2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın..şimdiden ALLAH kabul etsin..

a.s

bi kere saatleri not almistim.totalde 11 saat uyuyordu.ama artik gunduz uyumuyor.

evet katiliyorum.ben uzun bi sure tuzlu tatli yedirmeyi dusunmuyorum.

bende kirmizi olanindan alacagim.fekat cok pahali yaw.

evet fiyatı pahalı ama rahat ne yapalım yapacak birşey yok kanguruda ne kadar rahat ederse o kadar iyi

herkese günaydın atayı uyuttum çok şükür
ebrucum hayırlısı neyse o olsun umarım gönlüne göre bir ev bulursun

tabiii ev almak isteyen bütün kızlar allah gönlünüze göre versin

buarada bende her sabah 1 saat yürüyorum deniz kenarında spor aletleri var yarım saatte orda spor yapıyorum ve eve geliyorum birde öğleden sonrada atayla 1 saat yürüyorum çocuk arabasıyla yürüyüş daha etkiliymiş artık toparlanma zamanı geldi burda deniz mevsimi açıldı ama deniz soğuk sütüm üşür diye korkudan giremiyorum bir başlasam yüzmeye çabuk toparlayacağım

kızlar ata uykuya geçerken sürekli gözleriyle uğraşıyo git gide artıyo oyacak sanki gözlerini sürekli ovuşturuyor dün arttı acaba güneş ışığı dokunuyo olabilirmi şapkasız çıkarmıyorum ama aydınlıktan olabilirmi gözleri açık renk ya bir doktora götürsem mi gece yüzünü yıkadım rahatladı biraz ama hala elleri gözünde uykuda bile yapıyo

kızlar birşey sorucam size bebeklerinize hiç kanz marka birşey aldınızmı ?

ben tulum almıştım çok ta para verdim çıt çıt yerleri sökülmeye başladı daha 1 ay oldu alalı mail attım bakalım ne sonuç gelicek

="Comic Sans MS"]DÜN 2DK BEZ ALMAYA GİTTİM DİGER ODAYA GELDİGİMDE BU ZİLLİNİN GÖRÜNTÜSÜNE BAKIN..SEN TERS DEVİR KENDİNİ ANNEYEDE SUCLU SUCLU POZ VERİYO ŞEBEK BENDE CEKTİM MANYAGMI[/FONT][/[/FONT][/B]B]..sempatiksalakcinni

Maşallah Yağmur'a. Ebrucum aman dikkat et bundan sonra cnm, koltukta falan yalnız bırakıp gitme bıdığı. Bir de ev işi için de hayırlısı olsun cnm. Ben de senin gibiyim. Evde yalnız olmayı çok severim. Öyle zırt pırt birilerinin gelmesini istemem. Ama Hasrete katılıyorum. !-2 kır5madan belli edersen arada belli bi mesafe olması gerektiğini o da anlayacaktır. Hem onun da bebeği olcakmış, pek akit te bulamaz ki

Gulcan gunaydin canim? Yawrum sen temizlik hastasi mi oldun ?

Bende bilmiyorum ama sanırım panik atak var bende ewıme 1 kısı bıle gelse boyleyım 40 kez temızledıgım yerlere bakarım tekrar duzeltırım ufff cok sıkıcı

günaydın..şimdiden ALLAH kabul etsin..

a.s

Tesekkurler canım benim

Canım cok dıkkat et Allah korusun yere falan duser bızımkı daha donmuyor ama cok hareketlı 1 haftaya baslar oda

gulcanim sen bi dr git hayatim.surekli temizlik kontrol vs hayat eziyet gibi olur.

sorma meral durmuyo bu fındık yastıkla desteklerim bundan sonra..bu iki oldu..ew işine gelince kırmak istemiorum kimseyi o benim kanki ya cok iyi bi arkadaşım da bakma işte sorun benim özgrlügüm..hem sadece şimdiddegilki bi ömür lük alıosun evi..öyle işte.

herkese merhabalar.ancak geçmişi okuyup bitirdim.
Selkie ve Pınar geçmiş olsun.

