2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

helinzor die bi arkadaşımız war ya burda o

nerdeydin kız sen uyudunmu yoksa öğlene kadarklava: (benm uyuyamıyorum ya kimseninde uyumasına tahammülüm yoksırnaşık şey)

Kız cadı senin de tanımadığın kimse yok hee. Walla biri birini sorsa direkt diyorum bunun ceabınıanca HAsret bilir diye. Bİ de unutkanlıktan şikayet ediyosun kıısempatiksalakcinni

Walla benim velet gece boyu uyumadı yine. Ben de 12'ye kadar yataktan çıkmadım. Onunla beraber yarımşar saat uyuyayım bari dedim.lülülülülülü

kızlar slm size bir kaç şey soracağım
kızım 2.460 gr 36. haftalık doğdu şimdi 3.ayımıza girdik ayın 22 sinde 5.580 gr olduk dr normal diyor ama kg olsun istiyorum sizce normalmi?
kızımın salyası çok akıyor?
gece yüzü buz gibi oluyor üşütüyormuyum acaba ?
malum karsata yaşıyorum sabaha kadar odasında elektirikli soba yanıyor ama sürekli aklımda onu üşütme endişesi var sanki hasta olacakmış gibi
allahım diyorum bir 6 aylık olsaydı kızım gün sayıyorum ne geliyor aklıma biliyormusunuz şafak sayıyorduk gün gün hamileyken şimdi bebeklerimizin büyümesi için gün sayıyoruz. hepinizi çok öpüyorum

canım benim haklısın bende yatıp kalkıp dua ediyorum sağlıklı bir bebek nasip ettiği için düşünseneniz bebeklerimiz ağladığında en ufak bişeyde çözüm bulmak için depeleniyoruz ama ameliyatlık sorunu olsa nasıl kahrolurduk binlerce şükür allahıma
dualarım seninle umarım bişey çıkmaz bebeğinle güzel günleriniz olur ama benim tandığım çok iyi bir çocuk ortpedisti var prf selim yalçın bence onada bir danış derim

Polens aynı ağrı bende de vardı. göğüsler doldukça ağırlık merkezimiz etkilrniyor. benimgeçti. umarım sen de kurtulursun. çok zor biliyorum.
AZEM sana bir sorum olacak. arkadaşım bir akrabalarının yanına karsa gelecek ve bu arada hamile. orada bir dr. önerir misin.

İçini ferah tut canım inş. hiçbişi çıkmaz. Hayırl haberler alırsın. Kızının ayaklarını yukarı doğru kaldırdığında ağrısı oluyomuş gibi ağlıyo mu? Evet Allaha ne kadar hamdetsek azdır. Çok şükür sağlıklı bebeklerimiz ar. Artık ufak tefek sıkıntılarını da çekeceğiz. Allah o bebeğe de acil şifalar versin inş.:Saruboceq:

Canım aylık 1 kilo almış, gayet güzel. Benim oğlum ilk ay 1.400 aldı sonraki ay sadece 600gr aldı. buna ağmen doktor bu ay da başlamayalım gidişata bakarız dedi. Bak mamaya başlayanların durumunu okuyusun. kolay kolay emmiyolar ondan sonra
Salyasının akması normal ama yüzünün buz gibi olması üşüdüğünü gösterir tabi. Biraz daha sıkı giydirmeye çalış, emzirmek için aldığında battaniyeye sararak al istersen

her gecen gün kızıma aşık oluyorum dahada bi güçleniyo ona baglılıgım..sabah yüzümü görür görmez agzı kulaklarına varıyo nası gülücüklerrr annesine anlatamam...sesim bile yetiyo ona..buda daha bi anneligi hissettiriyo bana..odadan cıktıgım an aglamaya başlıyo bazen geri dönüyorum anneciiim diyorum aglamayı kesip gene başlıyo gülücükler atmaya...bambaşka..

cnm kilo alımı gayet iyi ayd 1 kilo alıypr ortalama bizimkide ayda 1 kilo alsaydı 3.ayda 6200olması gerekti ama 5900de kaldı.. salyası bizimkilerinde akıyor bu dönem normalmiş bi de eğer çok huysuz eli sürekli ağzında salyalar üstünü ıslatacak derecedeyse diş çıkarması yakındır derler:roflol:
walla unutkanlık hat safhada ama artık hepinizi ezberledim cnm işten güçten çok sizle ilgileniyorumsırnaşık şey ohh hayat sizin hayatınız yatın tabi yatın biz çalışalım siz yatın:hulya:

