- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #59.361
kızlar muskat veren varmı nasıl suya koydum icee yumusıcakmı şimdi bu sert sey yumusamadan versem olmamı ? belki rahatlar kuzum
muskatı bıçağın ucuyla kazıyıp biraz sütle veriyordum ağzına
benim kız durdu durdu birden boşalttı içinikaydirigubbakcemile3...öyle bir kaka yapmış ki sildim olmadı çeşmenin altına soktum olmadı yatırdım yıkadım bir güzel..ilk kez tek başıma yıkadım çok şükür becerebildim....
kızlar bebişleriniz günde kaç saat uyuyor? benimki 9-10 saat uyursa ben bayram ediyorum.uykusu babasına cekmiş deliricemlaelaelaelaelae
masallah artik hep kendin yikarsin.ben bugun hala yikayamadim.disaridan geldik uyudu ve hala uyuyor.
valla maşallah diyeyim akşam 8den sabah 6ya kadar uyuyor (12de ben emziriyorum 4te de kendisi kalkıyor emmek için) sonra 7 den 10 a kadar gün içinde de kısa kısa 3-4 uyku çekiyor...toplamda bir 15 saat uyuyor galiba
başlarda uyumazdı ama zor oluyor ilk 10gün sabahlara kadar ayaktaydık...zamanla uyumayı da öğreniyorlar:)
maşallah maşallah nazar değmesin canım
gündüz en fazla 30 dk uyuyor o da 1 defa.sonrasında cin gibi bakınıyor.ben iptal oluyorum onda enerji bitmiyor valla..
aa nasil neden ne zaman ? anlatsana
yok canim iste diyorum artik fiskirir tarzda gelmesini bekleme.anca ekstra birseyler yaptiginda o gune mahsus dolup tasiyor.
neden kullanmiyorsun ? disari mi cikmiyorsunuz?
sebnem o 12 kg kadar degil bitanem 12 aya kadar.bak linke http://www.chicco.com.tr/ProdottiChicco/SchedaProdotto/tabid/378/art/00064698590000/Default.aspx
periiiiiii verme kiz cocuga muscat falan.bildigin uyusturucu bayiltiyor cocugu.git rezene yap nolur verme muscat
maşllah cnm.. kız özooo aynı kızarıklıktan cerenin ensesindede war.. çilek kadar.. ben geçer die bekliorum ama.. aynı zamnda göz kapağının üstünde de köşede war o kızarıklıktan annem dediki sendede wardı bebekken dedi.. bnde geçer die umuyorum.. göz kapağında olmasın ya ense önemli değilde:1no2:
bn cewaplamıştım sanırım sorunu.. 2.5 3 aydan sonra eskisi gibi dolu dolu olmazmış sıwıya tatlıya yüklen..
kızlar bebişleriniz günde kaç saat uyuyor? benimki 9-10 saat uyursa ben bayram ediyorum.uykusu babasına cekmiş deliricemlaelaelaelaelae
slm çilek alerjik bir meyve tattırılmamalı bence bu arada kötü tatlardan başlamak bana mantıklı geliyr çünkü çocuk tatlı şeyleri zaten seviyr damak tadı kötüye alışsın ilk önce
satıcıda 12 aya kadar dedi ama kutunun üzerinde 3.5 kilo 12 kilo yazıyo
ya biraz da ortamdan sanırım..gelenim gidenim yok...ne kadar uğraştıysam gürültüde uyumuyor ev sessiz ortalık sessiz emiyor altını değiştiriyorum oynuyoruz konuşuyoruz çırpınıyo deliler gibi yorulup uyuyor sonra....ama gündüz kısa kısa yarım saat falan...
bi kere saatleri not almistim.totalde 11 saat uyuyordu.ama artik gunduz uyumuyor.
evet katiliyorum.ben uzun bi sure tuzlu tatli yedirmeyi dusunmuyorum.
bende kirmizi olanindan alacagim.fekat cok pahali yaw.
canım geçmiş olsun...niye düzelmediki daha.....ilaçların bitmiştir...demekki daha kuvvetli bişeyler lazım...
gecmıs olsun pınarcıgım.
Bugünün ilk günaydını benden. GÜNAYDIINNNN. gece epey kaynatmışa benziyosunuzguclubacismile bi bakayım bensiz neler konuştunuzmirmirmirmir
günaydın a.s.
