- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #59.201
kızıma bakıcı baktım geldim.bugün görüşmemiz vardı.fena birine benzemiyo...nasıl karar vercem ya!allahım sen doğru kjarar vememi sağla...
annemle feci bi kavga ettik o bana ben ona saymadıgımız şey kalmadı yok ben senin evine daha gelmem de karışmamda.. o agladı ben agladım...
ben herseyi senin iyiligin için söylüorum diyo bende dedim herseferinde cahil insanmışım gibi şunu şöyle yap bunu böyle yap sıkıldım artık dedim..ve eskiden hep annemi alttan alan bi insandım ben..ona kızsam bile ALLAH korusun bişey olur vicdan azabı cekerim diye asla gıkımı cıkarrmazdım..buda alıştı benim bu ses cıkarmayışıma pasif halime şimdi en ufacık uyarsam ona kızsam bana ne diyo biliomusunuz ilaçlarını kullan diyo hani şu panik atak ilaçlarımı!!!!!!!!!..neymiş benim sinirlerm bozukmuş!!!!!kendisinde asla suc hata aramıyo..ben a diorum o z anlıyo..ben dedim durup dururken kimseye sinrlenmiorum bagrıp cagrmıorum ewde beni sen sinrlendriosun kendindede ara biraz dedim..ben robot degilim bende insanım sinirlenebilirim hep haha hihi olacak degilim niye ilaçları sokuosun araya dedi.zorla hasta deglsemde hasta edecek beni kadın destek vermesi gerekrken..bende eskisi gibi tolere edemiorum bi sus iki sus..kendimi şişiriorum artık patladım..bnim evde oldu bunlar arkadaşta yanımdaydı..kalktı kendi eviine gidecek giderken arkadasıma tenbih ediyo kızım onu yalnız bırakma içime dert plur diyo ...yapıo yapıo gene aynı..
elifcim bırak bi süre uzak kalın bilirsin ki ana yüreği dayanamaz.. kıyamaz sana gelir yine çzöersiniz problemleri..
yaa kızlar yavrum cok keyifsiz ınranıyor ateşini ilk ölçtüğümde 37.6 ydı sonra 37.8 oldu şimdi 37.3 düştü surup verdim neyi var yaa 1 haftadır bi iyi bi kötü bu günde ateşlendi biraz bi bakıyom gülüyor bi bakıyom dalııp kalıyor
[/COL
iyi geceler kızlar
benimde artık göğüslerim taş gibi olmuyor artık oğluş 20-25dk emiypr önceden 5 dk biterdi emmesi
arada göğsüm taşlaşıyor kanallar tıkanıyor galiba dün sol tarafta vardı emzire emzire geçirdim sanırım bugünde saüda başladı
oğlumun kakasından kan geliyor galiba besin alerjisi var perşembe tekrar dra gideceğiz tahlil sonuçlarımız temiz çıktı
inşallah canım yarın başka bir doktora gideceğimmutlucugum gecmis olsun.umarim onemli birseyi yoktur oglusunun.
Kizlar benim sutumde iyice azaldi artik nerdeyse tamamen mamaya gectik gogsumu veriyorum ama adam gibi sut gelmiyor bende iyice stresse girdigim icin bi haftadir nerdeyse sadece mama verdim,daha onceleri once gogsumu sonra mama veriyodum ancak doyuyordu oglum. Ee hal boyle olunca sutum dahada azaldi yaa,nasil uzuluyorum anlatamam. Geri donusumu olmazmi acaba hani sutumu cogaltamazmiyim bir defa azaldiktan sonra tamamen kesilirmi ?? :çok üzgünüm: .. ,. Birazda oglumun cok obur olmasindan kaynaklaniyor mama bile versem cok SIK acikiyor oglum..
Bu arada super malt ictim,bi kac gun cok faydasi olmasi, Humana still cayini cok ovuyoprlar deneyen varmi acaba??
günaydın herkese.........yerimseniben
biz aşıya gidiyoruz................
sırnaşık şey ebru dimek istedim:kedi:elif mi ?
.
EBRU hala mesajını okuyamadım. sadece senin profilin görülüyor mesaja tıklayınca.
Kizlar benim sutumde iyice azaldi artik nerdeyse tamamen mamaya gectik gogsumu veriyorum ama adam gibi sut gelmiyor bende iyice stresse girdigim icin bi haftadir nerdeyse sadece mama verdim,daha onceleri once gogsumu sonra mama veriyodum ancak doyuyordu oglum. Ee hal boyle olunca sutum dahada azaldi yaa,nasil uzuluyorum anlatamam. Geri donusumu olmazmi acaba hani sutumu cogaltamazmiyim bir defa azaldiktan sonra tamamen kesilirmi ?? :çok üzgünüm: .. ,. Birazda oglumun cok obur olmasindan kaynaklaniyor mama bile versem cok SIK acikiyor oglum..
Bu arada super malt ictim,bi kac gun cok faydasi olmasi, Humana still cayini cok ovuyoprlar deneyen varmi acaba??
CANIM BEN 1 HAFTADIR KAYISI İNCİR BOL SU VE 2 GÜNDÜRDE SICAK REZENE CAYIYLA BİRLİKTE TAHİN HELVASI YİYORUM SÜTÜM ARTTI MAMAYI AZALTTIM BENDE SENİN GİBİ Bİ ARA MAMAYI ARTTIRMIŞTIM ŞİMDİ AZALTTIM DENE İNŞALLAH FAYDASINI GÖRÜRÜSÜN ÖZELLİKLE TAHİN HELVASI BANA COK YARADI BENİM ELİMDEN REZENE ANASON PAPATYA ISIRGAN CAYI HİÇ DÜŞMEZ BİRDE BOL SUopuyorumnanaktan
Sırf anne sütü verenler ne sıklıkla ve ne kadar süre emziriyorsunuz?. Açta kalsa biberondan vaz mı geçeyim, o emmezse sütüm olmaz bu kesin. Ne kadar süre sonra biberonu unutur dersiniz? Göğsümü çekiştirmesi sakız gibi çiğneyip atması alışkanlık mı kalır dersiniz? Kafam allak bullak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?