2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

canım biliyorum çok zor ama sabredeceksin.he de geç her dediğine...nasıl olsa gidecekler birgün yanından..lohusalık psikolojisin de etkisi var tabi...ben de de tam tersi durum söz konusu.ilk doğumumda annem ayrılamıştı yanımdan.bunda hiç iplemiyorlar beni ya.daha 3.günümde herkes terk etti gitti beni.sinir oldum annem ki asla kıyamaz bana niye böyle yaptı anlamadım.Allahtan eşim yanımda...

sütün kesilir bebişin madur olur boşver bebeğine konsantre ol sen..duyma kimseyi..

ahh cnm sende benim gibi yalnızmı kaldın:gitme: bişi olmaz cnm alışıyosun sen bi de tecrübelisin ondan bırakmıştır annende.

eftelcim sıkma canını konuş eşinle güzellikle anlat bi ewin mahremi olur de anan sayesinde yoldan geçenler bile bilio yok biberon wermişim yok koynumda yatırmışımlmaz: çok zoruma gidiyo de ters biişeyde sölemek istemiyorum ama sabrım taşmak üzere dealsanaalsanasmile

Merhaba kızlar
17 mart da sezeryan ile doğum yaptım.Daha geçmişe bakamadım.hatırlayan herkese çook teşekkürler.
çok kötü şeyler yaşadım.çberbat 2 gün geçti hastanede.
sezeryandan mutu mutlu çıktım. herşey güzeldi. kızlar sonra bir kanamam oldu anlatamam.çarşaflar yetmedi kanamama
kan verildi.......... 4-5 serum takıldı........... ateşler içinde yandmm............. kızıma süt veremedim kucağıma alamadım çünkü heryanım şişmişti avuçlarım ı hissetmiyordum. bebeğime sarılıp emziremedim. bebeğimde emmedi zaten sütüm yoktu halende yok..... 30 dakka sağsam 10ml süt çıkıyor. düşünün...........bende her an önce sağıyom sonra ama ile takviye ile yapıyorum. hala kanamam ar. ağdet gibi. şişliklerim inmedi daha.
Şimdi sizelre sorularım var
Sezeryan olanlar kanamanız nekadar devam etti ve şişlikler nezaman geçti? Ell parmaklarda uyuşukluklar nezaman geçti? yada oldumu? Offffffffffffffffff şunlar bi geçse.
bu arada ev ana baba gnü.gelen giden........... bazen o sessiz ve toplu düzenli evimin hallerini özlüyorum.
annem ve kaynvaldem kalıy.
kızım geceleri uyutmuyo.
ben dayanamıyoorum.
yarın yanlız kaldığımda nası yapcam çok merak ediyom ve korkuyom. hai mamasını altını yapıcam ama uyutamazsam onu - ağlarsa derdini anlamazsam gece duymazsam diye çok korkuyom. stresdeyim. gerginim-galiba depresyonada girdim..................
ağlıyom he. annem ok yoruluyor .ona ayrı üzülüyom zaten.
şimdilik böle.
yine yazıcam firsat bulursam. 3 saatte bir emziriyom zaten 1 saati sağ emzie mama yap altını aç gaz çıkar ..uykular untuldu.ama kızım çok tatlı bi görseniz herşeye değer. meleğim benim.

Kızlar kimler doğum yaptı şu bir haftada ve doğurmayan kimler kaldı?
Hepinizi çok özledim.

cnm gözünüz aydın,Allah bağışlasın.cnm yaşadıkların kolay değil ama tez zamanda geçer inşallah

ne kadar muayenesi ben murat kandemir e götürüyorum bebişi çok ilgili iyi bir dr ama biraz pahalı 200 tl muayenesi

canim 80 tl.bu ay 80 tl aldi onumuzdeki ayi kontrol olarak aliyormus ucret almiyormus,
kendisi buyuk gorumcemin kizlarinin ki en kucugu 16 yasinda simdi ve esimin teyzelerinin cocuklarinin doktoru herkes cok ovuyor.istersen numarasini falan vereyim.

