- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #53.421
evet canım arabayla gideceğiz.doktor viyi bile olur dedi.gazçok fena ebru Allah yardımcımız olsun.ben dinlenemiyoırum bile oğlumla yapışık ikiz gibiyiz.aynen yazgı cım ancak uyudugu zaman girmeye calışıorum ..gelen giden ..evin işi..yorgunluk..daha erken degilmi gesmeler için??üşütür diye en azından bir ayını bekliorum ama arabayla gidecekseniz heralde??gaz için yakında bende alacam solugu dr un yanında..başladı benimkide aglama nöbetlerine..
..çok zor bi durum,.bütün yük senin omuzlarında oluyo,.ev işleri,gelen giden,yemek,vss.bebikin gazını çıkarsa yeter yanee:lepi: ama oda yokk:gitme:
hasret sorma bu salı randewum ..aslında sadece bi haftalıgına tedavi ilaç vermişti bana ben düzenli kullanmadım sütüm kesilir diye dr a kontrole gidecegim gün gene geldi panik atagım dr um kızdı bi hafta daha cezalısın dedi ve bu ilaçların sütü kesmedigini ancak stres yaparsam azalacagını söyleyince içim rahatladı.düzenli kullanıorum şimdi 2 gün sonra artık emzrmeme izin verebilirr..ilk 5 gün emzrdim gögüslerim kanıyodu resmen acıdan şimdide keşke emzrebilsemde canımı acıtsa diorum..nolur dua edin cünki bu duygu bambaşka:Saruboceq:..ne güzel bak senin 1 ayın dolmuş ..bize daha cok var bende gezdrmek istioruumm..cnm ilaçlara dewammı ediosun hayatım iyi ol artıkta kes şu ilaçlarını wer yawruna sütünü:Saruboceq:
yak gel bursayı hatçee:)) bnede hep dip tutturuyom ceroşla uğrşırken pilaw çorba dibi tutturmak özlellikle ilgi alanıma giriyobayanssulusmile
kız istanbulda işten bol ne war yenibiris.comdan falan başwurub yapsın heryireee ama senin koca dewlettemi çalışıyodu belediyedemi ne
uyuyomu peki bebeiş artık? ya bnde gezmeye gitmek istiyorum off ya ağlicam şimdibenneyaptımki kızım 31 günlük 3 kere çıktı oda doktora giderken
uyuyomu peki bebeiş artık? ya bnde gezmeye gitmek istiyorum off ya ağlicam şimdibenneyaptımki kızım 31 günlük 3 kere çıktı oda doktora giderken
hasret sorma bu salı randewum ..aslında sadece bi haftalıgına tedavi ilaç vermişti bana ben düzenli kullanmadım sütüm kesilir diye dr a kontrole gidecegim gün gene geldi panik atagım dr um kızdı bi hafta daha cezalısın dedi ve bu ilaçların sütü kesmedigini ancak stres yaparsam azalacagını söyleyince içim rahatladı.düzenli kullanıorum şimdi 2 gün sonra artık emzrmeme izin verebilirr..ilk 5 gün emzrdim gögüslerim kanıyodu resmen acıdan şimdide keşke emzrebilsemde canımı acıtsa diorum..nolur dua edin cünki bu duygu bambaşka:Saruboceq:..ne güzel bak senin 1 ayın dolmuş ..bize daha cok var bende gezdrmek istioruumm..
bu arada benim eşimde bebekten bişe anlamıyo yaa kucagına zor alıyo incitirim diye görseniz orhan gencebay gibi tutuyo yavrusunu kasıla kasılakaydirigubbakcemile3..annemde bende kaldı zaten 2 haftadr kendisi yatak odamızda mışıl mışıl uyuyo ben ilaç alıorum geceleri uyuyorum annem ilgileniyo gece bebekle..kadıncagz yoruldu hem kendi evi hem benim ev işi bebekti..neyseki bu salıya kadar son artık sorumluluk alcak herseyi ögretcem ona..ha bide bu arad bebek anneyi tanırmı sizce kızlar??yani şu anda bakıo ama boş galiba birinci ayın sonu diye okudum anneyi ayırt edermiş..ama benimki gecende annem susturamadı bana verdi yavrumu gıkı cıkmadı karnı agrıyodu sekerli su verdi annem ya ondan ya annedensempatiksalakcinni
bişicik olmaz ya hawalar çok güzel walla bnde belki yarın çıkarırım zorumla bebişi bi teklif edeyim kocama inşallah engel çıkarmazkötükedihüsoyok bee hasret ne uykusu sabah 5te bir kakltı sonra şuana kadar toplasan 2-3 saat uyudu diyebilirim.kucaktan indiremiyorum ağrısıda var.bizde yarın 25 günlük olcaz yarın.çıkalım diyoruz inşaallah allahtan bişey olmaz.
off kıslar ben geldim...doğurduk dertler bitmedi...lohusalık psikolojisi bambaşkaymış.melek gibi kocamın burnundan getirdim.siz kocam bebeği kucağına almıyo diye yakınıyosunuz bende kocam bırakmıyo diye yakınıyorum yaka iğnesi gibi kucağında gezdiriyo iki yaşında bebek gibi koklayıp hırpalıyo vallahi.bizim emme problemimiz hala bitmedi bir düzen tutturamadık yaw.gündüz emiyo ama gec hiç uyanmıyo göğüslerim yara oldu gece bende çok emzirmek istemiyorum.dün gece sabaha kadar uyanmadan uyudu yavrum.
