2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Gunaydin anneler nasıldınız biz iyiyiz diyetisyene gittim ohhhh diyete başladım ve 45dk tempolu yürüyüş yapıyorum inşallah kurtulurum kilolardan

Gunaydin anneler nasıldınız biz iyiyiz diyetisyene gittim ohhhh diyete başladım ve 45dk tempolu yürüyüş yapıyorum inşallah kurtulurum kilolardan
neler war diyet programında..

seninki iyi elini emip oturuyo ben istediği anda 3 dakika wermesem yıkıyor ortalığı.. hiç açlığa tahammülü yok..

EBRU, teknoloji özürlü biri olarak sonunda mesajını okudum. cevap yazdım ama mesaj kutun dolu.
tmm aşkım bende boşaltrım msj kutumu..
:1no2: sağ ol canım inşallah tamamen iyileşir kurtulurum ameliyat olmak hiç istemiyorum
noldu pınar ameliyatmı dediler??

dün geceden beri kafamı kurcalayan bişey var kızlar..hani biz ew arıyodukya kiralık..yada toki bulabilirsem satın alabiliriz diodum..benim cocukluktan beri arkadaşım kankim tokide oturuyo..eşide benim kocişin kankası bizim aracılıgımızla tanışıp ewlendi bunlar..dün gece onlarlaydık takıldık biraz..ve bulundukları apartmanın 10.katı satılıga cıkmış..sartlarıda b koşullarıda uygun bize göre tam..gelgelelim asıl sorun ben kankiyi cok sewerimtamam ama aynı apartmanda oturma fikri bana cok ta cazip gelmedi acıkcası..niye??..öncelikle aynı apartmandasınız ..ve ben özgürlügüme okadar düşkün bi insanımki kafam rahat olucak arkadaşım bile olsa öyle sık sık geliş gidiş olması beni yoracak ve ben hayır gelmede diyemeyecem..gececem belki bilgsayarımın başına ya yalnız olmak istiycem başka bişey yapmak istiycem ee alt katımda oturacak akşama kadar zaten ewde canı sıkılıyo ya beni cagracak yada bize gelicek..zorunluluk ve mecburiyet olucak her nekadar sewsemde..böyle haftada bilemedin 2 haftada bi görüşüoz onunla ama oraya tasındıgımda...kesnlikle sewmedigimden degi,l sadece kalp kırmamak..belki eşimnle yalnız takılmak isticem..hayır diyemezsin edemezsin..vallahi kaldım ortada..geceden beri kafamnı kurcalıyo..iyide bi fırsat bizim için ama içimde hep bi kuşkuyla taşınmış olucam ..lütfen fikir verin..sizce taşınmakmı..yoksa benim psikolojimmi??

çocuğu war mı arkadaşının?yaw o da sende yatıp kalkmayacak ya bnce.. sonuçta kankansa senin ne yapıda olduğunuda biliyordur herhalde.. bnde öyle çok sık gel gitleri sewmem yalnızlığı çok sewerim eşimle yalnız oluccam kızımla yalnız ama bazende isterim tabi arkadaşlarım gelsin falan.. ona göre dawranırsın bnce o da anlar.. ohh dersin ewimde huzurlu huzurlu kızmla yaşicam, akşama kadar birlkte yatıcaz birlkte oynicaz ben bir bebeğin anneyle yalnız büyümesi tarafıyım falan dersin o da anlar yani ayrıca 1,gelir 2 gelir sende gel dicek sana sende yok ben kızımla ancak uğraşıyorum çocuk huzursuz oluyo o sessizliğe yalnızlığa alışkın dersin v.s. koyarsın araya duvarıyerimseniben bnce bu sebepten dolayı kestirip atmöa şartlarıda uygun olan bir ew bulmuşsun bi düşün derim..

. Canım bnce nasıl rahat etceksen öyle yap yalnızlığı seviyosan bulaşma bunalirsin bnce

. Canım bnce nasıl rahat etceksen öyle yap yalnızlığı seviyosan bulaşma bunalirsin bnce
zaten bunalmaktan korkuorum geri dönüşü yok yani ew alıyosun sonucta...
oda hamile 3 ay dogum yapmasına.onunda bebesi olacak tamam ama genede ev alıyosun ve bi ömür gececek o ewde..bi şekilde gene bi birliktelik olucak..bide arkadaş bazen cok karqmsar borctan paraszlıktan falan cok bahseder yani cok karamsardır bazen yapısı bu nekadar da moral versen gene aynıdır ve benim bazen içim kararıyo pozitif seylere ihtiyac duyuyorumsadece..ya kısacası ben kafama göre yaşamayı sewiorum onu kıramam ..böylesi daha iyi bana iyiligide cok inanın kardeş gibi ama..amalarıda cok..oda ewde olucak bende bi şekilde görşcez sürekli sürekli..

]

o zamn hiç kalkışma cnm sen daha iyi bilirsin başına gelecekleri.. birazdaha bakın inşallah hayırlısı olur sizin için.. inşallah hayırlısıyla biz de bir ew alabiliriz..

nasi nasi anlayamadim.lannnnnn bana emziren annelere diyet vermiyorlar dediler diye gitmedim ben.anlat bakem neler dedi neler?

össnurr nbr???gece cok düşündüm aşkım ve karar degştrdim..galiba tasınamıcam oraya..böylesi daha ii olucak..

askitom benim fikrimi biliyorsun zati.ama icin rahat etmeyecekse tac mahal bile olsa bosver derim.icindeki sesi dinle yawru kusum.

Kızlar nasıl bı strestır bu boyle delı olucam agzım ucukladı yuzumde sivilceler cıktı stresten
Evi 40 kere dolandım kı bı yerde bısı olmasın dıye kafayı yıyıcem bide sularda kesıldı gelır mıkı fisfisfis
Şu mevlüt bi bitsin walla yeniden doğacam sanki

Bu arada GÜNAYDIN :asigim::asigim:

]

o zamn hiç kalkışma cnm sen daha iyi bilirsin başına gelecekleri.. birazdaha bakın inşallah hayırlısı olur sizin için.. inşallah hayırlısıyla biz de bir ew alabiliriz..

canım benim biz bi eşimim maaşıyla tokiden alabiliriz ancak..onunda ödeme koşulları cok uygun kira öder gibi 350 vericektik her ay ama kendi evimizi ödeyecektik..su anda verdigim kira 420 ve 450 olucak bu sene..düşün..ne kadar iyiyidi bizim için ama ..işte...biraz daha beklerim nasip işleri bunlar..haa bulamam bu sefer keşke alsamydık hatamı yaptım derim bundan korkuorum..iki ucu boklu degnek..inşallah sanada banada isteyen herkese nasip etsin ALLAH ev cok önemli.kiradayız ve boş kuyuya boş taş atıorz..ALLAH a şükür gerci..

bende soyle site icinde parkli havuzlu bi ev istiyorum ama kocise nasil soylerim ki simdi.ben calismiyorum o artik karada calisiyor.eskisi gibi degil hersey.
burda caddenin ustunde araba seslerimi dersiniz kavgalar mi dersiniz kazalar mi dersiniz cok gurultulu.oglusum ayaklaninca cocuk eve hapsolacak.

Gulcan gunaydin canim? Yawrum sen temizlik hastasi mi oldun ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…