2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar muskat veren varmı nasıl suya koydum icee yumusıcakmı şimdi bu sert sey yumusamadan versem olmamı ? belki rahatlar kuzum

periiiiiii verme kiz cocuga muscat falan.bildigin uyusturucu bayiltiyor cocugu.git rezene yap nolur verme muscat

maşllah cnm.. kız özooo aynı kızarıklıktan cerenin ensesindede war.. çilek kadar.. ben geçer die bekliorum ama.. aynı zamnda göz kapağının üstünde de köşede war o kızarıklıktan annem dediki sendede wardı bebekken dedi.. bnde geçer die umuyorum.. göz kapağında olmasın ya ense önemli değilde:1no2:

bn cewaplamıştım sanırım sorunu.. 2.5 3 aydan sonra eskisi gibi dolu dolu olmazmış sıwıya tatlıya yüklen..[/QUOTE]

1 yasinda geciyormus hasretcigim.benim oglusun tam alninin ortasin iki gozunun ortasi var ya tam orda.kilcal damarlar deriye cok yakin oluyormus buyuyunce geciyormus.
sicakda belirginlesip serinde gidermis.merak edilecek bisey degil yani kuzum.ama icin rahat etsin diye bi dahaki dr kontrolunuzde sor canim.

muskatı bıçağın ucuyla kazıyıp biraz sütle veriyordum ağzına

klava: yapmayin lutfen resmen kendi ellerinizle bebelerinizi bayiltiyorsunuz.

masallah artik hep kendin yikarsin.ben bugun hala yikayamadim.disaridan geldik uyudu ve hala uyuyor.

kızlar bebişleriniz günde kaç saat uyuyor? benimki 9-10 saat uyursa ben bayram ediyorum.uykusu babasına cekmiş deliricemlaelaelaelaelae

valla maşallah diyeyim akşam 8den sabah 6ya kadar uyuyor (12de ben emziriyorum 4te de kendisi kalkıyor emmek için) sonra 7 den 10 a kadar gün içinde de kısa kısa 3-4 uyku çekiyor...toplamda bir 15 saat uyuyor galiba

başlarda uyumazdı ama zor oluyor ilk 10gün sabahlara kadar ayaktaydık...zamanla uyumayı da öğreniyorlar:)

masallah artik hep kendin yikarsin.ben bugun hala yikayamadim.disaridan geldik uyudu ve hala uyuyor.

biraz apar topar oldu hazırlıksız olunca inşallah üşütmeme ama yapamam sanırdım çok da zor değilmiş önceden her şey hazır edilince yıkanır kolayca...sen de artık yarın yıkarsın...ben aslında 2günde bir akşam 7de yıkıyorum hep aynı saatte...bugün ekstra oldu...zaten o da şaşırdı uydu bütün gün yavrummm:)

maşallah maşallah nazar değmesin canım
gündüz en fazla 30 dk uyuyor o da 1 defa.sonrasında cin gibi bakınıyor.ben iptal oluyorum onda enerji bitmiyor valla..

maşallah maşallah nazar değmesin canım
gündüz en fazla 30 dk uyuyor o da 1 defa.sonrasında cin gibi bakınıyor.ben iptal oluyorum onda enerji bitmiyor valla..

ya biraz da ortamdan sanırım..gelenim gidenim yok...ne kadar uğraştıysam gürültüde uyumuyor ev sessiz ortalık sessiz emiyor altını değiştiriyorum oynuyoruz konuşuyoruz çırpınıyo deliler gibi yorulup uyuyor sonra....ama gündüz kısa kısa yarım saat falan...

neyse gidip biraz süt sağma denmesi yapayım...pazartesi okula gitmem lazım babası bakacak süt bırakıcam yeni bir pompa aldım bakalım ne çıkacak
herkese iyi geceler:)

1 yasinda geciyormus hasretcigim.benim oglusun tam alninin ortasin iki gozunun ortasi var ya tam orda.kilcal damarlar deriye cok yakin oluyormus buyuyunce geciyormus.
sicakda belirginlesip serinde gidermis.merak edilecek bisey degil yani kuzum.ama icin rahat etsin diye bi dahaki dr kontrolunuzde sor canim.

klava: yapmayin lutfen resmen kendi ellerinizle bebelerinizi bayiltiyorsunuz.

masallah artik hep kendin yikarsin.ben bugun hala yikayamadim.disaridan geldik uyudu ve hala uyuyor.[/QUOTE]

valla ben muskat kullandım sadece gaz sancısını geçirdi onun dışında ata cin gibiydi ...

kızlar bebişleriniz günde kaç saat uyuyor? benimki 9-10 saat uyursa ben bayram ediyorum.uykusu babasına cekmiş deliricemlaelaelaelaelae

bi kere saatleri not almistim.totalde 11 saat uyuyordu.ama artik gunduz uyumuyor.

slm çilek alerjik bir meyve tattırılmamalı bence bu arada kötü tatlardan başlamak bana mantıklı geliyr çünkü çocuk tatlı şeyleri zaten seviyr damak tadı kötüye alışsın ilk önce

evet katiliyorum.ben uzun bi sure tuzlu tatli yedirmeyi dusunmuyorum.

satıcıda 12 aya kadar dedi ama kutunun üzerinde 3.5 kilo 12 kilo yazıyo

bende kirmizi olanindan alacagim.fekat cok pahali yaw.