gozunaydin canim allah saglicakla huzurla buyutmeyi nasip etsin insallah.

kaydirigubbakcemile3 ay cok sinirler dimi.benim oglan babasinin kopyasi cok istemistim babasina benzesin diye.herkes ayni babasi diyor bende seviniyorum esim ise yok askim sanada benziyor yuzu uzun diyor kaydirigubbakcemile3
ben de kimsenin dokunmasini istemiyorum.bi babasi bi ben baskasi dokunmasin oglumaaa

offfffff bende istifami etsem yoksa 6 ay daha izin mi alsam diye dusunuyorum simdidenboshayallersmile

neden basimiz agrisin kuzum anlat rahatla neden hepimiz burda toplandik sanion yawriiii

:Saruboceq:

canim benim biraz anlayis goster esine ve zaman tani.benimkide nasil yapcam etcem diodu hastanedeki 2.gunumuzde annemin yaninda aldirdim kucagina kaydirigubbakcemile3 simdi oglan aglasa azicik esimin cani gidiyor sanki dudaklari kuruyor.yahu bu 40 olayini dini islere karistirip acaip gelenek falan cikarmis millet yuh diom manasiz isler yani

benimde annem vermedi aaa dedim noluo be anne kendine gel ayol bu cocugu ben dogurdum dedim ve aldim bebegimi ve bi dahada kimselere birakmadim askimi:asigim:

canim bebek 1000 kisinin arasindan annesinin kokusunu alip taniyormus illa gormesi gerekmiyormus.

kan sekeri dusuomus bebeklerin 3 saati gecmemeliymis emzirmeliymisiz.ben geceleri kaldirip emziriyorum max 4 saat birakiyorum uyusun diye.

kis oyle bisey duysam harp cikar iyi masallah sabirliymisin

oha lan bu ne deli hatunmus.

oyy hiloş hem gözün aydın hemde geçmiş olsun diyim cnm.. sezaryeni bilmiyorum ben normal doğurdum ama sezaryendede kanama sürebiliyo baya neden kanama olmuş peki o kadar we şişlikler falan bnce normal değil ?.. sütün neden az artırmak için komposto artırıcı çay fslan içiyomusun?? herşey yoluna girer canım zamanla sen artık bi annesin bebeğin ıhh dese duyarsın korkma

hilos
benim kanamam ilk bir hafta normal seyrinde gitti aman aman bir kanamam olmadı bugün 33 günlüğüz arada bir minicik bir kanama oluyor ben de benim neden bu kadar az oldu diye düşünüyorum ara ara içimdeki şeyleri atmak istediğim için,demek ki herkesin bir olmuyor,ben de uyuşma olmadı sadece kesi yuerimde vardı ve hala biraz var kesi yerimin hemen üzerine bıçak vursan hissetmem o derece yani,bazen benim de hala çok acıyor yani şöyle uzun süre yatıp kalkıcağım zaman zorlanıyorum,inşallah Allahım sen ve senin gibi süt sorunu yaşayan arkadaşlarımın yardımcısı olsun şakır şakır gelsin bir an önce sütünüz inşallah

hasret gecenlerde ben sezeryan olsam beklemezdim yazmisin ya bisi sorcam:kedi: normal dogumda kanama olmuomu 40 gun boyunca.sezeryan dada 40 gun oluomus.

oyy canimmmmmmm sen cok kasmisin kendini.oncelikle sakin ol.
ben sezeryan oldum ilk gun oooooo dedim noluo be nasil varya suyum geliyormus gibi kanamam oldu.ama oyle ates serum vs olmadi bende.1 hafta az az oldu kanamam sonrasinda banyo yaptim (dikislerim acir korkusuyla dus almadim valla) ve kanamam artti.sonra tekrar azaldi.simdi sinirden stresden yine cogaldi.uyusmalara gelince ellerimde cok uyusma oluyor.
sen bence bi an once kendine gel saglik olarak tabi insallah.anneyi kayinvalideyi gonder .
sakin evinde cocugunla yalniz kalinca bak nasil alisiyorsunuz birbirinize.zaten bebegin gik deyince en derin uykudan bile uyaniyorsun merak etme.
cok gecmis olsun canim.

