- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #59.601
ben de ekledim yarışmaya fotolarımızı link konulnuyor kullanıcı adını aratın çıkyor Ataya tam not verdim ben:)bizim kullanıcı adımız da NihanSena...fotolar henüz onaylanmadı ama siz de katılın arkadaşlar:)
kızlar sitenin linki yokmu nasıl giriliyo bana acıklasanız yabilmiyorumkismile
kizlar az once dikkatimi cekti herkes yok 81 yok 84 dogumlu falan.en yasli benmiyim.herkes bi yasini yazsin bakayim yohusam terk edecem forumu
gitme gııııı,28 yaşındayım...
ben 80 liyim ya şekerim az öncede sordum sana ama sol göğsünü emzirmeyi nasıl başardın?
ben 78 doğumluyum :)
regl agrim var 1 haftadir ama kendi yok uyus oluyorum.regl olsam hemen spiral taktiracagim.bu arada spiral de kilo verdiriyor.ama bazilarinda tam tersi etki yapiyormus.
biz geldik canlaropuyorumnanaktanözledim sizleri.
evimize döndük bugün.alp imin kontrolü vardı onada gittik.oğlum 6100 gr olmuşdoymuyor bu çocuk diyenlere kapak olsun:umursamaz:birde oğluş öksürüyor burnu tıkalı ve tüm vücudu kırmızı kabartılar döküyordu.gribal enfeksiyon dedi.ama ilaç vermiyorum artık atlatmış sayılır dedi sadece burnu için damla verdi.babadan bana bendende ona geçti.artık geldik buralardayızolumunekankayizsmile
maşallah büyümüş,,,
ay kıyamam ona grip olmuş demek ,benim büyükte çok hasta,ödüm kopuyor emirhana geçeçek diye
aman spiral deme bana..ben büyüğünden sonra taktırdım..12 gün adet görmeye başladım 6 sonrada bütün ay gördüm dr ye gittim rahime saplanmış....taktırmam ben bir daha spiral falan.ama bazısına çok yarıyor...
biz geldik canlaropuyorumnanaktanözledim sizleri.
evimize döndük bugün.alp imin kontrolü vardı onada gittik.oğlum 6100 gr olmuşdoymuyor bu çocuk diyenlere kapak olsun:umursamaz:birde oğluş öksürüyor burnu tıkalı ve tüm vücudu kırmızı kabartılar döküyordu.gribal enfeksiyon dedi.ama ilaç vermiyorum artık atlatmış sayılır dedi sadece burnu için damla verdi.babadan bana bendende ona geçti.artık geldik buralardayızolumunekankayizsmile
Evet mart annesiyim... Fakat öyle bir sormuşsunuz ki burada ne işiniz var gibi???
Forum herkese açık değil mi? Gelmeden önce özel bir izin mi almam gerekiyor anlayamadım... Sabahtan beri yazdıklarımı okusaydınız zaten mart annesi olduğumu görmüş olurdunuz...
noldu pınar ameliyatmı dediler??
Pınar geçmiş olsun.
nabersiniz kızlar..sabah dr deydim..erayı götürdüm,bogazlrı genizleri,çigerleri hep iltihap olmuş,bir sürü ilaç yazdı...pazartesiye kadar evde kalaak...siz nasılsınız...
evet canim bende simdi onu okuyordum.rahimi delebiliyormus.ama ben ciddi anlamda 2.yi cooookkk sonra dusunuyorum.hamile kalirsam aldiramam.sirf bu yuzden spiral taktiracagim.sen nerde taktirmistin.soylede gitmeyeyim oraya.
anammmmm tombismi olmus pasa.
canim cok gecmis olsun.tonimer damlat emzirmeden once.bide otri bebenin su aletinden al onunla cekmek kolay oluyor.
pınar geçmiş olsun canım yaa ne ameliyatı ben yabancı kaldım bu ara gelişmelere???
sağ olasın tatlım
bu arada alpe maşallahorta kulak iltihabı sonucu zarım delindi canım akıntı oluyor kulağımda
bu 4. kez oluyor daha 1 ay olmadı tekrar ediyor
doktorda sağır olmak istemiyorsan ameliyat olmalısın dedi ama ben çok korkuyorum
inşallah gerek kalmaz şu antibiyotik kullanıyorum haftaya kontrolüm var bakalım...
sağol canım.inşaallah antibiyotik işe yarar da ameliyat olmazsın.ama eğer gerekirsede ihmal etme sakın sonuçta böyle daha fazla acı çekiyorsun.bilirim ben o acıyı çocukluğumda az çekmedim:1hug:.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?