamında yıkandı kızım.ben sakin sakin yıkayacaktım yavrumu akşam.kayınvalidem gündüz bizdeydi.ilk banyosunu o yaptıracakmış.deli oldum banyoda çocuğum da korktu doğal olarak sudan..neyse....ya kızlar biz gaz derdinden ölüyoruz.geceleri abartısız sabaha kadar ayakta kıvranıyoruz.çok acı çekiyo bebeğim kıyamıyorum.zinco demişsiniz...bir de nurse harvey diye bitkisel bir şurup varmış.kullanan var mı hangisi iyi acaba?

aynen ben,m gibi yap bak nasıl rahatlıcan

aynen cnm çok haklısın valla,ama lütfen kimsenin sizi üzmesine izin vermeyin bir daha gelmicez bu dünuyaya ve bu bizim ilk doğumumuz bunu kimsenin mahvetmesine izin vermeyin eşinizi bile

selam canlarım ben geldim.off of herkes dertli valla ne olacak bizim bu halimizi bilmem.
ben bebekle uğraşmaktan başka b,işey yapamaz oldum.Allahtan karışanım görüşenim yok.kaynanam bilir beni ses etmez.Allah nasip ederse yarın attiklere gideceğiz oğlum babası ben.azıcık gezelim değil mi ama?

sana denenmiş olan en iyi tavsiyem ben de kendi annemden öğrendim sağolsun:has zeytin yağını önce karnına iyica yumuşak yumuşak incitmeden masaj yaparak sür,sonra sırtını çevir sırtına sür bir gaz çıkarıyor aklın hayalin durur,dün gece kızım yine gazdan kıvranıyordu elimizde yavrum annem de uyumuştu,ben de uyandırmak istemedim kadını,sonra eşim getiri zeytin yağını sürdüm masaj yaparak Zeynom koccccmana bir gaz çıkardı ki ikimizde şok olduk,demek ki bu pis salak gaz kızımızı mahvediyormuş diye nasıl üzülmüştüğk,ama kesinlik ile dene

bu arada drmuz bize gaz damlası verdi ben almadım Allahım aldırmayı da nasip etmesin,çünkü bebek hemşireleri çok zorunlu olmadıkça vermeyin zararlı dedi,ben de hep doğal yollar ile uğraşıyorum

bu arada drmuz bize gaz damlası verdi ben almadım Allahım aldırmayı da nasip etmesin,çünkü bebek hemşireleri çok zorunlu olmadıkça vermeyin zararlı dedi,ben de hep doğal yollar ile uğraşıyorum

doktorumuz bana nurse harveys diye bir ilaç verdi ben kullanıyorum oğluma.etkisi ne derece bilmem ama oluyor gibi geldi bana.tamamen bitkisel bir ilaç.

selamlar cicoşlar,.hazır haktan uyurken hemen pc başına kaçayım dedim,.herkeste bi lohusalık psikoloji bakıyorumda,.maalesef bendede eşimle başım dertte.:gitme:klava:sürekli kavga ediyoruz,.ne olcık buhalimiz bilemiyorum,.nerdeyse hergün tartışıyoruz,..mafoldumben bana hiç yardımcı olmuyo,.sonuçta onunda bebiki,.kucağına bilem almıyo,neymiş çok küçükmüş,korkuyormuş beyfendi,..çattıkkkkkkkkklava:alsanaalsanasmileherşeyle ben uğraşıyorum,.bütün sorumluluk bende,.malum hergünde gelen gidenoluyo,.geçen cumartesi mevlüt yaptık,.çok güzel geçti,..ama yinede gelenim bitmiyo,.tabiki gelsinler ondan şikayetim yok ama,.malum gece uyumuyorum,.saf gibiyim,.gündüzde ev işlerini pek yapamıyorum,.mafoldumbenböyle işte arkadaşlar,.haaa birde unuttum,benim kociş kırk olmadan evden çıkamazsın diye,.hala eski devirde kalmış,.yok yaa,kafayı yedircek banaaaaaa:gitme: klava:

ben varım canım:)) benim kızım da aynı babası.bana benzese fıstık gibi olurdu ama neyse:kedi: babasına benzemesinden de memnunum..ama sorma,kayınvaldemin elinde eşimin bebeklik fotoları,gelene gidene gösteriyo.parmakları,bacakları aynı görümcemmişsempatiksalakcinniuzun boylu olacakmış onun gibi.he bi de bunu onaylayan da kendi annem.yaw kör müsünüz bu bebeğin anası 175 cm boyunda,bacakları,elleri upuzunalsanaalsanasmile gie gide taa kulaklarını benzetiyolar banasempatiksalakcinni bebeğimi sevenlere gıcık oluyorum,aşkım bitanem filan diyolar ya bi de..hastanede 2 gün kucagıma vermedi kayınvaldem.çok iyi,fedakar biri ama..ne biliim çok dokundu bana. sarılık oldu bebğim,kayınvaldem eliyle besledi sabahlara kadar kaşıkla..ben de sonunda patladım,ağladım annesiz çocuklar gibi yavrum dedim.kokumu duymadı daha dedim.çocuk babannesini anası sancak..aa bi de demez mi dalga geçerek 'beni çok sevecek' diye..

canım eşinin destek vermemesi kötü gerçekten.bu dönemde insanın desteğe çok ihtiyacı var.düzelir inşaallah nilüfercim.benim eşim çok işimi görüyor sağolsun.bebeklede ilgileniyor.eskidenmiş o evden çıkmamalar falan.ben doktoruma sordum çık tabi dedi.
1 ayda 130gr almış we doktorun buna iyi mi dedi nehir? az değil mi???:uhm:

canım banada az geldi.yoksa yanlış mı anladım?

aynen yazgı cım ancak uyudugu zaman girmeye calışıorum ..gelen giden ..evin işi..yorgunluk..daha erken degilmi gesmeler için??üşütür diye en azından bir ayını bekliorum ama arabayla gidecekseniz heralde??gaz için yakında bende alacam solugu dr un yanında..başladı benimkide aglama nöbetlerine..

..çok zor bi durum,.bütün yük senin omuzlarında oluyo,.ev işleri,gelen giden,yemek,vss.bebikin gazını çıkarsa yeter yanee:lepi: ama oda yokk:gitme:

cnm ilaçlara dewammı ediosun hayatım iyi ol artıkta kes şu ilaçlarını wer yawruna sütünü:Saruboceq:

keşke be hasret iş teklifi gelse ordan eşim bi dk durmam sen zinko yu dene çok güzel gazını çıkarıyo ve hep uyuyo
yak gel bursayı hatçee:)) bnede hep dip tutturuyom ceroşla uğrşırken pilaw çorba dibi tutturmak özlellikle ilgi alanıma giriyobayanssulusmile
kız istanbulda işten bol ne war yenibiris.comdan falan başwurub yapsın heryireee ama senin koca dewlettemi çalışıyodu belediyedemi ne

uyuyomu peki bebeiş artık? ya bnde gezmeye gitmek istiyorum off ya ağlicam şimdibenneyaptımki kızım 31 günlük 3 kere çıktı oda doktora giderken

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…