2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar bir soru sormuştum sanırım görülmedi. göğüslerinizdeki süt durumu ne. benim birkaç güne kadar kendiliğinden akardı. şimdi ise sıkınca geliyor. umarım sütüm gitmiyordur.

yok canim gitmiyor merak etme.artik sut ilk gunlerdeki gibi dolup tasmazmis bu aylarda.
ama ekstra bisiler yaparsan sut uzum kayisi incir karisimi gibi yine kendi kendine akiyor.

Benimki minicikten beri hiç 5 dakikadan uzun emmiyor:1no2:
Senin operasyon işi ne oldu canım?

uyurken bırakmıyo memeyi,45 dk tut kalır walla.uyanıkken süt bol gelirken emiyo ilk 5-6 dk.sonra bekliyo.bazen hiç istemez meme.sağıp veriyorum zaten kimi zaman da.yeterki anne sütü alsın,kasmıyorum artık ya beni bırakırsa diye.tehlikeli dönemleri atlattık çünkü,40 ı çıktıktan sonra sorun olmazmış.

operasyon oldu taaa o zaman.parayı da ödedik.dr hatası değilmişboshayallersmile

kızlar bir soru sormuştum sanırım görülmedi. göğüslerinizdeki süt durumu ne. benim birkaç güne kadar kendiliğinden akardı. şimdi ise sıkınca geliyor. umarım sütüm gitmiyordur.

evet canım benim azalmasıda öle başladı kendiliğinden akıyordu yatağa günde 3 ped deiştiriyordum sırılsılam oluyordu demekki şimdi bitiryiriyorlar dicem ama bana öle glemiyor meme dolmuyorki bikere

merak etme elif kızımın maşallahı var hiçbirşey çıkmaz içini fereh tut sen onuda ye benim yerime :)

yok canim gitmiyor merak etme.artik sut ilk gunlerdeki gibi dolup tasmazmis bu aylarda.
ama ekstra bisiler yaparsan sut uzum kayisi incir karisimi gibi yine kendi kendine akiyor.

yok ya olmasa olmuyormu dur nedir kayısı üzüm kururusu dut kurusu incir havuç dere otu hatta yaş mayayı bile yuttum 2 gün olsa 4 gün boş oluyor dengesizlik bendemiki yoksa

saglammi emniyetleri falan.bebek icin sirt destegi nasil? sen chicco you and me fizyolojik konfor aldin degil mi ?

evet ondan aldım kilosu fazla çünkü onun 12 kiloya kadar taşınıyor ve diğerine göre daha iyi kavrıyor gayet sağlam hem bebek için desteği iyi hem anne için çok iyi sırt desteği var valla giyerken birsürü kemeri var :) ata 7 kilo falan normalde sırtım ve belim ağırırdı bugün bütün gün gezdik ağrım falan yok maşallah :)

ata dışarıyı seyredek geziyor o yüzden sırtı bana dönük :)

kızlar muskat veren varmı nasıl suya koydum icee yumusıcakmı şimdi bu sert sey yumusamadan versem olmamı ? belki rahatlar kuzum

hasretcim senin su pekmezle tahin karısımı dediğin nasıl bişeybenim sütde bi geliyor bi gidiyor laelaelaelaelae
cnm kocam aktardan bi karışım yaptrmış çay onu demliyo bardağa birazda tahin we pekmez döküo o ama içeriğini bilmiorum oda bilmio aktardan öğrenmek lazım.. ayrıca bu gün içtim ama farketmedi humanada içiyordum kaç gündür bnce teki eden humanaydıı bana..
yaw bırak 4 saat çocuk açmı kalır sen wer yine memeni azcıkta tombiş olsun bişi olmaz anne sütü mü yalnızca? anne sütünde kilo alıyorsa diyete miyete gerek yok obezlik denmez ona.. ne kadarlık meleğin?
benim telsizim süper fonksiyonlu cnm tawsiye ederim arzum bebbe yaz çıkar.. gece lambası, ninnileri, termometresi, çiftyönlü konuşbilme we yüksek çekim gücü..

maşllah cnm.. kız özooo aynı kızarıklıktan cerenin ensesindede war.. çilek kadar.. ben geçer die bekliorum ama.. aynı zamnda göz kapağının üstünde de köşede war o kızarıklıktan annem dediki sendede wardı bebekken dedi.. bnde geçer die umuyorum.. göz kapağında olmasın ya ense önemli değilde:1no2:

bn cewaplamıştım sanırım sorunu.. 2.5 3 aydan sonra eskisi gibi dolu dolu olmazmış sıwıya tatlıya yüklen..

ben duşa giriyorum sonrada yatağa sabah 8de malum hasret koş babam koşşş inşallah ceriş sabahın köründe hortlamaz

benim kız durdu durdu birden boşalttı içinikaydirigubbakcemile3...öyle bir kaka yapmış ki sildim olmadı çeşmenin altına soktum olmadı yatırdım yıkadım bir güzel..ilk kez tek başıma yıkadım çok şükür becerebildim....

aa nasil neden ne zaman ? anlatsana

yok ya olmasa olmuyormu dur nedir kayısı üzüm kururusu dut kurusu incir havuç dere otu hatta yaş mayayı bile yuttum 2 gün olsa 4 gün boş oluyor dengesizlik bendemiki yoksa

yok canim iste diyorum artik fiskirir tarzda gelmesini bekleme.anca ekstra birseyler yaptiginda o gune mahsus dolup tasiyor.

bende de chicco var ama hiç kullanmadımbilmiyorumkismile

neden kullanmiyorsun ? disari mi cikmiyorsunuz?

sebnem o 12 kg kadar degil bitanem 12 aya kadar.bak linke http://www.chicco.com.tr/ProdottiChicco/SchedaProdotto/tabid/378/art/00064698590000/Default.aspx

bu arada bir arkadaş bebek telsizi sormuştu
ben fisher price kullanıyorum hediye geldi çokta memnunum

parazit filan yapmıyor değil mi canım ?

hasretcim bi kaç gün sonra 3 ay dolcak. sadece anne sütü alıyor.hatta anne memesi.biberon da kabul etmiyor sıpa:) ama 3 dr da dikkat et deyince ben de önemsedim artıkın 2.5-3 saatte bir veriyorum:) 4 saati içim almadı yazık emzik de yok ellerini emiyor garibimm

muskatı bıçağın ucuyla kazıyıp biraz sütle veriyordum ağzına

muskatı ne için veriyosun?

kızlar bebişleriniz günde kaç saat uyuyor? benimki 9-10 saat uyursa ben bayram ediyorum.uykusu babasına cekmiş deliricemlaelaelaelaelae

slm çilek alerjik bir meyve tattırılmamalı bence bu arada kötü tatlardan başlamak bana mantıklı geliyr çünkü çocuk tatlı şeyleri zaten seviyr damak tadı kötüye alışsın ilk önce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…