- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #59.181
annemle feci bi kavga ettik o bana ben ona saymadıgımız şey kalmadı yok ben senin evine daha gelmem de karışmamda.. o agladı ben agladım...
çocukları var evet..büyükler ama.biri üniversitede.biri evli....of ya ne zor iş bu...nasıl bırakcam ben yavrumu...
annemle feci bi kavga ettik o bana ben ona saymadıgımız şey kalmadı yok ben senin evine daha gelmem de karışmamda.. o agladı ben agladım...
Oğluma biraz haa aldırıp geldim. Dışarıda keyfi pek yerindeydi sıpanın, ee geldik başladı yine mızıldanmaya. Niye hiç uyumuyor bu velet ahu? temiz hava da işlemiyo çocuğa
benim oğlumda uyumuyo artık uykusuzluğa alıştık ikimizde sanırım :) bu arada dün günde iki defa 90 ml mama verdiğimi söylemiştim pekçok arkadaş ölçü çok az 120 dene bi demişti denedim.. birazını bıraktı oğlum hepsini içmedi ama 90 ml den fazla içti.. ama sora baya fazla kustu akannehir napmalıym ? 90 mı 120 mi veriim şaştım :)
kaydirigubbakcemile3 ya tam olarak bişeyi uzattığımda falan almıyor kısa süreli olarak tutuyor.. daha çok asılı oyuncaklara falan wuruyo sallıyo o kadar.. eldiwenleri geç çıkarmanın dezawantajları işteCADIARZUHımmm, Şubat anneleri sizisengözlerimebaksanab Peki eren de artık elinde tutuyo mu oyuncaklarını falan?
bnde öslüorummm:sinifsinif:Biraz nostalji yaptım geldim kızlar.Eski sayfaları okudum doğumumuza az bi zaman kala yazdıklarımızı..Gözlerim doldu yahu...:gitme: Çok özlüyorum ben hamileliğimi..
peşimde ol:) bugün hiç içmedim dünde sadece sabah içtim.. ewet cnm etki etti bu günde öle yumuş yumuş değiller iyi yani.. aklımda aldırıcam içeriğini ama o tarafa hiç yolumuz düşmedi henüz alır almaz sana özelden atarım.. buarayada yazarım.. haa çayın tadı sıcak rakıya bnezio kocim içine tahin pekmez de atıyor işte o zamn süper oluyo.. sen tahin pekmezi denedinmi?hasret peşindeyim:ecrin_bebek: süt yapıcı çayın nasıl faydası devam ediyo mu:ecrin_bebek:
cnm yine kocakarı kocam:) yetişti imdada gidip aktardan bi karışım yaptırdı getrdi o baya etki etti.. ben bir de hergün 2-3 fincan humana still tee içiyorum tabi.. ama bu gün hiç öyle taş gibi olmadılarHASRET ben de aynen geçenlerde senin olduğun gibi oldum. memeler küçüldü. sen de durum ne.
benim oğlumda uyumuyo artık uykusuzluğa alıştık ikimizde sanırım :) bu arada dün günde iki defa 90 ml mama verdiğimi söylemiştim pekçok arkadaş ölçü çok az 120 dene bi demişti denedim.. birazını bıraktı oğlum hepsini içmedi ama 90 ml den fazla içti.. ama sora baya fazla kustu akannehir napmalıym ? 90 mı 120 mi veriim şaştım :)
demek 90 yetiyormuş ona cnm. kilo alımı normal seyrediyorsa 90 ile devam et bence. çocuğu zorlamanın bi anlamı yok
kaydirigubbakcemile3 ya tam olarak bişeyi uzattığımda falan almıyor kısa süreli olarak tutuyor.. daha çok asılı oyuncaklara falan wuruyo sallıyo o kadar.. eldiwenleri geç çıkarmanın dezawantajları işteCADIARZU
bnde öslüorummm:sinifsinif:
peşimde ol:) bugün hiç içmedim dünde sadece sabah içtim.. ewet cnm etki etti bu günde öle yumuş yumuş değiller iyi yani.. aklımda aldırıcam içeriğini ama o tarafa hiç yolumuz düşmedi henüz alır almaz sana özelden atarım.. buarayada yazarım.. haa çayın tadı sıcak rakıya bnezio kocim içine tahin pekmez de atıyor işte o zamn süper oluyo.. sen tahin pekmezi denedinmi?
