- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #59.341
kızlar bir soru sormuştum sanırım görülmedi. göğüslerinizdeki süt durumu ne. benim birkaç güne kadar kendiliğinden akardı. şimdi ise sıkınca geliyor. umarım sütüm gitmiyordur.
canım ben çok memnunum iyiki almışım atada çok memnun ne zaman onunla gezsek uyuyor :)
Benimki minicikten beri hiç 5 dakikadan uzun emmiyor:1no2:
Senin operasyon işi ne oldu canım?
kızlar bir soru sormuştum sanırım görülmedi. göğüslerinizdeki süt durumu ne. benim birkaç güne kadar kendiliğinden akardı. şimdi ise sıkınca geliyor. umarım sütüm gitmiyordur.
selam kızlar içim o kadar tuhafki of kızımı dün doktora götürdük kalça sonucuna baktı bişey olabilir diye bizi balta limanına gönderdi. çocuk ortapedisti görsün dedi. korktum umarım bişey olmaz. 19 nisanda arkadaşımın yarık dudaklı bebeği olmuştu. ilk günler emiyordu. daha sonra damaklık taktılar bebek emmemiş biberona alışmış şimdide kızın sütü gitmiş. bebek hiç kilo almamış 2540gr doğmuştu. ve bebek hasta olmuş antibiyotik alıyo. off onu görünce kendi halime şükreder oldum. ya bebek kilo almalıki bi an önce ameliyat olsun ama beslenemiyo. kızlar allaha şükürler olsun ki sağlıklı bebeiklerimiz var
yok canim gitmiyor merak etme.artik sut ilk gunlerdeki gibi dolup tasmazmis bu aylarda.
ama ekstra bisiler yaparsan sut uzum kayisi incir karisimi gibi yine kendi kendine akiyor.
saglammi emniyetleri falan.bebek icin sirt destegi nasil? sen chicco you and me fizyolojik konfor aldin degil mi ?
saglammi emniyetleri falan.bebek icin sirt destegi nasil? sen chicco you and me fizyolojik konfor aldin degil mi ?
cnm kocam aktardan bi karışım yaptrmış çay onu demliyo bardağa birazda tahin we pekmez döküo o ama içeriğini bilmiorum oda bilmio aktardan öğrenmek lazım.. ayrıca bu gün içtim ama farketmedi humanada içiyordum kaç gündür bnce teki eden humanaydıı bana..hasretcim senin su pekmezle tahin karısımı dediğin nasıl bişeybenim sütde bi geliyor bi gidiyor laelaelaelaelae
yaw bırak 4 saat çocuk açmı kalır sen wer yine memeni azcıkta tombiş olsun bişi olmaz anne sütü mü yalnızca? anne sütünde kilo alıyorsa diyete miyete gerek yok obezlik denmez ona.. ne kadarlık meleğin?slm kızlar:))
epey oldu girmeyeli foruma özledim hepiciğiniziopuyorumnanaktan
herkes iyi değil mi? gecmişe bakamıyorum..
biz de iyiyiz teyzeleri.benim oğlum dombey oldukaydirigubbakcemile3 7080 gr olmuşuz dr teyzemiz kızdı % 97 imiş % 100 olursa diyet vercek miş oğluma 4 saatten sık emmek yasakk
gündüzleri hala uyku yok bizze şimdi uyuyır da ben de bi kaç iş yaparken dayanamadım size bakiim dedim:) evim feci durumda ve süprizz cuma günü kaynanatörüm gelcek 3 ay olmadı gideli ne işi varsa tounu bahane edip sık sık gelcek sanırım bi çözüm bulmalı...
sizler ne yapıyorsunuz? ben ev işlerine yetişemiyorum valla ..bir de iştahım acıldı ki sormayın hamileyken böyle yemedim ben:))
bi sorum olcek.ben artık oğlumun odasını ayırcam onun için de BEBEK TELSİZİ alcam.siz aldınız MI? memnunmusunuz marka verir misinizz?