Yuzde yuz katılıorum bebeklerinizi kendi ellerinizle u -yuş-tur-ma-yıınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

biz yalnızız canım gelen giden de yok genetiğini buldu sanırım eşim de cok azz uyur sağlıklı olsun da ben zombi gibi gezmeye razıyım:))
bi kere saatleri not almistim.totalde 11 saat uyuyordu.ama artik gunduz uyumuyor.
evet katiliyorum.ben uzun bi sure tuzlu tatli yedirmeyi dusunmuyorum.
bende kirmizi olanindan alacagim.fekat cok pahali yaw.

seninki de aynı desene:)

kızlar ben yatıyorum artıkın..
herkese iyi geceler:)

merhaba.. o kadar çok sayfa olmuşki..son 2 3 sayfayı okuyabildim ama o kadarı bile çok işime yaradı..saolun kızlar.
bebeğim 3 aylık..eskisi gibi süt fışkırmıyor..beslenmemden kaynaklı sanıyordum..demekki normalmiş.içim rahatladı..saolun..
sayenizde bebeğimin kaşları arasındaki kızarıklık için üzüntümde geçti..dr geçebilirde kalabilirde demişti..ama geçecek sanırım..
bende bebek telsizi almayı düşüüyorum.henüz odasını ayırmak için erken..ama ben mutfaktayken sesini duymak içimi rahatlatacak..
arkadaşlara katılıyorum..uyuşturan maddeler vermeyin bencede..
bu sembollerde pek şirinmiş..alsanaalsanasmilekaydirigubbakcemile:ecrin_bebek:

Bugünün ilk günaydını benden. GÜNAYDIINNNN. gece epey kaynatmışa benziyosunuzguclubacismile bi bakayım bensiz neler konuştunuzmirmirmirmir

canım geçmiş olsun...niye düzelmediki daha.....ilaçların bitmiştir...demekki daha kuvvetli bişeyler lazım...

gecmıs olsun pınarcıgım.

Sağ olun canlar doktor genç yaşta sağır olmak istemiyorsan ameliyat olan lazım dedi
kulak zarımda kocaman bir delik var bende gördüm bu sefer
antibiyotik yazdı 1000 mg ve birde alkolden yapılan bir damla
akşam koca kişisi damlattı o kadar can yakıyor ki tavana vuracaktım neredeyse
haftaya kontrolumuz var bakalım :1no2:

Bugünün ilk günaydını benden. GÜNAYDIINNNN. gece epey kaynatmışa benziyosunuzguclubacismile bi bakayım bensiz neler konuştunuzmirmirmirmir

günaydın a.s.
Eymen beylerin anaları olarak pek erkenciyiz sabah 6 da uyanıyor benim oğlan da hihoyyyt

günaydın a.s.
Eymen beylerin anaları olarak pek erkenciyiz sabah 6 da uyanıyor benim oğlan da hihoyyyt

kaydirigubbakcemile3walla yaa, eymenler de var problem galiba. Benimki de 5.30 en geç 6 kalkar sanki gece boyu çok güzel uyumuş gibiboshayallersmile Abiyi de okula yolladık, şimdi başlar yine yarımşar saatlik kestirmelere,ben de onunla birlikte kestireyim barim

günaydın kızlar....
ne kadar kaynatmışsınız gece yavvv...........
kızlar bu 3 aşı mahvetti yavrumu.dün akşam nasıl ateşlendi...2 ölçek calpol vermek zorunda kaldım dün.uykusunda inledi durdu hala da inliyor...dün tüm gün kucağımdaydı..yavrum çok korkmuş.en ufacık bir hareketimde basıyodu çığlığı...
uyanmasını bekliyorum şimdi,umarım rahatlar bugün...

bu arada yürüyüşe başladık biz eşimle.akşam 9 da çıkıyoruz 2 gündür 10 a kadar ben yürüyorum eşim koşuyor.çocukları da anneannesine bırakıyoruz..dedesi dayısı da geliyo ailecek spora....şu kalan fazlalıkları da iş hayatı başlamadan vermem gerek...

canım hasret ve öznura katılıyorum.ben o hatayı oğlumda yaptım..boşversene en büyük işimiz çocuklarımız.şimdi misafir gelip çay beklesede hiç umrumda olmuyo çocuğumu rahat rahat emziriyorum....bırak kirli kalsın ev senin ufak bebeğin var kimse burası niye kirli demez,diyende zaten iplenmez,anlayışsızdır.........

selam kızlar sağolun iyiki siz varsınız içim çok buruk nete pek girmiyorum cadının yanında onu izleyerk oturuyorum. salı işe başlıyorum offfffff

ah canım...çok zor dimi?biz de er yada geç başlıycaz işe..of of bakıcı derdimdeyim ben de.nasıl bırakcaz yavruları...

maşallah tosbişe........

aaa benim kızımın ensesinde de var öznur ondan....benim oğlumun elinde de vardı kocaman.çok üzülmüştüm o zaman.doktorda damar sıkışması büyüdükçe açılır kaybolur demişti hakkaten şimdi hiç birşey kalmadı....

kızlar bir soru sormuştum sanırım görülmedi. göğüslerinizdeki süt durumu ne. benim birkaç güne kadar kendiliğinden akardı. şimdi ise sıkınca geliyor. umarım sütüm gitmiyordur.

hayır canım gitmiyordur.benimkide baya yumuşamıştı.nette okuduğum bi yazıda 2-3.aydan sonra ilk günler gibi dolu olmaz göğüsler,bebeğin ihtiyacı kadar süt üretir yazıyodu...şu zamana kadar göğüs pedi yetişmiyodu ama şimdi arada kullanıyorum....

canım aman ihmal etme ...ameliyatsa da mutlaka ol.kulak bu önemlii.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…