- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #59.461
Her iki göğsünü toplam 15 dk mı sağdın.. Normalde tek göğsü yalnızca 15 dk sağmak gerekiyor ama manuel pompayla çok yorulur ellerin...
Ben ilk doğumumda manuel almıştım ama çok yorulup hemen medela elektrikli almıştım çok rahat etmiştim... 2. bebeğim bu henüz ihtiyacım olmadı süt sağmak için ama süt sağmak sütünü azaltır biliyorsun dimi.. Mecbur kalmadıkça sağma.. Bebek her emmede çok daha fazla süt emer pompaya göre ve emmesi sütü arttırır...
Hanifecigim pompa ile sagman ve bebegin emmesi bir degil.hemde manuel ile zor olur.gogusler 2 saatte bi doluyor diye biliyorum.
biliyorum aslında okumuştum ama kız emerken var elimle sağınca daha çok çıkıyor ama o da zahmetli...manuelle elektrikli arasındaki farkı merak ettim ben böyle kırk yılın başı durumlar için almaya değer mi diye???bir de 6 aydan sonra çalışmaya başlayacağım ek gıdaya geçecek gitmeden ve glince akşamları emziririm diyordum ama aklıma tkıldı o dönemde de süt bırakmak gerekir mi?????eğer gerekecekse ve cidden işe yarıyorsa bir de elektrikli mi alsam????
biliyorum aslında okumuştum ama kız emerken var elimle sağınca daha çok çıkıyor ama o da zahmetli...manuelle elektrikli arasındaki farkı merak ettim ben böyle kırk yılın başı durumlar için almaya değer mi diye???bir de 6 aydan sonra çalışmaya başlayacağım ek gıdaya geçecek gitmeden ve glince akşamları emziririm diyordum ama aklıma tkıldı o dönemde de süt bırakmak gerekir mi?????eğer gerekecekse ve cidden işe yarıyorsa bir de elektrikli mi alsam????
ben yaptiracagim.bizim dr israr edenlerden,doktorumuza guveniyorum.deneyimli.
.
hah sen misin kadına bağırıp küstüren hadi bakalım netcen şimdi.yanlız kal da gör...delikafadulden
neyse barışmanız için bi fırsat olur işte.ara önce gönlünü al sonra söylersin bize gelir misin diye
ben yaptiracagim.bizim dr israr edenlerden,doktorumuza guveniyorum.deneyimli
e cagir kis nolcak hem ozlemistir sizi.
Peki doktorunuz bu aşının Amerikada Ocak ayı itibariyle yasaklandığını sonra da ailelere mutlaka bilgi verilip kararı ailenin vermesi gerektiğini içerisinde 1-2 yabancı bakteri bulunduğundan bahsetti mi? Bu bakteri bir domuz bakterisiymiş bir zararı olmadığını söylüyorlamış ve 4 yıldır çocuklarda herhangi bir bulguya rastlanmamış ama ileride ne olacağıda belil olmayacağından durumu mutlaka ailelere söylenmesini istiyorlarmış.
Bizim sağlık bakanlığımız konuyla ilgili bir açıklama bile yapmıyor tabii ki :)))
Neden türk insanına birşey olmaz mantığı güdüyor galiba.. Yada türk insanı ne anlar diye mi düşünüyorlar bilmiyorum:)
Bizim doktorumuzda yapalım dedi ama kararı siz verin bilginiz olsun bu durumdan diye açıklama yaptı...
ya kızlar siz bebişlere nezaman kısa kollu giydirmeye başlayacaksınız.ben haziranı bekliyorum.ama benim kızım şimdiden sıcaktan çok bunalıyor.geçen dışarı çıkarken kısa kollu badi üstüne de uzun kollu t sört giydirdim ve eve geldiğimizde bi baktım yüzünde kollarında ve bacaklarında benek benek kırmızılıklar var hemen doktoru aradım yarın getir bi bakayım görmeden bisey diyemem ama belki sıcaktan olmuştur dedi.gerçekten de kısa kollu badi ve altına da ayaklı pijama giydirdim ve akşam baktım kırmızılıklar geçmişti.
Peki doktorunuz bu aşının Amerikada Ocak ayı itibariyle yasaklandığını sonra da ailelere mutlaka bilgi verilip kararı ailenin vermesi gerektiğini içerisinde 1-2 yabancı bakteri bulunduğundan bahsetti mi? Bu bakteri bir domuz bakterisiymiş bir zararı olmadığını söylüyorlamış ve 4 yıldır çocuklarda herhangi bir bulguya rastlanmamış ama ileride ne olacağıda belil olmayacağından durumu mutlaka ailelere söylenmesini istiyorlarmış.
Bizim sağlık bakanlığımız konuyla ilgili bir açıklama bile yapmıyor tabii ki :)))
Neden türk insanına birşey olmaz mantığı güdüyor galiba.. Yada türk insanı ne anlar diye mi düşünüyorlar bilmiyorum:)
Bizim doktorumuzda yapalım dedi ama kararı siz verin bilginiz olsun bu durumdan diye açıklama yaptı...
evet bu bilgileri nette ben de okumuştum...bana da riskli geliyo
kız pişirdin çocuğu tamam 2 gün önceye kadar bnde öle giydiryodum ama hawa çok sıcak hafiften çıkarmaya başla yazıkalsanaalsanasmileBenimkinin üzerinde şu an iç body,ince alt üst içlik, pantalon ve üstü var. Ve de uykudan kalktığı sıralar bunların üzerine bi de ince yelek giydiriyormbilmiyorumkismile Çok mu abartyorum ben yaa? Ama bizim ev serin epey. Ben de hala kısa kol giymiyorum yani,ayağımda da çorap var. Onun da üstünü azıcık hafifletsem bakıyorum hemen elleri ve burnu buz kesiyor. Korkuyorum üşüyecek diye. Ayrıca vücudunda da hiçbi kızarıklık yok, sıcaklamıyodur di mi?
aldım 1 kere giydim nefes alamıyodum attım bi yerde duruyo ama nerde:1closedeyes:kızlar korse kullanan var mı. ben aldım birgün giyip attım bir kenara.umarım yürüyüşle sporla eski halime kavuşurum. eski resimlerime baktıkça moralim bozuluyor.
muhtemelen göğsünü tam oturtamadın değişik bi kaç açıyla denemen gerekiyor we istersen 100ml çıkar bebişe wer yine emr pompayla sağılan emmek gibi olmuyoryerimseniben bnde manuel kullanıyorum we süper sağıyorum aynı pozisyond sağınca 1 dakikasonra bitiyor çıkarıp tekrar yerleştiriyorum, gerdiriyorum falan dewam ediyor akmayaa.skızlar kalabalıkken sorayım acil cevap!!!!
dün akşam süt sağdım deneme amaçlı...chicco manuel pompa aldım..çok lazım olmuyor süt sağmama gerek yok diye...4saat beklemiş göğüslerimin ikisinden 60ml çıktı 15dk da...biliyorum çok az ama sağdığım sütün üstüne 6dk daha emdi kızım ve bol bol...yani sütüm vardı...neden sağamamış olabilirim?????pompaları kullandıkça daha kolaylaşıyor mu bu iş?????elektrikli pompalar daha mı iyi sağar yoksa tek fark elinizin yorulmaması mı????göğsü ne kadar bekletmeli??????
bugün eşim tarbzon da..akşam annemi cagırmam lazım kalmaya netcem yaw
Yaa bi soru daha sorcam ama bebişlerle ilgli değil. Şu Dr. Beckmann renkleri karıştırmayan bezlerden kullananınız oldu mu acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?