- 23 Temmuz 2009
- 2.640
- 181
- 373
- 44
- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #59.281
aşı sonrası huzursuzluk olabilir canım calpol verdigin cok iyi..uyur birazdan..benmkide ilk aşıdan sonra uykularından cıglık feryat uyandı butun gün..uyurken vurulmadı dimi aşı??kızlar yavrum 1 saat boyunca durmadan ağladı.ağlamak denmez buna feryat etti.ne olduğunu anlamadım.susturamadım yavrumu...ben de onunla ağladım.şimdi yeni sustu omzumda uyuyor ve sıçraya sıçraya uyuyor.yatağına koyamıyorum.hemen çığlıkla bana sarılıyo.şu an omzumda...AŞI OLDUYA ondanmıki?yatırınca sanki aşı olacakmış gibi mi hissediyo...calpol verdim şimdi.sizde de oldumu aşı sonrası?
aşı sonrası huzursuzluk olabilir canım calpol verdigin cok iyi..uyur birazdan..benmkide ilk aşıdan sonra uykularından cıglık feryat uyandı butun gün..uyurken vurulmadı dimi aşı??
ama neden maralım cocugun gelişiminin büyük bi parcası uyku ..yani gazımı var..bi nedeni olmalı..bi agrısı olsa aglar..aglıyomu peki..karnı iyi doyuyomu??neden uyumuyoo
kızlar yavrum 1 saat boyunca durmadan ağladı.ağlamak denmez buna feryat etti.ne olduğunu anlamadım.susturamadım yavrumu...ben de onunla ağladım.şimdi yeni sustu omzumda uyuyor ve sıçraya sıçraya uyuyor.yatağına koyamıyorum.hemen çığlıkla bana sarılıyo.şu an omzumda...AŞI OLDUYA ondanmıki?yatırınca sanki aşı olacakmış gibi mi hissediyo...calpol verdim şimdi.sizde de oldumu aşı sonrası?
hayır uyanıktı canım....aşı vurulurken bu kadar ağlamamıştıki!!
kızımın ayakları nekadar corap giyddrsem giydireyim buz gibi ya..???[/b]
hyr ben yaptrmadım rotawirüs aşısı yalnızca tek bir tür ishale karşı koruyormuş.. bn gerek görmedim kısacası..bayanlar rotavirus aşısı yaptırdınız mı ?
mutlaka bi derdi wardır cnm doymuyor mu acabaHasret hanımcım benim bebem seninki gibi öle kesintisiz 4-5 saat falan uyumuyooo kiiii
Bu arada ne yaptınız, amca geri gelmedi mi?
bnde öle sewiorum işte aynen ısırcamda kıyamıyoumsırnaşık şeyee aşkım artık yavaş yavaş başladılar annelerini tanımaya..önce anne sonra baba sonrada yakın cevre..senin cero zaten yavrum tam ısırılmalık yiyimlik..vahşilik konusunda bende cok fenayım sabah severken bacaklarını sıkıştrdım cimdikledim biraz fazla kactı galiba ayı yavrusunu severken hesabı..başladı katıla katıla aglamaya..anammm yavrum dedim aldım kollarıma öpe seve normale döndürdüm..manyagım..
ama neden maralım cocugun gelişiminin büyük bi parcası uyku ..yani gazımı var..bi nedeni olmalı..bi agrısı olsa aglar..aglıyomu peki..karnı iyi doyuyomu??neden uyumuyoo
nuk kauçuk 0-6 aylık emzik ucu olan biberon zaten kullandığım. Bu biberonu kızım kendi seçti. Avent biberon vardı 0 ay için olan bir kez emdi ve sonra onuda reddetti. 1 gün boyunca ne beni ne biberonu aldı, ağladı durdu. Sonra bu biberonu bulduk. Bunu aldı ama çekiştirmesine çözüm olmadı....
Taburcu arkadaşım, bence Hanifenin bahsettiği biberondan alırsan memeyi emme isteği artacaktır bebeğinin
...
selam kızlar içim o kadar tuhafki of kızımı dün doktora götürdük kalça sonucuna baktı bişey olabilir diye bizi balta limanına gönderdi. çocuk ortapedisti görsün dedi. korktum umarım bişey olmaz. 19 nisanda arkadaşımın yarık dudaklı bebeği olmuştu. ilk günler emiyordu. daha sonra damaklık taktılar bebek emmemiş biberona alışmış şimdide kızın sütü gitmiş. bebek hiç kilo almamış 2540gr doğmuştu. ve bebek hasta olmuş antibiyotik alıyo. off onu görünce kendi halime şükreder oldum. ya bebek kilo almalıki bi an önce ameliyat olsun ama beslenemiyo. kızlar allaha şükürler olsun ki sağlıklı bebeiklerimiz var
bebek her saat başı yada 2 saatte emerse 5dk emip bırakıyor ama 3 saatte emzrisen 20 dk emiyor ben şaşmayacam 4 aylık olunca 4 saatte besliycem
....
kızımın ayakları nekadar corap giyddrsem giydireyim buz gibi ya..???[/b]
cnm çok geçmiş olsun.. getir bana bırak dicem ama bnde taa beşiktaştayımopuyorumnanaktan neyi warki acaba grip falanmı aman emirhana yaklaştırma bir de onla uğraşmayasın..kızlar naber?
benim büyüğü çok hasta ,çoçuk geldi okuldan halsiz yatıyor...
yarın dr ye götüreçeğim...emirhanı komşuma bırakmam gerekeçek,ama aklımda onda kalaçak,bakabileçekmi açaba,bırakmasam 2 çoçukla orda tek başıma zor başederim...ya insanın annesinin bir yakının yanında olmaması ne kadar kötü,kendimi çok yalnız hissediyorum,herşeyle tek başıma ilgilenmek zorunda kalıyorum...
cnm çok geçmiş olsun.. getir bana bırak dicem ama bnde taa beşiktaştayımopuyorumnanaktan neyi warki acaba grip falanmı aman emirhana yaklaştırma bir de onla uğraşmayasın..
taburcu aynen istikrarlı ol dewam et o seni değil sen onu yeneceksin tutunacak memene:lepi:
gecmiş olsun cano..bazen iyi bazen kötü yakın olamk inan..ama anneler işte..canlarkızlar naber?
benim büyüğü çok hasta ,çoçuk geldi okuldan halsiz yatıyor...
yarın dr ye götüreçeğim...emirhanı komşuma bırakmam gerekeçek,ama aklımda onda kalaçak,bakabileçekmi açaba,bırakmasam 2 çoçukla orda tek başıma zor başederim...ya insanın annesinin bir yakının yanında olmaması ne kadar kötü,kendimi çok yalnız hissediyorum,herşeyle tek başıma ilgilenmek zorunda kalıyorum...
kız doymuyor dedinde gece yağmur ağladı mama istiyo nasıl hazırlıyosun uykusu açılmadan zor olmuyo mu kııı
valla ayakları buz gibi benimde hep ööyledir ..kalbe en uzak noktalar ayaklar olduğundan soğuk oması normalmiş 4.aydan sonra kan ilacı mı demir ilacı mı ne ona başlayınca normale döner..
bayanlar rotavirus aşısı yaptırdınız mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?