2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

gitme gııııı,28 yaşındayım...

ben 80 liyim ya şekerim az öncede sordum sana ama sol göğsünü emzirmeyi nasıl başardın?

siz benden kucuksunuz.

canim gormedim yaw.kusura bakma.emmek istemediginde basini biraz bastiriyordum gogusume.kesinlikle vermedim ac kalir diye falan sag gogsumu.geceleri ozellikle sol gogusumu verdim cok acikmis oluyordu.birde bizimki memede uyumayi cok seviyor.hep solu dayadim.simdi pasa pasa emiyor.

ben 78 doğumluyum :)

ben 79 luyum.dedim bebek icin ben mi beklemisim yanlis mi yapmisim.kislar dogurmuslar .:roflol:

regl agrim var 1 haftadir ama kendi yok uyus oluyorum.regl olsam hemen spiral taktiracagim.bu arada spiral de kilo verdiriyor.ama bazilarinda tam tersi etki yapiyormus.

regl agrim var 1 haftadir ama kendi yok uyus oluyorum.regl olsam hemen spiral taktiracagim.bu arada spiral de kilo verdiriyor.ama bazilarinda tam tersi etki yapiyormus.

aman spiral deme bana..ben büyüğünden sonra taktırdım..12 gün adet görmeye başladım 6 sonrada bütün ay gördüm dr ye gittim rahime saplanmış....taktırmam ben bir daha spiral falan.ama bazısına çok yarıyor...

biz geldik canlaropuyorumnanaktanözledim sizleri.
evimize döndük bugün.alp imin kontrolü vardı onada gittik.oğlum 6100 gr olmuşdoymuyor bu çocuk diyenlere kapak olsun:umursamaz:birde oğluş öksürüyor burnu tıkalı ve tüm vücudu kırmızı kabartılar döküyordu.gribal enfeksiyon dedi.ama ilaç vermiyorum artık atlatmış sayılır dedi sadece burnu için damla verdi.babadan bana bendende ona geçti.artık geldik buralardayızolumunekankayizsmile

maşallah büyümüş,,,
ay kıyamam ona grip olmuş demek ,benim büyükte çok hasta,ödüm kopuyor emirhana geçeçek diye

maşallah büyümüş,,,
ay kıyamam ona grip olmuş demek ,benim büyükte çok hasta,ödüm kopuyor emirhana geçeçek diye

sağol ebrucum.eray ada çok geçmiş olsun.aynı evin içinde ee birde sürekli temas halinde olunca ister istemez bulaşıyor.birde yaklaşma etme desen bu sefer ters teper değil mi???umarım emirhan kapmadan eray iyileşir.

evet canim bende simdi onu okuyordum.rahimi delebiliyormus.ama ben ciddi anlamda 2.yi cooookkk sonra dusunuyorum.hamile kalirsam aldiramam.sirf bu yuzden spiral taktiracagim.sen nerde taktirmistin.soylede gitmeyeyim oraya.

anammmmm tombismi olmus pasa.
canim cok gecmis olsun.tonimer damlat emzirmeden once.bide otri bebenin su aletinden al onunla cekmek kolay oluyor.

e yani izin almak değilde kendini tanıtısaydın hiç te fena olmazdı yani.. geldin maillerinizi yollayın bana dedin ondan sonra bütüngün herkese yorum yapmaya başladın yeni üyesin tanımuıyoruz etmiyoruz.. biz daha öncede yaşadık aramıza girdi biri, içgiyimci nickiyle mahrem mahrem şeylerde yeri geliyor konuşuluyor burda we o kişi erkek çıktı.. o yüzden ben yeni gelen biri olduğunda direk kuşkuyla yaklaşıyorum, elimde olmayan nedenlerden ötürü.. burda herkes birbirini tanır eşini ailesini çocuklarının huylarını bile biliriz artık birbirimizin.. o sebeple beni yanlış anlama lütfen.. hoşgeldinyerimseniben

noldu pınar ameliyatmı dediler??

Evet canım ama hiç olmak istemiyorum çok korkuyorum kafamçokkarıştı

Pınar geçmiş olsun.

teşekkür ederim canım a.s.

nabersiniz kızlar..sabah dr deydim..erayı götürdüm,bogazlrı genizleri,çigerleri hep iltihap olmuş,bir sürü ilaç yazdı...pazartesiye kadar evde kalaak...siz nasılsınız...

Geçmiş olsun Eraya çabuk atlatır inşallah...

Oyy oyy bir taraftan kulak ağrısı bir taraftan oğluşumla uykusuz geceler
çıldırücüüün :1shok:

Gelen gidenden buraya hiç bakamıyorum artık eskiden ne güzeldi
alsanaalsanasmile

ben cikayim artikin oglusumu uyandirayim.banyodan sonra mayisti uyudu kac saattir bende yemeklerimi yaptim o arada.
operim hepucugunuzu.sankim sonsuza kadar gidiyorum he nasil olsa 2 saat sonra gelecegim .

sağol öznurcumopuyorumnanaktan. damlanın adı physiologica gifrer.bunu verdi doktor.

pınar geçmiş olsun canım yaa ne ameliyatı ben yabancı kaldım bu ara gelişmelere???

sağ olasın tatlım
bu arada alpe maşallah orta kulak iltihabı sonucu zarım delindi canım akıntı oluyor kulağımda
bu 4. kez oluyor daha 1 ay olmadı tekrar ediyor
doktorda sağır olmak istemiyorsan ameliyat olmalısın dedi ama ben çok korkuyorum
inşallah gerek kalmaz şu antibiyotik kullanıyorum haftaya kontrolüm var bakalım...

sağol canım.inşaallah antibiyotik işe yarar da ameliyat olmazsın.ama eğer gerekirsede ihmal etme sakın sonuçta böyle daha fazla acı çekiyorsun.bilirim ben o acıyı çocukluğumda az çekmedim:1hug:.

sağol canım.inşaallah antibiyotik işe yarar da ameliyat olmazsın.ama eğer gerekirsede ihmal etme sakın sonuçta böyle daha fazla acı çekiyorsun.bilirim ben o acıyı çocukluğumda az çekmedim:1hug:.

evet gerçekten beter bir acı bakalım inşallah gerek kalmaz... teşekkür ederim canımcım a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…