2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

evet ikisi toplamda 15dk...sütüm bol hatta hala akıyor beklerse azıcık....zaten mecburiyetten sağıyorum pazartesi kızma babası bakacak süt bırakmam lazım iznim bitiyor...sürekli sağmayacağım...

off hava çok güzel ya kızım uyansa da azıcık dışarı çıksak kızımla.gündüz hiç uyumayan kızın şimdi de uyuyası tuttu.ben dısarı çıkmak istiyotum ya.bu kız hep böyle ters uyusun dediğimde uyumaz(bazen yalvarıyorum artık uyusun diye) uyumaması gerektiğinde de uyur zilli

Hanifecigim pompa ile sagman ve bebegin emmesi bir degil.hemde manuel ile zor olur.gogusler 2 saatte bi doluyor diye biliyorum.

biliyorum aslında okumuştum ama kız emerken var elimle sağınca daha çok çıkıyor ama o da zahmetli...manuelle elektrikli arasındaki farkı merak ettim ben böyle kırk yılın başı durumlar için almaya değer mi diye???bir de 6 aydan sonra çalışmaya başlayacağım ek gıdaya geçecek gitmeden ve glince akşamları emziririm diyordum ama aklıma tkıldı o dönemde de süt bırakmak gerekir mi?????eğer gerekecekse ve cidden işe yarıyorsa bir de elektrikli mi alsam????

canım ben medelanın elektriklisini aldım ilk günden beri arada kullanıyorum ve çok memnunum

6.aydan sonra ek gıdaya geçecekler ama ana gıda yine annesütü olacak birde başlangıçta 2 -3 tatlı kaşığı ile başlanıyor herşeye bir öğünden ziyade.. Ya bu dönemi daha erken yapacaksın yada yine de süt sağıp bırakacaksın. Çalışma saatleriniz nasıl bilmiyorum ama ben sabah 6 da evden çıkıp akşam 7 de eve varıcam süt bırakmama gibi şansım maalesef yok.. Benim ilk bebeğimden olduğu için rahatım ama bence ihtiyacın doğrultusunda o dönemde alırsın şimdiden boşuna masraf yapmak gereksiz olur... O döneme kadar daha çok var nasılsa... Süt durumuna, ve bebeğinin emme potansiyeline göre karar verirsiniz doktorunuzla birlikte...

ayy ben çok geç kalmışımm oku oku bitiremedim anam ben valla şort kısakollu badi giydiriyorum ya çok sıcak hele otokoltuğunda pişiyo ama gezerken hep bi battaniye yanımda ve kotmontu ani bi rüzgarda ve kucağıma alırken battaniye atıyorum. sıcak ya

ben yaptiracagim.bizim dr israr edenlerden,doktorumuza guveniyorum.deneyimli.
.

Peki doktorunuz bu aşının Amerikada Ocak ayı itibariyle yasaklandığını sonra da ailelere mutlaka bilgi verilip kararı ailenin vermesi gerektiğini içerisinde 1-2 yabancı bakteri bulunduğundan bahsetti mi? Bu bakteri bir domuz bakterisiymiş bir zararı olmadığını söylüyorlamış ve 4 yıldır çocuklarda herhangi bir bulguya rastlanmamış ama ileride ne olacağıda belil olmayacağından durumu mutlaka ailelere söylenmesini istiyorlarmış.
Bizim sağlık bakanlığımız konuyla ilgili bir açıklama bile yapmıyor tabii ki :)))
Neden türk insanına birşey olmaz mantığı güdüyor galiba.. Yada türk insanı ne anlar diye mi düşünüyorlar bilmiyorum:)
Bizim doktorumuzda yapalım dedi ama kararı siz verin bilginiz olsun bu durumdan diye açıklama yaptı...

of ya kızlar dudağımda uçuk çıktı.2 gündür kızımı öpemiyorum korkumdan enfeksiyon falan kapar diye.şimdi karsımda uyuyor içim gidiyor ya

canım ben medelanın elektiriklisini aldım salı günü işe başlıyorum sağayım diye ama bebeğin emmesi gibi olmuyo açıkcası almaydım daha iyiydi. çünkü sabah öğlen akşam emzireceğim diğer zamanlarda biberonla içecek eee biberona alışınca beni bırakacak doktorda dün mama verebilirsin dedi kilosu ii bende tembellik edip sağmadım. ya çok zahmetli ya offf

evet bu bilgileri nette ben de okumuştum...bana da riskli geliyo

kızlar ya arkadaşın kızının yarın kırk mevlidi var ben bebek hediyesini doğduğunda götürmüştüm ama mevlidede hediye alınıyor mu

izmir yaşıyorsun herhalde bence artık kısa kollu giydir bence ben altınoluktayım ata 2-3 gündür kısakollu badi ve şortla valla çokta rahat buarada bulunduğumuz odanın balkon kapısıda açık zaten genelde bahçede oluyor

medela elektrikli pilliyi tavsiye ederim canim.banada bi arkadasim tavsiye etmisti.

bununla ilgili bi makale yazi vs varmi bana gonderebileceginiz ?

evet bu bilgileri nette ben de okumuştum...bana da riskli geliyo

link verebilir misin Olcaycigim ? bakayim bende,
oturup babasiyla bi okuyalim konusalim

kız pişirdin çocuğu tamam 2 gün önceye kadar bnde öle giydiryodum ama hawa çok sıcak hafiften çıkarmaya başla yazıkalsanaalsanasmile
kızlar korse kullanan var mı. ben aldım birgün giyip attım bir kenara.umarım yürüyüşle sporla eski halime kavuşurum. eski resimlerime baktıkça moralim bozuluyor.
aldım 1 kere giydim nefes alamıyodum attım bi yerde duruyo ama nerde:1closedeyes:
muhtemelen göğsünü tam oturtamadın değişik bi kaç açıyla denemen gerekiyor we istersen 100ml çıkar bebişe wer yine emr pompayla sağılan emmek gibi olmuyoryerimseniben bnde manuel kullanıyorum we süper sağıyorum aynı pozisyond sağınca 1 dakikasonra bitiyor çıkarıp tekrar yerleştiriyorum, gerdiriyorum falan dewam ediyor akmayaa.s
bugün eşim tarbzon da..akşam annemi cagırmam lazım kalmaya netcem yaw

nie korkuyomusunnaniknanik bn iki gecede 1 yalnızım:1rolleyes:

kızlar bana bi akıl verin.4 haziran eşimin ve benim doğum günümüz.eşime ne hediye alsam karar veremedim.benim eşim kendine kıyafet alışverişi yapmayı pek sevmez o yüzden hep kıyafet hediye ettim özel günlerde ama şimdi değişik birsey almak istiyorum.fikirlerinizi bekliyorum

vereliniortak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…