- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #59.261
helinzor die bi arkadaşımız war ya burda o
nerdeydin kız sen uyudunmu yoksa öğlene kadarklava: (benm uyuyamıyorum ya kimseninde uyumasına tahammülüm yoksırnaşık şey)
selam kızlar içim o kadar tuhafki of kızımı dün doktora götürdük kalça sonucuna baktı bişey olabilir diye bizi balta limanına gönderdi. çocuk ortapedisti görsün dedi. korktum umarım bişey olmaz. 19 nisanda arkadaşımın yarık dudaklı bebeği olmuştu. ilk günler emiyordu. daha sonra damaklık taktılar bebek emmemiş biberona alışmış şimdide kızın sütü gitmiş. bebek hiç kilo almamış 2540gr doğmuştu. ve bebek hasta olmuş antibiyotik alıyo. off onu görünce kendi halime şükreder oldum. ya bebek kilo almalıki bi an önce ameliyat olsun ama beslenemiyo. kızlar allaha şükürler olsun ki sağlıklı bebeiklerimiz var
selam kızlar içim o kadar tuhafki of kızımı dün doktora götürdük kalça sonucuna baktı bişey olabilir diye bizi balta limanına gönderdi. çocuk ortapedisti görsün dedi. korktum umarım bişey olmaz. 19 nisanda arkadaşımın yarık dudaklı bebeği olmuştu. ilk günler emiyordu. daha sonra damaklık taktılar bebek emmemiş biberona alışmış şimdide kızın sütü gitmiş. bebek hiç kilo almamış 2540gr doğmuştu. ve bebek hasta olmuş antibiyotik alıyo. off onu görünce kendi halime şükreder oldum. ya bebek kilo almalıki bi an önce ameliyat olsun ama beslenemiyo. kızlar allaha şükürler olsun ki sağlıklı bebeiklerimiz var
kızlar slm size bir kaç şey soracağım
kızım 2.460 gr 36. haftalık doğdu şimdi 3.ayımıza girdik ayın 22 sinde 5.580 gr olduk dr normal diyor ama kg olsun istiyorum sizce normalmi?
kızımın salyası çok akıyor?
gece yüzü buz gibi oluyor üşütüyormuyum acaba ?
malum karsata yaşıyorum sabaha kadar odasında elektirikli soba yanıyor ama sürekli aklımda onu üşütme endişesi var sanki hasta olacakmış gibi
allahım diyorum bir 6 aylık olsaydı kızım gün sayıyorum ne geliyor aklıma biliyormusunuz şafak sayıyorduk gün gün hamileyken şimdi bebeklerimizin büyümesi için gün sayıyoruz. hepinizi çok öpüyorum
cnm kilo alımı gayet iyi ayd 1 kilo alıypr ortalama bizimkide ayda 1 kilo alsaydı 3.ayda 6200olması gerektikızlar slm size bir kaç şey soracağım
kızım 2.460 gr 36. haftalık doğdu şimdi 3.ayımıza girdik ayın 22 sinde 5.580 gr olduk dr normal diyor ama kg olsun istiyorum sizce normalmi?
malum karsata yaşıyorum sabaha kadar odasında elektirikli soba yanıyor ama sürekli aklımda onu üşütme endişesi var sanki hasta olacakmış gibi
allahım diyorum bir 6 aylık olsaydı kızım gün sayıyorum ne geliyor aklıma biliyormusunuz şafak sayıyorduk gün gün hamileyken şimdi bebeklerimizin büyümesi için gün sayıyoruz. hepinizi çok öpüyorum
walla unutkanlık hat safhada ama artık hepinizi ezberledim cnm işten güçten çok sizle ilgileniyorumsırnaşık şey ohh hayat sizin hayatınız yatın tabi yatın biz çalışalım siz yatın:hulya:Kız cadı senin de tanımadığın kimse yok hee. Walla biri birini sorsa direkt diyorum bunun ceabınıanca HAsret bilir diye. Bİ de unutkanlıktan şikayet ediyosun kıısempatiksalakcinni
Walla benim velet gece boyu uyumadı yine. Ben de 12'ye kadar yataktan çıkmadım. Onunla beraber yarımşar saat uyuyayım bari dedim.lülülülülülü
Polens aynı ağrı bende de vardı. göğüsler doldukça ağırlık merkezimiz etkilrniyor. benimgeçti. umarım sen de kurtulursun. çok zor biliyorum.
