- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #59.501
kız ebru bi akıl ver bana ya 4 haziran eşimin ve benim doğum günümüz.eşime ne hediye alsam karar veremedim.benim eşim kendine kıyafet alışverişi yapmayı pek sevmez o yüzden hep kıyafet hediye ettim özel günlerde ama şimdi değişik birsey almak istiyorum.kız 2 kere sordum kimse oralı olmadı.
slm annısler ben pek gıremıyorumbu gunlerde arada acıyorum ben gecmısı okuyup bıtırene kadar kız uyanıyor yada gec lmus kımse kalmamıs oluyo.
ben daha kızıma kısa kollu gıydırmeye cesaret edemıyorum ınce uzun kollu penye takımı var uzerınde altınada kılotlu corap gıydırdım cunku takımın pantolonunun pacaları genıs baya bacakları usur dıye korkuyorum. burdada hava ısındı ıkı gundur ama evın ıcı daha o kadar sıcak olmuyor.
bence coook özel bi fikir..vereliniortakAh bitanem inan hiç anlamam böyle işlerden. Biz (henüz bizken o zamanlar) pek almazdık böyle doğumgünü hediyeleri falan açıkçası. Ben bazen bişeye ihtiyacı varsa ya da görüp beğendiğim bişeyi öylesine alırdım. Ama yeni bi bebeğiniz olduğuna göre, onu da içine katacak bişiler al istersen cnm. Ne bileyim üçünüzün güzel bi resmini kalpli bi çerçevede hediye edebilirsin belki? ayy çok mu banel oldu bu? ufff dedim ya cnm ben hiç anlamam:1no2:
valla meralim ayni fikirdeyim bu diyetle insan kilo alir.
handancigim ben kocise siyah inciden gumus baslikli tespih yaptirmistim.acayip guzel olmustu.herifim kullanmadi bi kere bile kiyamadi bisey olur diye.
yada arabaniz varsa gumusten anahtarlik olabilir semazenli bisi falan
handan kiz ps3 al
senden iyisi olmaz kaydirigubbakcemile3
eger ps3 varsa oyun god of war i al.
Kız Handan burada herkesler senin için seferber oldu, sen nerelere kayboldun?
handan kiz ps3 al
senden iyisi olmaz kaydirigubbakcemile3
eger ps3 varsa oyun god of war i al.
bu akşam seks_i memnu var kacırmayınkaydirigubbakcemile3
bu akşam seks_i memnu var kacırmayınkaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?