- 23 Temmuz 2009
- 2.640
- 181
- 373
- 44
- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #59.221
benim yine kulağım ağrıyor ve akıyor kızlar bir kurtulamadım şu orta kulak iltihabından mafoldumben
doktora gideceğim yine öğleden sonra... :a015:
mamayı nasıl azalttın, her zaman ki kadar hazırlıyorsun o mu daha az içiyor. Göğsünde ne kadar süre kalıyor? Kaç dk emziriyorsun. Göğsünü çekiştiriyor mu?
CANIM BEN 1 HAFTADIR KAYISI İNCİR BOL SU VE 2 GÜNDÜRDE SICAK REZENE CAYIYLA BİRLİKTE TAHİN HELVASI YİYORUM SÜTÜM ARTTI MAMAYI AZALTTIM BENDE SENİN GİBİ Bİ ARA MAMAYI ARTTIRMIŞTIM ŞİMDİ AZALTTIM DENE İNŞALLAH FAYDASINI GÖRÜRÜSÜN ÖZELLİKLE TAHİN HELVASI BANA COK YARADI BENİM ELİMDEN REZENE ANASON PAPATYA ISIRGAN CAYI HİÇ DÜŞMEZ BİRDE BOL SUopuyorumnanaktan
benim yine kulağım ağrıyor ve akıyor kızlar bir kurtulamadım şu orta kulak iltihabından mafoldumben
doktora gideceğim yine öğleden sonra... :a015:
herbikeslere gunaydınnnnnnnnn zemuszemus
yaw oglusumu yıkasammı acaba ? 3 de dısarı dr amcasının yanına gıdecegız.
hasta olmaz dımı ıstanbul bugun 26 derece
canım sen daha iyi bilirsin sıcaksa sorun olmaz sanırım ama yıkadıktan sonra dışarı çıkarken giyeceklerini değilde başka ince pijama falan giydir banyo sonrası az da olsa terleyebiliyorlar...
zaten öyle yapacaksın değil mi...akıl veriyorum güyaasempatiksalakcinnisempatiksalakcinni
bugun dr soracagım mama kullanayım mı dıye takvıye olarak.
benım oglusum 3250 dogdu 1 hafta ıcınde 3000 oldu.bugun tam 2 bucuk aylık.18 mayısda 5 kıloydu.yanı ayda 800 gr alıyor.ama masallah boyu normal seyredıyor.49 cm dogdu en son 57 cm di boyu..
acaba dıyorum bıze mı cektı.bız 4 kardesız.ablam 165 ben 175 benım kucugum 185 onun bı kucugu 198 cm.babam halalarım annemın tarafıda uzun.yedıgı boyunamı gıdıyor anlamadımkı.bugun bı tartılsın bakalım.konusacagım drla.
hey maşallah...iyi boy varmış siz de biz de ortalama çok düşük ama benim kız da iyi gidiyor halalarına benzeyecek sanırım....800gr az değil aslında doktor ne der bir bakalım...ortalama 1 kilo alıyorlar zaten 200gr için mamayı gerekli görmeyebilir...
kaydirigubbakcemile3 ver tabı akıl kıs ben cok delıyım bu konuda.usuyecek dıye banyodan sonra cocugu delı gıbı gıydırıyorum.halbukı ınsanlar banyodan sonra terler yanı.bı kere usuttu ya benımkı felegım sastı.
ya bu arada bakıcı derdı cok sınır bı durum.ben kımseye bırakamadıgım ıcın ısı bırakacagım.cok zor bakıcı secmek anlasmak.bak olcay da sımdı bakıcı arıyor.ne zor durum.helal sut emmısmı merhametlı mı cok onemlı.yası anne olup olmadıgı falan acaıp onemlı.Allah yardımcınız olsun.helal sut emmıs bırılerını bulursunuz ınsallah
Kızlar çok zor günler geçirdim ve hala geçiriyorum. Kızım daha 2 aylık bile değil. Sütüm hiç kalmadı. Mama verdik, sonra biraz sütüm oldu ama biberona alışan kızım göğsümü istemedi. Sonra bir şekilde göğsümü tutturdum, sütüm az olduğu için aç kaldığından, göğüsten sonra biberon yaptık. 30 dk göğsümde kalan sonra bazen 30 ml bazen 60 ml mama içen kızım bir iki gün sonra 5 dk bile göğsümü tutmamaya başladı yine. İki dakika emiyor sonra çekiştirip atıyor ağzından. :Bunun devamı hırçınlığa ve katıla katıla ağlamaya dönüyor.
Sabahları ve geceleri onu doyuracak kadar sütüm oluyor ilerleyen saatlerde gitgide azalıyor. Akşama doğru iyice zıvanadan çıkıyoruz göğsümü tutturmaya çalıştıktan sonra biberonda versem tutmuyor. Ağlayıp duruyor. Artık kızımın hiçbir işaretini anlayamıyorum. Aç mı, uykusu mu var, göğsümde uyumak istediği için mi ağlıyor vs. Sabahları ve geceleri süt bolda olsa emzirmek savaşmak gibi.
Sırf anne sütü verenler ne sıklıkla ve ne kadar süre emziriyorsunuz?. Açta kalsa biberondan vaz mı geçeyim, o emmezse sütüm olmaz bu kesin. Ne kadar süre sonra biberonu unutur dersiniz? Göğsümü çekiştirmesi sakız gibi çiğneyip atması alışkanlık mı kalır dersiniz? Kafam allak bullak.
hey maşallah...iyi boy varmış siz de biz de ortalama çok düşük ama benim kız da iyi gidiyor halalarına benzeyecek sanırım....800gr az değil aslında doktor ne der bir bakalım...ortalama 1 kilo alıyorlar zaten 200gr için mamayı gerekli görmeyebilir...
bugun dr soracagım mama kullanayım mı dıye takvıye olarak.
benım oglusum 3250 dogdu 1 hafta ıcınde 3000 oldu.bugun tam 2 bucuk aylık.18 mayısda 5 kıloydu.yanı ayda 800 gr alıyor.ama masallah boyu normal seyredıyor.49 cm dogdu en son 57 cm di boyu..
acaba dıyorum bıze mı cektı.bız 4 kardesız.ablam 165 ben 175 benım kucugum 185 onun bı kucugu 198 cm.babam halalarım annemın tarafıda uzun.yedıgı boyunamı gıdıyor anlamadımkı.bugun bı tartılsın bakalım.konusacagım drla.
sutumu sagıp baktıgımda ust tabakası yaglı ama neden boyle az kılo alıyor anlamıyorum.
memedede uzun kalıyor.tek memeyı bıtırene kadar beklıyorum.otekıne gecırıyorum doymamıssa.ama cok hareketlı ve gunduz uyumuyor.eller kollar sureklı hareket halınde.yanına uzandıgımda karnıma falan tekmelerı gelıo baya kuvvetlı.kaydirigubbakcemile3 belkıde oyle yakıyor.gunduz toplasan 2 saat uyumaz.sımdıde kendı kendıne guluyor koltukla konusuyor ayaklar bacaklar hop hop kollar ayrı oynuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?