AZEM sana bir sorum olacak. arkadaşım bir akrabalarının yanına karsa gelecek ve bu arada hamile. orada bir dr. önerir misin.
her gecen gün kızıma aşık oluyorum dahada bi güçleniyo ona baglılıgım..sabah yüzümü görür görmez agzı kulaklarına varıyo nası gülücüklerrr annesine anlatamam...sesim bile yetiyo ona..buda daha bi anneligi hissettiriyo bana..odadan cıktıgım an aglamaya başlıyo bazen geri dönüyorum anneciiim diyorum aglamayı kesip gene başlıyo gülücükler atmaya...bambaşka..
canım ben yaşam polikliniğinde dr dinçer beye 4. ayımda başladım iyiki gittim onun dışındakiler faso fiso hiçbiri bir işe yaramaz benim hamileliğim çok sorunlu geçti doğum için ist gittiğimde ordaki dr tebrik etti dinçer beyi çok ilgili ve çok nazik biri
ahhhhhh ebruuuuuuuuuuuuuuuuuu ahhh o duyguların tarifi olsada anlatabilsem tarif edebilsem yaşadığım aşkı... çok wahşi sewiyorum kızımı öpe öpe sarıla sarıla bağıra çağıra ölüyorum cero cero cero diye.. o gülücükleri görmek herşeye değiyor işte bizimkızda sabahları pek bi keyifli oluyor.. 1saat yatakta gülüyor konuşuyor allahım bu mutluluğu yaşattığın için minnettarım sana.. bazen düşünüyorum ya kızım olmasa.. ya ona bişey olsa.. bu aptal saptal şeyin düşüncesi bile ciğerime köz düşürmye yetiyor.. allah yawrularımızı bize bağışlasın, acılarını yaşatmasın dilerim:Saruboceq:
her gecen gün kızıma aşık oluyorum dahada bi güçleniyo ona baglılıgım..sabah yüzümü görür görmez agzı kulaklarına varıyo nası gülücüklerrr annesine anlatamam...sesim bile yetiyo ona..buda daha bi anneligi hissettiriyo bana..odadan cıktıgım an aglamaya başlıyo bazen geri dönüyorum anneciiim diyorum aglamayı kesip gene başlıyo gülücükler atmaya...bambaşka..
bişey cıkacagını sanmıyorum cano..içini ferah tut..selam kızlar içim o kadar tuhafki of kızımı dün doktora götürdük kalça sonucuna baktı bişey olabilir diye bizi balta limanına gönderdi. çocuk ortapedisti görsün dedi. korktum umarım bişey olmaz. 19 nisanda arkadaşımın yarık dudaklı bebeği olmuştu. ilk günler emiyordu. daha sonra damaklık taktılar bebek emmemiş biberona alışmış şimdide kızın sütü gitmiş. bebek hiç kilo almamış 2540gr doğmuştu. ve bebek hasta olmuş antibiyotik alıyo. off onu görünce kendi halime şükreder oldum. ya bebek kilo almalıki bi an önce ameliyat olsun ama beslenemiyo. kızlar allaha şükürler olsun ki sağlıklı bebeiklerimiz var
kızlar slm size bir kaç şey soracağım
Hasret hanımcım benim bebem seninki gibi öle kesintisiz 4-5 saat falan uyumuyooo kiiii
Bu arada ne yaptınız, amca geri gelmedi mi?
opuyorumnanaktanMaşallah sizeHele sabahları(ki bizim için sabahları saat 5.30 demek oluyo) nasıl da şirin oluyolar. uyyy yerim ben onları yerimmopuyorumnanaktan
yaw kızlar niye uyumuyo bebelerinizz yaw..Hasret hanımcım benim bebem seninki gibi öle kesintisiz 4-5 saat falan uyumuyooo kiiii
Bu arada ne yaptınız, amca geri gelmedi mi?
yaw kızlar niye uyumuyo bebelerinizz yaw..
Ahh bi bilsem Ebrum bi bilsem. Ne gece ne gündüz daha 1 saatten uzun uyuduğunu görmedim. Artık düzeleceğine dair bi ümidim de kalmadı. Benim büyük oğlum da 2 yaşına kadar emdi ve emmeyi bırakana dek geceleri en fazla saat başı kalkardı o da:bbo: Korkarım bununla da 2 yaşına gelene dek başım belada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?