2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

çanım sağol,öyle valla,bazn bana geldiğinde bıktırıyor (BıRAZ FAZLA KARIŞIYOR)ama onsuzda olmuyor.çok emeği var üstümde...belki ilerde bizde öyle olaçağız...

biraz önce yagmur un agzına kiraz suyu damlattım anam bi hoşuna gitti

:)) ende geçenlerde verdim kiraz suyunu...emirhanda çok sevdi...bir kaç defa yalattırdım...daha vermeyine bağırmaya başladı...versem götürekti kirazı.. :))dünde sütlaç tattıdım biraz..bu günde sebze çorbası yaptım.1-2 çay kaşığıda ondan tattırırırm.damak tadı alışsın...

bayanlar rotavirus aşısı yaptırdınız mı ?

Bizim doktorumuz 3.ayda yaptırmamızı önerdi. Hatta 2.ayda da yapabilirdik ama bu ay 3 aşısı var zaten ama gelecek ay için mutlaka olalım dedi. Herhalde yaptırıcam ben

Evet cnm her uyandığında emiyor. Ama öyle bişeyki doğru düzgün emmiyor, daha çok oyun oynuyor. Memeyi ağzında tutup öle bakınıyor.bununki ağız tiryakiliği walla. Bari ona göre kilo da alsaydı gam yemezdimboshayallersmile

Çok geçmiş olsun cnm, inan benimki de bugün boğazının ağrıdığını söylüyor. Salgın mı var ki acaba, inşallah hastalanmaz. Seninki de kolay atlatır inş. cnm

Afiyet olsun Emirhan Beye. Ben daha hiçbişi tattırmadım çocuğa. Acaba çileğin tadına bakmayan tek yavru kuş benimki mi?

ya kızlar benim kız düzgün emmiyor.5 dk emiyor,sonra bakınıyor.ıkınıyor filan.uyurken sadece 15 dk full emiyor..siz en az 10+10dk emzirebiliyo musunuz?

hahayyyt..ay süper bunlar yaw hiç agız burun kıvırmadan ne versen götürecekler..bi kaç meyvenin suyundan daha denettirecem minicik ama..sempatiksalakcinni

çanım sağol,sanırım salgın var .umarım seninki hastalanmaz...benimkide daha çileği tatmadı çanım,azçık azçık başlamak lazım.

hahayyyt..ay süper bunlar yaw hiç agız burun kıvırmadan ne versen götürecekler..bi kaç meyvenin suyundan daha denettirecem minicik ama..sempatiksalakcinni
tattır tattır alışsın..ben onun tadabileçeği herşeyden tattırıyorum azçık azçık..

ya kızlar benim kız düzgün emmiyor.5 dk emiyor,sonra bakınıyor.ıkınıyor filan.uyurken sadece 15 dk full emiyor..siz en az 10+10dk emzirebiliyo musunuz?

benim cadı da öyle uzun uzun emmez. taş çatlasa 15 dk. dakika tuttum ortalaması 8dk.
geçenlerde şöyle ded,ler: bebek emmese de süt göğüsün ucundan damlamalıymış. benim biraz sıkmam gerekiyor. sizce sütüm yeterli değil mi?

merhaba canlar, bugün doktor günümüzdü öldüm yorgunluktan. tek başıma bebeyle otobüs dolmuş gittim hastaneye. neyse ki benim ki pek huysuzluk çıkarmadı. sadece kendisini doğurtan doktorun kucağında yıktı ortalığı cadı :roflol: önce elvin doktora muayene oldu, sonra ben cildiyeye ardından da kadın doğuma muayene oldum. ula alttan muayene ettiler laaa! ben de seviniyordum oh olmadım hiç diye. çok canım yandı. smear testi için sıvı aldı bir de baktı yumurtalılara falan. sonra benden kan geldi. hala tuvalette canım acıyor. ben de hazırlıklı olmadığımdan kastım kendimi sanırım.
Elvin'in her şeyi iyi ama konak olmuşuz. hatta kulaklarının arkası için merhem verdi. merhem de kortizonlu kullanmak istemiyorum. konak için mustelanın şampuanını aldım umarım iyi gelir. bir de kulağı akıyordu. iltihaplanmış kendi kendine iyileşmiş. bir daha olursa sakın bekletme dedi doktor. kurdeşenlerim de iyi olma yolunda ilerliyor.
sizlerde haller nasıl? herkeş iyidir umarım?

konak bissdede var cano hangi kremi verdi..bana dr pişik için bogaz altına bi krem verdi ve 3 günden fazla kullanma dedi..ne alaka anlamadım ama..kulak arkasına badem yagı yada be pantene sürdüm gecti..

konak bissdede var cano hangi kremi verdi..bana dr pişik için bogaz altına bi krem verdi ve 3 günden fazla kullanma dedi..ne alaka anlamadım ama..kulak arkasına badem yagı yada be pantene sürdüm gecti..

