2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

bu benim zilli kızım bi alem.hiç bi günü diğerine uymuyor.dün bütün gün hiç uyumadı sürekli kucağımdaydı beni çıldırttı akşam yemeği bile yapamadım valla.bugünde 6 da kalktı 9 a kadar oynadık 9 dan 11 buçuga kadar uyudu.karnını doyurup altını temizledim.12 de uyudu hala uyuyor.bütün işlerimi yaptım akşam yemeğini bile yaptım.çok enterasan bi çocuk.sizinkilerde öyle mi?tam düzene giriyor diyorum sonraki gün başka bi çeşit oluyor

aslında bahaneyi yaratan benim handan aslında böylesi daha ii olucak diye düşünüorum..hayırlısı..

Kızlar bebek odadayken odalarında pencere açmaya başladınız mı?
ewet cano ben acıorum ceryan yaptrmadan havalandırıorum hava iyi zaten sıcak..oksijen almalı..
nabersiniz kızlar..sabah dr deydim..erayı götürdüm,bogazlrı genizleri,çigerleri hep iltihap olmuş,bir sürü ilaç yazdı...pazartesiye kadar evde kalaak...siz nasılsınız...

gecmiş osun cigerlerine kadar nasıl üşütmüş yaw yavrum..

off kıım bi huysuz ki dün we bugün sormayın kucak istemeye başladı zilli.. tabi ben we babasıda almıyoruz konuşarak sakinleştiriuyoruz şu an uyuyo arabaında 45 dakikadır şükür bi nefes aldım
ohh ne güzel forma girersin sen 1,2 aya:)) cnm renkli gözlü bebikler güneşe karşı daha fazla duyarlı olurlarmış.. dikkat et..
benimki koltukla konusuyor. kaydirigubbakcemile3
ahahahaha bizimkide koltukla we beşiktaş formasıyla..

ya kızlar siz bebişlere nezaman kısa kollu giydirmeye başlayacaksınız.ben haziranı bekliyorum.ama benim kızım şimdiden sıcaktan çok bunalıyor.geçen dışarı çıkarken kısa kollu badi üstüne de uzun kollu t sört giydirdim ve eve geldiğimizde bi baktım yüzünde kollarında ve bacaklarında benek benek kırmızılıklar var hemen doktoru aradım yarın getir bi bakayım görmeden bisey diyemem ama belki sıcaktan olmuştur dedi.gerçekten de kısa kollu badi ve altına da ayaklı pijama giydirdim ve akşam baktım kırmızılıklar geçmişti.

çanım çok sağol...

ben açıyorum,havalar güzel...esinti olmasına izin vermiyorum ama...

sağol çanım,evet çanım ya çok nazlanıyor...aman iyileşsinde...inşallah küçüğe geçmez ona geçerse o zaman işte ben perişan olurum,kolay toparlayamam ufaklığı...

ewet cano ben acıorum ceryan yaptrmadan havalandırıorum hava iyi zaten sıcak..oksijen almalı..

gecmiş osun cigerlerine kadar nasıl üşütmüş yaw yavrum..

sağol çanım,çanım benimkinin alerjik astımı var o nedenle hemen çigerlerinden kapıyor...hassas biraz bünyesi...

Canım şu sıralar dışarısı evlere göre daha sıcak oluyor. Dışarıya çıkarırken sanırım artık kısakol giydirlebilir. Hele İzmrde

benimki şu anda yatağında kısa kollu bebek badisi ve ayaklı pijama ile yatıyor..üstünede inçe battaniyesini örttüm ..öyle uyuyor..erkek çoçukları pek sevmez zaten sıçağı,,2 gündür böyleyiz,önesinde giydiriyordum bi bakıyordum karnı kızarmış sıçaktan..bende soydum,şimdi kızarmıyor...ama dışarı çıkarken öyle kısa kolluyla çıkarmam daha..havalara belli olmuyor..

