2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar korse kullanan var mı. ben aldım birgün giyip attım bir kenara.umarım yürüyüşle sporla eski halime kavuşurum. eski resimlerime baktıkça moralim bozuluyor.

buzdolabımı temizledim kızlar mis kimi oldu..ne zamandır aklımdaydı...şimdi dondurucu kısmına geçiyorum..

Merhaba,
2010 anneleri için bir mail grubu açtım ama forumda mail adresi yayınlamak yasak olduğundan yayınlayamıyorum maalesef.. Üye olmak isterseniz özelden bana yazarsanız sizi mail adresinizle davet edebilirim...

Yada nasıl üye olabileceğinizi anlatırım... Çok güzel paylaşımlar yaşanıyor bu şekilde... Ben aynı zamanda 2005 annesiyim ve bir paylaşım grubumuz var ayda bir toplanıyoruz hem çocuklar hem biz kaynaşıyoruz...

Sevgiler,
Pınar

buzdolabımı temizledim kızlar mis kimi oldu..ne zamandır aklımdaydı...şimdi dondurucu kısmına geçiyorum..

oh ellerine sağlık canım.bana da salı günü temizlikçi ablamız geldi ve evi mis gibi yaptı.bende onun sefasını sürüyorum hala.bugün kızım uyuyunca biraz bende çamaşır falan hallettim iyi oldu.

ev serinse sicaklamiyordur heralde yaw .bizimki hemen belli ediyor kendini kizarikliklar oluyor.

kızlar korse kullanan var mı. ben aldım birgün giyip attım bir kenara.umarım yürüyüşle sporla eski halime kavuşurum. eski resimlerime baktıkça moralim bozuluyor.

amannnn bende aldim bi kac kere kullandim attim kenara.daha sisman gosteriyor hem.su andada diyetisyen ariyorum.

Şu rota aşısına b anlam veremedim gitti. Bazı doktor önemli değil diyo bazısı mutlaka yaptırınakannehir Benimki de muıtlaka yapalım diyenlerden. doğrusu ben de ishalden çok korkuyorum, bebeleri bitirip tüketiyo Allah korusun. O nedenle ben yapıcam sanırım gelecek ay

bende giydim ama karnımı ağrıttı.çıkardım daha da giymedim.benim öyle çok aşırı kilom kalmadı 12 kilo almıştım 10 kilosu gitti 2 kilo var fazla.ama biraz karnım var işte o canımı sıkıyor hayatım boyunca(28 yıl) ilk defa göbeğim çıktı.çok sinir ya

Merhaba bizde 2 gün önce 2. ay kontrolümüze gittik. Doktorumuz rota aşısı için birkaç önemli bilgi verdi bize... Bu aşıyı yalnızca 2 firma üretiyormuş ve her iki firmanın aşısında da maalesef bir bakteriye rastlanmış. Amerikan firmasında 2 bakteri avrupanınkinde 1 bakteri...4 yıldır uygulanan bir aşı şimdiye kadar hiçbir şekilde hiçbir çocukta bir sorun teşkil etmemiş doktorumuzda bundan sonrada bir şey çıkmaz dedi. Amma velakin bunu ailenin bilmesi gerektiğini düşündüğünden bizimle paylaştı. Yaptırıp yaptırmamak sizin elinizde dedi... Siz olsanız çocuğunuza yaptırırmısınız dedim :)
Ben çocuğuma doktor olmasam yaptırırdım ama doktor olduğum için yaptırmamayı seçebilirim dedi çünkü çocuğum 3 gün 40 C ateşi olsa korkmam dedi ... Ama siz öyle olmazsınız dedi..
Rotanın ilki çok ağır geçer sonra bir daha yakalanırsa hafif atlatır dedi...

Bizde önümüzdeki aya kadar beklicez çünkü 18.haftaya kadar yaptırabiliyoruz bu aşıyı...

Bilginiz olsun sizlerinde.

kızlar kalabalıkken sorayım acil cevap!!!!
dün akşam süt sağdım deneme amaçlı...chicco manuel pompa aldım..çok lazım olmuyor süt sağmama gerek yok diye...4saat beklemiş göğüslerimin ikisinden 60ml çıktı 15dk da...biliyorum çok az ama sağdığım sütün üstüne 6dk daha emdi kızım ve bol bol...yani sütüm vardı...neden sağamamış olabilirim?????pompaları kullandıkça daha kolaylaşıyor mu bu iş?????elektrikli pompalar daha mı iyi sağar yoksa tek fark elinizin yorulmaması mı????göğsü ne kadar bekletmeli??????

Son düzenleme:

benimde ayva gobegim vardi ama simdi karpuz oldu.zaten beni en sinir eden sey gobegim.kalcam buyukmus umrumda degil ama gobegim oldugu icin acayip sinir oluyorum.

Her iki göğsünü toplam 15 dk mı sağdın.. Normalde tek göğsü yalnızca 15 dk sağmak gerekiyor ama manuel pompayla çok yorulur ellerin...
Ben ilk doğumumda manuel almıştım ama çok yorulup hemen medela elektrikli almıştım çok rahat etmiştim... 2. bebeğim bu henüz ihtiyacım olmadı süt sağmak için ama süt sağmak sütünü azaltır biliyorsun dimi.. Mecbur kalmadıkça sağma.. Bebek her emmede çok daha fazla süt emer pompaya göre ve emmesi sütü arttırır...

benimde ayva gobegim vardi ama simdi karpuz oldu.zaten beni en sinir eden sey gobegim.kalcam buyukmus umrumda degil ama gobegim oldugu icin acayip sinir oluyorum.

alemsin öznur ya Allah iyiliğini versin çok güldüm valla.bende çok sinir oluyorum.bi de ben hep zayıf oldum hayatım boyunca şimdi de aşırı kilom yok ama göbeğim beni sinir ediyor hiç alışkın değilim.bide oturunca katlanmıyor mu tam çileden çıkıyorum o zaman alsanaalsanasmile

[Valla bizim doktorumuz ya 16.hafta yada 18.haftaya kadar yapma şansımız var dedi...
Ama 2 aylıkken değil.. Biz geçen 2.ay kontrolümüzde yaptırmadık çıkan bakteri yüzünden ama bir sonraki aya kadar düşünün dedi..

ben yaptiracagim.bizim dr israr edenlerden,doktorumuza guveniyorum.deneyimli.

Hanifecigim pompa ile sagman ve bebegin emmesi bir degil.hemde manuel ile zor olur.gogusler 2 saatte bi doluyor diye biliyorum.

bugün eşim tarbzon da..akşam annemi cagırmam lazım kalmaya netcem yaw

e cagir kis nolcak hem ozlemistir sizi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…