kremlerde kortizon var ondan demiştir.
benim kulak arkasında çok var ve sarı sarı iltihaplı gibi oluyor bazen. kremin adı TRAVAZOL

geçmiş olsun,

Kızı son emzirmede 10. dk da çekiştirmeye başladı. Kalkıp gazı vardır dedim gazını çıkartmaya çalıştım. Sonra sakinleştirdim memeyi verdim anında yapıştı ama iki çekti ve attı ağzından sonra memeyi aramaya başladı verdim yine aynı şey sonra da katıla katıla ağlıyor bende o göğsümdeyken salladım ee pış pış uyutma sesleri çıkardım, sonra fön mainesini açtım bu sefer memeyi tuttu ma adeta kopararak emdi. 10 dk geçince fön makinesini kapattım anında memeyi bırakıp başladı ağlamaya sonrada ağız dolusu kustu. Kustuktan sonra yine meme aranıyordu hırsla emzik verdim, uykuyla uyanıklık arası bir yerde ama çok huzursuz.

yaa kızlar bu gün doktora gittik baktı muayenesi gayet iyi dedi kan ve idrar tahlilide iyi çıktı ateşede cumaya kadar ateşlenme devam ederse gelin dedi ama benim yavrum hasta yaa keyifsiz uyuyamıyor alarken iç çekerek alıyor ve gözünden yaşlar akıyor kuzumun kanı b,leğinden aldılar eşim başında ben ayak ucunda bizim kız güülüyor maskara onun yerine ben alıyorum aceba diom benimmeleğim acıya cokmu dayanaıklı biyerleri cok mu acıyorki az önce sağ göğsümü verdim almadı sonra solu verdi 10 dk boş memeyi emdikten sonra tekrar sağı verdi aladı almadı son ra ne var ne yok midede cıkarttı mide boşken daha rahat dr dedim emmiyor 5-6 saat ac deildir dior zorla verme ee bu cocuk ac biliyom başına böle şeyler gelen varmı kızlar

işte bende aynen böyleyim sağ göğsümü verdiğimde kıyamet kopartıyor ancak pışpışlayarak veriyorum ama nafile sonrada emdiği ne varsa dışarı peki sen bunları doktoruna dedinmi ne dior bizimki normal dior

Kızlar canım cok sıkkın ne yapacagımı bılmıyorum
Kılo takıbı ıcın doktora gıdıyorum demıstım ya hafta da 200 gr alması gerekırken bı bebegın bızımkı 12 gunde yalnızca 190 gr almıs
Ve doktorumuz idrar tahlıli we ıdrar kulturu ıstedı tahlıl temız cıktı kulturu pazartesı alıcaz
Bana bnm kucuklugumu sordu bende esımde bebekken zayıfmısız dedim we belkide bunye işedir dedi
ısrarla mama wermememi istiyor cunku kızım zor emıyor 2 cekıor memeyı daha almıyor 10 dk bı acıkıyor sureklı onu emzırmekle ugrasmam gerek bu seferde ıslerım oluyor ılgılenemıyorum sanırım bu yuzden de kılo almıyor doktorumuz eger boyleyse mama alırsa memeyı bırakır sakın werme dıyor bende ne yapıcagımı sasırdım kızım memeyı tam anlamıyla emmıyor bana yardımcı olun ne olur cokta kafama takılıyor bu yuzden sutum azalır dıye de korkuyorum mafoldumbenmafoldumben

canım aynı şey benim bebeğimde de vardı. sol göğsümü emerken kıyamet koparıyordu. kulağında iltihap çıktı. kendiliğinden iyileşmiş fark etmediğimiz için şimdi memeyi emiyor. belki de o kulağı üzerine yattığı için emerken kulağı acıyordur. kulaklarını da bir kontrol ettir. akıntısı var mı? dikkat et. ben fark edemedim.

canım stress yapma sonuçta aç kalınca mecbur emecek. ama sen daha inatçı omalısın gerekirse kafasını bastır göğsüne ben öyle yaptım. baktım emmeyeceğim diye mızıklanıyor bastım kafasını o zaman tutuyordu. çok cingöz oluyor bu ufakllıklar oyuna gelmeyelim.

yaa oyle yaptım nasıl aglıyor memeyı wermeden cıglık atıyor

öyle öyle alışacak cnm sende bu arada baharatlı acılı bişiler yemede sütten tiksinmesin.. bazılarında oluyomuş öle.. inşllah başka bi sıkıntısı yoktur..

gülcan ne diosun hangi işlerle ilgilenemiosun.. senin işin bebeğin zıçmışım ewin işine temizliğine bebeğini emzirsene oturdakaydirigubbakcemile sen elinden geleni yaptığına eminmisin ki kilo almıyor diyorsunlmaz: ben bile bebğimle yetreince ilgilenemiorum diye ekmek teknemizden kurtulmak için dualr ediyorum.. bir dahaki kontrolünüz n zamn bak o zamnaa kadar iyice sık dişini çocuğuna odaklan we emzir sürekli sabahları yumurtanı aksatma kırmızı et süt yoğurt ye ki sütün kaliteli olsun.. bi dene bakalım eğer olmazsa o zamn başla mamaya ama önce elinden geleni yap ki sonra kendini yargılamıyasına.s bak bnm kızımda iki haftada 180-190gr aldı... ama ısrarla mamaya başlamadım önce sütümde dermanı arıyorum olmazsa mamada wereceğim.. karşı değilim mamaya ama kızım mememi bırakır diosun o zamn kesinlkle werme.. ben biliyorum ki mamada wersem kızım yine memeyi emecek öle bi şansı yok çünki ama sen bundan emin değilsin o yüzden ha gayret cnm.. çok yazdım bana sakın alınma sewiorum senii, hataya düşme die bu kadar yüklenmema.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…