2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

pınaralperen
sen mart annesimisin? sabahtan beri burda görüyorum da sizi??

Evet mart annesiyim... Fakat öyle bir sormuşsunuz ki burada ne işiniz var gibi???

Forum herkese açık değil mi? Gelmeden önce özel bir izin mi almam gerekiyor anlayamadım... Sabahtan beri yazdıklarımı okusaydınız zaten mart annesi olduğumu görmüş olurdunuz...

anam bu ne şiddet bu celal canım buraya yenisin galiba burda herkes birbirini çok ii tanır tanıyamadık o yüzden sorduk hoşgeldin aramıza

teyzeleri atanın resimlerini prima premium care sitesindeki yarışmaya koydum oy atarmısız sizde ordaki isimde mavidusler

şimdiden teşekkürler :)

Atmazmıyız atamıza oy. Ama nazar değmesinler kız çocuğa, bol bol oku bari çocuğa

Forum herkese açık tabi cnm. Bunlar Hasretin olağan sorularıdır, yeni gelene,tanımak amacıyla, başlar ahret sualleri sormaya. Bize takılmaa deam edersen sen de tanıyacaksın e çok seveceksin cnm onuyerimseniben Bu arada isim neydi?

teyzeleri atanın resimlerini prima premium care sitesindeki yarışmaya koydum oy atarmısız sizde ordaki isimde mavidusler

şimdiden teşekkürler :)

linki koysan buraya....

Nerde oturuyorsunuz? Ben koltukaltı, genital ve bikini bölgesine gidiyoruz kozyatağı atatürk caddesinde isterseniz önerebilirim..

ben ümraniye çamlıçadayım.......

anam bu ne şiddet bu celal canım buraya yenisin galiba burda herkes birbirini çok ii tanır tanıyamadık o yüzden sorduk hoşgeldin aramıza

Mutlaka hepiniz birbirinizi tanıyorsunuzdur fakat soruş tarzı hiç hoş değildi... Bende aynı tarzda cevap yazdım.. Amacım ortamı germek yada tartışma yaratmak falan asla değil... Çünkü ben hem 2005 hem 2010 annesiyim birçok arkadaşım var bu sayede... Mail gruplarımız hala devam eder 2005 anneleriyle her ay genelde toplanırız falan.. İstedim ki kızım içinde aynı paylaşımlarda bulunabileceğim bir yere üye olmak... Böyle sert bir soruyla karşılaşınca bende aynı uslupta cevap yazdım sadece o kadar... Yoksa cevabımda herhangi bir şiddet yok..

Aslında hatalıyım tabii birden daldım konulara öyle kendimi tanıtmadım kusura bakmayın gerçekten...

81 doğumluyum 2005 Nisan doğumlu bir oğlum var ve 2010 Mart doğumluda bir kızım..
Adım Pınar oğlum Alperen kızımda Ada...
Özel bir şirkette çalışıyorum İstanbulda oturuyorum.
Şu anda ücretsiz izin kullanıyorum kızım 5 aylık olduğunda 1 Eylülde işe başlayacağım kısmetse...

Bende sizleri tanımak isterim aslında...

oy oy oy oy oy aşılarımızı olduk geldik 3 tane aşı ya kıyamadım oğluma ... basının üstünde konak olusmus hiç farketmedim ebe söyledi (( konakları ne gecirir bileniniz varmı ???

canım benim o hasretin genel tarzı sen tanıyınca anlarsın hoşgeldin tekrardan senin tecrüberinden yararlanacağız bak ona göre

Bebelerinizin göbeği nasıl görünüyr kızlar? Benimkinn ortası hala koyu renk e göbek deliği hafif dışrdaCADIARZU
bizimki normal göbek formunda.. siyah falanda değil..
maalesef öznurcum maç çok seviyor.beşiktaşlı kendisi.bk buda güzel fikir.güzel bi beşiktaş forması mı alsam yada eşofmanı falan

yeni seri çok güzel kol saatleri war bjk storeda bn onlardaN ALICAM..

Pınar aramıza hg canım hasosum kotu niyetle sormamistir kimse kimseyi incitmez burda herkesin bı konuşma üslubu vardır tanidikca karakterlerimiZi öğrenirsin ohh iki cocuk maşallah digeri kaç yasında canım

Hoşgeldin Pınar. Ben de Meral, 81 doğumluyum senin gibi. Biri 2002 doğumlu diğeri de 2010 doğumlu iki oğlum var. Çaslışmıyorum.

oy oy oy oy oy aşılarımızı olduk geldik 3 tane aşı ya kıyamadım oğluma ... basının üstünde konak olusmus hiç farketmedim ebe söyledi (( konakları ne gecirir bileniniz varmı ???

