2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

valla meralim ayni fikirdeyim bu diyetle insan kilo alir.
handancigim ben kocise siyah inciden gumus baslikli tespih yaptirmistim.acayip guzel olmustu.herifim kullanmadi bi kere bile kiyamadi bisey olur diye.
yada arabaniz varsa gumusten anahtarlik olabilir semazenli bisi falan

slm annısler ben pek gıremıyorumbu gunlerde arada acıyorum ben gecmısı okuyup bıtırene kadar kız uyanıyor yada gec lmus kımse kalmamıs oluyo.
ben daha kızıma kısa kollu gıydırmeye cesaret edemıyorum ınce uzun kollu penye takımı var uzerınde altınada kılotlu corap gıydırdım cunku takımın pantolonunun pacaları genıs baya bacakları usur dıye korkuyorum. burdada hava ısındı ıkı gundur ama evın ıcı daha o kadar sıcak olmuyor.

ay erkeklere hediye almakta ne zor ya....anahtarlık çakmak falan alsan....hiçde başka bişey gelmiyor aklıma

Ben de az evvel yıkadım oğluşu ve bu defa body üzerine sadece bi tulum giydirdim penye olanlardan. Hava bayağı iyi bugün. Baktım elleri sıcak. Yaw bu badierin çıtçıt yerlerinden bacakları haa alacakmış gibime geliyo da ondan altına bii giydiriyorum zaten genelde. Ama artık giydirmicem sanırım

bence coook özel bi fikir..vereliniortak

helal kıss güsel fikirler gelio....

doğru bak önümüz babalar günü size de fikir olur.bi de ikimizin doğum günü aynı gün 4 haziran.acaba o bana ne alcak çok merak ediyorum valla.

kol düğmesi de sevmiyor sadece çok resmi durumlarda takıyor alsam kalcak öyle.güzel bi saati var.en iyisi şu cüzdan olayına bi bakayım

of doğum günümüzün arkasından 1 hafta sonra da babalar günü var bide onun hediyesi var.o bana anneler gününde beğendiğim ayakkabıyı almıştı.off of battım ben bu ay maaşı hediyelere yatırcaz galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…