cnm yine kocakarı kocam:) yetişti imdada gidip aktardan bi karışım yaptırdı getrdi o baya etki etti.. ben bir de hergün 2-3 fincan humana still tee içiyorum tabi.. ama bu gün hiç öyle taş gibi olmadılar
açtımı telefonunu sana dedik 2,3 gün bi dur arama die... kim bilir ne ettin kadına:mymeka:
üzülme canım anne kız arasında sürekli olur kavgalar... bizde deflarca tartışıp barışıyorus sonunda... lohusalığımda özellikle hergün kavga ederdik.. anneler malesef kızlarının büyüyüp anne olduğunu kabul edemiyolar.. sürekli herşeyekarışmaları bu yüzden zamanla alışmalarını dilemekten başka yapabiliceğimiz başka bişi yok :) bakalım biz de çocuklarımızın büyüdüğünü kabullenebilecekmiyiz :)
Ben olsam sanırım ne çok genç ne de orta yaşın üzerinde birini tercih etmezdim. Onların da pek sabrı olmuyor çünkü. Şöyle 30'lu yaşlarda biri yok mu ki? İnş. iyi birini bulabilirsin cnm. hakikaten bakıcı konusu çok önemli.
Ebru'cum her seferinde o kadar üzüldüğün halde niye tutamıyorsun kendini be anacım? He de geç dediklerine, ille de yapmak zorunda değilsin ki. Elinden geldiğince onu kırmamaya çalış güzelim. Anlıyorum herşeye karışmaları zor oluyor ama ne yapalım onlarda da ayrı bi koruma içgüdüsü var işte canım
ah be canım niye yaptını bunu şimdi.ikinizde üzüldünüz...
cnm sende 90 werdikten sonra birde memene tut tam doymadıysa üstünüde öle tamamlasınyerimseniben
Biraz nostalji yaptım geldim kızlar.Eski sayfaları okudum doğumumuza az bi zaman kala yazdıklarımızı..Gözlerim doldu yahu...:gitme: Çok özlüyorum ben hamileliğimi..
ben herseyi senin iyiligin için söylüorum diyo bende dedim herseferinde cahil insanmışım gibi şunu şöyle yap bunu böyle yap sıkıldım artık dedim..ve eskiden hep annemi alttan alan bi insandım ben..ona kızsam bile ALLAH korusun bişey olur vicdan azabı cekerim diye asla gıkımı cıkarrmazdım..buda alıştı benim bu ses cıkarmayışıma pasif halime şimdi en ufacık uyarsam ona kızsam bana ne diyo biliomusunuz ilaçlarını kullan diyo hani şu panik atak ilaçlarımı!!!!!!!!!..neymiş benim sinirlerm bozukmuş!!!!!kendisinde asla suc hata aramıyo..ben a diorum o z anlıyo..ben dedim durup dururken kimseye sinrlenmiorum bagrıp cagrmıorum ewde beni sen sinrlendriosun kendindede ara biraz dedim..ben robot degilim bende insanım sinirlenebilirim hep haha hihi olacak degilim niye ilaçları sokuosun araya dedi.zorla hasta deglsemde hasta edecek beni kadın destek vermesi gerekrken..bende eskisi gibi tolere edemiorum bi sus iki sus..kendimi şişiriorum artık patladım..bnim evde oldu bunlar arkadaşta yanımdaydı..kalktı kendi eviine gidecek giderken arkadasıma tenbih ediyo kızım onu yalnız bırakma içime dert plur diyo ...yapıo yapıo gene aynı..
kızlar kıpraşımlı ana kucagı alıcamsempatiksalakcinni,bizim kız uyumuyo,fisher price kullanan var mı?
kızlar kıpraşımlı ana kucagı alıcamsempatiksalakcinni,bizim kız uyumuyo,fisher price kullanan var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?