2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

kız uyudu bnde yaprak dökümünü izleyip yatarım hemen çok yoruldum yine paraka gittik 6-8 arası parktaydık kızımlazemuszemus

Canım acayıp sekılde dogumdan sonra tıtızlık hastası oldum utu yap ew sıl süpür gunde 1 wc banyo yıka onceden bu kadar deıldım kendımı alamıyorum daha dogumda 2 gunluk ewe geldım yer sılıyorum bendekı akla bakar mısın o derce oldum su yarın ki mewlüdü atladım daha hiç bişi yapmıcam

Bende seni cok sewıyorum canımsın herkese alınırım ama sen baskasın canım Allah razı olsun hepinizden siz de kendımı baska buluyorum

İnsallah azmedicem 2-3 ay birsey wermicem

selam kızlar sağolun iyiki siz varsınız içim çok buruk nete pek girmiyorum cadının yanında onu izleyerk oturuyorum. salı işe başlıyorum offfffff

evet canım öle tahmin edip eşim tuttu ben zorla memeyi azına soktum nasıl olduysada alamsa almıyor ne var anlamıyorum 2 kulagındanda sarı sarı az akıyor

iyi aşkamlar herkese. ben şubat 2010 annesiyim. rica etsem bu linki oylar mısınız??? lütfeeeeeen

Son düzenleyen: Moderatör:
kızlar slm umarım herkes iyidir eve şimdi geldik ata pestili çıkmış gibi uyuyor bugün bol bol gezdik sonra kuaföre gittik atayla fön sesinde bol bol uyudu saçlarımı kestirdim asker gibi çok rahatladım haftayada boyatıcam

geçmişi bir okuyayım bugün neler olmuş bakayım

slm kızlar:))
epey oldu girmeyeli foruma özledim hepiciğiniziopuyorumnanaktan
herkes iyi değil mi? gecmişe bakamıyorum..
biz de iyiyiz teyzeleri.benim oğlum dombey oldukaydirigubbakcemile3 7080 gr olmuşuz dr teyzemiz kızdı % 97 imiş % 100 olursa diyet vercek miş oğluma 4 saatten sık emmek yasakk
gündüzleri hala uyku yok bizze şimdi uyuyır da ben de bi kaç iş yaparken dayanamadım size bakiim dedim:) evim feci durumda ve süprizz cuma günü kaynanatörüm gelcek 3 ay olmadı gideli ne işi varsa tounu bahane edip sık sık gelcek sanırım bi çözüm bulmalı...
sizler ne yapıyorsunuz? ben ev işlerine yetişemiyorum valla ..bir de iştahım acıldı ki sormayın hamileyken böyle yemedim ben:))
bi sorum olcek.ben artık oğlumun odasını ayırcam onun için de BEBEK TELSıZı alcam.siz aldınız MI? memnunmusunuz marka verir misinizz?

gulcanim yaw birak isi gucu.emzir yatarak emzir hatta gayet rahat oluyor.
biz oglusumla 1 saate yakin emzirme icin vakit geciriyoruz sol gogusum icin.ama ise yaradi.artik sol gogusumude emiyor.
birak temizligi onemli olna bebislerimiz.

ben onuda denedim.inat ettiginde hafifce gogsume bastirdim veledi.ise yariyor biliom.

katiliyorum bacim.

selam kızlar sağolun iyiki siz varsınız içim çok buruk nete pek girmiyorum cadının yanında onu izleyerk oturuyorum. salı işe başlıyorum offfffff

canim benim herseyde bi hayir var uzme kendini.cok zor oldugun tahmin ediyorum.Allah yardimcin olsun.

klava:
canim benim xeon almada ne alirsan al.aldim 1 ay icinde kendi kendine bozuldu.servise gonderdik 30 is gununde anca biter.dunyanin parasini verdik bide klava:

bu kız beni delirtcek yaa valla artık ne isteğini hiiç anlamıyorum sağ memeyi sevmiyor verdim alamadı aladı solu verdim gene almadı hadi sağıp verdim onu da almadı lacivert bi yastık var onu görünce gülüp konusuyor yastığı tuttum alayan cocuk hadii ona konusup gülmeye başladı şimdi derdi varmı yokmu ne uyuyor ne emiyor offffffffffffffffffff

klava:

canim benim xeon almada ne alirsan al.aldim 1 ay icinde kendi kendine bozuldu.servise gonderdik 30 is gununde anca biter.dunyanin parasini verdik bide klava:
tamam canım not aldım sağol:))

canım artık oyun istiyorlar ondan mızlanıyordur benimki de ööle.parlak renkli oyuncaklar olmadı kıyafetlerle oyun oynat.bu ara bizimkinin favorisi benim ellerim:)) parmaklarımı oynatıp konuşuyorum zevkten heyecandan deliriyo.oynamayınca cok huysuzlanıyo:)

canim oyun istiyordur belki.oyun istedigini isaretleriyle belli ediyorlar.
oyun vaktiniz yok mu sizin ? bizimki yeterince oynamayinca bagiriyor tekrar oynamak istiyor mesela.
eger konusup guluyorsa ac degildir.birak takilsin azicik kendi kendine.

canim oyun istiyordur belki.oyun istedigini isaretleriyle belli ediyorlar.
oyun vaktiniz yok mu sizin ? bizimki yeterince oynamayinca bagiriyor tekrar oynamak istiyor mesela.
eger konusup guluyorsa ac degildir.birak takilsin azicik kendi kendine.

ayy yookk oyunda diil dönenecesini anakucağının oyuncaklarını ellerimi oynatıyom bakıyor biraz konusuyor gülüyor sonra hadii yine vıyaklıyor şimdi eşim biberonu vermeye celışıyor yok almıyor parmakları götürüyor parmaklarını emiyor ama dün gece boyunca bu gün de gündüz hiç uyumadı sayılır derin derin uyumuyor

kislar bugunku doktor notlarimi iletiyorum.
oglusum bugun tam 78 gunluk ve doktor donence icin 1 ay sonra al simdi alma dedi alirsanda yabanci marka olsun dedi.
kanguru icin artik kullanabilirsin dedi.yine yabanci marka al chicco uygundur dedi bende kraft olurmu dedim ok oda olur dedi.
bu arada s.ocagindaki doktorun oglumun ensesindeki pisik dedigi kirmizilik aslinda damar beniymis.sogukda gecip sicakda cikarmis.tovbe ya sinir ediyor s.ocagindaki hersey beni.yanlis olcu yanlis bilgi uyuz oluyorum onlarin 55 dedigi boy 2 ayri dr tarafindan 57 olculuyor.

Allaha sukurler olsun oglumun bi sorunu yok.boy 60 cm kg 5360 olmus.

1 saat once kocamin lap top ini actim benimkinin sarji bitmisti.
erbay bebe ye bakiyordum birden gecmisi acayim dedim.anammm ne goreyim bizim kocis google da kadinlar klubunu aratmis :roflol: la bu hatun aksamlari napio internette diye merak mi etti neyse artik bulmus ne yaptigimi

kızlar bir soru sormuştum sanırım görülmedi. göğüslerinizdeki süt durumu ne. benim birkaç güne kadar kendiliğinden akardı. şimdi ise sıkınca geliyor. umarım sütüm gitmiyordur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…