ewt cnm çok şükür mma yaramamıştır belki durum böyle olunca farklı mamalar denemsi gerekiyor arkadaşının doğruyu yakalayana kadar..
umarım bi sorun çıkmaz kızının usg sonucundan, içini ferah tut

canım ben yaşam polikliniğinde dr dinçer beye 4. ayımda başladım iyiki gittim onun dışındakiler faso fiso hiçbiri bir işe yaramaz benim hamileliğim çok sorunlu geçti doğum için ist gittiğimde ordaki dr tebrik etti dinçer beyi çok ilgili ve çok nazik biri

ahhhhhh ebruuuuuuuuuuuuuuuuuu ahhh o duyguların tarifi olsada anlatabilsem tarif edebilsem yaşadığım aşkı... çok wahşi sewiyorum kızımı öpe öpe sarıla sarıla bağıra çağıra ölüyorum cero cero cero diye.. o gülücükleri görmek herşeye değiyor işte bizimkızda sabahları pek bi keyifli oluyor.. 1saat yatakta gülüyor konuşuyor allahım bu mutluluğu yaşattığın için minnettarım sana.. bazen düşünüyorum ya kızım olmasa.. ya ona bişey olsa.. bu aptal saptal şeyin düşüncesi bile ciğerime köz düşürmye yetiyor.. allah yawrularımızı bize bağışlasın, acılarını yaşatmasın dilerim:Saruboceq:

Hasret hanımcım benim bebem seninki gibi öle kesintisiz 4-5 saat falan uyumuyooo kiiii
Bu arada ne yaptınız, amca geri gelmedi mi?

aynen canım benim allah bizden ayırmasın sağlıklı neşeli günlerimiz olsun ben bir dk ayırmıyorum yanımdan sokağa haftada bir defa çıkabiliyoruz çok soğuk burası
o her ağuladığında güldüğünde dünyam değişiyor o bana güldüğünde elime dokunduğunda emerken göğsüme dokunduğunda herşey duruyor sanki
o korkuların bin beteri bende var sürekli ya hasta edersem ya bu olursa ya bakamazsam diyip duruyorum giydiriken ağlasa diyorum bir yerinimi incittim üstüme yoktur korku yaratmakta

Maşallah size Hele sabahları(ki bizim için sabahları saat 5.30 demek oluyo) nasıl da şirin oluyolar. uyyy yerim ben onları yerimmopuyorumnanaktan

bişey cıkacagını sanmıyorum cano..içini ferah tut..

bence cok normal kilosu canım zaten küçük dogmuş genede maşallahı var..

bebek her saat başı yada 2 saatte emerse 5dk emip bırakıyor ama 3 saatte emzrisen 20 dk emiyor ben şaşmayacam 4 aylık olunca 4 saatte besliycem

Hasret hanımcım benim bebem seninki gibi öle kesintisiz 4-5 saat falan uyumuyooo kiiii
Bu arada ne yaptınız, amca geri gelmedi mi?

bende gece uyanmasını istemiyorum
8de yatıyor 11 de emziriyorum 2 ve 4 gibi ağlıyor emzirirken hemen uyuyor uyuyarak emiyor

bu arada 45 dk uyuyup uyanıyor bende 30dk emziğini veriyorum pıt pıt yapıyom sırtına uyanık gibi oluyor sonra bidaha dalıyor 1*1 buçuk saat uyuyor

ee aşkım artık yavaş yavaş başladılar annelerini tanımaya..önce anne sonra baba sonrada yakın cevre..senin cero zaten yavrum tam ısırılmalık yiyimlik..vahşilik konusunda bende cok fenayım sabah severken bacaklarını sıkıştrdım cimdikledim biraz fazla kactı galiba ayı yavrusunu severken hesabı
..başladı katıla katıla aglamaya..anammm yavrum dedim aldım kollarıma öpe seve normale döndürdüm..manyagım..

yaw kızlar niye uyumuyo bebelerinizz yaw..

Ahh bi bilsem Ebrum bi bilsem. Ne gece ne gündüz daha 1 saatten uzun uyuduğunu görmedim. Artık düzeleceğine dair bi ümidim de kalmadı. Benim büyük oğlum da 2 yaşına kadar emdi ve emmeyi bırakana dek geceleri en fazla saat başı kalkardı o da:bbo: Korkarım bununla da 2 yaşına gelene dek başım belada

ama neden maralım cocugun gelişiminin büyük bi parcası uyku ..yani gazımı var..bi nedeni olmalı..bi agrısı olsa aglar..aglıyomu peki..karnı iyi doyuyomu??neden uyumuyoo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…