- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #59.421
Kızlar bebek odadayken odalarında pencere açmaya başladınız mı?
aslında bahaneyi yaratan benim handan aslında böylesi daha ii olucak diye düşünüorum..hayırlısı..Ebrucum çok dikkat et sakın yüksek bi yerde tek başına bırakma.ev içinde hayırlısı olsun.zaten o ev sizin kısmetinizse hiçbirsey engel olamaz ve o evi alırsınız yok kısmette yoksa da biseyler bahane olur canım.bizim öyle oldu hiç aklımızın ucundan bile geçmezken 1 günde karar verip ev almıştık.hatta duyan herkes şok olmuştu.
ewet cano ben acıorum ceryan yaptrmadan havalandırıorum hava iyi zaten sıcak..oksijen almalı..Kızlar bebek odadayken odalarında pencere açmaya başladınız mı?
nabersiniz kızlar..sabah dr deydim..erayı götürdüm,bogazlrı genizleri,çigerleri hep iltihap olmuş,bir sürü ilaç yazdı...pazartesiye kadar evde kalaak...siz nasılsınız...
ohh ne güzel forma girersin sen 1,2 aya:)) cnm renkli gözlü bebikler güneşe karşı daha fazla duyarlı olurlarmış.. dikkat et..herkese günaydın atayı uyuttum çok şükür
ebrucum hayırlısı neyse o olsun umarım gönlüne göre bir ev bulursun
tabiii ev almak isteyen bütün kızlar allah gönlünüze göre versin
buarada bende her sabah 1 saat yürüyorum deniz kenarında spor aletleri var yarım saatte orda spor yapıyorum ve eve geliyorum birde öğleden sonrada atayla 1 saat yürüyorum çocuk arabasıyla yürüyüş daha etkiliymiş artık toparlanma zamanı geldi burda deniz mevsimi açıldı ama deniz soğuk sütüm üşür diye korkudan giremiyorum bir başlasam yüzmeye çabuk toparlayacağım
kızlar ata uykuya geçerken sürekli gözleriyle uğraşıyo git gide artıyo oyacak sanki gözlerini sürekli ovuşturuyor dün arttı acaba güneş ışığı dokunuyo olabilirmi şapkasız çıkarmıyorum ama aydınlıktan olabilirmi gözleri açık renk ya bir doktora götürsem mi gece yüzünü yıkadım rahatladı biraz ama hala elleri gözünde uykuda bile yapıyo
ahahahaha bizimkide koltukla we beşiktaş formasıyla..benimki koltukla konusuyor. kaydirigubbakcemile3
aslında bahaneyi yaratan benim handan aslında böylesi daha ii olucak diye düşünüorum..hayırlısı..
geçmiş olsun,
Kızı son emzirmede 10. dk da çekiştirmeye başladı. Kalkıp gazı vardır dedim gazını çıkartmaya çalıştım. Sonra sakinleştirdim memeyi verdim anında yapıştı ama iki çekti ve attı ağzından sonra memeyi aramaya başladı verdim yine aynı şey sonra da katıla katıla ağlıyor bende o göğsümdeyken salladım ee pış pış uyutma sesleri çıkardım, sonra fön mainesini açtım bu sefer memeyi tuttu ma adeta kopararak emdi. 10 dk geçince fön makinesini kapattım anında memeyi bırakıp başladı ağlamaya sonrada ağız dolusu kustu. Kustuktan sonra yine meme aranıyordu hırsla emzik verdim, uykuyla uyanıklık arası bir yerde ama çok huzursuz.
Çok geçmiş olsun canım yaa. Sana da bebeğe de bulaşmaması için çok dikkat et cnm. Artık nasıl yapcaksan o işi. Şimdi o da nazlanır kesin. Benimki hasta oldu mu acayip nazlanıyor, hep yanında olayım istiyor
ewet cano ben acıorum ceryan yaptrmadan havalandırıorum hava iyi zaten sıcak..oksijen almalı..
gecmiş osun cigerlerine kadar nasıl üşütmüş yaw yavrum..
