- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #59.481
Merhaba bizde 2 gün önce 2. ay kontrolümüze gittik. Doktorumuz rota aşısı için birkaç önemli bilgi verdi bize... Bu aşıyı yalnızca 2 firma üretiyormuş ve her iki firmanın aşısında da maalesef bir bakteriye rastlanmış. Amerikan firmasında 2 bakteri avrupanınkinde 1 bakteri...4 yıldır uygulanan bir aşı şimdiye kadar hiçbir şekilde hiçbir çocukta bir sorun teşkil etmemiş doktorumuzda bundan sonrada bir şey çıkmaz dedi. Amma velakin bunu ailenin bilmesi gerektiğini düşündüğünden bizimle paylaştı. Yaptırıp yaptırmamak sizin elinizde dedi... Siz olsanız çocuğunuza yaptırırmısınız dedim :)
Ben çocuğuma doktor olmasam yaptırırdım ama doktor olduğum için yaptırmamayı seçebilirim dedi çünkü çocuğum 3 gün 40 C ateşi olsa korkmam dedi ... Ama siz öyle olmazsınız dedi..
Rotanın ilki çok ağır geçer sonra bir daha yakalanırsa hafif atlatır dedi...
Bizde önümüzdeki aya kadar beklicez çünkü 18.haftaya kadar yaptırabiliyoruz bu aşıyı...
Bilginiz olsun sizlerinde.
babalr günü ne zamn bu arada bilen war mı?
Şu rota aşısına b anlam veremedim gitti. Bazı doktor önemli değil diyo bazısı mutlaka yaptırınakannehir Benimki de muıtlaka yapalım diyenlerden. doğrusu ben de ishalden çok korkuyorum, bebeleri bitirip tüketiyo Allah korusun. O nedenle ben yapıcam sanırım gelecek ay
merhaba arkadaşlar ya bebişim kakasını yapamıyor agldıkcada morarıyo acile gittik eve geldik tekrar gittik kitlenip kalıyoor birsürü ilaç verdi lamanda verdi tahilileride temiz gece yaprsınız lamanı dedi ama ben yapmadım küçüçük cocuga laman mı yapılır siz olsanız yaparmısınız
valla ben 1 buçuk aylıktan bu yana çekiyorum bu durumu,duphala yazdı dr birde fitil,duphalala çkıyoruz genelde,bazen fitille bazende sırıngaya çok az zeytin yağı çekip poposuna uyguluyorum o işe yarıyor,zeytin yağını içirmekte işe yrıyormuş ama bizde yaramadı,birde kuru kayısı kaynatıp onun suyunu içiriyorum oda işe yarıyor...lagman biraz abartı ,hiç çıkamazsa kullanırım ben...3 gün sonunda...
korkma diilde canım sıkılıyo..yandaş lazım..sen niye yalnızmışın lo..kız pişirdin çocuğu tamam 2 gün önceye kadar bnde öle giydiryodum ama hawa çok sıcak hafiften çıkarmaya başla yazıkalsanaalsanasmile
B]
nie korkuyomusunnaniknanik bn iki gecede 1 yalnızım:1rolleyes:
kızlar bana bi akıl verin.4 haziran eşimin ve benim doğum günümüz.eşime ne hediye alsam karar veremedim.benim eşim kendine kıyafet alışverişi yapmayı pek sevmez o yüzden hep kıyafet hediye ettim özel günlerde ama şimdi değişik birsey almak istiyorum.fikirlerinizi bekliyorum
Merhaba bizde 2 gün önce 2. ay kontrolümüze gittik. Doktorumuz rota aşısı için birkaç önemli bilgi verdi bize... Bu aşıyı yalnızca 2 firma üretiyormuş ve her iki firmanın aşısında da maalesef bir bakteriye rastlanmış. Amerikan firmasında 2 bakteri avrupanınkinde 1 bakteri...4 yıldır uygulanan bir aşı şimdiye kadar hiçbir şekilde hiçbir çocukta bir sorun teşkil etmemiş doktorumuzda bundan sonrada bir şey çıkmaz dedi. Amma velakin bunu ailenin bilmesi gerektiğini düşündüğünden bizimle paylaştı. Yaptırıp yaptırmamak sizin elinizde dedi... Siz olsanız çocuğunuza yaptırırmısınız dedim :)
Ben çocuğuma doktor olmasam yaptırırdım ama doktor olduğum için yaptırmamayı seçebilirim dedi çünkü çocuğum 3 gün 40 C ateşi olsa korkmam dedi ... Ama siz öyle olmazsınız dedi..
Rotanın ilki çok ağır geçer sonra bir daha yakalanırsa hafif atlatır dedi...
Bizde önümüzdeki aya kadar beklicez çünkü 18.haftaya kadar yaptırabiliyoruz bu aşıyı...
Bilginiz olsun sizlerinde.
bugün eşim tarbzon da..akşam annemi cagırmam lazım kalmaya netcem yaw
ben kullandım aynen söylediği gibi renkleri karıştırmıyo bez renkli çıkıyor :)
bizimkide aynı şeyi söylemişti 3. ayımızda bakarız dedi yine konuştuk ben yapmıyorum içim rahat değil dedi bizde yaptırmadık
en ağır seyreden ishalli hastalıklardan biridir rota,yakalandımı hastanelik eder.yaz da tam mevsimidir,yaptırmanızda yarar var.ben yaptırdım bir yan etkisi yok...
merhaba arkadaşlar ya bebişim kakasını yapamıyor agldıkcada morarıyo acile gittik eve geldik tekrar gittik kitlenip kalıyoor birsürü ilaç verdi lamanda verdi tahilileride temiz gece yaprsınız lamanı dedi ama ben yapmadım küçüçük cocuga laman mı yapılır siz olsanız yaparmısınız
17.302porsiyon meyve bu meyve kuru kayısı üzüm falanda olur ama az yemek şartı ile ve 1 bardak süt bunları iptal edip 3 top dondurma 1 korner yada 1kase suflu tatlı 19.30 öğle ile aynı artı 2kofte kadar et 22.30 2porsiyon meyve ve en geç 11yada 12deuyku 11ike 2arasi bı hormon varmış ve bu hormon bizim kilo almamıza yardımcı olurmuş ve bebek için önemli bı hormonmus ve haftada 3kere et1-2kere balık ve tavuk yenmeli unutmada sadece 8 saat uyuyun ve 45 dk tempolu yürüyüş
kızlar bana bi akıl verin.4 haziran eşimin ve benim doğum günümüz.eşime ne hediye alsam karar veremedim.benim eşim kendine kıyafet alışverişi yapmayı pek sevmez o yüzden hep kıyafet hediye ettim özel günlerde ama şimdi değişik birsey almak istiyorum.fikirlerinizi bekliyorum
ah kurban olayım kimse akıllar vermezmiymiş kuşumaolumunekankayizsmile..güzel bi çakmak..erkek boxer(bu sexi kaçabilir hihi)..spor canta taşırmı..benim kocito cok sewer..anam kişilikte önemli..şimdi spormudur?iş adamımıdır??saat olabilir benim eşime alsam kudurur adam sewicten saat hastası..cüzdan olur...kız ebru bi akıl ver bana ya 4 haziran eşimin ve benim doğum günümüz.eşime ne hediye alsam karar veremedim.benim eşim kendine kıyafet alışverişi yapmayı pek sevmez o yüzden hep kıyafet hediye ettim özel günlerde ama şimdi değişik birsey almak istiyorum.kız 2 kere sordum kimse oralı olmadı.
meralcim seninde katkılarını bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?