2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

meralcim behlül bihteri,bihterde behlülü yiycek demek...kaydirigubbakcemile3cokacimcoook

öznur çok memnun kalacaksın gör bak.ben daha önce gitmediğime pişmanım.koltukaltı bitti benim.genitalde çok az kadı...valla şu ev borcundan accık rahatlayalım bacağada gitcem

Kız B'nde 1.74falanim inşallah veririz yoksa dellencm doktorunun yazdığı diyeti vanada MSj at oğlum bı ek gıdaya gecsn ozamn daha çabuk vericem

Ebru alem kızsın valla. Topiğimizin neşesiopuyorumnanaktan:dance:
kaydirigubbakcemile2
YAW BURDA COK UYGUNA SORDUM KOLTUK ALTI İSTİORUM BENDE..
meralcim behlül bihteri,bihterde behlülü yiycek demek...kaydirigubbakcemile3cokacimcoook

valla o dizi de kimin kimi yediği pek belli değil

DİZİME LAF YOK ZATİ BİTİVERİY HAZİRANDA..AMA BÜTÜN ŞİFREER BİR BİR CÜZÜLÜYO..

kız ebru izleyemiycem ben bu akşam malum yürüyüşe başladım.bana özet geçiverirsin dimi?valla yine karışık ortalık dizide

Kaça yaptırdın canım bide yaparken aciyomu kimi doktorlar zararlı diyo acaba dogrumu

canım uzun vadede bi sonuç olmadığı için bazı doktorlar tereddütle yaklaşıyo..son birkaç yıldır yapılıyo ya.....ben kampanyalı yazılmıştım hamilelik öncesi çok uygun oldu piyasaya göre:koltukaltı ve gnital seansı 90 tl.ve 3 seansta koltukaltı bitti.4.seanstada genital biter

haa şimdi anladımkaydirigubbakcemile3

Iyyy ben de iğreniyorum o kuaförlerden. Evde kendim yapıyorum

kızlar ben buarada çikolata içine düşüyorum bıraksalar kavanozu bitiricem içim gidiyo çikolataya kendimi or durduruyorum bunun sonu ne olur bilmem spor yapıyorum ama kilo vermem zor görünüyor

lazeri bende yptıracağım ama kışa....koltuk altına birde genital bölgeye düşünüyorum,şu anda yer araştırıyorum....

[

hamdde hediye için sende buraya bir bak,belki fikir edinirsin...

Nerde oturuyorsunuz? Ben koltukaltı, genital ve bikini bölgesine gidiyoruz kozyatağı atatürk caddesinde isterseniz önerebilirim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…