- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #59.401
günaydın..şimdiden ALLAH kabul etsin..Kızlar nasıl bı strestır bu boyle delı olucam agzım ucukladı yuzumde sivilceler cıktı stresten
Evi 40 kere dolandım kı bı yerde bısı olmasın dıye kafayı yıyıcem bide sularda kesıldı gelır mıkı fisfisfis
Şu mevlüt bi bitsin walla yeniden doğacam sanki
Bu arada GÜNAYDIN :asigim::asigim:
nasi nasi anlayamadim.lannnnnn bana emziren annelere diyet vermiyorlar dediler diye gitmedim ben.anlat bakem neler dedi neler?
askitom benim fikrimi biliyorsun zati.ama icin rahat etmeyecekse tac mahal bile olsa bosver derim.icindeki sesi dinle yawru kusum.
bi kere saatleri not almistim.totalde 11 saat uyuyordu.ama artik gunduz uyumuyor.
evet katiliyorum.ben uzun bi sure tuzlu tatli yedirmeyi dusunmuyorum.
bende kirmizi olanindan alacagim.fekat cok pahali yaw.
Gulcan gunaydin canim? Yawrum sen temizlik hastasi mi oldun ?
günaydın..şimdiden ALLAH kabul etsin..
a.s
Bende bilmiyorum ama sanırım panik atak var bende ewıme 1 kısı bıle gelse boyleyım 40 kez temızledıgım yerlere bakarım tekrar duzeltırım ufff cok sıkıcı
Tesekkurler canım benim
Canım cok dıkkat et Allah korusun yere falan duser bızımkı daha donmuyor ama cok hareketlı 1 haftaya baslar oda
sorma meral durmuyo bu fındık yastıkla desteklerim bundan sonra..bu iki oldu..ew işine gelince kırmak istemiorum kimseyi o benim kanki ya cok iyi bi arkadaşım da bakma işte sorun benim özgrlügüm..hem sadece şimdiddegilki bi ömür lük alıosun evi..öyle işte.Maşallah Yağmur'a. Ebrucum aman dikkat et bundan sonra cnm, koltukta falan yalnız bırakıp gitme bıdığı. Bir de ev işi için de hayırlısı olsun cnm. Ben de senin gibiyim. Evde yalnız olmayı çok severim. Öyle zırt pırt birilerinin gelmesini istemem. Ama Hasrete katılıyorum. !-2 kır5madan belli edersen arada belli bi mesafe olması gerektiğini o da anlayacaktır. Hem onun da bebeği olcakmış, pek akit te bulamaz ki
Kızlar canım cok sıkkın ne yapacagımı bılmıyorum
Kılo takıbı ıcın doktora gıdıyorum demıstım ya hafta da 200 gr alması gerekırken bı bebegın bızımkı 12 gunde yalnızca 190 gr almıs
Ve doktorumuz idrar tahlıli we ıdrar kulturu ıstedı tahlıl temız cıktı kulturu pazartesı alıcaz
Bana bnm kucuklugumu sordu bende esımde bebekken zayıfmısız dedim we belkide bunye işedir dedi
ısrarla mama wermememi istiyor cunku kızım zor emıyor 2 cekıor memeyı daha almıyor 10 dk bı acıkıyor sureklı onu emzırmekle ugrasmam gerek bu seferde ıslerım oluyor ılgılenemıyorum sanırım bu yuzden de kılo almıyor doktorumuz eger boyleyse mama alırsa memeyı bırakır sakın werme dıyor bende ne yapıcagımı sasırdım kızım memeyı tam anlamıyla emmıyor bana yardımcı olun ne olur cokta kafama takılıyor bu yuzden sutum azalır dıye de korkuyorum mafoldumbenmafoldumben
canim oyun istiyordur belki.oyun istedigini isaretleriyle belli ediyorlar.
oyun vaktiniz yok mu sizin ? bizimki yeterince oynamayinca bagiriyor tekrar oynamak istiyor mesela.
eger konusup guluyorsa ac degildir.birak takilsin azicik kendi kendine.
nabersiniz kızlar..sabah dr deydim..erayı götürdüm,bogazlrı genizleri,çigerleri hep iltihap olmuş,bir sürü ilaç yazdı...pazartesiye kadar evde kalaak...siz nasılsınız...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?