ya kızlar siz bebişlere nezaman kısa kollu giydirmeye başlayacaksınız.ben haziranı bekliyorum.ama benim kızım şimdiden sıcaktan çok bunalıyor.geçen dışarı çıkarken kısa kollu badi üstüne de uzun kollu t sört giydirdim ve eve geldiğimizde bi baktım yüzünde kollarında ve bacaklarında benek benek kırmızılıklar var hemen doktoru aradım yarın getir bi bakayım görmeden bisey diyemem ama belki sıcaktan olmuştur dedi.gerçekten de kısa kollu badi ve altına da ayaklı pijama giydirdim ve akşam baktım kırmızılıklar geçmişti.
ya kızlar siz bebişlere nezaman kısa kollu giydirmeye başlayacaksınız.ben haziranı bekliyorum.ama benim kızım şimdiden sıcaktan çok bunalıyor.geçen dışarı çıkarken kısa kollu badi üstüne de uzun kollu t sört giydirdim ve eve geldiğimizde bi baktım yüzünde kollarında ve bacaklarında benek benek kırmızılıklar var hemen doktoru aradım yarın getir bi bakayım görmeden bisey diyemem ama belki sıcaktan olmuştur dedi.gerçekten de kısa kollu badi ve altına da ayaklı pijama giydirdim ve akşam baktım kırmızılıklar geçmişti.
herkese merhabalar.ancak geçmişi okuyup bitirdim.
Selkie ve Pınar geçmiş olsun.
Gülcan senin de mevlütünü Allah kabul etsin canım.dikkat et temizlik yapayım diye kendini hasta etme.bende çok titizim ama artık önceki kadar takmıyorum kızım uyursa yapıyorum yoksa onunla ilgileniyorum.akşam eşim gelince yapıyorum.hatta pasaklı oldum diye kendimle dalga geçiyorum yoksa önce düşünüp üzülüyordum ve işin içinden çıkamıyordum.şimdi o kadar takmıyorum valla.zaten temizlik için ablamız var o geliyor.bende yapabildiğim kadar evi düzenli tutuyorum.sende fazla takma bence.mamaiçinde acele etme biraz daha bekle.daha sonra gerekirse verirsin.memeyi bırakır diye de korkma benim kızım 20 günlükten beri hem meme emiyor hemde biberonla mama yiyor ama çok şükür göğsümü bırakmadı hala emiyor.ama ben avent ve chicconun anti kolik biberonlarından almıştım.onların uç delikleri çok küçük aynen anne memesinden geldiği gibi geliyor süt.
evet ya benim kızımda sabah 6 da kalkıyor ve oyun istiyor.bende gözümü bile zor açarken onunla oyun oynuyorum.benim kız babasına çekmiş sabahın köründe kalkıyor.nolurdu azıcık bana çekseydi de sabah geç kalksaydı.sanki işe gidecek haspaklava:
bi de öznurcum o kırmızılık benim kızımın da sağ göz kapağında ve alnının ortasında var ağlayınca daha da kızarıyor ama doktorumuz normal benim kızımda da vardı 1 yaşına kadar geçer dedi.canım doktor neden dönence önermedi sorabilir miyim?benim kızım bayılıyor onları seyretmeye ve müziğini dinlemeye.hatta onun sayesinde akşam kendi kendine uyumayı öğrettim.acaba sakıncalı mı?ben araştırmıştım bi sakıncasını bulamamıştım ama yine de sana sorayım dedim
ya kızlar bizim doktorumuz rota aşısı konusunda çok ısrar ediyor mutlaka yaptırmalısın falan dedi.ben yaptırcam herhalde.bu cuma 2. ay kontrolüne götürcem belki yapar.
nabersiniz kızlar..sabah dr deydim..erayı götürdüm,bogazlrı genizleri,çigerleri hep iltihap olmuş,bir sürü ilaç yazdı...pazartesiye kadar evde kalaak...siz nasılsınız...
sanirim mongolizm le alakali bisey.uff yazmak bile sikici.tetikliyor sanirim.
ben yaptiriyorum canim.haziranin 18 inde.bu 3 lu asi vuruldukdan 1 ay sonra oluyor bildigim kadariyla,
ay canin ya cok gecmis olsun.
sineklik taktirana kadar acmayacam ben.benim terasda bi suru cicek var onlarda bocuk yapio malum.