Bütün aşıları birden yapınca insan sinir oluyor maalesef ki...
Konak için hemen söyliyim tecrübelerimden.. Oğlumda felaket olmuştu hemde..
Zeytinyağı sür kafasına güzelce yarım saat kadar beklesin o şekilde iyice yumuşasın kafası.. Saç fırçasıyla güzelce tara şu bebek fırçalarından... Sonra banyoya sokup güzelce yıkarsın kafasını 2-3 kez şampuanla çıktıktan sonrada saçlarında kalırsa tarakla temizleyebilirsin... Bitene kadar yapabilirsin ben oğlumda 1 kezde kurtuldum..
Şimdi kızımda da var azıcık ona geçenlerde uyguladım ama daha var birkaç kez daha yapacağız maalesef.. Başını iyi yıkayamadığımız için oluyormuş bastıramıyoruz tabi hassas diye korkudan..

Kız doktorun yazdıklarını buraya yaz bizde görelim olar mı canım

yazmazmiyim be yaw kacarmi hic zemuszemus

öznur çok memnun kalacaksın gör bak.ben daha önce gitmediğime pişmanım.koltukaltı bitti benim.genitalde çok az kadı...valla şu ev borcundan accık rahatlayalım bacağada gitcem

umarim oyledir olcay ya bide cok aciomus genital bolge.emla krem aciyi aliyormus ama onu surup gidincede lazer etkili olmuyormus.sen eml kullandin mi ?
ben delta hastanesine gidecegim.koltuk alti 30 genital 75 tl.dogum yaptigim hastane.ebru da orda dogum yapti ama pek sevmedi sanirsam

Kız B'nde 1.74falanim inşallah veririz yoksa dellencm doktorunun yazdığı diyeti vanada MSj at oğlum bı ek gıdaya gecsn ozamn daha çabuk vericem

aslinda emzirmiyor olsak kolay olur zayiflamak ama iste bebiklerimiz emsinde yeter

benim kiz arkadasin genital bolgesi bitti cok memnun.

ebrucugum deltada yapiyorlar.bu linkdende kendime hediye seceyim bari aklinialirimsmile

kızlar ben buarada çikolata içine düşüyorum bıraksalar kavanozu bitiricem içim gidiyo çikolataya kendimi or durduruyorum bunun sonu ne olur bilmem spor yapıyorum ama kilo vermem zor görünüyor

benimde ilk baslarda oyleydi ama acaip gaz yaptigi icin biraktim yemeyi.

Bebelerinizin göbeği nasıl görünüyr kızlar? Benimkinn ortası hala koyu renk e göbek deliği hafif dışrdaCADIARZU

Meralim be yaw bak onu anlatcaktim ben.Doktora sordum oglusun gobegide oyle.Dedimki ben bu cocugun gobegini temizleyemiyor muyum neden boyle o da bakti bu cocugun gobegini koterlemi kesmisler dedi.ama bi problem yokmus.

pınaralperen
sen mart annesimisin? sabahtan beri burda görüyorum da sizi??

:roflol:

Tanıtayım kendimi adım Hatice 84 dogumluyum 21 subatta yakışıklı erkekim paşam prensim geldi aslında Mart'ın sonunda olcakti ama erken geldi adı MıRAC Bursa'da oturuyorum Tedaş'ta çalışıyorum tahakkukcuyum bukadar

ben ebru 82 doğumluyum.2 oğlum var,büyük 2004 mart doğumlu,küçük şubat doğumlu,martta bekliyorduk aslında,ev hanımıyım.
hoşgeldin

canım benim o hasretin genel tarzı sen tanıyınca anlarsın hoşgeldin tekrardan senin tecrüberinden yararlanacağız bak ona göre

Önemli değil :) Tanışıcaz inşallah hep beraber.. Bende tanımak isterim sizleri..
Tabii ki seve seve bildiğim her konuda yazarım...

Ben aslında bir mail grubu açtım 2010 anneleri için maille daha rahat oluyor buraya göre.. Forumda yazmak zor sürekli refresh et sayfayı vs. kaçabiliyor aşağıdaki sayfa numaralarını takip etmezsem...

Oraya davet etmek için geldim bugün buraya kaldım yazıyorum sabahtan beri :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…