- 27 Nisan 2009
- 8.609
- 1.879
- 173
- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #59.321
gülcan ne diosun hangi işlerle ilgilenemiosun.. senin işin bebeğin zıçmışım ewin işine temizliğine bebeğini emzirsene oturdakaydirigubbakcemile sen elinden geleni yaptığına eminmisin ki kilo almıyor diyorsunlmaz: ben bile bebğimle yetreince ilgilenemiorum diye ekmek teknemizden kurtulmak için dualr ediyorum.. bir dahaki kontrolünüz n zamn bak o zamnaa kadar iyice sık dişini çocuğuna odaklan we emzir sürekli sabahları yumurtanı aksatma kırmızı et süt yoğurt ye ki sütün kaliteli olsun.. bi dene bakalım eğer olmazsa o zamn başla mamaya ama önce elinden geleni yap ki sonra kendini yargılamıyasına.s bak bnm kızımda iki haftada 180-190gr aldı... ama ısrarla mamaya başlamadım önce sütümde dermanı arıyorum olmazsa mamada wereceğim.. karşı değilim mamaya ama kızım mememi bırakır diosun o zamn kesinlkle werme.. ben biliyorum ki mamada wersem kızım yine memeyi emecek öle bi şansı yok çünki ama sen bundan emin değilsin o yüzden ha gayret cnm.. çok yazdım bana sakın alınma sewiorum senii, hataya düşme die bu kadar yüklenmema.s.
kız uyudu bnde yaprak dökümünü izleyip yatarım hemen çok yoruldum yine paraka gittik 6-8 arası parktaydık kızımlazemuszemus
canım aynı şey benim bebeğimde de vardı. sol göğsümü emerken kıyamet koparıyordu. kulağında iltihap çıktı. kendiliğinden iyileşmiş fark etmediğimiz için şimdi memeyi emiyor. belki de o kulağı üzerine yattığı için emerken kulağı acıyordur. kulaklarını da bir kontrol ettir. akıntısı var mı? dikkat et. ben fark edemedim.
Kızlar canım cok sıkkın ne yapacagımı bılmıyorum
Kılo takıbı ıcın doktora gıdıyorum demıstım ya hafta da 200 gr alması gerekırken bı bebegın bızımkı 12 gunde yalnızca 190 gr almıs
Ve doktorumuz idrar tahlıli we ıdrar kulturu ıstedı tahlıl temız cıktı kulturu pazartesı alıcaz
Bana bnm kucuklugumu sordu bende esımde bebekken zayıfmısız dedim we belkide bunye işedir dedi
ısrarla mama wermememi istiyor cunku kızım zor emıyor 2 cekıor memeyı daha almıyor 10 dk bı acıkıyor sureklı onu emzırmekle ugrasmam gerek bu seferde ıslerım oluyor ılgılenemıyorum sanırım bu yuzden de kılo almıyor doktorumuz eger boyleyse mama alırsa memeyı bırakır sakın werme dıyor bende ne yapıcagımı sasırdım kızım memeyı tam anlamıyla emmıyor bana yardımcı olun ne olur cokta kafama takılıyor bu yuzden sutum azalır dıye de korkuyorum mafoldumbenmafoldumben
canım stress yapma sonuçta aç kalınca mecbur emecek. ama sen daha inatçı omalısın gerekirse kafasını bastır göğsüne ben öyle yaptım. baktım emmeyeceğim diye mızıklanıyor bastım kafasını o zaman tutuyordu. çok cingöz oluyor bu ufakllıklar oyuna gelmeyelim.
gülcan ne diosun hangi işlerle ilgilenemiosun.. senin işin bebeğin zıçmışım ewin işine temizliğine bebeğini emzirsene oturdakaydirigubbakcemile sen elinden geleni yaptığına eminmisin ki kilo almıyor diyorsunlmaz: ben bile bebğimle yetreince ilgilenemiorum diye ekmek teknemizden kurtulmak için dualr ediyorum.. bir dahaki kontrolünüz n zamn bak o zamnaa kadar iyice sık dişini çocuğuna odaklan we emzir sürekli sabahları yumurtanı aksatma kırmızı et süt yoğurt ye ki sütün kaliteli olsun.. bi dene bakalım eğer olmazsa o zamn başla mamaya ama önce elinden geleni yap ki sonra kendini yargılamıyasına.s bak bnm kızımda iki haftada 180-190gr aldı... ama ısrarla mamaya başlamadım önce sütümde dermanı arıyorum olmazsa mamada wereceğim.. karşı değilim mamaya ama kızım mememi bırakır diosun o zamn kesinlkle werme.. ben biliyorum ki mamada wersem kızım yine memeyi emecek öle bi şansı yok çünki ama sen bundan emin değilsin o yüzden ha gayret cnm.. çok yazdım bana sakın alınma sewiorum senii, hataya düşme die bu kadar yüklenmema.s.