Son düzenleme:

sanirim mongolizm le alakali bisey.uff yazmak bile sikici.tetikliyor sanirim.

ya kızlar bizim doktorumuz rota aşısı konusunda çok ısrar ediyor mutlaka yaptırmalısın falan dedi.ben yaptırcam herhalde.bu cuma 2. ay kontrolüne götürcem belki yapar.

ben yaptiriyorum canim.haziranin 18 inde.bu 3 lu asi vuruldukdan 1 ay sonra oluyor bildigim kadariyla,

nabersiniz kızlar..sabah dr deydim..erayı götürdüm,bogazlrı genizleri,çigerleri hep iltihap olmuş,bir sürü ilaç yazdı...pazartesiye kadar evde kalaak...siz nasılsınız...

ay canin ya cok gecmis olsun.

sineklik taktirana kadar acmayacam ben.benim terasda bi suru cicek var onlarda bocuk yapio malum.

ohoo ben cokdan basladim.o gunku sicakliga bagli olarak degistiriyorum

sağol canım,

benim ufaklık uyanmış,çıkıyorum.şimdilik kendinize ve bebişlere iyi bakın...

Yaa bi soru daha sorcam ama bebişlerle ilgli değil. Şu Dr. Beckmann renkleri karıştırmayan bezlerden kullananınız oldu mu acaba?

BNDE BAŞLADIM AMA ŞU AN UZUN KOLLU İNCE BİR ELBİSE ALTINDADA KİLOTLU ÇORAP WAR.. KOCAMDA ÇORABI GİYDİRMESEYDİN ÇOK SICAK DEDİ AMA O KADAR DEĞİL DEDİM ŞİMDİLİK.. BİRDEN AÇAMAM ALIŞTIRA ALIŞTIRA YARINDA ŞORTLU ELBİSEW GİYDİRCEM KISA KOLLUyerimseniben BİZİM DÜKKAN SUILARIN İÇİNDE ÇOK SICAK OLMUYO.. AMA YİNEDE ÇOK SICAK BUGÜN HAWA FAZLA KALIN GİYDİRMEYİN BEBİŞLERİ..

canım biz de annemlerin binadan bulmuştu ama ben istemedim..annem bile olsa dipdibe iyi değil.ama arkadaşının huyunu bilirsin öyle zırt bırt gelecek bi tipse hiç yaklaşma derim...gerçi kısmet bu işler hayırlısı....

evet ben de oğluma 2 tşhirt aldım geçen sene 3.giymesine soldu renkleri giyilmez oldu...

biz de öyle tam seneye ertelemişken hiç ummadığımız anda ev sahibi olduk...darısı isteyen herkese...

ya kızlar bizim doktorumuz rota aşısı konusunda çok ısrar ediyor mutlaka yaptırmalısın falan dedi.ben yaptırcam herhalde.bu cuma 2. ay kontrolüne götürcem belki yapar.

benim doktor çok gerekli bi aşı olmadığını söyledi..yaptırmıycam ben.tek virüse karşı koruyo..

hava güzel oldukça açıyorum canım..

Yaa bi soru daha sorcam ama bebişlerle ilgli değil. Şu Dr. Beckmann renkleri karıştırmayan bezlerden kullananınız oldu mu acaba?

kullanmadım ama ben de en kısa zamanda denemek istiyorum

Benimkinin üzerinde şu an iç body,ince alt üst içlik, pantalon ve üstü var. Ve de uykudan kalktığı sıralar bunların üzerine bi de ince yelek giydiriyormbilmiyorumkismile Çok mu abartyorum ben yaa? Ama bizim ev serin epey. Ben de hala kısa kol giymiyorum yani,ayağımda da çorap var. Onun da üstünü azıcık hafifletsem bakıyorum hemen elleri ve burnu buz kesiyor. Korkuyorum üşüyecek diye. Ayrıca vücudunda da hiçbi kızarıklık yok, sıcaklamıyodur di mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…