2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar dikkatinizi çekerim bn sadece emziriyorum kalkipta hepten yemeden içmeden kesilemem ya yemek saatlerini düzene bırakıyorum tatlı seker çikolata tahin helva yok ve tempolu yürüyüş var kızlar B'nde ödem olduğu için bu sekilde bı beslenme uygulanıyor sonucunu zamanla gorcem ve süze aktarırım ki veriyorumda

kaydirigubbakcemile3 Walla bence de erkekler anca böyle hediyelerden mutlu olur

benim kumam zati ps3 dev ekran tv bide pasa kocamin lap top i

bilgisayar oyunu oynamaz öznurcum.hiç sevmez hatta.

aman masallah bi yerlere vur falan.Allah nazarlardan saklasin.super sanslisin.mac falanda sevmiyordur umarim.
eger taraftari oldugu bi klup varsa onlarin boyle sepetleri satiliyor icin atki bere forma eldiven anahtarlik vs bisiler oluyor

sırnaşık şey

maalesef öznurcum maç çok seviyor.beşiktaşlı kendisi.bk buda güzel fikir.güzel bi beşiktaş forması mı alsam yada eşofmanı falan

Handancim ben kocise b ve oğlumun bas harflerinin olduğu bı kolye yaptım seviyo kolye takmayı bide gümüş Alyans aldım altın olanı kilo aldığı için takamiyoda ondan

hasretcim tesadüf eseri bakmıştım.hatırlamıyorum linki ama ben de çok kararsız kalıyorum
rota virüsü oldukça tehlikeli bir virüs ve çocuk bu hastalığa yakalanınca illaki hastanelik oluyo ve çok ağır seyrediyor...fakat bundan 10-12 yıl önce piyasaya çıkan rota virüsü aşısı barsak düğümlenmesine sebep olduğundan yasaklanmış.şu anda piyasada 2 firmanın aşısı var ve bunlar daha 2-3 yıllık firmlar.tabiki bi takım testler yapılmış aşının güvenirliği konusunda ama uzun vadede henüz bir sonuç yok...binde bir de olsa barsak düğümlenmesine sebep oluyomuş.gerçi yaptırdığımız rutin aşıların hepsinde benzer riskler var...ağızdan verilen canlı virüs bu aşı.bilmem ki ya bende kararsız kaldım şimdi??

yawru kusss ondan demedikki biz de emziriyoruz.ben yazdiklarinin yarisini bile yemiyorum mesela.isin sakasiydi o.
duzenli beslenip spor yapilinca kilo verilecegini bilios kuzum hemen kizma yane

Ana ben yaptıracaktım kafam karıştı şimdi bizim doktor çok iii evet yapalım hemen deyip gün verdi bize yaa

yawru kusss ondan demedikki biz de emziriyoruz.ben yazdiklarinin yarisini bile yemiyorum mesela.isin sakasiydi o.
duzenli beslenip spor yapilinca kilo verilecegini bilios kuzum hemen kizma yane
Kİz kizmiyom ümidim şimdilik bu lanet olsun kortizon ve serumlara eski halımı istiyorum hergun aglamaktan yoruldum ya 82 kilo ne denk ya Allah'tan boy uzumda kötü durmuyo

bu akşam seks_i memnu var kacırmayınkaydirigubbakcemile3

Ben hiç kaçırmıyorum wallaaklinialirimsmile

:roflol::roflol:cokacimcoook

Olcay gülmeni anladım da o diğer şey ne oluyo öle? Senin de mi iştahını kabartıyo demek mi oluyo bakem?aklinialirimsmilekaydirigubbakcemile3

Canım benim sen kırıldın mı yoksa? Ben cidden acaba yapsam kilo alır mıyım diye düşündüm canım. Yani seni tiye almak falan değildi niyetimiz emin ol.:1hug: Bi dene bakalım sonucu bize de bildirirsinyerimseniben

pazartesi gunu icin diyetisyenden randevu aldim.bide lazer epilasyon icin.

Oh oh kaymak gibi olcan hee

Merhaba aşılar 2-3 yıllık ama aşı firmaları öyle değil... Birisi amerikan şirketi MERCK SHARP & DOHME diğeri ise avrupa GSK ... Avrupa markasında 1 bakteri diğerinde ise 2 bakteri çıkmış...

Kİz kizmiyom ümidim şimdilik bu lanet olsun kortizon ve serumlara eski halımı istiyorum hergun aglamaktan yoruldum ya 82 kilo ne denk ya Allah'tan boy uzumda kötü durmuyo

aaa kiz boyun kac bende 82 kiloyum 175 boyum var gecen kocam bana yesil dev dedi
kaydirigubbakcemile3 bende pazartesiye randevu aldim diyetisyenden.dengeli ve saatinde sik ogunlerle ve sporla olursa kesin zayiflariz.

yok yawri simdilik bi kol alti deniyim diyorum baktim hosuma gitti genital bolgeyede baslarim.yaptirmam bi daha agda falan.gitmiyorum agdaya.mikrop yuvasi agda dedigin.en azindan kuaforlerde.baskasina kullandiklari agdayi sanada kullaniyorlar klava:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…