maşllah cnm.. kız özooo aynı kızarıklıktan cerenin ensesindede war.. çilek kadar.. ben geçer die bekliorum ama.. aynı zamnda göz kapağının üstünde de köşede war o kızarıklıktan annem dediki sendede wardı bebekken dedi.. bnde geçer die umuyorum.. göz kapağında olmasın ya ense önemli değilde:1no2:kislar bugunku doktor notlarimi iletiyorum.
oglusum bugun tam 78 gunluk ve doktor donence icin 1 ay sonra al simdi alma dedi alirsanda yabanci marka olsun dedi.
kanguru icin artik kullanabilirsin dedi.yine yabanci marka al chicco uygundur dedi bende kraft olurmu dedim ok oda olur dedi.
bu arada s.ocagindaki doktorun oglumun ensesindeki pisik dedigi kirmizilik aslinda damar beniymis.sogukda gecip sicakda cikarmis.tovbe ya sinir ediyor s.ocagindaki hersey beni.yanlis olcu yanlis bilgi uyuz oluyorum onlarin 55 dedigi boy 2 ayri dr tarafindan 57 olculuyor.
Allaha sukurler olsun oglumun bi sorunu yok.boy 60 cm kg 5360 olmus.
kızlar muskat veren varmı nasıl suya koydum icee yumusıcakmı şimdi bu sert sey yumusamadan versem olmamı ? belki rahatlar kuzum
uyurken bırakmıyo memeyi,45 dk tut kalır walla.uyanıkken süt bol gelirken emiyo ilk 5-6 dk.sonra bekliyo.bazen hiç istemez meme.sağıp veriyorum zaten kimi zaman da.yeterki anne sütü alsın,kasmıyorum artık ya beni bırakırsa diye.tehlikeli dönemleri atlattık çünkü,40 ı çıktıktan sonra sorun olmazmış.
operasyon oldu taaa o zaman.parayı da ödedik.dr hatası değilmişboshayallersmile
yok ya olmasa olmuyormu dur nedir kayısı üzüm kururusu dut kurusu incir havuç dere otu hatta yaş mayayı bile yuttum 2 gün olsa 4 gün boş oluyor dengesizlik bendemiki yoksa
bende de chicco var ama hiç kullanmadımbilmiyorumkismile
evet ondan aldım kilosu fazla çünkü onun 12 kiloya kadar taşınıyor ve diğerine göre daha iyi kavrıyor gayet sağlam hem bebek için desteği iyi hem anne için çok iyi sırt desteği var valla giyerken birsürü kemeri var :) ata 7 kilo falan normalde sırtım ve belim ağırırdı bugün bütün gün gezdik ağrım falan yok maşallah :)
ata dışarıyı seyredek geziyor o yüzden sırtı bana dönük :)
bu arada bir arkadaş bebek telsizi sormuştu
ben fisher price kullanıyorum hediye geldi çokta memnunum
cnm kocam aktardan bi karışım yaptrmış çay onu demliyo bardağa birazda tahin we pekmez döküo o ama içeriğini bilmiorum oda bilmio aktardan öğrenmek lazım.. ayrıca bu gün içtim ama farketmedi humanada içiyordum kaç gündür bnce teki eden humanaydıı bana..
yaw bırak 4 saat çocuk açmı kalır sen wer yine memeni azcıkta tombiş olsun bişi olmaz anne sütü mü yalnızca? anne sütünde kilo alıyorsa diyete miyete gerek yok obezlik denmez ona.. ne kadarlık meleğin?
benim telsizim süper fonksiyonlu cnm tawsiye ederim arzum bebbe yaz çıkar.. gece lambası, ninnileri, termometresi, çiftyönlü konuşbilme we yüksek çekim gücü..
maşllah cnm.. kız özooo aynı kızarıklıktan cerenin ensesindede war.. çilek kadar.. ben geçer die bekliorum ama.. aynı zamnda göz kapağının üstünde de köşede war o kızarıklıktan annem dediki sendede wardı bebekken dedi.. bnde geçer die umuyorum.. göz kapağında olmasın ya ense önemli değilde:1no2:
bn cewaplamıştım sanırım sorunu.. 2.5 3 aydan sonra eskisi gibi dolu dolu olmazmış sıwıya tatlıya yüklen..
muskatı bıçağın ucuyla kazıyıp biraz sütle veriyordum ağzına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?