- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #59.581
yazmazmiyim be yaw kacarmi hic zemuszemus
umarim oyledir olcay ya bide cok aciomus genital bolge.emla krem aciyi aliyormus ama onu surup gidincede lazer etkili olmuyormus.sen eml kullandin mi ?
ben delta hastanesine gidecegim.koltuk alti 30 genital 75 tl.dogum yaptigim hastane.ebru da orda dogum yapti ama pek sevmedi sanirsam
aslinda emzirmiyor olsak kolay olur zayiflamak ama iste bebiklerimiz emsinde yeter
benim kiz arkadasin genital bolgesi bitti cok memnun.
ebrucugum deltada yapiyorlar.bu linkdende kendime hediye seceyim bari aklinialirimsmile
benimde ilk baslarda oyleydi ama acaip gaz yaptigi icin biraktim yemeyi.
Meralim be yaw bak onu anlatcaktim ben.Doktora sordum oglusun gobegide oyle.Dedimki ben bu cocugun gobegini temizleyemiyor muyum neden boyle o da bakti bu cocugun gobegini koterlemi kesmisler dedi.ama bi problem yokmus.
:roflol:
Size uzak kalır belki ama ulaşım sorununuz yoksa Kozyatağı Atatürk caddesinde Dermaline var tavsiye ederim. Sahibi doktor isterseniz uygulamayı kendisi yapıyor zaten...
Bütün aşıları birden yapınca insan sinir oluyor maalesef ki...
Konak için hemen söyliyim tecrübelerimden.. Oğlumda felaket olmuştu hemde..
Zeytinyağı sür kafasına güzelce yarım saat kadar beklesin o şekilde iyice yumuşasın kafası.. Saç fırçasıyla güzelce tara şu bebek fırçalarından... Sonra banyoya sokup güzelce yıkarsın kafasını 2-3 kez şampuanla çıktıktan sonrada saçlarında kalırsa tarakla temizleyebilirsin... Bitene kadar yapabilirsin ben oğlumda 1 kezde kurtuldum..
Şimdi kızımda da var azıcık ona geçenlerde uyguladım ama daha var birkaç kez daha yapacağız maalesef.. Başını iyi yıkayamadığımız için oluyormuş bastıramıyoruz tabi hassas diye korkudan..
ben de ekledim yarışmaya fotolarımızı link konulnuyor kullanıcı adını aratın çıkyor Ataya tam not verdim ben:)bizim kullanıcı adımız da NihanSena...fotolar henüz onaylanmadı ama siz de katılın arkadaşlar:)
Sistttt napiyonuz kızlar nicklerinizi park edip gittiniz park ücreti alayım hadi canlar hadi
ben cıktım anneme gİdİyorum..yenİ bİ ana kız vakasıyla gelmemek Üzere İnŞallah...ebru kaÇÇarrrr!!!
delta uzak kalıyor bana....medicanada falan varmı acaba
Sistttt napiyonuz kızlar nicklerinizi park edip gittiniz park ücreti alayım hadi canlar hadi
herkes primaya bakıyor galiba..bende açılmadı fotolar neense
kizlar az once dikkatimi cekti herkes yok 81 yok 84 dogumlu falan.en yasli benmiyim.herkes bi yasini yazsin bakayim yohusam terk edecem forumu
kizlar az once dikkatimi cekti herkes yok 81 yok 84 dogumlu falan.en yasli benmiyim.herkes bi yasini yazsin bakayim yohusam terk edecem forumu
evet şu an açılmıyor...
sen kaçsın canım???ben de 84lüyüm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?