- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #59.541
Yok canım bnm ya kitiliiyim siz bnm ailmden birisiniz niye kırılayım canoslarim inşallah veririmde dizede söylerim
kaydirigubbakcemile2Ebru alem kızsın valla. Topiğimizin neşesiopuyorumnanaktan:dance:
YAW BURDA COK UYGUNA SORDUM KOLTUK ALTI İSTİORUM BENDE..aaa kiz boyun kac bende 82 kiloyum 175 boyum var gecen kocam bana yesil dev dedi
kaydirigubbakcemile3 bende pazartesiye randevu aldim diyetisyenden.dengeli ve saatinde sik ogunlerle ve sporla olursa kesin zayiflariz.
yok yawri simdilik bi kol alti deniyim diyorum baktim hosuma gitti genital bolgeyede baslarim.yaptirmam bi daha agda falan.gitmiyorum agdaya.mikrop yuvasi agda dedigin.en azindan kuaforlerde.baskasina kullandiklari agdayi sanada kullaniyorlarklava:
meralcim behlül bihteri,bihterde behlülü yiycek demek...kaydirigubbakcemile3cokacimcoook
valla o dizi de kimin kimi yediği pek belli değil
öznur çok memnun kalacaksın gör bak.ben daha önce gitmediğime pişmanım.koltukaltı bitti benim.genitalde çok az kadı...valla şu ev borcundan accık rahatlayalım bacağada gitcem
Kaça yaptırdın canım bide yaparken aciyomu kimi doktorlar zararlı diyo acaba dogrumu
gulcanim yaw birak isi gucu.emzir yatarak emzir hatta gayet rahat oluyor.
biz oglusumla 1 saate yakin emzirme icin vakit geciriyoruz sol gogusum icin.ama ise yaradi.artik sol gogusumude emiyor.
slm cnmm ya sol göğsünü ememsini nasıl başardın benimkki kıyameti koparıyor acaba ucunumu alamıyor diyorum diğeri eme eme m sivri bir uc yaptı diğeri o kadar değil meme ucu alsammi ki?
meralcim behlül bihteri,bihterde behlülü yiycek demek...kaydirigubbakcemile3cokacimcoook
aaa kiz boyun kac bende 82 kiloyum 175 boyum var gecen kocam bana yesil dev dedi
kaydirigubbakcemile3 bende pazartesiye randevu aldim diyetisyenden.dengeli ve saatinde sik ogunlerle ve sporla olursa kesin zayiflariz.
yok yawri simdilik bi kol alti deniyim diyorum baktim hosuma gitti genital bolgeyede baslarim.yaptirmam bi daha agda falan.gitmiyorum agdaya.mikrop yuvasi agda dedigin.en azindan kuaforlerde.baskasina kullandiklari agdayi sanada kullaniyorlarklava:
lazeri bende yptıracağım ama kışa....koltuk altına birde genital bölgeye düşünüyorum,şu anda yer araştırıyorum....
http://www.hediyedenizi.com/Hediye-Kat/100/Erkege_hediye.htm
hamdde hediye için sende buraya bir bak,belki fikir edinirsin...
kızlar ben buarada çikolata içine düşüyorum bıraksalar kavanozu bitiricem içim gidiyo çikolataya kendimi or durduruyorum bunun sonu ne olur bilmem spor yapıyorum ama kilo vermem zor görünüyor
lazeri bende yptıracağım ama kışa....koltuk altına birde genital bölgeye düşünüyorum,şu anda yer araştırıyorum....
[
hamdde hediye için sende buraya bir bak,belki fikir edinirsin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?