2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

evet canım arabayla gideceğiz.doktor viyi bile olur dedi.gazçok fena ebru Allah yardımcımız olsun.ben dinlenemiyoırum bile oğlumla yapışık ikiz gibiyiz.
..çok zor bi durum,.bütün yük senin omuzlarında oluyo,.ev işleri,gelen giden,yemek,vss.bebikin gazını çıkarsa yeter yanee:lepi: ama oda yokk:gitme:

işin çok zor nilücüm Allah kolaylık versin.

hasret sorma bu salı randewum ..aslında sadece bi haftalıgına tedavi ilaç vermişti bana ben düzenli kullanmadım sütüm kesilir diye dr a kontrole gidecegim gün gene geldi panik atagım dr um kızdı bi hafta daha cezalısın dedi ve bu ilaçların sütü kesmedigini ancak stres yaparsam azalacagını söyleyince içim rahatladı.düzenli kullanıorum şimdi 2 gün sonra artık emzrmeme izin verebilirr..ilk 5 gün emzrdim gögüslerim kanıyodu resmen acıdan şimdide keşke emzrebilsemde canımı acıtsa diorum..nolur dua edin cünki bu duygu bambaşka:Saruboceq:..ne güzel bak senin 1 ayın dolmuş ..bize daha cok var bende gezdrmek istioruumm..

bu arada benim eşimde bebekten bişe anlamıyo yaa kucagına zor alıyo incitirim diye görseniz orhan gencebay gibi tutuyo yavrusunu kasıla kasılakaydirigubbakcemile3..annemde bende kaldı zaten 2 haftadr kendisi yatak odamızda mışıl mışıl uyuyo ben ilaç alıorum geceleri uyuyorum annem ilgileniyo gece bebekle..kadıncagz yoruldu hem kendi evi hem benim ev işi bebekti..neyseki bu salıya kadar son artık sorumluluk alcak herseyi ögretcem ona..ha bide bu arad bebek anneyi tanırmı sizce kızlar??yani şu anda bakıo ama boş galiba birinci ayın sonu diye okudum anneyi ayırt edermiş..ama benimki gecende annem susturamadı bana verdi yavrumu gıkı cıkmadı karnı agrıyodu sekerli su verdi annem ya ondan ya annedensempatiksalakcinni

off kıslar ben geldim...doğurduk dertler bitmedi...lohusalık psikolojisi bambaşkaymış.melek gibi kocamın burnundan getirdim.siz kocam bebeği kucağına almıyo diye yakınıyosunuz bende kocam bırakmıyo diye yakınıyorum yaka iğnesi gibi kucağında gezdiriyo iki yaşında bebek gibi koklayıp hırpalıyo vallahi.bizim emme problemimiz hala bitmedi bir düzen tutturamadık yaw.gündüz emiyo ama gec hiç uyanmıyo göğüslerim yara oldu gece bende çok emzirmek istemiyorum.dün gece sabaha kadar uyanmadan uyudu yavrum.

uyuyomu peki bebeiş artık? ya bnde gezmeye gitmek istiyorum off ya ağlicam şimdibenneyaptımki kızım 31 günlük 3 kere çıktı oda doktora giderken

yok bee hasret ne uykusu sabah 5te bir kakltı sonra şuana kadar toplasan 2-3 saat uyudu diyebilirim.kucaktan indiremiyorum ağrısıda var.bizde yarın 25 günlük olcaz yarın.çıkalım diyoruz inşaallah allahtan bişey olmaz.

hadi cnm umarım düzelirsin sen kendinin doktorusun unutma bunu kendini moti,we et inşallah 2 günsonra yawrun memende uyuyacak seninde:lepi:

benim kocamda doğömadan önce ben tutamam ben yapamam küçücüktür o diyodu ama hiç öle olmadı doğduğu andan itibaren büyük aşk yaşıyolar baba kızopuyorumnanaktan öpe öpe kızarttı yawrumun yanaşlarını

bişicik olmaz ya hawalar çok güzel walla bnde belki yarın çıkarırım zorumla bebişi bi teklif edeyim kocama inşallah engel çıkarmazkötükedihüso
kız bizimki 6 da uyandı 9.30da uyumuş koynumda 12.30da uyandı emdi 2,30da emzirdim we hala uyuyor çocuk gündüz uyuyor yauuuww gece başlıyoooooo:1no2:

kız diloş sabaha kadar uyudu muuuu:1shok: çocuk aç kalır uyandır wer memişini yazık kııııızzzlmaz: ne güzel geceleri uyuyan bi bebeğin warbayanssulusmile biz sabahlıyoz walla
benim kocamda öle omzunda uyutuyo sürekli bebeğimi deli oluyorumÇok üzgünüm çoook