selam kızlar sağolun iyiki siz varsınız içim çok buruk nete pek girmiyorum cadının yanında onu izleyerk oturuyorum. salı işe başlıyorum offfffff
slm kızlar:))
epey oldu girmeyeli foruma özledim hepiciğiniziopuyorumnanaktan
herkes iyi değil mi? gecmişe bakamıyorum..
biz de iyiyiz teyzeleri.benim oğlum dombey oldukaydirigubbakcemile3 7080 gr olmuşuz dr teyzemiz kızdı % 97 imiş % 100 olursa diyet vercek miş oğluma 4 saatten sık emmek yasakk
gündüzleri hala uyku yok bizze şimdi uyuyır da ben de bi kaç iş yaparken dayanamadım size bakiim dedim:) evim feci durumda ve süprizz cuma günü kaynanatörüm gelcek 3 ay olmadı gideli ne işi varsa tounu bahane edip sık sık gelcek sanırım bi çözüm bulmalı...
sizler ne yapıyorsunuz? ben ev işlerine yetişemiyorum valla ..bir de iştahım acıldı ki sormayın hamileyken böyle yemedim ben:))
bi sorum olcek.ben artık oğlumun odasını ayırcam onun için de BEBEK TELSİZİ alcam.siz aldınız MI? memnunmusunuz marka verir misinizz?
tamam canım not aldım sağol:))klava:
canim benim xeon almada ne alirsan al.aldim 1 ay icinde kendi kendine bozuldu.servise gonderdik 30 is gununde anca biter.dunyanin parasini verdik bideklava:
bu kız beni delirtcek yaa valla artık ne isteğini hiiç anlamıyorum sağ memeyi sevmiyor verdim alamadı aladı solu verdim gene almadı hadi sağıp verdim onu da almadı lacivert bi yastık var onu görünce gülüp konusuyor yastığı tuttum alayan cocuk hadii ona konusup gülmeye başladı şimdi derdi varmı yokmu ne uyuyor ne emiyor offffffffffffffffffff
bu kız beni delirtcek yaa valla artık ne isteğini hiiç anlamıyorum sağ memeyi sevmiyor verdim alamadı aladı solu verdim gene almadı hadi sağıp verdim onu da almadı lacivert bi yastık var onu görünce gülüp konusuyor yastığı tuttum alayan cocuk hadii ona konusup gülmeye başladı şimdi derdi varmı yokmu ne uyuyor ne emiyor offffffffffffffffffff
canım aynı şey benim bebeğimde de vardı. sol göğsümü emerken kıyamet koparıyordu. kulağında iltihap çıktı. kendiliğinden iyileşmiş fark etmediğimiz için şimdi memeyi emiyor. belki de o kulağı üzerine yattığı için emerken kulağı acıyordur. kulaklarını da bir kontrol ettir. akıntısı var mı? dikkat et. ben fark edemedim.
tamam canım not aldım sağol:))
canım artık oyun istiyorlar ondan mızlanıyordur benimki de ööle.parlak renkli oyuncaklar olmadı kıyafetlerle oyun oynat.bu ara bizimkinin favorisi benim ellerim:)) parmaklarımı oynatıp konuşuyorum zevkten heyecandan deliriyo.oynamayınca cok huysuzlanıyo:)
canim oyun istiyordur belki.oyun istedigini isaretleriyle belli ediyorlar.
oyun vaktiniz yok mu sizin ? bizimki yeterince oynamayinca bagiriyor tekrar oynamak istiyor mesela.
eger konusup guluyorsa ac degildir.birak takilsin azicik kendi kendine.
sebnem chicco kangurudan memnun musun ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?