Eymen beylerin anaları olarak pek erkenciyiz sabah 6 da uyanıyor benim oğlan da hihoyyyt
canım hasret ve öznura katılıyorum.ben o hatayı oğlumda yaptım..boşversene en büyük işimiz çocuklarımız.şimdi misafir gelip çay beklesede hiç umrumda olmuyo çocuğumu rahat rahat emziriyorum....bırak kirli kalsın ev senin ufak bebeğin var kimse burası niye kirli demez,diyende zaten iplenmez,anlayışsızdır.........Kızlar canım cok sıkkın ne yapacagımı bılmıyorum
Kılo takıbı ıcın doktora gıdıyorum demıstım ya hafta da 200 gr alması gerekırken bı bebegın bızımkı 12 gunde yalnızca 190 gr almıs
Ve doktorumuz idrar tahlıli we ıdrar kulturu ıstedı tahlıl temız cıktı kulturu pazartesı alıcaz
Bana bnm kucuklugumu sordu bende esımde bebekken zayıfmısız dedim we belkide bunye işedir dedi
ısrarla mama wermememi istiyor cunku kızım zor emıyor 2 cekıor memeyı daha almıyor 10 dk bı acıkıyor sureklı onu emzırmekle ugrasmam gerek bu seferde ıslerım oluyor ılgılenemıyorum sanırım bu yuzden de kılo almıyor doktorumuz eger boyleyse mama alırsa memeyı bırakır sakın werme dıyor bende ne yapıcagımı sasırdım kızım memeyı tam anlamıyla emmıyor bana yardımcı olun ne olur cokta kafama takılıyor bu yuzden sutum azalır dıye de korkuyorum mafoldumbenmafoldumben
selam kızlar sağolun iyiki siz varsınız içim çok buruk nete pek girmiyorum cadının yanında onu izleyerk oturuyorum. salı işe başlıyorum offfffff
slm kızlar:))
epey oldu girmeyeli foruma özledim hepiciğiniziopuyorumnanaktan
herkes iyi değil mi? gecmişe bakamıyorum..
biz de iyiyiz teyzeleri.benim oğlum dombey oldukaydirigubbakcemile3 7080 gr olmuşuz dr teyzemiz kızdı % 97 imiş % 100 olursa diyet vercek miş oğluma 4 saatten sık emmek yasakk
gündüzleri hala uyku yok bizze şimdi uyuyır da ben de bi kaç iş yaparken dayanamadım size bakiim dedim:) evim feci durumda ve süprizz cuma günü kaynanatörüm gelcek 3 ay olmadı gideli ne işi varsa tounu bahane edip sık sık gelcek sanırım bi çözüm bulmalı...
sizler ne yapıyorsunuz? ben ev işlerine yetişemiyorum valla ..bir de iştahım acıldı ki sormayın hamileyken böyle yemedim ben:))
bi sorum olcek.ben artık oğlumun odasını ayırcam onun için de BEBEK TELSİZİ alcam.siz aldınız MI? memnunmusunuz marka verir misinizz?
kislar bugunku doktor notlarimi iletiyorum.
oglusum bugun tam 78 gunluk ve doktor donence icin 1 ay sonra al simdi alma dedi alirsanda yabanci marka olsun dedi.
kanguru icin artik kullanabilirsin dedi.yine yabanci marka al chicco uygundur dedi bende kraft olurmu dedim ok oda olur dedi.
bu arada s.ocagindaki doktorun oglumun ensesindeki pisik dedigi kirmizilik aslinda damar beniymis.sogukda gecip sicakda cikarmis.tovbe ya sinir ediyor s.ocagindaki hersey beni.yanlis olcu yanlis bilgi uyuz oluyorum onlarin 55 dedigi boy 2 ayri dr tarafindan 57 olculuyor.
Allaha sukurler olsun oglumun bi sorunu yok.boy 60 cm kg 5360 olmus.
kızlar bir soru sormuştum sanırım görülmedi. göğüslerinizdeki süt durumu ne. benim birkaç güne kadar kendiliğinden akardı. şimdi ise sıkınca geliyor. umarım sütüm gitmiyordur.
Sağ olun canlar doktor genç yaşta sağır olmak istemiyorsan ameliyat olan lazım dedi
kulak zarımda kocaman bir delik var bende gördüm bu sefer
antibiyotik yazdı 1000 mg ve birde alkolden yapılan bir damla
akşam koca kişisi damlattı o kadar can yakıyor ki tavana vuracaktım neredeyse
haftaya kontrolumuz var bakalım :1no2:
günaydın a.s.
Eymen beylerin anaları olarak pek erkenciyiz sabah 6 da uyanıyor benim oğlan da hihoyyyt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?