benim dogumdan sonra acaip istahim kapandi.hicbisey yemek gelmiyor icimden.ilk baslarda sadece su sut humanin cayini iciyordum.simdi zorla corba falan iciyorum.sabahlari kahvalti bile yapmak gelmiyor icimden.sizin istahlariniz nasil?
birde ben korse alacagim aranizda korse kullanan varmi ?

aşkım sen yoksan ben neyleyim hayatı,ben sana huzurumsun,denizimsin,HUZURDENıZıMSıN demişim,ben senin ile çay bardağındaki dudak payı kadar bile uzak kalamam,ben seni çok başka sevmişim,hiçbir şeye benzemez bu sana olan sevgim,hiçbir şey de bitiremez bu tutkuyu Allah'tan başka,Rabbim bizi öyle bir yazmışki birbirimize,silinenler geri yazılmış...
Allah'ım seni başımızdan eksik etmesin(amin amin amin)
Seni Çok Seviyorum Huzurdenizim,Herşeyim,aldığım huzur dolu nefes,yaşadığım heyecan,tattığım aşk,su gibi berrak ve temizsin,adıma Nehir dedim, bundan gayrı Nehir gibi bir ömrüm olsun dedim,karşıma Çağlayan çıktı var mı bunun daha ötesi,biz senin ile Çağlayan bir Nehir olmuşuz,aramıza da balık burçlu kızımız katılmış:)))seni seviyorum Huzurdenizim...

pınarcım senin heliş nasıl geceleri duruyor mu? biz sabahlıyoruzdamafoldumben

cnm aynen bende sabahlıyorum ve benim prenses hasta oldu enfeksiyon kapmış 1 haftadır ilaç kullanıyoruz düzen yok bazen gündüz uyuyo gece uyumuyo bazen ne gece ne gündüz uyuyo sorma bende zombi gibi 1 2 saat uykuyla geziyorum

Herkese merhaba,
Ben geldim...
Doğumdan sonra evimde bana bakan kimse olmadığı için bir hafta kayınvalideme gittim. Yürümeye başlayınca evime döndüm... Zor günlerdi...
Bu arada yoğun lohusalık psikolojisi, görümcemin lohusalığı ile kıyaslamalar, baya zor günler bitti...
Şimdi ise kızım uyumuyor, durmadan emmek istiyor ve durmadan ağlıyor, 2 saat uyusa diye gözüne bakıyorum. Bu gece eşim 3 saat baktı, ben de uyudum. Normalde yapmazdı, şu halimle bana saydırıyordu; yok sen sinirlisin, annemlerde durmadın diye; ama ayakta uyuduğumu gördü... Ondan dolayı acıdı galiba... Ama kalbimi çok kırdı... Şu halimle bana, sen böylesin, değiştiremem, diye asık yüzle saydı durdu... Kim ona bu gazı verdiyse, şu halimde Allah o kişiye merhamet versin...
Umarım bebeğim uyumaya da başlar...

ya kızlar çok acil cevaba ihtiyacım var.dün gece 3 te nişan geldi.ama ağrım sancım falan yok doktoruma da ulaşamıyorum.acaba hastaneye gitsem mi sancı gelmesini beklesem mi karar veremedim ya.siz ne yaptınız söyler misiniz lütfen.çok telaşlandım

canım ben doktoru aramadım bile suyum geldıgınde hastaneyı aradım durumu anlattım sız doktora haber verırsınız dedım kalktım hastaneye gıttım.hastaneyı arayıp acıl ebe ıle konus bıtanem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…