2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

bizimkide aynı şeyi söylemişti 3. ayımızda bakarız dedi yine konuştuk ben yapmıyorum içim rahat değil dedi bizde yaptırmadık

en ağır seyreden ishalli hastalıklardan biridir rota,yakalandımı hastanelik eder.yaz da tam mevsimidir,yaptırmanızda yarar var.ben yaptırdım bir yan etkisi yok...

açlıktan ölüyorum yine offff yemek hazırlayamıyorum kendime ewe inip te ya nedir benim bu halim..

Bu bnm diyetim doktor onayli 10.30 da çay açık bitki cayı yada meyva cayı 2dilim ekmek 2 dilim peynir 3-4zeytin veya ceviz bol yeşillik haftada 3 kere 1yumurta 12.30 2porsiyon meyve 14.30 6-7 yemek kasığı sebze yemeğiyada kurubakla 1subardagi yoğurt bol salata 2dilim ekmek ekmek yerine 2kepce çorba arti1dilim ekmek yada ekmek yerine 6yemek kasığı pilav makarna

kızlar bana bi akıl verin.4 haziran eşimin ve benim doğum günümüz.eşime ne hediye alsam karar veremedim.benim eşim kendine kıyafet alışverişi yapmayı pek sevmez o yüzden hep kıyafet hediye ettim özel günlerde ama şimdi değişik birsey almak istiyorum.fikirlerinizi bekliyorum

merhaba arkadaşlar ya bebişim kakasını yapamıyor agldıkcada morarıyo acile gittik eve geldik tekrar gittik kitlenip kalıyoor birsürü ilaç verdi lamanda verdi tahilileride temiz gece yaprsınız lamanı dedi ama ben yapmadım küçüçük cocuga laman mı yapılır siz olsanız yaparmısınız

valla ben 1 buçuk aylıktan bu yana çekiyorum bu durumu,duphala yazdı dr birde fitil,duphalala çkıyoruz genelde,bazen fitille bazende sırıngaya çok az zeytin yağı çekip poposuna uyguluyorum o işe yarıyor,zeytin yağını içirmekte işe yrıyormuş ama bizde yaramadı,birde kuru kayısı kaynatıp onun suyunu içiriyorum oda işe yarıyor...lagman biraz abartı ,hiç çıkamazsa kullanırım ben...3 gün sonunda...

17.302porsiyon meyve bu meyve kuru kayısı üzüm falanda olur ama az yemek şartı ile ve 1 bardak süt bunları iptal edip 3 top dondurma 1 korner yada 1kase suflu tatlı 19.30 öğle ile aynı artı 2kofte kadar et 22.30 2porsiyon meyve ve en geç 11yada 12deuyku 11ike 2arasi bı hormon varmış ve bu hormon bizim kilo almamıza yardımcı olurmuş ve bebek için önemli bı hormonmus ve haftada 3kere et1-2kere balık ve tavuk yenmeli unutmada sadece 8 saat uyuyun ve 45 dk tempolu yürüyüş

verdigin bilgiler için çok teşşekkürler zeytin yağını kulak cubuguyla denedim ama bi faydası olmadı bide şırıngayla denicemyerimseniben

kız ebru bi akıl ver bana ya 4 haziran eşimin ve benim doğum günümüz.eşime ne hediye alsam karar veremedim.benim eşim kendine kıyafet alışverişi yapmayı pek sevmez o yüzden hep kıyafet hediye ettim özel günlerde ama şimdi değişik birsey almak istiyorum.kız 2 kere sordum kimse oralı olmadı.

kız pişirdin çocuğu tamam 2 gün önceye kadar bnde öle giydiryodum ama hawa çok sıcak hafiften çıkarmaya başla yazıkalsanaalsanasmile
B]

nie korkuyomusunnaniknanik bn iki gecede 1 yalnızım:1rolleyes:
korkma diilde canım sıkılıyo..yandaş lazım..sen niye yalnızmışın lo..

aşkım klasik olucak belki ama parfüm olabilir..

Bilgiler için teşekkürler cnm

bugün eşim tarbzon da..akşam annemi cagırmam lazım kalmaya netcem yaw

Kız sen yalnız kalamıyon mu korkak korkakkaydirigubbakcemile3 Canım bu bahaneyle barışırsınız işte fena mı?

ben kullandım aynen söylediği gibi renkleri karıştırmıyo bez renkli çıkıyor :)

Süpermiş yaa, ben de çamaşır bekletmeyi hiç sevmem. E malum şimd sadece iki kişiyiz. Çamaşır toplaqnmıyo heme. bebeğin çamaşırları zaten ayrı yıkanıyo. Ben de hemen alayım bu mucizevi üründen:lepi: Sağol cnm

bizimkide aynı şeyi söylemişti 3. ayımızda bakarız dedi yine konuştuk ben yapmıyorum içim rahat değil dedi bizde yaptırmadık

Ben iyice şaşırdım kaldım yaw,bizim doktor niye bahsetmedi ki bunlardan

en ağır seyreden ishalli hastalıklardan biridir rota,yakalandımı hastanelik eder.yaz da tam mevsimidir,yaptırmanızda yarar var.ben yaptırdım bir yan etkisi yok...

fisfisfis

Canım ne lavmanı yaa, fitil denedin mi ki? niye direkt lavmanla başlıyosunuz?

Kız bu diueti yaparsak kilo almayalımCADIARZUkaydirigubbakcemile3

Eşin kol düğmesi kullanıyorsa ikinizin baş harflerine özel kol düğmesi yaptırabilirsin...
çok güzel oluyor hemde hatıra ...

ah kurban olayım kimse akıllar vermezmiymiş kuşumaolumunekankayizsmile..güzel bi çakmak..erkek boxer(bu sexi kaçabilir hihi)..spor canta taşırmı..benim kocito cok sewer..anam kişilikte önemli..şimdi spormudur?iş adamımıdır??saat olabilir benim eşime alsam kudurur adam sewicten saat hastası..cüzdan olur...

meralcim seninde katkılarını bekliyorum

Ah bitanem inan hiç anlamam böyle işlerden. Biz (henüz bizken o zamanlar) pek almazdık böyle doğumgünü hediyeleri falan açıkçası. Ben bazen bişeye ihtiyacı varsa ya da görüp beğendiğim bişeyi öylesine alırdım. Ama yeni bi bebeğiniz olduğuna göre, onu da içine katacak bişiler al istersen cnm. Ne bileyim üçünüzün güzel bi resmini kalpli bi çerçevede hediye edebilirsin belki? ayy çok mu banel oldu bu? ufff dedim ya cnm ben hiç anlamam:1no2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…