ohoo ben cokdan basladim.o gunku sicakliga bagli olarak degistiriyorum
Sen de cnm
Yaa bi soru daha sorcam ama bebişlerle ilgli değil. Şu Dr. Beckmann renkleri karıştırmayan bezlerden kullananınız oldu mu acaba?
yok canim ama benimde aklimda bu aksam kocis gelsin alcam gitcem alisverise alacagim kaydirigubbakcemile3
Ok tatlım, denersen haberim olsunyerimseniben Nedense inanamıorum koyu renk ile beyazın birbirine karışmayacağınaCADIARZU
dün geceden beri kafamı kurcalayan bişey var kızlar..hani biz ew arıyodukya kiralık..yada toki bulabilirsem satın alabiliriz diodum..benim cocukluktan beri arkadaşım kankim tokide oturuyo..eşide benim kocişin kankası bizim aracılıgımızla tanışıp ewlendi bunlar..dün gece onlarlaydık takıldık biraz..ve bulundukları apartmanın 10.katı satılıga cıkmış..sartlarıda b koşullarıda uygun bize göre tam..gelgelelim asıl sorun ben kankiyi cok sewerimtamam ama aynı apartmanda oturma fikri bana cok ta cazip gelmedi acıkcası..niye??..öncelikle aynı apartmandasınız ..ve ben özgürlügüme okadar düşkün bi insanımki kafam rahat olucak arkadaşım bile olsa öyle sık sık geliş gidiş olması beni yoracak ve ben hayır gelmede diyemeyecem..gececem belki bilgsayarımın başına ya yalnız olmak istiycem başka bişey yapmak istiycem ee alt katımda oturacak akşama kadar zaten ewde canı sıkılıyo ya beni cagracak yada bize gelicek..zorunluluk ve mecburiyet olucak her nekadar sewsemde..böyle haftada bilemedin 2 haftada bi görüşüoz onunla ama oraya tasındıgımda...kesnlikle sewmedigimden degi,l sadece kalp kırmamak..belki eşimnle yalnız takılmak isticem..hayır diyemezsin edemezsin..vallahi kaldım ortada..geceden beri kafamnı kurcalıyo..iyide bi fırsat bizim için ama içimde hep bi kuşkuyla taşınmış olucam ..lütfen fikir verin..sizce taşınmakmı..yoksa benim psikolojimmi??
kızlar birşey sorucam size bebeklerinize hiç kanz marka birşey aldınızmı ?
ben tulum almıştım çok ta para verdim çıt çıt yerleri sökülmeye başladı daha 1 ay oldu alalı mail attım bakalım ne sonuç gelicek
Ebrucum çok dikkat et sakın yüksek bi yerde tek başına bırakma.ev içinde hayırlısı olsun.zaten o ev sizin kısmetinizse hiçbirsey engel olamaz ve o evi alırsınız yok kısmette yoksa da biseyler bahane olur canım.bizim öyle oldu hiç aklımızın ucundan bile geçmezken 1 günde karar verip ev almıştık.hatta duyan herkes şok olmuştu.
ya kızlar bizim doktorumuz rota aşısı konusunda çok ısrar ediyor mutlaka yaptırmalısın falan dedi.ben yaptırcam herhalde.bu cuma 2. ay kontrolüne götürcem belki yapar.
hava güzel oldukça açıyorum canım..Kızlar bebek odadayken odalarında pencere açmaya başladınız mı?
Yaa bi soru daha sorcam ama bebişlerle ilgli değil. Şu Dr. Beckmann renkleri karıştırmayan bezlerden kullananınız oldu mu acaba?
BNDE BAŞLADIM AMA ŞU AN UZUN KOLLU İNCE BİR ELBİSE ALTINDADA KİLOTLU ÇORAP WAR.. KOCAMDA ÇORABI GİYDİRMESEYDİN ÇOK SICAK DEDİ AMA O KADAR DEĞİL DEDİM ŞİMDİLİK.. BİRDEN AÇAMAM ALIŞTIRA ALIŞTIRA YARINDA ŞORTLU ELBİSEW GİYDİRCEM KISA KOLLUyerimseniben BİZİM DÜKKAN SUILARIN İÇİNDE ÇOK SICAK OLMUYO.. AMA YİNEDE ÇOK SICAK BUGÜN HAWA FAZLA KALIN GİYDİRMEYİN BEBİŞLERİ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?