kızlar bu arada annem geldiiiiikaydirigubbakcemile2 kociş henüz görmedi annmi görünce bi tepki weripte beni kitlemez kendine umarım gerilmez yine ortam dua edin nolur arıza çıkarmasında benimde yüküm hafiflesin biraz nolur ki yaaa:Saruboceq: şuan ütülerimi yapıyo ewde kocamda pazara su tanıtımına gitti acaba bnde gitsem sütü sağıp bıraksam ewe.. süpriz yapsam anne mgeldi süt bıraktım sana yardıma geldim desem çıkarı için sewinir mi ki

ayy sorun yok şimdilik sadece annene ssöyle hiç biyere dokunmasın yıkayıp paklamasın ddi... ona göre annem bizim ewimizde işleri yaptığı için falan o derece söz sahibi oldu ondan yaptı herşeyi.. mal işte bu zamana kadar kimseden anası babasıda dahil olmak üzere karşılıksız iyilik görmediği için annemide öyle sanıyor.. bilmiyor ki anneler karşılıksız yapar tüm fedakarlıkları..

kızım sen de ne verirsin çocuğunu göstersene dişlerini aaa ver çocumuı diye ne boşyere üzüyon kendini

merhaba kızlar benimde morellerim sıfıra düştü (
annemler gitti, bugün ablam geldi evi temizlerdi bebei yıkadı
misafir geldi kayınvalide de annemin yanında kadınla fısfıs konuşuyodu,
bebegi kim yıkadı dedi kayınvalidemde annesiyle yıkadılar beni begenmediler dedi
daha neler neler hepsini kötüye çekip söylüyo.
annemde duymuş bende duydum o kadar sinirlendimki anlatamam annem gitti .
ama eşim gelsin konuşucam,ya çenesini tutar oturur yada defolup gider diyecem
tabi bir kavgada orda çıkacak .
ya herşeyime karışıyo gelenlerede yaptıklarımı anlatıyo.yok bebegi odasında çıkarmıyacakmışım,
bebegi kucagına alma,öpme,üstünü ince giydiriyon offf vs vs.
ben sanki bebegimin kötülüyünü istiyorum gibi.
elimden bişey gelmiyo aglamaktan başka sütüm kesilecek diye korkuyorum..

hastanedeen çıktıgım gün göğsüm yara oldu tıkandı süt gelmedi sızladı
has aradı eşim hemen gelsin sagalım demiş yoksa geri gider yada anneye zarar veriri demiş.
evden çıkmadan oglum gitmeyin sütünü kurutur sağmak etmeyin yalvarıyo resmen bende ben ne haldeyim sen biliyonmu dedim,benim annem de bişey olmaz dedi daha çok gelir neyse evden çıktık sagdılar.göğsüm açıldı bende sütü biberona koydum getirdim eve bebek aç diye eve geldim vay sen bebege biberona alıştıracaksın tutmayacak ya anne bir defadan ne olacak bebek aç.sabah binaya duyurmuş bebeği biberona alıştıracak diye başladı biberon veriyo (
diküşleri hala sızlıyo yataktan zor kalkıyorum,sabaha karsı bebegi yanıma alıyorum eşim,
3 gün benimle hastanede kaldı,oda ukusuz kaldırmak istemiyorum,ya bu bile evde büyük sorun,
+ mahalleye bile ulaşmış her gelen bebegi yanına alma bogarsın ( ya kızlar nolur ne yapayım ben bunalıma girdim resmen deli gibiyim( kızlar buraya yazınca sanki biraz rahatlıyorum başınızı agrıtıyorum ama kusuruma bakmayın magur görün

amannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn yemişim kaynanayı onu bunu,bugün de benim kayınvalidem ben kızmim diye usl usul kızım öle üşümez mi şöyle olmaz mı diyor korka korka ben de benim çocummmmmmmmmmmm böle olucak üşüsün bişi olmaz nazlı olmasın dedim kestim attım ve kendi bildiğimi yaptım aklıma yanim daha önce bildiğimi yapmadığım için,sen onları kafaya tak üzül sonra sütün azalsın ağlayan sen olcan gülen de onlar aklını başına al tatlım

tatlım tabiki buraya yazıp rahatlıcaksın bizler burada birbirimiz için varız bunu unujtma ama lütfen,seni kimsenin üzmesine izin vermeeeeeeeeeeeeeeeeeee,karıştırma ya çek restini,başlarım onun keyfine

ben çıkıyom biraz içeri gidim kaynana kayınbaba içerdeler ben burda ama ben hep böleyim işime geldiği gibi ama kocamanında çok faydası var nankörlük etmim
eftel
aklını başına al yapma kendine bunu

gözünüz aydın olsun cnm Allah bağışlasın Yağız Efe'yi

tatlım dedigini yapmıyorum ama beynim o kadar dolduki oda vazgeçmiyo.
şimdi eşim geldi ne oldu bu kadar agladın diye sordu söyleyemedim, kavga çıkmasın diye şimdi nalbura gitti gelir, üstelerse söylüyecem artık..o benim bir tanem kocam 3 gün boyunca o baktı bana hastanede off bile demedi..iyiki onlar var hayatımızda..sana iyi akşamlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…