35+1 2150 gr 43 cm
24 martta dr daydık
2280 gr kilomuz 48 cm boyumuz olmuş drumuz çok iyi büyümüş dedi çok şükür
1 ayda 130gr almış we doktorun buna iyi mi dedi nehir? az değil mi???:uhm:
ben varım canım:)) benim kızım da aynı babası.bana benzese fıstık gibi olurdu ama neyse:kedi: babasına benzemesinden de memnunum..ama sorma,kayınvaldemin elinde eşimin bebeklik fotoları,gelene gidene gösteriyo.parmakları,bacakları aynı görümcemmişsempatiksalakcinniuzun boylu olacakmış onun gibi.he bi de bunu onaylayan da kendi annem.yaw kör müsünüz bu bebeğin anası 175 cm boyunda,bacakları,elleri upuzunalsanaalsanasmile gie gide taa kulaklarını benzetiyolar banasempatiksalakcinni bebeğimi sevenlere gıcık oluyorum,aşkım bitanem filan diyolar ya bi de..hastanede 2 gün kucagıma vermedi kayınvaldem.çok iyi,fedakar biri ama..ne biliim çok dokundu bana. sarılık oldu bebğim,kayınvaldem eliyle besledi sabahlara kadar kaşıkla..ben de sonunda patladım,ağladım annesiz çocuklar gibi yavrum dedim.kokumu duymadı daha dedim.çocuk babannesini anası sancak..aa bi de demez mi dalga geçerek 'beni çok sevecek' diye..
merhaba kızlar benimde morellerim sıfıra düştü(
annemler gitti, bugün ablam geldi evi temizlerdi bebei yıkadı
misafir geldi kayınvalide de annemin yanında kadınla fısfıs konuşuyodu,
bebegi kim yıkadı dedi kayınvalidemde annesiyle yıkadılar beni begenmediler dedi
daha neler neler hepsini kötüye çekip söylüyo.
annemde duymuş bende duydum o kadar sinirlendimki anlatamam annem gitti .
ama eşim gelsin konuşucam,ya çenesini tutar oturur yada defolup gider diyecem
tabi bir kavgada orda çıkacak .
ya herşeyime karışıyo gelenlerede yaptıklarımı anlatıyo.yok bebegi odasında çıkarmıyacakmışım,
bebegi kucagına alma,öpme,üstünü ince giydiriyon offf vs vs.
ben sanki bebegimin kötülüyünü istiyorum gibi.
elimden bişey gelmiyo aglamaktan başka sütüm kesilecek diye korkuyorum..
hastanedeen çıktıgım gün göğsüm yara oldu tıkandı süt gelmedi sızladı
has aradı eşim hemen gelsin sagalım demiş yoksa geri gider yada anneye zarar veriri demiş.
evden çıkmadan oglum gitmeyin sütünü kurutur sağmak etmeyin yalvarıyo resmen bende ben ne haldeyim sen biliyonmu dedim,benim annem de bişey olmaz dedi daha çok gelir neyse evden çıktık sagdılar.göğsüm açıldı bende sütü biberona koydum getirdim eve bebek aç diye eve geldim vay sen bebege biberona alıştıracaksın tutmayacak ya anne bir defadan ne olacak bebek aç.sabah binaya duyurmuş bebeği biberona alıştıracak diye başladı biberon veriyo(
diküşleri hala sızlıyo yataktan zor kalkıyorum,sabaha karsı bebegi yanıma alıyorum eşim,
3 gün benimle hastanede kaldı,oda ukusuz kaldırmak istemiyorum,ya bu bile evde büyük sorun,
+ mahalleye bile ulaşmış her gelen bebegi yanına alma bogarsın( ya kızlar nolur ne yapayım ben bunalıma girdim resmen deli gibiyim ( kızlar buraya yazınca sanki biraz rahatlıyorum başınızı agrıtıyorum ama kusuruma bakmayın magur görün
gözünüz aydın olsun cnm Allah bağışlasın Yağız Efe'yi
ben çıkıyom biraz içeri gidim kaynana kayınbaba içerdeler ben burda ama ben hep böleyim işime geldiği gibi ama kocamanında çok faydası var nankörlük etmim
eftel
aklını başına al yapma kendine bunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?