- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #59.441
insanlik olarak uzaya cikiyoruz hayatim neden olmasin dimi kaydirigubbakcemile3
buzdolabımı temizledim kızlar mis kimi oldu..ne zamandır aklımdaydı...şimdi dondurucu kısmına geçiyorum..
Benimkinin üzerinde şu an iç body,ince alt üst içlik, pantalon ve üstü var. Ve de uykudan kalktığı sıralar bunların üzerine bi de ince yelek giydiriyormbilmiyorumkismile Çok mu abartyorum ben yaa? Ama bizim ev serin epey. Ben de hala kısa kol giymiyorum yani,ayağımda da çorap var. Onun da üstünü azıcık hafifletsem bakıyorum hemen elleri ve burnu buz kesiyor. Korkuyorum üşüyecek diye. Ayrıca vücudunda da hiçbi kızarıklık yok, sıcaklamıyodur di mi?
kızlar korse kullanan var mı. ben aldım birgün giyip attım bir kenara.umarım yürüyüşle sporla eski halime kavuşurum. eski resimlerime baktıkça moralim bozuluyor.
kızlar korse kullanan var mı. ben aldım birgün giyip attım bir kenara.umarım yürüyüşle sporla eski halime kavuşurum. eski resimlerime baktıkça moralim bozuluyor.
Şu rota aşısına b anlam veremedim gitti. Bazı doktor önemli değil diyo bazısı mutlaka yaptırınakannehir Benimki de muıtlaka yapalım diyenlerden. doğrusu ben de ishalden çok korkuyorum, bebeleri bitirip tüketiyo Allah korusun. O nedenle ben yapıcam sanırım gelecek ay
bende giydim ama karnımı ağrıttı.çıkardım daha da giymedim.benim öyle çok aşırı kilom kalmadı 12 kilo almıştım 10 kilosu gitti 2 kilo var fazla.ama biraz karnım var işte o canımı sıkıyor hayatım boyunca(28 yıl) ilk defa göbeğim çıktı.çok sinir ya
kızlar kalabalıkken sorayım acil cevap!!!!
dün akşam süt sağdım deneme amaçlı...chicco manuel pompa aldım..çok lazım olmuyor süt sağmama gerek yok diye...4saat beklemiş göğüslerimin ikisinden 60ml çıktı 15dk da...biliyorum çok az ama sağdığım sütün üstüne 6dk daha emdi kızım ve bol bol...yani sütüm vardı...neden sağamamış olabilirim?????pompaları kullandıkça daha kolaylaşıyor mu bu iş?????elektrikli pompalar daga mı iyi sağar yoksa tek fark elinizin yorulmaması mı????göğsü ne kdar bekletmeli??????
benimde ayva gobegim vardi ama simdi karpuz oldu.zaten beni en sinir eden sey gobegim.kalcam buyukmus umrumda degil ama gobegim oldugu icin acayip sinir oluyorum.
bugün eşim tarbzon da..akşam annemi cagırmam lazım kalmaya netcem yaw
Şu rota aşısına b anlam veremedim gitti. Bazı doktor önemli değil diyo bazısı mutlaka yaptırınakannehir Benimki de muıtlaka yapalım diyenlerden. doğrusu ben de ishalden çok korkuyorum, bebeleri bitirip tüketiyo Allah korusun. O nedenle ben yapıcam sanırım gelecek ay
kızlar kalabalıkken sorayım acil cevap!!!!
dün akşam süt sağdım deneme amaçlı...chicco manuel pompa aldım..çok lazım olmuyor süt sağmama gerek yok diye...4saat beklemiş göğüslerimin ikisinden 60ml çıktı 15dk da...biliyorum çok az ama sağdığım sütün üstüne 6dk daha emdi kızım ve bol bol...yani sütüm vardı...neden sağamamış olabilirim?????pompaları kullandıkça daha kolaylaşıyor mu bu iş?????elektrikli pompalar daha mı iyi sağar yoksa tek fark elinizin yorulmaması mı????göğsü ne kadar bekletmeli??????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?