- 27 Nisan 2009
- 8.609
- 1.879
- 173
- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #59.561
pınaralperen
sen mart annesimisin? sabahtan beri burda görüyorum da sizi??
Evet mart annesiyim... Fakat öyle bir sormuşsunuz ki burada ne işiniz var gibi???
Forum herkese açık değil mi? Gelmeden önce özel bir izin mi almam gerekiyor anlayamadım... Sabahtan beri yazdıklarımı okusaydınız zaten mart annesi olduğumu görmüş olurdunuz...
teyzeleri atanın resimlerini prima premium care sitesindeki yarışmaya koydum oy atarmısız sizde ordaki isimde mavidusler
şimdiden teşekkürler :)
Evet mart annesiyim... Fakat öyle bir sormuşsunuz ki burada ne işiniz var gibi???
Forum herkese açık değil mi? Gelmeden önce özel bir izin mi almam gerekiyor anlayamadım... Sabahtan beri yazdıklarımı okusaydınız zaten mart annesi olduğumu görmüş olurdunuz...
teyzeleri atanın resimlerini prima premium care sitesindeki yarışmaya koydum oy atarmısız sizde ordaki isimde mavidusler
şimdiden teşekkürler :)
Nerde oturuyorsunuz? Ben koltukaltı, genital ve bikini bölgesine gidiyoruz kozyatağı atatürk caddesinde isterseniz önerebilirim..
anam bu ne şiddet bu celal canım buraya yenisin galiba burda herkes birbirini çok ii tanır tanıyamadık o yüzden sorduk hoşgeldin aramıza
Mutlaka hepiniz birbirinizi tanıyorsunuzdur fakat soruş tarzı hiç hoş değildi... Bende aynı tarzda cevap yazdım.. Amacım ortamı germek yada tartışma yaratmak falan asla değil... Çünkü ben hem 2005 hem 2010 annesiyim birçok arkadaşım var bu sayede... Mail gruplarımız hala devam eder 2005 anneleriyle her ay genelde toplanırız falan.. İstedim ki kızım içinde aynı paylaşımlarda bulunabileceğim bir yere üye olmak... Böyle sert bir soruyla karşılaşınca bende aynı uslupta cevap yazdım sadece o kadar... Yoksa cevabımda herhangi bir şiddet yok..
bizimki normal göbek formunda.. siyah falanda değil..Bebelerinizin göbeği nasıl görünüyr kızlar? Benimkinn ortası hala koyu renk e göbek deliği hafif dışrdaCADIARZU
maalesef öznurcum maç çok seviyor.beşiktaşlı kendisi.bk buda güzel fikir.güzel bi beşiktaş forması mı alsam yada eşofmanı falan
linki koysan buraya....
ben ümraniye çamlıçadayım.......
Aslında hatalıyım tabii birden daldım konulara öyle kendimi tanıtmadım kusura bakmayın gerçekten...
81 doğumluyum 2005 Nisan doğumlu bir oğlum var ve 2010 Mart doğumluda bir kızım..
Adım Pınar oğlum Alperen kızımda Ada...
Özel bir şirkette çalışıyorum İstanbulda oturuyorum.
Şu anda ücretsiz izin kullanıyorum kızım 5 aylık olduğunda 1 Eylülde işe başlayacağım kısmetse...
Bende sizleri tanımak isterim aslında...
oy oy oy oy oy aşılarımızı olduk geldik 3 tane aşı ya kıyamadım oğluma ... basının üstünde konak olusmus hiç farketmedim ebe söyledi(( konakları ne gecirir bileniniz varmı ???
Kız doktorun yazdıklarını buraya yaz bizde görelim olar mı canım
öznur çok memnun kalacaksın gör bak.ben daha önce gitmediğime pişmanım.koltukaltı bitti benim.genitalde çok az kadı...valla şu ev borcundan accık rahatlayalım bacağada gitcem
Kız B'nde 1.74falanim inşallah veririz yoksa dellencm doktorunun yazdığı diyeti vanada MSj at oğlum bı ek gıdaya gecsn ozamn daha çabuk vericem
canım uzun vadede bi sonuç olmadığı için bazı doktorlar tereddütle yaklaşıyo..son birkaç yıldır yapılıyo ya.....ben kampanyalı yazılmıştım hamilelik öncesi çok uygun oldu piyasaya göre:koltukaltı ve gnital seansı 90 tl.ve 3 seansta koltukaltı bitti.4.seanstada genital biter
lazeri bende yptıracağım ama kışa....koltuk altına birde genital bölgeye düşünüyorum,şu anda yer araştırıyorum....
http://www.hediyedenizi.com/Hediye-Kat/100/Erkege_hediye.htm
hamdde hediye için sende buraya bir bak,belki fikir edinirsin...
kızlar ben buarada çikolata içine düşüyorum bıraksalar kavanozu bitiricem içim gidiyo çikolataya kendimi or durduruyorum bunun sonu ne olur bilmem spor yapıyorum ama kilo vermem zor görünüyor
Bebelerinizin göbeği nasıl görünüyr kızlar? Benimkinn ortası hala koyu renk e göbek deliği hafif dışrdaCADIARZU
pınaralperen
sen mart annesimisin? sabahtan beri burda görüyorum da sizi??
Aslında hatalıyım tabii birden daldım konulara öyle kendimi tanıtmadım kusura bakmayın gerçekten...
81 doğumluyum 2005 Nisan doğumlu bir oğlum var ve 2010 Mart doğumluda bir kızım..
Adım Pınar oğlum Alperen kızımda Ada...
Özel bir şirkette çalışıyorum ıstanbulda oturuyorum.
Şu anda ücretsiz izin kullanıyorum kızım 5 aylık olduğunda 1 Eylülde işe başlayacağım kısmetse...
Bende sizleri tanımak isterim aslında...
canım benim o hasretin genel tarzı sen tanıyınca anlarsın hoşgeldin tekrardan senin tecrüberinden yararlanacağız bak ona göre
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?