Gülcan senin de mevlütünü Allah kabul etsin canım.dikkat et temizlik yapayım diye kendini hasta etme.bende çok titizim ama artık önceki kadar takmıyorum kızım uyursa yapıyorum yoksa onunla ilgileniyorum.akşam eşim gelince yapıyorum.hatta pasaklı oldum diye kendimle dalga geçiyorum yoksa önce düşünüp üzülüyordum ve işin içinden çıkamıyordum.şimdi o kadar takmıyorum valla.zaten temizlik için ablamız var o geliyor.bende yapabildiğim kadar evi düzenli tutuyorum.sende fazla takma bence.mamaiçinde acele etme biraz daha bekle.daha sonra gerekirse verirsin.memeyi bırakır diye de korkma benim kızım 20 günlükten beri hem meme emiyor hemde biberonla mama yiyor ama çok şükür göğsümü bırakmadı hala emiyor.ama ben avent ve chicconun anti kolik biberonlarından almıştım.onların uç delikleri çok küçük aynen anne memesinden geldiği gibi geliyor süt.

canim oyun istiyordur belki.oyun istedigini isaretleriyle belli ediyorlar.
oyun vaktiniz yok mu sizin ? bizimki yeterince oynamayinca bagiriyor tekrar oynamak istiyor mesela.
eger konusup guluyorsa ac degildir.birak takilsin azicik kendi kendine.

evet ya benim kızımda sabah 6 da kalkıyor ve oyun istiyor.bende gözümü bile zor açarken onunla oyun oynuyorum.benim kız babasına çekmiş sabahın köründe kalkıyor.nolurdu azıcık bana çekseydi de sabah geç kalksaydı.sanki işe gidecek haspa klava:
bi de öznurcum o kırmızılık benim kızımın da sağ göz kapağında ve alnının ortasında var ağlayınca daha da kızarıyor ama doktorumuz normal benim kızımda da vardı 1 yaşına kadar geçer dedi.canım doktor neden dönence önermedi sorabilir miyim?benim kızım bayılıyor onları seyretmeye ve müziğini dinlemeye.hatta onun sayesinde akşam kendi kendine uyumayı öğrettim.acaba sakıncalı mı?ben araştırmıştım bi sakıncasını bulamamıştım ama yine de sana sorayım dedim

Ebrucum çok dikkat et sakın yüksek bi yerde tek başına bırakma.ev içinde hayırlısı olsun.zaten o ev sizin kısmetinizse hiçbirsey engel olamaz ve o evi alırsınız yok kısmette yoksa da biseyler bahane olur canım.bizim öyle oldu hiç aklımızın ucundan bile geçmezken 1 günde karar verip ev almıştık.hatta duyan herkes şok olmuştu.

GÜLCAN cano aynılarını ben yaşadım..bu panik atak degil temizlik takıntısı..bunun ardı arkası kesimiyo sen bi dur demedikten sonra hep yeni takıntılar ekleniyo..ellerimi dokunduramazdım biyere titizlilten yıkamaktan yara olmuştu..artık hepsini bıraktım..kendime zarar veriodum cunki..

ya kızlar bizim doktorumuz rota aşısı konusunda çok ısrar ediyor mutlaka yaptırmalısın falan dedi.ben yaptırcam herhalde.bu cuma 2. ay kontrolüne götürcem belki yapar.

nabersiniz kızlar..sabah dr deydim..erayı götürdüm,bogazlrı genizleri,çigerleri hep iltihap olmuş,bir sürü ilaç yazdı...pazartesiye kadar evde kalaak...siz nasılsınız...

nabersiniz kızlar..sabah dr deydim..erayı götürdüm,bogazlrı genizleri,çigerleri hep iltihap olmuş,bir sürü ilaç yazdı...pazartesiye kadar evde kalaak...siz nasılsınız...

Çok geçmiş olsun canım yaa. Sana da bebeğe de bulaşmaması için çok dikkat et cnm. Artık nasıl yapcaksan o işi. Şimdi o da nazlanır kesin. Benimki hasta oldu mu acayip nazlanıyor, hep yanında olayım istiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…